Wkadk

Sådan at opmuntre en kvinde

Ah ja, gutter kender følelsen. Hun er ked af! Men hun vil ikke fortælle mig hvorfor! Er det min skyld? Har jeg glemt hendes fødselsdag? Anniversary? Hvad gør jeg? Hepper en dame kan være en vanskelig, tidskrævende og risikabel proces. Med den rette teknik og omhyggelig ord og handlinger, men du kan bringe hende tilbage fra hendes fortvivlelse og sætte et smil på hendes ansigt - godt for hende, og lave dig store god partner point!

Steps

Sådan at opmuntre en kvinde. Fastslå, at det feminine sind er vild og uforudsigelig.
Sådan at opmuntre en kvinde. Fastslå, at det feminine sind er vild og uforudsigelig.
 1. 1
  Fastslå, at det feminine sind er vild og uforudsigelig. Hun kan være gal / ked over noget tilsyneladende ubetydelige, eller måske hun har en alvorlig grund. I alle tilfælde skal du altid se, hvad du siger eller gør. Selv hvis du ikke mener det som sådan kan en pige i en ustabil følelsesmæssig tilstand træffe visse handlinger eller ord som krænkende, hvilket gør tingene værre for jer begge. Du skal have et godt kendskab til, hvad der gør din dame kryds før start.
 2. 2
  Identificere, hvad problemet er. Selv hvis du allerede ved, hvad problemet er, kan du starte viser, hvor meget du holder af ved at sætte en arm omkring hende og spørger "Hvad er der galt?" (Hvis hun ved, du ved, hvad der er galt, bør du springe beder hende om at undgå at ligne en uvidende røv.) Der er en god chance for, at hun ikke vil fortælle dig i første forsøg. Hold spørge! Fortæl hende, at du ønsker at hjælpe, at du elsker hende (! Men du er nødt til at betyde det), etc. Vær vedholdende - hun vil sandsynligvis åbne op efter nogen berørte badgering. Hvis hun ikke åbne op, og begynder at blive vred på dig, er der en god chance for, at hvad der er forkert, det er ikke din skyld. Dette ville være noget at tænke over på forhånd, hvis det er din skyld, ikke spørge hende, hvad der er galt! Du vil få brug for en anden artikel, fordi en kvinde bliver vred på dig er en helt andet mærke sociale skader kontrol.
  • Afhængigt af hendes problem, du måske nødt til at reagere på enhver af en række forskellige måder. Antag, at hun er ked af et pinligt øjeblik havde hun tidligere. Du kan være mere afslappet her! Hold en arm på skulderen og forsøge at holde hende beskæftiget med samtale. Være en positiv indflydelse ved at smiler og griner (men ikke på den pinlige ting!) Hjælp hende med processen med "griner det off" ved at tale om, hvordan alle har de øjeblikke, måske endda dele personlige historier om forlegenhed. Dette vil hjælpe dig obligation og chancerne er, at hun vil se humoren i situationen gennem samtale.
  • Et alternativ er, i den anden ende af spektret, at hendes forældre, søskende, bedsteforældre, barndomsvenner, hund, og foretrukne musikalske kunstner har alle lige død i samme rædselsvækkende bilulykke. Hun ville have at gøre med en stor følelsesmæssig tab på dette tidspunkt. Nu er der ikke tid eller sted at joke, selv om situationen er virkelig så latterligt, som den ovenfor beskrevne. Hvis tingene er virkelig dårlig, er det bedst ikke at tale overhovedet. Hvis du kom ind i denne vide, hvad der skete, ikke engang spørge. Tilbyd et knus, en skulder at græde ud ved. Vis at du er der for at hjælpe, og du vil være der for hende uanset hvad. Men du behøver ikke tale, før hun er klar til. Indtil hun taler, er du nødt til at holde hende, klappe hende på ryggen, hvad det tager at vise, at du pleje og ønsker at hjælpe på enhver måde, du kan. Lad hende komme i sit eget tempo. Deres tilstedeværelse, hvis veludført, kunne være af uvurderlig værdi i at hjælpe hende med at få over hendes følelsesmæssige stress.
  • De præsenterede situationer er, men to af mange grunde en pige kan være ked af det eller vred. Det vigtigste i enhver situation er at kende din dame! Hvis du ved, hvordan man ikke gøre hende mere vred, samt måske endda, hvad der gør hende glad, er du allerede på en massiv fordel. Held og lykke til dig, mænd!

Tips

 • Vær forsigtig. Må ikke gøre eller sige noget dumt at sætte hende ud igen! Brug din sunde fornuft.
 • Vide, hvem hun virkelig er. Vide, hvordan hun tænker, hvad der gør hende gal, hvad der gør hende glad. Vide, hvordan at tale med hende uden at opdrage dårlige emner. Vide, at hun har tillid til dig, og holde dette i tankerne, når hun nægter at fortælle dig ting, fordi det betyder, at hun vil tale med nok blide prodding.
 • Alt i alt, vise, at du pleje. Vis hende, at du ønsker at være den bedste partner, du kan. Glem dig selv og afsætte dig selv til hende. Ikke blot vil de kortsigtede effekter af din venlighed være stor (hendes følelse bedre, hendes respekt og taknemmelighed), men de langsigtede virkninger (øget følelse af tilknytning, styrkede relationer, bevis for hende, at du er den mest awesome fyr nogensinde) vil uden tvivl være til gavn for jer begge. Så komme derud, mænd! Cheer at kvinden op og høste fordelene!
 • Vær uselvisk. Glem dig selv og dine behov! Dette virkelig går til når som helst du ønsker at gøre et forhold stærk og vedvarende, men i disse situationer især! Hun er mere vigtigt end dig. Du skal være i denne tankegang til effektivt tilbyde lindring. Du bliver hendes tjener - gøre, hvad hun beder, så længe det vil gøre hende glad. Dette omfatter at give hende plads, hvis hun ønsker det - hun kan afvise hjælp i første omgang, kun at åbne op senere. Hvis du er sikker på styrken af ​​dit forhold og dit niveau af gensidig respekt, vil hun ikke bede dig om at gøre noget farligt eller ulovligt. Så du skal ikke sætte dig selv først! Du vil være fint, og hun vil føle sig bedre.
 • Vær tålmodig. Denne proces kan tage timer. Men du er nødt til at holde sig til det til enden! Kom frustreret efter lang tid, vil kun forværre tingene. Vær rolig og forståelse. Aldrig hæve stemmen! Kom vred på hende, vil på ingen måde gøre hende føle sig bedre.