Wkadk

Sådan bliver du en alfahan

Han er den mand, hver mand ønsker at være: kaptajn på industrien, en stjerne af den store skærm, ved roret af skibet, lederen af ​​flokken. Han er Alpha Male. Mænd ønsker at være ham. Kvinder ønsker at være sammen med ham. Ønsker du at blive set som en alfahan? Her er nogle tips om hvordan man kan være den mand.

Steps

Sådan bliver du en alfahan. Brug humor til din fordel.
Sådan bliver du en alfahan. Brug humor til din fordel.
 1. 1
  Vær selvsikker. Dette kan ikke overvurderes. Hvis du tænker meget på dig selv og tror utvivlsomt i dine egne evner, vil både mænd og kvinder reagerer på dig. Må ikke forveksle selvtillid med arrogance. Tillid demonstrerer rolige indre styrke, kaution og pålidelighed. Arrogance er bare lavt selvværd vendte udad og perception mennesker vil have se, er, at af en hul, usikker mand, selve antitesen af ​​alfa han.
 2. 2
  Antag din position. Når du går ind i et rum som en alfahan, du bare kender andre mennesker vil lytte til og respektere, hvad du har at sige. Hvis du tvivler på det, så vil hver anden person i rummet.
 3. 3
  Brug humor til din fordel. Det betyder ikke være klovn i rummet, men at du skal være i stand til at smile med ægte glæde, at grine ad dig selv, selv til legende grine ad andre uden at virke sarkastisk eller ondskabsfulde. Tænk på, at reklame for aftershave lotion, hvor skuespilleren spiller en overdrevet alfahan siger, "Se på din mand-nu se på mig. Desværre, han er ikke mig, men han kan lugte som han er mig!"
 4. 4
  Lad din krop gøre det taler. Den måde, du bære dig sigende til dem omkring dig, uden at du selv lave en lyd. Din kropsholdning, din håndbevægelser, din holdning, det hele sender signaler til dem omkring dig om din plads i verden. Du ønsker disse signaler til at være stærk og selvsikker, ikke beskyttende og små.
  • Øv at være, hvad du ønsker at være. Kig efter situationer, hvor der er samlet folk, og gå ind i rummet stolt. Hvis du ikke føler det endnu, husker noget, du gjorde godt i fortiden, og fylder dig med velfortjente stolthed, så lad den følelse bære dig ind i stuen.
  • Lær kunsten at kropssprog. Der er meget specifikke tidskoder, at ledere bruger og tilhængere reagere på.
   • Steepling viser en stor tillid. Gør tårn ved at trykke fingerspidserne på begge hænder sammen med adskilte palmer. Jo højere spir, jo mere tillid, dette signaler-men ikke gå for højt. Hvis spidsen af ​​dine fingre røre din mund, er du nu signalerer mangel på tillid. I et to-vejs samtale, generelt højere tårn tilhører mand ansvaret for samtalen.
   • Hænderne bag ryggen. Fordi dette er en holdning af eksponering du viser mod, magt og tillid. Ved at holde dine hænder bag ryggen, signalerer du din åbenhed over for at lytte.
  • Øjnene har det. Ser folk i øjnene er meget kraftfuld, og kan være meget vanskeligt, hvis du ikke er vant til det.
  • Kig på den person, du taler til, fra det ene øje til det andet, derefter ned på deres mund. Det holder dine øjne bevæger sig, men stadig fokuseret på din samtale partner.
   • Thumbs ud! Hvis du sætter dine hænder i lommen, tommelfingeren ud af, at signalerne selvtillid og lidt cockiness.
 5. 5
  Må ikke være bange for at fylde rummet med din tilstedeværelse. Stå med en stærk kropsholdning, brug ekspansiv fagter, og ser afslappet og behageligt i dine omgivelser. Se Sådan ser imødekommende for flere tips om ser helt på brugervenlighed i enhver situation.
 6. 6
  Lyt. Alpha mandlige, den sande leder, bruger mere tid på at lytte end at tale. Lyt aktivt og opmærksomt, og folk vil reagere. Jo mere du lytter uden dom, jo ​​flere mennesker vil åbne op til dig, og kan endda fortælle dig ting, de aldrig fortælle nogen. Dette er fordi de stoler på dig innately-en vigtig egenskab af alfa han.
 7. 7
  Watch andre. Én vigtig måde at lære at være en alfahan er at efterligne andre alfa-hanner.
  • Se hvordan de taler, hvordan de står, og hvordan de handler.
  • Tal med dem, hvis du har mulighed for. Spørg dem nøglen til deres egen følelse af tillid-er det deres resultater, der har naturligt ført folk til at følge dem, eller gjorde de arbejder for at blive den bedste hund?
 8. 8
  Deltag i en gym og komme i form. Opholder sig i form, vil ikke gøre dig en alfahan-der skal komme indefra, men det vil hjælpe med dit helbred og velbefindende. Det sender også et signal: den mand, der tager sig godt af sig selv kan tage sig af andre, også.
 9. 9
  Vær ærlig. Nogle føler, at alfa-hanner vil lyve og snyde for at få, hvad de vil, men det gælder kun for mænd, der er alt andet end alpha hanner. Hvis du opdager, at du skal narre nogen til at tro, du er det værd deres tid og energi, det er faktisk tegn på, at du ikke er. Sørg for at du optjener alt, hvad du får ved at vedtage en politik for radikal ærlighed. Være præcis, hvem du er til enhver tid alle andre kan tage dig eller forlade dig.
 10. 10
  Klæd godt. Prøv at se bedre ud end de fyre omkring dig, så du skiller sig ud. For eksempel, slid mønstre, collared skjorter, pæne bukser, og muligvis et slips. Må ikke bære skjorter, der reklamerer et brand navn eller dit yndlingsband, du ønsker at annoncere dig selv. Læs Sådan at klæde sig godt som en fyr for flere forslag.
  • Dressing godt betyder ikke klæde dig ud, nødvendigvis. Dit tøj skal passe dig godt, skal være bekvemt, og bør være passende for situationen. Husk-tøj er window dressing. Hvis du udstråler selvtillid og styrke og kommando respekt ved din tilstedeværelse, vil dit tøj være sekundære.
 11. 11
  Lær at. Vide, hvordan man skabe en romantisk forbindelse er afgørende for at blive set som en alfahan. At være sikker på, er dygtig og attraktive ikke nødvendigvis, at du har hvad det kræver at interagere med en potentiel mage, men vil give dig en enorm fordel.
 12. 12
  Udvikle nye færdigheder. Ved at lære nye færdigheder og udvikle nye evner, holde dig dit sind og krop skarp og i form. Det hjælper dig med at udvikle et godt afrundet færdighed sæt, der vil gøre dig den go-to guy, når folk har spørgsmål. Blive en mand ikke bare af stil, men af ​​substans ved at studere ting, der interesserer dig, og blive fortrolig og praktiseres i de enkelte formsprog. Lær hvordan du kassen, bygge et skur, gå på dine hænder, gør en Roundhouse spark, eller vinde en gade kamp. Udvikle dit sind ved at lære om arkitektur, kunst og musik.
 13. 13
  Frem for alt være en leder. Dette betyder ikke blot at tage ansvaret for en situation, men gør det godt. Start i dine nærmeste omgivelser ved at være en leder på arbejdspladsen, hjælper dit team udføre eller endda hævde dig selv som din hunds flokleder. Øv at være den slags leder, som folk gerne vil følge -og ikke kun den første, der meldte sig frivilligt til opgaven.

Tips

 • Må ikke fiksere på kvinder. Hvis du investerer din tid i at forbedre dig selv, beundrere vil myldre til dig som et resultat.
 • Øv at være din egen leder. Arbejde på din kropsholdning derhjemme, selv når ingen kigger. Sid højt i din stol, handle med beslutsomhed, og læse en bog om noget, der interesserer dig i stedet for at se fjernsyn.
 • Bevar fokus. Ingen er født en leder, de tjener den respekt der ligger i stillingen. At blive en alfahan tager tid tid til at udvikle selvtillid, poise, og viden. Har tillid til, at du vil nå dit mål, og nå dit mål, vil allerede være i syne!