Wkadk

Sådan date en berømthed

Alle har en berømthed crush. Megan Fox, Robert Pattinson, og mange andre er emnerne for millioner af menneskers følelser. Hvis du ønsker at date en berømthed, følge disse trin.

Steps

Sådan date en berømthed. Indtast konkurrencer.
Sådan date en berømthed. Indtast konkurrencer.
 1. 1
  Sende breve til dem. Det er usandsynligt, at din valgte berømthed rent faktisk vil læse dem, men hvis du holde skrive breve, vil de højst sandsynligt læse en af ​​dem. Når du skriver disse breve, ikke handler som en normal fan! "OMG! Du er så hot!" Vil ikke gøre dig skille sig ud i mængden, vil hverken "Jeg elsker dig så meget!". Skriv til dem om, hvordan de har ændret dit liv, eller noget mere personligt.
 2. 2
  Tweet dem. Hvis de har Twitter, nævne dem i et tweet. Hvis du siger humoristisk ting til dem, og de ser det, kan de være tilbøjelige til at følge dig. Igen, ikke være en normal fan. Undgå at tale om, hvor meget du elsker dem, hvor søde / hot de er, osv., fordi de ikke vil lægge mærke til. Abonnere på deres YouTube-kanal og tilføje dem på Facebook så godt. Jo flere forbindelser, du har til dem, jo ​​bedre chance har du for at få bemærket af dem.
 3. 3
  Indtast konkurrencer. Mange websites og magasiner tilbyde konkurrencer, hvor du kommer til at møde en bestemt berømthed. Nogle tilbyder endda konkurrencer, hvor du kommer til at gå ud på en date med dem. Angiv så mange af disse konkurrencer som muligt, fordi de helt sikkert vil bemærke dig, hvis du er lige foran dem!
 4. 4
  Bliv en berømthed dig selv! I en verden af ​​Hollywood, dato fleste berømtheder andre berømtheder. Find et talent, du er god til. For at blive rigtig berømt, prøv at blive en sanger, skuespiller eller model. Du kan også skrive en bog, bliver en sportsstjerne, opfinde noget, eller endda blive en filminstruktør!
 5. 5
  Tal med den berømthed normalt. Hvis du skrige på dem eller svag i deres tilstedeværelse, vil de aldrig se dig som en potentiel kæreste / kæreste. I stedet være rolig, cool, og indsamles, når omkring dem. Må ikke tale med dem om deres berømmelse, de hører om det hele tiden. Spørg dem om almindelige ting, som deres foretrukne sportshold, deres kæledyr, etc.
 6. 6
  Være modige. Giv den berømthed din e-mail, Facebook eller telefonnummer og bede dem om at holde kontakten med dig. Alternativt kan du bede dem ud ret derefter og der, selvom chancerne er du vil blive afvist.
 7. 7
  Hold kontakten. Få at vide den berømthed. Ring, skriv eller tekst den berømthed, indtil du føler, at du to kender hinanden ret godt. Så spørg dem ud!
 8. 8
  Vær forberedt på at blive afvist af din valgte berømthed. Det er næsten umuligt, at du vil date en berømthed, så behøver ikke dine forhåbninger for højt op. Men hvem ved, måske får du heldig!

Tips

 • Må ikke være tvangstanker, vil de aldrig tale til dig, hvis du skrige på dem eller græde.
 • Hvis de er en musiker, prøve og få en Meet & Greet billet med dem, har du måske en forbindelse med dem.
 • Må ikke give op. Hold kontakte dem, kan du endda blive venner med dem.
 • Tal om regelmæssige ting, som du ville tale om med dine egne venner, så prøv at undgå at tale om, hvordan berømte de er, og hvad en stor fan du er.

Advarsler

 • Hvis din berømthed crush er meget yngre eller ældre end dig, er du nødt til at komme over det. Det ville være uhensigtsmæssigt, mest sandsynligt, hvis du var nogensinde i et forhold med dem, og du er bedre tjent med en, som du ved, hvem er din egen alder.