Wkadk

Hvordan at være mindre irriteret med mennesker

Hvis du er ærlig, vil der være mindst nogle gange nu, og så når du føler virkelig irriteret med andre mennesker. Måske er det fordi noget, du ønskede at gøre, var forhindret af en andens præferencer, eller måske er det noget, der blev sagt eller antydet. På andre tidspunkter, kan det være så simpelt som at finde hvert støj, bevægelse og distraktion meget generende, fordi du er træt eller utilpas.

Uanset grunden, her er nogle nemme, enkle trin til at føle sig rolig og indsamles, når den irriterende fyr ved skrivebordet ved siden af ​​dig holder tale, mens du forsøger at få rapporten ud til tiden, eller når at irriterende populære pige vil ikke stoppe Twirling hendes pony.

Steps

Hvordan at være mindre irriteret med mennesker. Tale med den anden person, når du føler dig beroliget eller mindre irritabel.
Hvordan at være mindre irriteret med mennesker. Tale med den anden person, når du føler dig beroliget eller mindre irritabel.
 1. 1
  Cope. I første omgang er det vigtigt at klare, når du er irriteret med en anden person, så du ikke lader din sure ansigt eller pigtråd bemærkninger advare dem til din irritation. Når du har klaret kommer tiden for den ærgrelse og hvad det betyder for dig og din tilgang til andre. Når du føler irritation komme til dig, så prøv følgende:
  • Træk vejret dybt og lukke øjnene kortvarigt. Roligt tælle til ti, langsomt. Forestil dig selv på stranden. Lad den interne lyden af ​​bølger og måger skylle ind over dig. Mærk tåge af havvand på dit ansigt og lad det berolige dig. Eller din mest beroligende hukommelse måske endda en rigtig glad én.
  • Åbn øjnene og koncentrere sig om noget andet end den person, der er irriterende dig. Kig på dine hænder, en plakat, din computerskærm, mennesker på tværs af gaden - uanset tager dit syn væk fra personen generer dig. Dette vil give tid til at tænke roligt og tage dit sind off the person. Udsættelse din reaktion vil hjælpe dig til at indse at det er unyttigt at flyve væk fra håndtaget på dem, eller til behandling af situationen også.
 2. 2
  Tale med den anden person, når du føler dig beroliget eller mindre irritabel. Hvis du synes, at denne person fortsætter med at genere dig, finde ud af, om det er en god idé at bede dem om at stoppe med at gøre, hvad de laver, der er generer dig, eller om du bare har brug for en midlertidig pause. Uanset hvad, vil du nødt til at snakke, selvom det er bare til dig selv. Hvis du ønsker at bede dem om at stoppe med at gøre, hvad det er de laver, undgå at sige noget lignende, "Luk **** up, mand, du er irriterende!" Prøv ikke at sværge eller gøre nar tilbage, fordi det vil gøre tingene værre, og det er sandsynligt, i mange tilfælde, at denne person ikke engang få i hvilket omfang de har raslede dit bur. Vær stærk og høfligt fortælle dem, at hvad de laver der generer dig. For eksempel:
  • "Hey George, jeg er virkelig slidt i dag, fordi jeg ikke fik megen søvn i aftes, jeg finder det virkelig svært at håndtere de støjniveauer i dag,. Ville du have noget imod bare at holde det lidt ned derovre? " Vær forberedt på en samtale og måske for at gøre et kompromis, som stikker øretelefoner i øret, eller noget andet, der kan bidrage til at afhjælpe situationen for dig.
  • Eller, hvis du ikke ønsker at konfrontere sagen lige nu: "Hey George, jeg har brug for noget frisk luft Gider du besvare mit telefonen, hvis den ringer, mens jeg er ude Thanks.?". Derefter afslutte hurtigt uden så meget som et tilbagestående blik. Find et roligt sted, og. På din "mentale break", inhalerer dybt, koncentrere din energi, og blokere enhver negativ selv-messaging. Vigtigst er det, fortæller dig selv at holde op med at tænke på, hvor irriterende personen er.
 3. 3
  Tjek din ansigts-og kropssprog., Grelt og andre ubehagelige kropssprog formidler vrede og foragt. Og det er smitsom, så hvis det er rettet mod den person, der er irriterende dig, de er tilbøjelige til at føle vrede også, og tingene kan eskalere. Prøv at opretholde en rolig og fattet attitude uden ansigtsudtryk, der tyder på, du irriteret eller utilfreds.
  • Fokus på i situationen. Laugh off hvad der fik dig til at føle sig så irriteret og prøv at forestille sig den irriterende adfærd eller situation i et mere humoristisk lys, sammen med, hvordan du måske bare have den helt forkerte ende af pinden.
 4. 4
  Identificere, hvad der generer dig. Vide, hvad sætter dig ud og lære at ikke reagere, såvel som beskæftiger sig med de underliggende problemer. Det er normalt indlysende, hvem der generer dig - den larmende chatterbox den pralende Backstabber eller den konstante complainer, der følger alle dine fejl, og forvandler et muldvarpeskud til et bjerg. Det er også vigtigt at identificere den, hvad der generer dig - hvad der præcist om deres adfærd er årsag dig til at føle så irriteret, at du føler dig klar til at eksplodere eller snappe efter dem? Arbejde ud af den virkelige årsag bag irritation vil gøre dig til at målrette svar, der vil være effektive i både at løse problemet, der irriterer dig, og får dig til at finde den pågældende person så irriterende. Med andre ord, forsøge at adskille problemet fra personen. For eksempel:
  • Er du irriteret med chatterbox selvom du kender denne person er højt og taler en masse, fordi du allerede har bedt dem om at minimere støjen, men de har ikke, eller har du bare fortsatte med at syde i stilhed og bare ønske de havde kæft? I første omgang, er din ærgrelse sandsynligvis blive baseret i følelsen ikke respekteret og ikke lyttet til, og i det andet tilfælde er din ærgrelse forventes at blive baseret på din egen manglende evne til at være selvhævdende og bede om hvad du gerne vil.
  • Er du irriteret med pralende Backstabber, fordi du allerede har fortalt denne person, som du ikke sætter pris på deres narrestreger, men de stadig fortsætte, eller er det fordi denne person er så åbenlyst ude på at få dig, men du ved ikke, hvordan at stå op for dig selv? I første omgang, sandsynligvis din irritation stammer fra den fortsatte mangel på respekt og brazenness af kontoret gossiper, i det andet tilfælde, kan din ærgrelse være baseret i følelse hjælpeløse og ude af stand til at kontrollere, hvad der bliver sagt om dig.
  • Er du irriteret med den konstante complainer, fordi du allerede har påpeget over for denne person, at de har en rolle i fastsættelsen hvad de klynker over, eller er du irriteret, fordi du føler at du arbejder som en sindssyg, men kun nogensinde få klager? I første omgang, er du sandsynligvis irriteret over det faktum, at den anden person er så ansvarlig som du for at kontrollere tingene, mens der i det andet tilfælde, kan du blive irriteret, fordi du føler dig under-værdsat og alligevel alt for let målrettet til.
 5. 5
  Vær bevidst om, at blive irriteret over en anden persons karaktertræk kan baseres på dine egne mangel på tålmodighed eller forståelse. I nogle tilfælde er irritation drevet af en følelse af, som når vi quip "Hvor dum disse mennesker er!" Eller "Er han nødt til at være så forrykt?", Hvor vi automatisk antager vi er klogere, uden nogensinde at vide den fulde historie, eller personlige problemer, der drev den person til at handle, som de gør.
  • Vær forsigtig, hvis du er den slags person, der højlydt proklamerer "Jeg tolererer ikke tåber", eller du føler, at urbanites / suburbanites / landets beboere alle mangler en skrue eller to. Sådanne brede antagelser om mennesker, du har grupperet sammen af ​​egenskaber, som du ikke kan lide, vil altid give dig anledning til irritation, fordi du har valgt at behandle nogen i din gruppering med.
  • Undgå at generalisere. Siger ting som "jeg kun bekymrer sig om min umiddelbare venner og familie. Alle andre mennesker er så dum og sådan tidsrøvere". siger mere om dig end om disse "andre mennesker". Først, du lukke for muligheden for at møde masser af nye mennesker, når man mærke dem irriterende, og for det andet, er du handler defensivt for at forsøge at afværge enhver, der kan få dig til at tænke, reagere, eller føler sig anderledes om ting, du er vant til.
  • Lær at være mere tålmodige og stoppe lade de små ting generer dig. Tålmodighed er et centralt aspekt i at minimere irritation i dit liv, fordi du vil stoppe følelse præget af tid og omstændigheder, og du kan slappe mere af og tage tingene i din skridtlængde.
 6. 6
  Overveje at ryste dit liv lidt op. Blive irriteret kan være et tegn på, at du er for dybt forankret i din og ve alle andre, der træder ind i det, men ubevidst. Prøv at ryste tingene lidt op til at udvide din komfort zone nu og da. Omarrangere dit soveværelse møbler, læse bøger af forfattere, der udfordrer dig, starte nye hobbyer, tage en tur i udlandet, begynde at frivilligt arbejde, eller få et nyt job. Ændring af noget i dit liv, der skifter dig ud af din comfort zone og ind i nyt territorium kan reducere dine niveauer af ærgrelse og skru op din medfølelse for andre, som du indse, at det er nemt at klage og påtage men en masse mindre let at gøre noget for at lindre irritation.
  • Alt, hvad der hjælper dig med at vokse og modnes, vil have tendens til at dæmpe irritation med andre mennesker. Jo mere du lærer om verden, og jo mere forståelse, du er af folks motivationer, du forventer mindre af mennesker og lad dem bare være. Til gengæld vil du være mindre irriteret af de ting, folk gør. For folk vil fortsætte med at gøre de irriterende ting!
 7. 7
  Accepter det, som du ikke kan ændre. Du kan ændre dig selv, toiletpapir, og indretningen af ​​dit hus. Du kan ikke ændre en anden, du kan heller ikke nogensinde føle sig godt tilpas, hvis du hele tiden ønsker verden var som du synes, det burde være. Hvis du finder dig selv at blive irriteret på en person, der generer dig, fordi de er smukke, populære, eller lade deres egen personlighed skinne, indse, at der ikke er meget du kan gøre, og meget lidt du vil vinde ved en sådan irritation. Du kan ikke ændre en persons personlighed, fordi du ikke får sammen med dem, misunder dem, eller fordi du har valgt at finde dem irriterende.
  • Hvis du er irriteret, fordi du ser andre mennesker som rivaler og fjender, du er på en glidebane. Tag den konkurrencemæssige aspekt fra dit arbejde, studere eller sociale relationer ved at indse, at der er mere end nok ros, løn, anerkendelser og anerkendelse for alle.
 8. 8
  Hævde dig selv. Meget irritation kommer omkring, når vi tager stien mindst modstand - ikke at sige noget, men rygende alle de samme. Irritation forårsaget ved at placere dig selv i en position af på grund af de ting, en anden person gør, er selvdestruktiv. Et langt mere konstruktiv tilgang er at tale op, når du gerne vil se noget forandret omkring dig. Selvom du ikke kan ændre en persons personlighed, kan du bede dem om at afstå fra adfærd, der påvirker andre, herunder at være for højt, stille for mange spørgsmål, iført parfume, der overvælder dig, ved hjælp af tankeløse eller skadelige sprog omkring dig, osv. Hvis deres handlinger er påvirker dig negativt, er du berettiget til at bede om de foranstaltninger, der nedtones, ændret på nogen måde, eller endda stoppet. På dette tidspunkt er du ikke blot hævde din "perfekte højre", men du er også at forhandle på vegne af alle andre påvirket af adfærd.
  • Selvhævdelse er om at stå op for dig selv høfligt men bestemt. Det er ikke noget at være bange for, og du behøver ikke at deltage i et kursus for at mestre det. Det er så simpelt som at reagere på den irriterende adfærd hurtigt og med en spids anmodning. For eksempel er personen X arbejder ved siden af ​​dig, men vil ikke stoppe med at spille deres radio højt. Du spørger dem, hvis de har et øjeblik til at tale og gå videre til at sige: "Jeg finder det distraherende at skulle lytte til radioen hele dagen lang i vores lille kontor jeg foretrækker at arbejde i stilhed, fordi jeg kan tænke meget bedre.. Ville du have noget imod at bruge bruge øretelefoner fra i morgen, så vi alle kan arbejde på den måde, vi bedst kan lide. " Ignorerer irriterende adfærd vil medføre, at du simre til kogepunktet, og problemet vil ikke gå væk, og det vil komme tilbage igen og igen. Så beskæftige sig med det.
  • Hvis du er irriteret, fordi den pågældende er, at dette kræver også gennemslagskraft og nogle hårde kærlighed på dine vegne. Lad dem vide, at du sætter pris på deres selskab nu og da, men være klart, at du også har brug for dit eget rum for at trives. Nogle gange er det tilfælde af at hjælpe dem til at forstå, at det at være på din egen til tider ikke en af ​​dem er, men et behov for din egen.
 9. 9
  Være medfølende, lytte og vejledning. Alle bliver irriteret tider. Hvilket betyder, at folk vil blive irriteret med du nogle gange også fordi vi er alle i stand til at gøre eller sige irriterende ting nu og da. Prøv at fokusere på, hvad du kan gøre for at vedtage en mere medfølende, vejledende tilgang til en irriterende adfærd eller handling. Overvej de måder, hvorpå du kan give konstruktiv feedback til at forsøge at afhjælpe den irriterende adfærd eller aktiviteter snarere end blæse din top eller oprette en negativ atmosfære. Som en del af dette, være interesseret i den anden person. Hvis det lyder svært, så er der desto mere grund til at sætte din medfølende selv til handling.
 10. 10
  Identificer når ærgrelse afspejler en dybere konflikt. Nogle gange er det lettere at se et par timer senere, når du ikke med den irriterende person. Små ting kan montere op i et mønster, der kan guide dig til at forstå, hvorfor du har brug for at være så tålmodig. Hvis du arbejder med nogen, der er fordomsfuld mod dig for en uoplyst på grund af race, religion, køn eller politiske synspunkter, kan du høre konstant borderline fornærmelser i alt fra deres anekdoter om andre forskelle i den måde, de behandler dig og andre mennesker. En mand med en lav udtalelse fra kvinder i almindelighed eller en kvinde med en lav udtalelse fra mænd generelt kan afvikle gør livet ekstremt ubehageligt på tusind måder, der ikke helt krydser grænserne for at få dem fyret, for eksempel. Se på, hvordan de behandler andre omkring dig. Der er også omvendt fordomme kan en person dybt såret af snæversyn lange ud med lignende opførsel. En homoseksuel person kan gøre spydige kommentarer om "opdrættere", og der sætter enhver heteroseksuel person i fordomme gruppen. Vær opmærksom på, kan også være et intelligent forsøg på at gøre dig se deres side af tingene, hvis du er hvid og mainstream.
  • Uanset hvem du er, nogen hader dig for race, religion, etnicitet, køn, seksuel orientering eller social klasse, og finder det meget svært at se dig som et menneske i din egen ret. Forstå, at det er muligt for nogen at lære at overvinde fordomme, men det sker sjældent hurtigt. De kan blive klar over det i et øjeblik og blive chokeret, men de vil sandsynligvis ikke være i stand til helt at overvinde det uden medfølende, gradvis uddannelse og personlig støtte.
  • Bevise dem forkert. Lyt efter det, vent på stereotype, der er så langt fra, hvem du er, at det er latterligt, og derefter lave en joke med et punkt. Så stille og roligt uden vrede, konfrontere det direkte. "Jeg er en af ​​dem, George." Dette kan nogle gange genere dem til at stoppe.
 11. 11
  Hold øje med optrapning. Hvis ignorere, selvsikkert modstand eller beskæftiger tålmodigt med deres adfærd begynder at få endnu mere irriterende adfærd, kan der være nogle alvorlige problemer. George kan bevidst forsøger at vælge en kamp, ​​ligesom man vender radioen lydstyrke op dagligt fra første gang, du nævnte det eller spidst gøre negative kommentarer om dit tøj, religion, status eller race osv. Hvis du ser et mønster af seksuel chikane, der er stigende Det er et alvorligt problem. Begynd at dokumentere hændelserne, når de krydser linjen. Spørg ham høfligt at stoppe, når du har en god dag og føler en masse selvkontrol. Dette kan være i forhold til ikke-kontroversielle spørgsmål også, det kan være konstant personlig kritik af dit tøj, kropssprog, accent, synspunkter. Det sociale spil for at forsøge at vælge en kamp, ​​så den anden person blæser op og handler uacceptabelt er ubehageligt almindeligt. Hold øje med codependent adfærd - hurtigt, men overfladisk undskyldninger efterfulgt af det samme, klyngende adfærd søger din godkendelse vendt pludselig i personlige angreb, passive-aggressive angreb. Hvis du finder dette mønster udvikler sig med en kollega, så prøv at holde så stor afstand som muligt og betale så lidt opmærksomhed som muligt til den pågældende person. Holdes strengt faglige, ikke socialisere med dem. De er i færd med at brænde ned deres eget liv, ikke gå ned med skibet. Du kan ikke hjælpe dem, så ikke engagere.
 12. 12
  Se din læge. Sommetider ærgrelse med andre mennesker kan hentes fra en sygdom eller lidelse, og forvandler sig til en løbende, langsigtet problem. Hvis du er i hyppig smerter eller er du, angste, tilbøjelige til panikanfald, osv., kan du finde dig selv nemt (og konstant), irriteret over andre mennesker, fordi du er så travlt håndtere din smerte og handicap, som du ikke kan bære det, når folk gør tingene sværere for dig. Hvis du nemt bliver irriteret og føler angst, ned og bekymret over en periode på mere end en uge eller to, gå og se din læge for at diskutere, hvad der kunne ske. Og hvis du er i en masse smerte, er det bydende nødvendigt at tale med din læge for at finde ud af, om noget kan gøres for at minimere smerten.
  • I nogle tilfælde kan du nødt til at aflære vrede vaner, som ærgrelse ofte er indkøbt i uløste vrede. Et kursus i anger management kan være yderst nyttigt, hvis du finder næsten alle irriterer dig.
  • Prøv meditation. Det kan hjælpe at kværnet dig og åbne dit sind op til fredelige måder at nærme udfordrende situationer og vanskelige mennesker.
 13. 13
  Husk, at du ikke er objektet. De fleste mennesker forsøger ikke at genere dig. De sandsynligvis ikke klar over, at det, de gør, er irriterende. Med andre ord, er de sandsynligvis i deres "egen verden", og Arent 'selv klar over dig. For eksempel en person taler på deres mobiltelefon og er fordybet i deres egen samtale, mens totalt irriterende resten af ​​befolkningen inden for hørevidde.... du ved sådan.

Tips

 • Positiv tænkning kan lindre irritation med andre.
 • Den sødere den person, der irriterer dig er, jo mere bitter du er. Tjek dine egne problemer, før dumpe dem på andre.
 • Vær opmærksom på, at online-miljøet også kan forlade dig følelsen irriteret, men denne gang med anonyme mennesker, hvis ansigter du ikke engang kan se. Prøv ikke at tage negative interaktioner i online-miljøet til hjerte, holde en sans for humor, og flytte med, når tingene føles turbulent. I morgen vil gøre det hele synes meget anderledes efter en god nat sover på det.

Advarsler

 • Vær forsigtig med, hvad du opfatter som irriterende adfærd. Hvis du foretager et bjerg ud af en muldvarpeskud, risikerer du fremmedgørende folk og få dem finde dig irriterende for at være så kræsne, tankeløs og uvenlige.
 • Vær opmærksom på, at nogle gange kan du slå bjerge til muldvarpeskud ved at se på hver enkelt hændelse for sig. Hold øje med mønstre, der indikerer alvorlige reelle konflikter, der har brug for mægling. Drøfte situationen med betroede venner uden for situationen eller med en rådgiver, hvis det er begyndt at køre dig rundt i svinget, ikke bare reagere. I alle de situationer, hvor der er dybere konflikter, sætter bare reagere eller overreagerer dig lige, hvor de vil have dig: at gøre nar af dig selv eller din passerer linjen og komme i problemer.
 • Vær opmærksom på at foragt, foragt og frygt er smitsom. Undgå buttressing din modvilje eller foragt for den person, der irriterer dig ved at påføre din mening om andre om, hvorfor denne person er så irriterende. En hånlig mob er en grim syn, der snart skifter til mobning på arbejdspladsen, skolegården og andre gruppe situationer.