Wkadk

Hvordan at vide, hvornår for at tale med en berømthed

Var det ikke for generel berømthed tilbedelse og beundring, ville de ikke bo på toppen af ​​deres træ for længe. Nogle berømtheder velkommen opmærksomhed, mens andre foretrækker at være private, når de ikke udfører. Dette bør respekteres. Hvis du ser en berømthed i person, men det er svært at modstå fristelsen til at tale med dem, selvom det er bare for at få en autograf. Udvide nogle høflighed, og du kan gøre interaktionen behageligt for den berømthed og dig selv.

Steps

Hvordan at vide, hvornår for at tale med en berømthed. Find det rigtige tidspunkt at nærme sig dem.
Hvordan at vide, hvornår for at tale med en berømthed. Find det rigtige tidspunkt at nærme sig dem.
 1. 1
  Find det rigtige tidspunkt at nærme sig dem. Du ville ikke ønsker at blive generet af en fremmed, hvis du var midt i en vigtig samtale, ville du? Prøv at vente, indtil personen er ubeboet, eller indtil de er færdig en celle telefonopkald.
 2. 2
  Nærme høfligt. Smil og introducere dig selv blidt.
 3. 3
  Åbn med en kompliment. Må ikke overdrevent smigre en berømthed, eller du vil lyde falsk. Vær specifik. For eksempel fortælle dem, du troede, de var store i en vis rolle, eller at du sætter pris på deres arbejde for en bestemt velgørenhed. Må ikke give en generisk kompliment, såsom "Jeg er din største fan", og ikke kritik personen.
 4. 4
  Hvis du har noget klart til fælles med dem, dele disse oplysninger. Opbygning af et rapport gennem ligheder er en fantastisk måde at få nogen taler til dig.
 5. 5
  Forklar, hvad du ønsker. Hvis du bare vil chatte og nyde øjeblikket, fint. Hvis du ønsker en autograf eller et billede med dem, høfligt og hurtigt spørge. Vær forberedt og sørg for at have en pen og en papir til autograf handy før du nærmer dig dem. Hvis de samtykke til at give dig en autograf, udlevere dem notesblokken, ikke lade dem vente. Samt, så sørg for din kameraet er klar, hvis du ønsker et billede og aldrig nærme sig dem ved at stikke din notesblok eller kamera i hans eller hendes ansigt.
 6. 6
  Se deres kropssprog. Kropssprog kan fingerpeg dig ind på, hvordan de føler om samspillet. Hvis de forekommer forhastet eller hvis de fortsætter med at gå, som du taler, eller hvis de blik på deres ur, være følsomme over for denne tid stykket. Hvis de synes bedrøvet, er det sandsynligvis ikke en god tid til at snakke.
 7. 7
  Converse med dem, hvis de synes at kunne lide dig, men husk de kan bare være at forsøge at være høflig. Prøv ikke at trække samtalen på.
 8. 8
  Undgå overdrevent fosser. Nogle berømtheder kan ikke få nok komplimenter, de gerne høre hvor stor du tror de er. Generelt kan alt for meget entusiasme fra din side genere dem eller skræmme dem væk.
 9. 9
  Være en god lytter. Hvis de faktisk udøver en samtale med dig, er opmærksomme på, hvad de siger. Må ikke afbryde dem, men bygge på deres udsagn, som du ville for enhver god samtale.
 10. 10
  Hold dig til at tale om deres offentlige liv. Medmindre berømthed bringer det op, er det normalt bedst at undgå samtale om hans eller hendes familie eller andre private forhold. På det ekstreme, kan dette virke meget utryg.
 11. 11
  Være diskret. Må ikke henlede opmærksomheden på en berømthed, hvis andre folk ikke har anerkendt dem. Mens den ene fan kan være tåleligt, ti eller femten fans fortrængning rundt er bestemt ikke.
 12. 12
  Tag billeder diskret. Hvis dit kamera er handy, enten tage billedet fra en vis afstand, eller spørg dem, om de ville have noget imod, hvis du snapped et hurtigt foto. Men hvis berømthed er i forklædning, ville det være langt bedre til at fotografere ham eller hende fra væk, som du ikke bør gøre nogen ekstra opmærksomhed på dem. Du må ikke tage et billede af dig og berømthed, uden at spørge om lov først. Men hvis stjernen er venligt, du kunne spørge, om de ville lade dig få taget et billede med dem.
 13. 13
  Wrap op pænt. Vær sikker på at takke berømthed for hans eller hendes tid eller for en autograf eller foto, og sige noget lignende, "Det var fantastisk at møde dig."
 14. 14
  Accepter afvisning. Det er okay for dig at spørge hurtigt om en autograf eller foto, men det er også okay for ham / hende til at falde. Hvis din anmodning er slået ned, må du ikke tvinge problemet. De har lov til at have deres personlige rum. Må ikke være anmassende.
 15. 15
  Prøv at kalde dem ved deres offentlige navn. Må ikke kalde dem ved et kaldenavn, som det er alt for velkendte! Du kender dem ikke, de ikke kender dig. Må ikke kalde deres navne ud højlydt, medmindre en mødes eller hilse situation hvor det forventes.

Tips

 • En anden måde at formulere det er: "Undskyld, jeg forstyrrer dig, men har du tid til at underskrive en autograf"
 • En berømthed, der er forklædt ikke ønsker at blive generet. Det er værd at respektere dette ønske. Hvis du gør tilgang nogen, der går inkognito, så prøv ikke at blæse sin dækning.
 • Hvis du har en naturlig sans for humor og kan anvende det, når møde en berømthed, vil han eller hun sandsynligvis værdsætter. Alle har brug for et godt grin mindst en gang om dagen.
 • Berømtheder ikke kun brug for lidt privatliv, de behøver for at få mest ud af deres fritid. De har også aftaler at holde. Forvente nogen berømthed møde for at være hurtig.
 • På den anden side, hvis de sælger noget, der virker som en stor åbning. For eksempel en musiker, købe deres cd ret der (selv hvis du allerede ejer det) og mere end sandsynligt, de vil være mere end villige til at underskrive dækslet og / eller selve disken.
 • Overveje ikke at forsøge at få en autograf. De bedste samtaler, du måtte have med berømtheder, kan være dem, hvor du ikke forventer noget til gengæld. Tal om dine omgivelser, de seneste nyheder eller andre ting, du ved, de kunne være interesseret i.
 • De fleste berømtheder foretrækker en høflig, "Hej, hvis du har tid, ville jeg elske din autograf!" Dette er en ærlig tilgang og selv de mest irritabel berømthed sandsynligvis vil underskrive hurtigt.
 • En anden bemærkning på professionelle wrestlere, dem, der spiller de slemme fyre ofte ophold i karakter, i et omfang, når de ikke er på TV, for at opretholde dette billede. Undtagelsen er for velgørenhedsarrangementer, og når de besøger tropperne i udlandet. Ellers skal du ikke forvente en fyr som Randy Orton til at underskrive din autograf. Hvis du spørger, og han ser ned på dig som om du er noget, det er bare hans karakter.
 • Hvis skuespilleren har et kunstnernavn, og du kender deres rigtige navn, men de ikke bruger det, behandle dem kun ved deres kunstnernavn. Professionelle brydere er et godt eksempel på dette. For eksempel, hvis du mødte The Undertaker, ville du ikke kalde ham Mark, ville du kalde ham Taker. En mulig undtagelse var at være, hvis han ikke var i kostume. Et andet eksempel er Shawn Michaels (rigtige navn Michael Hickenbottom). Hans virkelige liv kjole ville sandsynligvis være svarer til, hvad han bærer på TV, så det kostume Undtagelsen vil ikke gælde.

Advarsler

 • Berømtheder er normalt bange for at få øjenkontakt med offentligheden, da de ikke ønsker at tale med alle, der anerkender dem. Bare forestil dig hvor kedeligt det ville være at have folk taler til dig overalt!
 • Forvent irrationel adfærd eller excentricitet.
 • Berømtheder er ikke i færd med at opdage andre, så prøv ikke at bruge dem som en metode til at stige til berømmelse selv. Mange vil se dette som et irritationsmoment, og de vil sandsynligvis ikke ønsker at tale med dig mere. På et beslægtet note, skal du ikke fortælle dem, hvor fantastisk en ven eller slægtning af din er, uanset hvor genial eller talentfulde dit bekendtskab kan være.
 • Vær forsigtig med ikke at tale i datid af deres karriere, popularitet eller skønhed. Dette ville være stødende for nogen.
 • Prøv at undgå at nærme berømtheder, hvis de er involveret i en dybdegående samtale eller private tid sammen med deres partner.

Ting du behøver

 • Autograph bog eller noget til at skrive på
 • Pen
 • Kamera (mobiltelefon-kameraer er gode til hurtige, diskrete billeder)
 • Grundlæggende sociale færdigheder