Wkadk

Hvordan til at blive på hans sind

Der er noget både romantisk og vedvarende tanken om at invadere andens sind så meget, at du drysse der, selv når ubudne... Men at have sådan et dybt indtryk af, at en fyr kan bare ikke stoppe med at tænke om dig, er ikke nødvendigvis let, og med henblik på en langsigtet relation.

Bare hvordan kan du være med til at skabe den varige gnist i hans sind, så han ikke kan holde billeder af dig i at dukke op igen og igen, så meget, at han ønsker at være i stand til at række ud og røre dig, som om du stadig der? Nå, der er aldrig nogen garantier, når det kommer til lyst og kærlighed i livet, men her er nogle ting, der kan bare hjælpe dig på denne undvigende quest...

Steps

Hvordan til at blive på hans sind. Præsenter dig selv på dit bedste.
Hvordan til at blive på hans sind. Præsenter dig selv på dit bedste.
 1. 1
  Vær tro mod dig selv. Når du bruger tid omkring denne fyr, så lad ham se og kender den virkelige dig. Der er intet mere tillokkende og mindeværdig end en person, der er, kender deres eget sind og har tilstedeværelse.
  Naturligvis betyder det ikke at være selvoptaget, bossy eller en dårlig lytter, det betyder at gøre det klart, at du tænker for dig selv, nyde livet og forventer ikke at være afhængig af nogen.
  Være hensynsfulde, men også være ligefremme, charmerende og vise, at du er godt informeret om de emner, du diskuterer sammen. Gør det klart fra starten, at du ikke klæbende type er virkelig sexet.
  • Hvis denne fyr viser tegn foretrækker du at være anderledes end hvem du er, er det ikke værd at indlejre sig selv i hans hukommelse!
 2. 2
  Præsenter dig selv på dit bedste. Det er ligegyldigt, hvad du beslutter dig for at bære, uanset om det er afslappet, professionel, aften eller nattøj, bare så længe det er pænt, rent og passer din kropsform så godt som muligt.
  Enhver kvinde kan se glamourøse og smukke forudsat at hun lytter de enkle regler for påklædning, der passer til hendes udseende og figur snarere end at blive fejet væk af de nuværende modeluner.
  Hvis det er en særlig lejlighed, spendere lidt og bære noget, du ved virkelig wows på dig. Giv ham et billede at huske!
  • Altid være velplejet og holde dit hår i god form. En god klipning og et godt gjort op ansigt kan gå en lang vej til at skabe et gunstigt. Sørg for, at dit tøj glattes og ren også, som når de ikke er, de foreslår, at du ikke kan blive generet med noget eller nogen. Det er ikke sandsynligt, at gøre et varigt indtryk, i hvert fald ikke for en god grund!
  • Være charmerende. Den indre glød er den del, der vil skinne mest i din godt præsenteret selv, og det er charme, der vil blive husket længe efter din fysiske tilstedeværelse er afgået værelset.
 3. 3
  Brug duft. Scent vækker minder som intet andet kan. Det er duft, der sikrer, at en person husker begivenheder, mennesker og steder, selv om ikke helt placere hvornår, hvor og hvem.
  Selvfølgelig, for det at være til gavn for dig, skal han være i stand til at placere der og en underskrift duft kan gøre dette for dig. Men hold fast! Må ikke overdrive dette aspekt - en pige, der lugter af kan blive husket for alle de forkerte grunde.
  Når du sigter til at bruge duft at provokere hukommelse i din fyr sind, være opmærksom på følgende:
  • Duften skal være en, der virker for dig. Ikke alle parfumer arbejde godt sammen med hver person, og du har brug for at lære, hvilke dufte fungerer bedst for dig gennem trial and error. Desuden de ændrer som kvinder alder, så sørg for at holde up-to-date med den tid du opfylder den aktuelle, skal du sørge for at have dette aspekt godt og grundigt sorteret.
  • Hvis du er allergisk over for duft eller den mand, du er interesseret i, er allergisk over for dufte, springe dette trin helt. Bare være ren og har din naturlige duft. Din egen kropslugt er meget behagelig og attraktive i en lav subliminal måde, især på midten af ​​din månedlige cyklus, mens ægløsning. Hvis du spore din krop rytmer, kan du ønsker at planlægge mindeværdige datoer for mid-cycle, så subliminal feromon effekt slår ham hårdt i instinkterne.
  • Hvis du ikke har haft meget held med at finde den "rigtige" duft, der opsummerer dig, overveje at se en skræddersyet. Dette er en person, der vil stille dig specifikke spørgsmål om dine præferencer og din livsstil og vil hjælpe dig med at vælge de rigtige toner for at gøre op en parfume skræddersyet netop til dig.
   Det koster lidt mere, men når du får denne blanding rigtigt, vil du nemt blive husket af din egen signatur duft, som kan være meget svært for andre at matche.
 4. 4
  Være en moral booster. Alle elsker at høre ros om sig selv, og hvor meget de er værdsat. Selvfølgelig er der absolut ingen grund til at overdrive det, eller at vælde tankeløst men udtrykke din ægte lignende af de fantastiske ting, du har spottet i denne fyr er en sikker vinder, når det kommer til at blive husket.
  Det er temmelig svært at afskedige nogen, der lægger mærke til bedst om dig, så sørg for at påpege de finere punkter i denne fyr, som du ser dem. Du kan finde dette fungerer godt for livet i almindelighed.
  • Være en god lytter. Vente med at høre alt, hvad han har at sige og ikke afbryde. Benytte lejligheden til at tale som en mulighed for ham til at fortælle dig mere om sig selv, ikke som én for dine egne historier.
   For dig selv, ikke afsløre for meget for hurtigt, som en følelse af mystik vil helt sikkert efterlade dig på hans sind, der ønsker at vide mere.
  • Sig hans navn i hele din samtale sammen. Det vil gøre ham føle sig speciel og værdsat af dig, og det skaber en forbindelse mellem jer begge, der er langt mere sikker end hvis du bare sagde "hey, du" eller undlod at nævne ham ved navn.
  • Være gratis om hans hensynsfuld natur, hans omsorgsfulde måder hans betænksomhed. Du vil have mere af dette, så det skader aldrig at rose det!
  • Læg mærke til, når han siger eller gør ting, der betyder meget for dig, og bemærke dem henkastet at vise du er imponeret. Gentag oplysninger, han har delt med dig på et tidspunkt i samtalen for at vise, at du tog varsel og fandt det værd at huske.
  • Være interesseret i, hvad han er interesseret i, og afspejle dette i, hvad du siger tilbage til ham. Det er noget, der bliver husket, fordi det betyder noget for ham og engagerer hans opmærksomhed.
   For eksempel kan du ikke vide meget om sport, han kan lide, men som afspejler hans begejstring for et hold vinder eller et mål, viser, at du er mindst i stand til at være interesseret.
  • Selv når du er uenig med sin, så respektfuldt, og også påpege, hvordan du sætter pris på og anerkender sit synspunkt, selv hvor du er forskellige.
 5. 5
  Vær opmærksom på dit kropssprog. Den har sin egen måde at dvælende i et menneskes sind, for bedre eller værre. God øjenkontakt kan hjælpe dig til at forbinde, mens spejling hans handlinger kan skabe en følelse af harmoni mellem jer to.
  Spejling er en glimrende måde at lokke din vej ind i hans underbevidsthed, fordi det vil få ham til at tro, at du er afstemt til hinanden, og dermed skabe en styrkelse forbindelse.
  Vær bevidst om magt blid berøring. Touch, duft, kan være en vej til at blive husket, fordi det vækker en følelse af varme og venlighed. Fra det tidspunkt, vi er spædbørn, er en form for varig forbindelse og omsorg fra andre, og lys, kan omsorgsfuld berøring påberåbe kærlige og tillidsfulde følelser i modtageren. Selvfølgelig ikke overdrive det, eller bliver for overstrømmende og slag den stakkels fyr!
  • Mere end noget andet, din selvtillid og tro på din værdi bære med en varm. Det varme smil vil blive hængende i hans sind længere end noget andet.
 6. 6
  Må ikke være omkring hele tiden og forblive den samme sikker person du er. At være undvigende og travl rent faktisk vil hjælpe til at imponere dig efter hans hukommelse meget mere end at være til rådighed i det øjeblik han tekster eller opkald. Faktisk efterlader huller mellem øjeblikkelige kommunikation metoder til at bidrage til at øge det indtryk, du har fået et liv til at lede.
  Når du reagerer, være venlig og men aldrig kommer på tværs som desperat, stalker-lignende eller sjusket og. Aldrig kontakte ham, når du er beruset eller du risikerer at sige ting, der ikke vil blive husket for de rigtige grunde!
  • Hold din interessante livets sysler går regelmæssig som et urværk. Må ikke blive generet, at han hellere ville se dig, lad ham vide, at han kan se dig om natten du er faktisk gratis, for alvor. Han vil blive betaget og så nysgerrige som kan være...
 7. 7
  Hold det sjovt. Når at komme til at kende en fyr, holde tingene ukompliceret - Hvis du ønsker at gøre det mere intens eller kompliceret, så du kommer til at give ham grund til at slette dig fra hukommelsen temmelig hurtigt. Hold dine interaktioner sjov, enkel og fornøjelig, især mens du stadig er usikker.
  Den dybe og meningsfulde ting kommer senere, når det bliver til noget, der hedder engagement og ægteskab, og at sikker på er langt væk, hvis overhovedet... Så holde det lys og luftig, så huske dig er nemt!
  • Vær sikker på at takke ham for den tid sammen, lige før du del. Det er rart, og det er tankevækkende at vise taknemmelighed for en sjov tid sammen. Keep it simple, med noget i retning af "Tak for en rigtig dejlig dag, jeg havde det sjovt." Han vil huske, at du havde det sjovt med ham, og du havde åndsnærværelse til at lade ham vide det.

Tips

 • Giv ham et billede at huske dig ved. Tag et billede af jer to sammen, eller bede en anden om at gøre det for dig. Brug telefonens kamera eller være virkelig skøre og hoppe ind i en photo booth, hvis du tilfældigvis være passerer én. I sidstnævnte tilfælde, give ham billedet for hans tegnebog. I førstnævnte tilfælde uploade foto til Facebook og tag ham, sende en sød kommentar om hans store smil eller noget, og lad ham vide, at du elsker dette foto. Selvfølgelig er du på billedet også, så der er en stor påmindelse! Så bare læne sig tilbage og vente på et svar.
 • Gør ham føle sig speciel, når du endelig er enige om at holde kontakten ved telefonen. Sørg han ved, at du ikke giver ud dit telefonnummer til "bare nogen", men at du er parat til at tage hans.

Advarsler

 • Må ikke kritisere andre mennesker og sladder om dem. Dette er kød af ting ikke at tale om. Hvis du sladrer negativt om andre, herunder ex-partnere, du fortæller ham, at hvis det ikke fungerer, er verden kommer til at kende hver eneste af hans fejl.
 • Ideen er for ham at huske dig, ikke din undies! Hold dine aktiver under wraps indtil langt ind i forholdet, og det gør ikke ondt for ham at holde forestille sig, hvad det vil endelig være ligesom og det er bestemt beskytter dit spil i, hvordan og hvornår (og om) en sådan intimitet udvikler sig.
 • Ting ikke at tale om omkring en ny fyr du har lyst til, når du vil have ham til at huske dig for de "rigtige" årsager omfatter exes, dø for en cigaret, føle sig som at kaste op (uanset årsag), et lidelseshistorie om din fortid eller til stede, alle de ting, du ikke kan eller ikke vil spise / gøre / se / aktie, etc. og noget dybt intimt. Hertil kommer, at holde din Zanier side under wraps (hvis du har en), indtil han er mere sikker på, at du er en person, han gerne vil se mere af, det betyder ikke, at du ikke at være tro mod dig selv, men det betyder at den del af dig selv, der tager tid og godt venskab at "forstå" bør udelades af få-to-know-you-bedre fasen.
 • Hvis du gør vise din skøre side, kan det være så attraktivt eller mere attraktivt end at forsøge at foregive at være "almindelige men lidt ekstraordinært." Hvis du er en udadvendt skøre klovn, du tiltrækker den type, der kan lide at være omkring skøre ukuelig comediennes - så ikke gasspjæld den tilbage. Bare prøv at holde det positive i stedet engagere sig i fornærmelse komedie.
 • En alternativ metode - absolut præsentere dine grænser, allergi og overfølsomhed tidligt at bortfiltrere partnere, der ville have alvorlige konflikter med dem. Ellers, hvis du er allergisk over for skaldyr, har han ingen grund til ikke at planlægge en særlig aften på en sushi restaurant for dig og overraske dig med det. Meget bedre, at han kender din smag tidligt, vil det hjælpe ham komme op med bedre overraskelser at behandle dig!