Wkadk

Sådan at stjæle en pige fra hendes kæreste

Har du nogensinde blive venner med en pige, du er forelsket i, og derefter finde ud af at hun har en kæreste? Hun kan have fortalt dig, eller du har set hende med ham (kramme, kysse, etc.), og du tror, ​​der bør være dig med hende. Her er nogle trin og tips om, hvordan at feje hende fra hendes fødder og overbevise hende om at gå ud med dig i stedet.

Steps

Sådan at stjæle en pige fra hendes kæreste. Finde ud af hvad hun har brug for (eller ønsker), at hendes nuværende kæreste ikke kan eller ikke giver hende.
Sådan at stjæle en pige fra hendes kæreste. Finde ud af hvad hun har brug for (eller ønsker), at hendes nuværende kæreste ikke kan eller ikke giver hende.
 1. 1
  Tal med hende. Få nogle form for kommunikation foregår mellem jer to. Byg nogle historie. Det tager tid. Hun skal vide, at du og tænker om dig. Hun kommer ikke til at forlade sin kæreste for nogen, hun ikke kender, eller ikke har kendt længe. Det meste af tiden, vil du blive jagter hende i lang tid.
 2. 2
  Opbygge tillid. Gør ting med hende efter arbejde / skole, lytte til, hvad hun siger, gør hende til at grine, hun må virkelig gerne og stoler på dig for dig at få overalt. Alligevel ikke underkaster sig hende hele tiden. Husk, at du stadig er "alfa hunden". Uanset om hun ved det eller ej, de fleste piger ser til deres kæreste som "leder" slags. Hvis du er for nice, vil du ende med at blive brugt som en gratis rådgiver.
 3. 3
  Finde ud af hvad hun har brug for (eller ønsker), at hendes nuværende kæreste ikke kan eller ikke giver hende. Er han sværger på hende eller vred? Er han glemme alt om hende? Er han opfører sig som han er ligeglad? Er han flirte med andre piger? Vis hende, at du er anderledes! Hvis du udfylder hullerne i deres forhold, vil hun begynde at sammenligne dig med ham. Det er den vigtigste del. Hun har til at se på sin kæreste og tænker om dig.
 4. 4
  Bygge videre på denne anden gætte, så du bliver kæreste erstatning. Hvis du udfylder huller i hendes kærestes spil, så er det kun et spørgsmål om tid. Du skal dog sørge for, at hun ikke kan bruge dig, mens hun stadig med sin kæreste. Hvis hendes kæreste ikke give hende noget, så sørg for du er ikke bare en sekundær kilde, hun kan få det fra. Ellers vil du aldrig ende med at erstatte ham. Du kan enten vente på en opløsning, tilskynde til bruddet, eller gøre noget ske med hende, mens hun stadig er sammen med sin kæreste.
  • Vent et breakup. Helt sikkert den hårdeste, mest kedelige, men enkleste vej at gå. Må ikke presse på for at der sker noget, og hun vil ikke føle sig presset. Faren er, at hun tager dig for givet, og du vil altid være at vente.
  • Årsag / opmuntre bruddet. Hvis du har fulgt tidligere trin, bør hun tale med dig om de fejl hendes kæreste gør. Hvis det er alvorligt, så lad hende vide, at hvad han gør er ikke rigtigt, og hun behøver ikke at affinde sig med det. Fortæl hende, at du aldrig ville kunne gøre det for hende.
  • Lav noget ske, før de bryder. Dette er den mest risikable træk, som du beder hende om at snyde på sin kæreste. Målet for blot én kys. Denne kys er meningen at gøre hende til at indse at du er et bedre valg end sin kæreste. Hvis du er i tvivl om at tage sådan en risikabel flytte, tilstræbe et kys på kinden.

Tips

 • Må ikke nogensinde give hende indtryk alt, hvad du kan lide ved hende, er den måde, hun ser ud. Selvom hun er latterligt varmt, gør dit bedste for ikke at blive slikket. Det sagt, ikke vige tilbage fra det intime, hvis hun viser hun er nede for det. Du er en alpha hund, husker du?
 • Tag din tid, hvis du styrter ind i ting, du kan ende op flov og afvist.
 • Tag din tid! Der er ingen måde at haste dette, især hvis hun er tæt på sin kæreste, eller hvis han er omkring så meget hun kunne ikke forestille mig ikke at være sammen med ham. Du kunne være her for måske et år eller mere. Det hele kommer ned til, hvor dårligt du vil have hende.
 • Efter denne pige bryder op med sin kæreste, lad dem ikke være bedste venner. Det gør at komme på hende utroligt svært.
 • Vente på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, skal du sørge for du er i et godt sted at foretage et træk, men ikke bare springe direkte til det og sige, at du elsker hende, vente på det rigtige tidspunkt måske spørge hende på hendes job eller på et sted, du "ved et uheld" stødte ind i hende, opdrage hendes kæreste en eller anden måde, og så vil du vide, at de er "forhold statistik"
 • Find ud af hendes yndlings ting at gøre, og ting hun ikke like.I gurantee hendes kæreste ikke vide alt.
 • Bare fortæl hende, hvordan du føler. Ingen mening i at vente. Hvis hun føler det samme, det er fantastisk. Men kun følge dette tip, hvis du er den risikable type.
 • Træde varsomt nær kæreste. Fighting ham normalt messes tingene op med dig og pigen (selvom det kan være til din fordel, hvis du ved hvad du gør).

Advarsler

 • Dette kan forårsage en mangel på tillid. Hvis du kan stjæle hende fra hendes kæreste, hvad er at holde en anden fra at stjæle hende fra dig?
 • Tyder ikke på pigen deler med sin kæreste, medmindre det er rimeligt. Ellers vil hun fange på dit plot.
 • Hvis kæresten fangster på, som han sandsynligvis vil, vil han uden tvivl have et problem med dig stjæle hans pige. Hold pige i tankerne på alle tidspunkter. Hvad vil hun? Så flatterende, som det er at have to drenge kappes om hendes kærlighed, hun ikke vil have dig til at kæmpe! Undgå enhver konflikt, specielt fysisk.