Wkadk

Sådan reagerer når de bliver spurgt på en dato

Ikke sikker på hvordan man kan besvare en fyr, der har bedt dig ud? Læs følgende for at hjælpe dig ud!

Steps

Sådan reagerer når de bliver spurgt på en dato. Hvis du ønsker at gå ud med ham, så bare sige ja.
Sådan reagerer når de bliver spurgt på en dato. Hvis du ønsker at gå ud med ham, så bare sige ja.
 1. 1
  Hvis du ønsker at gå ud med ham, så bare sige ja. Hvis du virkelig kan lide ham, så gå efter det. Selv hvis du bliver flov nemt, det er bare ét ord.
 2. 2
  Hvis du ikke ønsker at gå ud med ham, siger ikke ja. Dette kan bare ende med at såre ham mere - ingen ønsker at gå ud med nogen, der ikke kan lide dem.
 3. 3
  Prøv at give et konkret svar på enten ja eller nej. Hvis du siger måske, så kunne det bare være at give falsk håb, hvis du ender med at beslutte ikke at gå ud med ham. Du ønsker ikke at lede ham på.
 4. 4
  Hvis du ikke kan lide den fyr, der måde, så sige nej på en pæn måde. Må ikke være hårde i din skuffelse, det sandsynligvis tog ham uger at få modet til at konfrontere dig.
 5. 5
  Aldrig sige ja, hvis du ikke ønsker at være hans kæreste. Det er bedre at få afvist, end at tro, du har en chance med en person, når du ikke.
 6. 6
  Hvis du siger nej forsøge at sætte ham forsigtigt ned, men ikke gå på og. Det vil bare blive kedeligt og ubehageligt, og du giver ham alle de grunde, hvorfor du ikke ønsker at gå ud med ham, vil ikke hjælpe ham.
 7. 7
  Hvis du vil have en date med ham, men du tror, ​​at tiden ikke er egnet, bare foreslå en anden tid, så han ikke tage det som et afslag.

Tips

 • Må ikke handle desperat, når du siger ja, eller du vil kun genere dig selv.
 • Hvis du siger, "Nej," lyder ikke væmmes eller snobbet. Det er dybest set knusning halvdelen af ​​sin værdighed og mod ved at sige nej, da han fik mod til at spørge dig.
 • Sig: "Yeah, lyder sjovt!" eller: "Ja, jeg ville elske det."
 • En sød, flirtende, 'sikker! " ville også vinde dagen.

Advarsler

 • Aldrig sprede sladder om nogen, som du har sagt nej. Når man har sagt nej, er din pointe, og der er ikke megen mening at give ham en hård tid. Du vil bare ende med at se mener, hvis du gør grin med ham eller sprede rygter.
 • Når du siger nej ikke bare sige nej og gå væk, som sandsynligvis ville såre hans følelser. Sige, "Jeg er ked af det."
 • Hvordan ved du, at du ikke vil kunne lide den fyr? Der kan være tidspunkter, hvor du ikke vil tror, ​​du vil komme sammen, men du går og har en stor tid! Det er okay at sige nej, men på samme tid, bør du give det mindste nogle troede.
 • Hvis nogen spurgte dig ud i det offentlige, og du ønsker at sige nej, så spørg ham, hvis du kunne gå til et privat sted, så han ikke genere ham foran alle.
 • Hvis du siger nej, ikke bære at have knivstik på ham og hans tillid.