Wkadk

Hvordan man får en piges opmærksomhed

Lidt tips og tricks, der får en pige opmærksomhed kan vise en anden piges opmærksomhed væk, fordi hver pige er anderledes. Så hvis der er en pige, hvis opmærksomhed, du ønsker, hvad gør du? De følgende trin vil hjælpe dig med at få opmærksomhed for enhver pige, hvis opmærksomhed er værd at have, uanset hvor gamle, unge, rige, fattige, genert, eller venlige hun er.

Steps

Hvordan man får en piges opmærksomhed. Handle som en gentleman omkring piger.
Hvordan man får en piges opmærksomhed. Handle som en gentleman omkring piger.
 1. 1
  Udstil gode manerer. Piger elsker fyre, der er og høflige. Må ikke gøre eller sige ting, som mange mennesker mener stødende, herunder bande og gøre sexistisk / racistisk / etc. vittigheder eller kommentarer. Hvis du opfører dig som en gentleman, der viser din respekt for kvinder og andre mennesker i almindelighed, vil pigerne være mere tilbøjelige til at modtage din virksomhed.
  • Sige ting, som du kender sandsynligvis ville støde nogle mennesker er ikke en god måde at få eller beholde venner. Det ser måske "cool" til din fyr venner, men det er en reel strømledning til pigerne. Det er nemt at diss noget, det er meget sværere at tro på noget. Være en mand og tro på noget.
  • Gør fælles ting, der er gentleman, som at åbne døren for en pige, at lade hende skære dig i kø, og sige "undskyld". Gør de små ting er virkelig let, og pigerne opmærksomme på dem meget mere end fyre gør.
 2. 2
  Handle som en gentleman omkring piger. Piger har en tendens til at have en anden humor og perspektiv, end fyre, så være opmærksom på og følsom over for disse forskelle er vigtigt for din socialisering.
  • Gør ikke rigtig seksuelle vittigheder eller kommentarer. Piger allerede tror, ​​at fyre er besat med sex, så du skal ikke gøre det værre ved at blive besat af sex. Være moden og respektfuld om seksuelle forhold, i hvert fald når man er omkring piger, og du vil helt sikkert få en piges opmærksomhed.
  • Må ikke behandle kvinder som objekter eller tale om dem som om de er ringere. Det lyder grundlæggende, men en masse fyre antager kvinder er dum eller ditzy eller klasseløse. Det er uretfærdigt, og det vil ikke gøre dig meget mange venner blandt kvinder. Tænk før du taler negativt om piger som helhed. Som en tommelfingerregel, foregive, at din mor er foran dig, når du siger noget om piger.
  • Efterhånden som du lærer, hvordan man interagerer med piger, vil de reagere mere positivt til dine handlinger, og du vil føle sig mere trygge med dem.
 3. 3
  Slap af og have tillid til. Når du er anspændt eller nervøs, er du mere tilbøjelige til at føle flov, hvis du laver nogle mindre fejl. Dette er et turn-off for de fleste piger. Staying rolig giver dig mulighed for fuldt ud at nyde en piges selskab, ophold selvsikker, og vise hende den virkelige dig.
  • Staying selvsikker er svært, men prøv at forestille sig, at den pige, du forsøger at imponere er bare en ven. Du ville ikke være nervøs omkring en ven, så hvorfor være nervøs omkring hende? Hvis du er selvsikker og formår at se cool og rolig, du skrige populære. Hendes opmærksomhed vil blive din på ingen tid.
  • Det vigtigste er, at du ikke ønsker at komme ud som trængende, som hvis pinligt dig selv foran hende, er den mest ødelæggende ting, der eventuelt kunne ske for dig.
  • Vær forsigtig med ikke at placere alle dine håb på en enkelt pige, det vil kun gøre det mere smertefuldt, hvis tingene ikke fungerer ud, som du ønsker. Husk, at der er masser af fisk i havet. Hvis tingene ikke træne med en bestemt pige, skal du blot gå videre til den næste pige. Det kunne gøre hende ked af det hun nogensinde forlod dig i første omgang.
  • Lad ikke nogen forudgående dårlige erfaringer forhindre dig i at søge muligheder, der er tilgængelige for dig. Hvis du har haft et forhold, der gik dårligt, lære af det og sætte det i fortiden. Det er ikke sundt at dvæle ved mislykkede forhold, og det er nok ikke meget attraktivt enten. Embrace, hvad livet giver dig nu, ikke, hvad det kunne have givet dig i fortiden.
 4. 4
  Respekter alle piger ens. Du står en langt bedre chance for at gøre et godt helhedsindtryk, hvis du behandler piger, der ikke interesserer dig lige så pænt som dem, der gør. Dette betyder ikke, at du skal tale med, eller med hver pige, men ikke ignorere dem eller behandle dem affærdigende. Du ved aldrig, når en pige kommer til at pludselig får attraktive, eller hvem hun vil blive venner med. Den bedste chance er at behandle dem hele vejen, du ønsker at blive behandlet.
  • Må ikke tale med en pige om en anden piges tiltrækningskraft, det er usmageligt, og kan forringe pigens udtalelse af sig selv. Plus, det er lige let at uheld at sige de forkerte ting, eller sige noget du ikke mener. Hold dig til at tale om andre piger med dine fyr venner.
  • Du bør generelt ikke tale om tidligere forhold, du har haft, eller andre piger, som potentielt interessere dig. Ingen pige ønsker at have til at sammenligne sig selv til dine tidligere relationer, og hun virkelig ikke vil have dig til at sammenligne hende til dem begge. Gør hende føle, at hun er den eneste pige i dit univers, og universet vil smile venligt på dig.
  • Medtag piger i dine aktiviteter. Når du laver noget, og det er kun fyre, være modig og omfatter pigerne, du ønsker medtaget. Du behøver ikke at gøre det hele tiden (nogle gange er det bare bedre uden piger), men vær ikke bange for at tilføje nogle piger til mix. Hvis drengene kalder dig ud, du ved, de er jaloux, at de ikke har modet til at invitere pigerne. Der er ingen grund til, hvorfor piger ikke kan være en del af din gruppe.
 5. 5
  Gør kortvarig øjenkontakt. Må ikke stirre som en stalker, men ikke undgå øjenkontakt. Når, hold den kontaktperson støt i et sekund eller to, måske smide i et grin eller om det føles rigtigt, og se væk og fortsætte med din virksomhed.
  • Et smil er den universelle tegn på lykke. Hvis du viser folk i almindelighed, og hendes specifikt at du er en glad fyr, vil hun ønsker at være tættere på dig.
  • Noget så simpelt som flirtende øjenkontakt kan vise en pige, at du er både selvsikker og interesserede. Piger elsker fyre øjne.
  • Når du taler med piger, prøv så hårdt som muligt for at holde konsekvent øjenkontakt med hende. Det fortæller hende, at du virkelig selvsikker, og at du betaler rigtig meget opmærksom på hende.
 6. 6
  Gøre folk griner. Piger elsker fyre, der har en god sans for humor, og nøglen til at have en god sans for humor er at være munter og ufortrødent selv.
  • Så længe du ikke gør grin med folk i en smålige måde noget går. Prøv vittigheder omkring dine nære venner, og finde ud af, hvilke vittigheder arbejde, og hvilke der ikke gør. Brug dem, der arbejder og smide dem, der ikke gør.
  • Er din underligt? Slapstick? Sarkastisk? gå med det, og ikke bekymre sig om, hvorvidt hun tror, ​​du er sjov, fordi du ved, hvad? Hvis hun ikke kan grine med dig, så dette er ikke en pige, du ønsker at tilbringe en masse tid sammen med alligevel.
  • Hvem ved? Måske en anden pige, du ikke havde lagt mærke til før vil grine så hårdt, at hendes sodavand der kommer ud af hendes næse, og måske du lige har fundet din soulmate.
 7. 7
  Være opmærksomme. Når du taler med en pige, give hende din fulde opmærksomhed. Lyt omhyggeligt til, hvad hun siger, og du kan lære en masse om hende og opdager interesser, som du har til fælles.
  • Spørg hende masser af spørgsmål. Dette vil signalere til hende, at du virkelig er interesseret i hende fra hendes udseende. Spørg hende om hendes forældre, hendes søskende, hendes barndom, hendes forhåbninger. Ethvert spørgsmål, der er oprigtigt og respektfuldt spurgt, er spil.
  • Giv hende tid til at tale. Traditionelt, mænd taler mere end kvinder, men det betyder ikke, kvinder har mindre at sige. Hvis du spørger hendes spørgsmål, give hende tid til at udtrykke sig selv, og ikke føler sig dårligt, hvis hun taler meget. Husk, hendes tale et parti er et godt tegn!
 8. 8
  Marts til rytmen i din egen tromme. Det er svært at fange nogens opmærksomhed, når man ser og handle som alle andre. Gør din egen ting, uanset om det betyder stående op til dig selv, forsvare andre, eller tager interesse i noget, som ingen andre gør, som at spille et instrument eller danse, når ingen andre vil. De fedeste mennesker er dem, der bryder mod strømmen og gøre folk spørgsmålstegn ved status quo.
  • Må ikke skjule, hvad det er, du vil. Hvis du er glad, selvsikker, og entusiastisk, vil folk begynde at få interesseret i, hvad du er interesseret i. Må ikke handle som du hader, hvad du rent faktisk kan lide, bare spille det ud som det ikke er en big deal og sælge virkelig sjovt dele af hvad det er, du vil.
  • Uanset om du kan lide videnskabelige eksperimenter eller sport, være lidenskabelig omkring dine interesser. Piger som fyre, der er passioneret om livet, fordi det er smitsom at være omkring. Hvis du konstant keder, du afgiver den forkerte vibe.
 9. 9
  Hjælpe nogen. Det kunne være hende, eller det kunne være en anden person i rummet. Hjælpe andre siger, at du er ydmyg, og at du er en virkelig dejlig person. Igen, mennesker ligesom at være omkring andre, som ydmyg og nice.
  • Er hun bærer noget tungt? Sig "Lad mig hjælpe dig med at" og bære det for hende.
  • Er der nogen kort på kontanter? Låne dem et par dollars, så de kan spise frokost.
  • Med andre ord være en venlig og generøs person. Ikke alene vil det få hendes opmærksomhed, men det vil også gøre du føler dig godt om dig selv.
  • Må ikke være falske, og gøre gode ting, når hun er rundt, selv om. Hjælpe folk hele tiden, i en lang række måder. Hun vil bemærke, og så vil de mennesker, hun kender, og på den lejlighed, at du kommer op i en samtale, vil folk sige "Han er sådan en stor person!" og denne pige vil begynde at tænke "Yeah... han er, er han ikke?"

Tips

 • Det er okay at drille hende lidt, men generelt ikke om hendes udseende. Hvis du ikke er sikker på, hun vil tage dit drilleri på den rigtige måde, kan du prøve noget andet i stedet. Bare se din timing og forsøger ikke at være alt for goofy, eller du kan gøre dig selv til grin.
 • Gå ikke i panik, hvis du gør noget pinligt. En masse af pigerne opdager, at rigtig sød, især hvis du er i stand til at inddrive med god humor.
 • En ting, der holder mange fyre tilbage bliver bange for, at hun vil misfortolke dig. For eksempel kan du ikke lyst til at hjælpe hende med at bære noget, fordi du er bekymret for at hun vil synes, du er en macho fyr, og du antyder, at hun ikke kan bære det selv. Men skubbe frygten til side og tænke over, hvad du egentlig laver. Du er bare hjælpe hende, fordi du virkelig vil, og hvad der eventuelt kunne være galt med det? Hvis du ikke forsøger at sætte spørgsmålstegn ved hendes evne på nogen måde, så hun er ikke en meget flot pige for at antage, at du er, er hun? Så være modige. Hvis det, du laver, kommer fra hjertet, vil en anstændig pige se. Husk en pige af dine drømme er nogen, der bekymrer sig og sandsynligvis ikke gøre dig til en joke med sine venner.
 • Tilbyd et. For eksempel kan du sige, at hun har smukke øjne eller et smukt smil. Men kun sige ting som, at hvis du ønsker det skal være indlysende, at du har tænkt på at gå videre end flirte. Vælg noget godt der er reserveret til hendes eneste, det vil gøre hende til at føle vidunderligt speciel, beundret, og smuk.
 • Hvis du har et godt forhold til en søster tæt på din alder, bruge det som en model for, hvordan du flytter og tale omkring piger.
 • Se hendes kropssprog, og hvis hun flytte sin vægt en masse og ikke gøre øjenkontakt, hun er sikkert ubehageligt. Det kan være samtaleemne, hvor tæt du er stående eller siddende ved siden af ​​hende, eller noget andet. Respekter hendes følelser, og skifte emne eller skridt tilbage, hvis det er nødvendigt, afhængig af hvad der generer hende.

Advarsler

 • Må ikke være alt for afslappet i at dele oplysninger om din interaktion med en pige. Du bør begrænse videregivelse til virkelig tæt venner, som du kan stole på ikke at fortælle andre. Hvis du behandler dit forhold med en pige som en form for underholdning for dine venner, vil du underminere mulighederne for en dybere og varig forbindelse med hende.
 • Må ikke vælge din næse, ridse din bag, pluk på din krop på nogen måde, prut eller bøvs, hoste eller nyse med munden vidt åben, etc. Gross hende ud, og du vil være heldig, hvis hun nogensinde ser på dig igen.
 • Må ikke Ogle hende, eller stirre på hendes feminine aktiver. Bare husk at bruge diskretion og vise passende respekt.
 • Må ikke fokusere for meget på én pige, hvis hun ikke nyder den ekstra opmærksomhed. Hun kan blive irriteret, og det vil sandsynligvis gøre ondt dit forhold.