Wkadk

Hvordan at forføre en kvinde

Er en smuk pige, kører du sindssyg? Eller måske du bare vil være sikker på din næste date går godt? Uanset hvilken situation, der er et par hemmeligheder, du kan bruge til at hjælpe en kvinde sætter pris på din sexede side. Her er hvordan du gør det, fra at tale dig op til at gøre hende tørster din berøring.

Steps

Hvordan at forføre en kvinde. Lav en fantastisk indtryk.
Hvordan at forføre en kvinde. Lav en fantastisk indtryk.

Scenen

 1. 1
  Lav en fantastisk indtryk hver gang. Første indtryk sagen. I modsætning til populær tro, selv om, du ikke kun får én første indtryk i hvert forhold. Tænk på hver gang du ser hende, tale med hende, eller på anden måde interagere med hende efter at være fraværende som en ny første indtryk, og gøre det til en god en.
  • Når du hente hende til en dato, se poleret og betale hende en blændende kompliment. "Du ser fantastisk" normalt fungerer godt.
  • Når du afhente telefonen, smile og sige "Hey, smukke." Hun kan ikke se dig smile, men hun vil være i stand til at høre det på din stemme, tro mig.
  • Når du tekst eller IM hende, ikke bare falde tilbage på "hey" eller "hej". Der er ingen substans der. Sig noget lignende, "Jeg kan ikke stoppe med at tænke på dig" eller "Hvor er min favorit pige i verden i aften?"
 2. 2
  Rens dig op. Du har sikkert allerede kender dette, men de fleste kvinder holder meget hygiejne. Forhindre det endda ved at blive et problem ved at betale meget opmærksom på din renlighed lige nu. Må ikke bekymre dig om at bruge hele dagen på først - en ekstra 5 eller 10 minutter tilføjet til din sædvanlige rutine kan gøre en verden til forskel. Start med disse:
  • Gør din mund så tiltalende som muligt. Børste, tandtråd og anvendelse mundskyl mindst to gange om dagen. Hvis du har brug for at opdatere efter et måltid, kan du bruge tyggegummi eller pastiller.
  • Undgå bidende fødevarer som hvidløg og løg til en dag eller to før du kan se din Elskede. Ikke alene skal de gøre din mund brutto, duften rent faktisk kommer ud af din svedkirtler for et par dage efter du spiser. Og ingen ønsker løg sved.
  • Brusebad så ofte som du har brug for. Du bør være at ramme et brusebad en dag alligevel, men gør det mere, hvis du har tendens til at få beskidte. Udmattende gåtur hjem? Bruser. Lige kommet tilbage fra arbejde, og nu du lugter af mad / biler / kontorartikler? Bruser. Sat i din egen sved hele dagen, fordi du var for doven til at slå AC? Bruser. Du får den idé.
   • Opholder så rene som muligt holder dig klar til sidste-øjebliks-møder. Hvad hvis hun ønsker at pludselig forbi dit hus, fordi hun var i området? Hvad hvis hun kalder og ønsker at gå til en film, der starter på 10 minutter? Hvis du allerede er ren, du er god til at gå, når du har brug for.
  • Administrer din ansigtsbehåring. Du kan være glatbarberet, eller du kan have et virkeligt skæg. Bliver helst i mellem og under harmoniske er mindre end ideel. Shave Scruff, trim skæg. Udført.
  • Trim og rense dine negle. Lav en vane at skære dine negle og tånegle hver par dage, så snart du kommer ud af bruseren. Begge skal trimmes kort nok, at der kun er en tynd linje af hvidt mellem slutningen af ​​neglen og hurtig. Brug rengøring vedhæftet fil på din neglesaks at grave alle rester snavs.
  • Deodorize. Slap på nogle deodorant den anden får du ud af bruseren, og genanvende så ofte som du har brug for i løbet af dagen. Sæt på højst to sprøjter i Köln for ekstra indsats. (Bemærk, at overdrive cologne kan være værre end ikke at bære cologne -. Gå let)
 3. 3
  Tal med hende. Spørgsmål: Hvad er den største menneskelige kønsorgan? Svar: Hjernen. Før du gør noget andet, er du nødt til at hjælpe hende tro, at du er en person hun ønsker at have forførende hende. En masse af denne opfattelse vil være farvet af, hvad du taler om, så her er en hurtig primer:
  • Taler om:
   • Hvor fantastisk, du tror, ​​hun er
   • Hendes interesser
   • Hvad hun ønsker ud af det fremtidige
   • Hvad du vil have ud af den fremtidige
   • Delte erfaringer eller andre ting, du har til fælles
  • Må ikke tale om:
   • De gamle stand-bys: penge, politik og religion (medmindre du kender hende meget, meget godt)
   • Andre kvinder
   • Poop vittigheder (burde være indlysende, men alvorligt)
   • Hvorfor dit liv stinker, og hvordan det aldrig kommer til at blive bedre
   • Ting, som du kender hun finder krænkende
  • Tage tid til at betale hende en dejlig kompliment og næ. Tænk på noget du virkelig gerne eller beundre om denne pige, og formulere det på den mest ægte og flatterende måde du kan. Hvis du kan gøre denne ret et par gange, vil hun smelte.
  • tale om sex på en værdig måde, hvis det naturligt kommer op i samtalen. Være subtile om at anerkende din seksuelle side - du ikke ønsker at skræmme hende, men du også vil ikke have hende til at glemme, at det er der. For eksempel kan du sige "Søvn er min anden favorit ting at gøre i sengen" eller "jeg muligvis et koldt brusebad, hvis du holder taler sådan."

Under en dato

 1. 1
  Sæt stemningen. Hvis du kan styre miljøet overhovedet, idet disse små skridt vil hjælpe atmosfæren synes mere sexet og intime
  .
  • Hold belysning dim. Hvis du er hjemme, kan du bruge bløde lamper eller nogle stearinlys.
  • Administrer temperaturen. Hvis det er lidt køligt, har du mulighed for at låne hende din jakke eller have hende putte op til dig.
  • Gør det til en sikker plads. "Safe" som i et område, hvor hun føler sig godt at være tæt på dig. Sidder i din beskidte lejlighed, mens din værelseskammerat højlydt diskuterer fodbold tæller ikke.
 2. 2
  Røre hende i små, sexede måder. Ja, vil du sandsynligvis nødt til at være en til at bryde røre barriere, men du kan gøre det. Det er nemmere end det ser ud. Her er et par forslag til forskellige situationer:
  • Hvis du stående eller gående, hvile hånden på den lille af hendes ryg (hvor hendes rygsøjle kurver indad, lige over hendes røv). Hold din pres let og blid. Dette er et bedre alternativ til sløset smide din arm omkring hendes skuldre.
  • Hvis du sidder ved siden af ​​hende, let hvile hånden på hendes knæ i et par sekunder. Dette er bedst, hvis du gør det, mens du taler med hende, så både du ikke akavet ser du rører hende og bevæge sig væk. Lad det blive hængende i et øjeblik, mens du fortsætter med at tale, derefter langsomt trække det tilbage. Eller hvis du ikke tror, ​​du er koordineret nok til at tale sammenhængende og røre hende på samme tid, så prøv det i løbet af en film.
  • Hvis hun står tæt på dig, lægge din arm omkring hende taljen. Hvile hånden (igen, let) lige over hoften i kurven for hendes talje.
  • Må ikke bare gå med kliché arm-omkring-skuldre. I stedet drapere din arm ned ad hendes ryg, så din hånd hviler hvor hendes skulder mødes hendes hals. Hvis det virker som om det går godt, kan du let køre tommelfingeren på tværs af bagsiden af ​​hendes hals.
 3. 3
  Tilbyde hende en fodmassage eller skulder rub. De fleste mennesker, endsige de fleste kvinder ikke vil skrue ned en gratis massage. Hvis du er i en afslappet indstilling, hvor dette er muligt, som sidder på sofaen ser en film, gå til den.
  • Hvis du giver hende en fodmassage, fokusere på en fod ad gangen. Cradle den i begge hænder, og holde dine bevægelser langsomme, mens anvendelse medium tryk. Hvis hun lukker øjnene eller suk, du gør det rigtigt.
  • Hvis du giver hende en skulder rub, modstå fristelsen til straks at sætte fingrene under hendes skjorte, i stedet bruge dine tommelfingre på hendes nøgne hals, mens din anden fingre hvile på hendes dækket skuldre, næsten rører hendes collarbones. Igen, holde dine bevægelser langsomme og tilstræbe medium tryk.
  • Op ante. Hvis massage går godt, og du kan fortælle at hun er modtagelig, så prøv at udvide dit territorium. For eksempel, hvis du giver hende en fodmassage forsøger langsomt bevæger sig op til hendes kalve. Hvis du giver hende en skulder rub, prøve at flytte dine hænder ned ad ryggen, holde dine tommelfingre fokuseret på musklerne omkring den.
  • Stop før hun er klar til at. Pointen her er at få hende nyde og ønsker din berøring. Hvis du stopper midt i en fantastisk massage, vil hun instinktivt ønsker at finde måder at få stimulering i gang igen. Tid det så du ved, at hun nyder selv, men hun er langtfra mæt keder sig eller.
 4. 4
  Lad hende komme til dig. Når du har brudt kontakten barriere og vist hende, at du er interesseret, er det på hende til at gøre en lille smule af arbejdet. Se om hun sidder tæt på dig, skubber dig, eller på anden måde gør undskyldninger for at røre dig. Hvis hun gør, er du på rette spor. Hvis ikke, så prøv genoptagelse de foregående trin en gang eller to og se, om der varmer hende op.
  • Hold "90-10 reglen" i tankerne. Du er villig til at starte interaktion og gøre 90% af arbejdet, men hun har til at møde dig på den sidste (og vigtigste) 10%. For eksempel, hvis du går ind for et kys du indleder den og bevæge sig i det meste af vejen - men gør det så, at hun har at læne i sidste lille smule, og faktisk starte det kys.
 5. 5
  Giv hende en mind-blowing. Hvis alle hendes signaler hidtil har været positive, går i for. Amp up din sædvanlige teknik ved:
  • At holde det let og langsomt i starten. Forsigtigt græsse dine læber i løbet hendes på den første pass, og sætte tungen væk for de første par kys.
  • Gøre de rigtige ting med hænderne. Du kan hvile dem let i kurver af hendes talje, læg dem på hendes skuldre, eller tangle dem op i håret og læg dem på bagsiden af ​​hendes hoved. Alle tre er gode.
  • Vide, hvornår man overgangen til. Start med let at køre tungen over hendes underlæbe. Hvis hun åbner munden mere, gå i. Hvis ikke, gemme det til en anden gang.

Udfærdiger og videre

 1. 1
  Fokus på hendes erogene zoner. Erogene zoner er simpelthen områder på kroppen, hvor der er en masse nerveender, hvilket gør dem mere følsomme. Fokusere din opmærksomhed på dem, kan hjælpe dig med at få mere milage ud af en make-out. Start ud med lette berøringer, og gå videre til lys kys, hvis du tror det er tid:
  • Hals, nakke, kæbe og collarbones
  • Ører
  • Indersiden af ​​hendes arme
  • Håndled
  • Palms
  • Abdomen
  • Lår (især inderlår)
  • Fødder og tæer
  • Lavere tilbage
  • Oplagte områder: balder, bryster, og kønsdele
 2. 2
  Bevæge sig langsomt. Udfærdiger er en maraton, ikke en sprint. Handle som du ikke travlt og ikke haste hende. Hun har masser af tid til at få vakt, og du vil have mere tid til at nyde dig selv.
 3. 3
  Drille hende. Hvis du har opdaget, at hun virkelig kan lide en bestemt slags kærtegn, tilbageholde det for en stund. Røre ved alt omkring området og handle som du bevæger dig i, og derefter tilbage væk. Når du endelig vender tilbage til det, vil hun nyde det mere.

Tips

 • Empati er afgørende for forførelse. Enhver kvinde er forskellige, så skræddersy din date, dine ord og dine handlinger til den specifikke kvinde. Du skal vide, hvad hun tænker, før du kan tilbyde hende den fornøjelse hun higer.
 • Hvis hun fornemmer, at du er forførende hende, vil hun løbe væk. Tempoet i din forførelse skal være langsom og mængden bør være stille.
 • Hvis du gjorde noget specielt galt, undskylder hurtigt og oprigtigt. Anerkend hendes side af historien med en charmerende, open-minded lethed. Kvinder som empati og trøst fra mænd, de er interesseret i.
 • Forføre en kvinde er som at danse med en kvinde. Sommetider kan du holde hende tæt og undertiden du lade hende skinne på hendes egne og ur. Hvis du er for klæbende, vil hun føle sig kvalt. Hvis du lader hende gå og aldrig komme tilbage, vil hun blive fornærmet.
 • Reveal dig selv langsomt og kun når direkte spurgt. Viser ikke mere af dig selv end hun beder om. Når mysteriet er væk, forførelse er overstået.
 • Studér biografier, skrifter og taler af verdens største forførere: Erroll Flynn, Casanova, Lord Byron, Charles de Gaulle, Gabriele D'Annunzio, etc.

Advarsler

 • Altid få samtykke, før de indleder enhver seksuel aktivitet. Husk, at ingen måde nej, og tilbage væk yndefuldt.