Wkadk

Hvordan til at være uimodståelig for kvinder

Ønsker du pigerne til at begynde at kigge i din retning? Har du har dit øje på nogen, at du virkelig ville elske at tiltrække i alle de rigtige måder? Nå, denne vejledning er skrevet af et par piger for alle jer derude.

Steps

Hvordan til at være uimodståelig for kvinder. Vær ærlig omkring dine egne interesser.
Hvordan til at være uimodståelig for kvinder. Vær ærlig omkring dine egne interesser.
 1. 1
  Vis hende, at du respekterer hende. Må ikke kysse hende, hvis hun ikke ønsker at blive kysset. I stedet for at forsøge at få tingene ud af hende, tænke på, hvad du kan give hende. Men hvis du gør hende din alting, piger nogle gange bliver slukket af det. Kvinder kan lide at være centrum for opmærksomhed en gang imellem selv.
 2. 2
  Vær ærlig. Må ikke spille spil, medmindre pigen er virkelig usikker hun ikke bare ønsker at høre dig smigre hende. Gør hvad du kan for at fange og holde hendes opmærksomhed, men ikke lege med hendes sind eller hendes hjerte. Når du mister en kvindes tillid, er det næsten umuligt at genvinde.
 3. 3
  Vær ærlig omkring dine egne interesser. Kvinder kan forstå, hvis du kan lide tegneserier! og i nogle tilfælde forholde sig til det, men hvis det er alt du taler om så er du nødt til at slå den vej.
 4. 4
  Være sikker! Ingen ønsker en fyr, der optræder usikker på sig selv. Men du behøver ikke blive så fuld af dig selv, at du kommer på tværs som kæphøj eller stak op.
 5. 5
  Må ikke spille alt for svært at få. Piger kan ikke tåle at tænke, at du overhovedet ikke vil have dem, men det er ikke alle, der går på tværs af deres sind. De har et liv, og der bare kan være andre fyre, eller piger, så hvis du kommer til at spille spillet, ser op til reglerne.
 6. 6
  Lugt store. Bær cologne der lugter rigtig godt. Duften af ​​en mand er virkelig vigtigt for kvinder. Vi er meget, meget frastødt af mænd, der lugter ikke så godt. Bare sørg for, at du ikke bruger for meget, lidt er godt, men over-anvende gør hende ønsker at løbe væk holde hendes næse.
 7. 7
  Være sjovt. Fortæl gode vittigheder, men prøv ikke for hårdt. Eksperimenter, find ud af hvad der gør andre folk til at grine, og se om hun reagerer på samme. Selv om det ikke gør hende fnise, vil du være et skridt tættere på at lære at gøre hende grine. Men vær advaret, nogle piger kan grine ad noget, de finder så utroligt offensiv, at de virkelig griner ad dig for selv at tro, at joke i sig selv var sjovt. Eller de fniser, fordi de føler sig utilpas. Se dine ord med omhu. Et stort flertal af pigerne virkelig hader "død baby" og andre lignende vittigheder, men kan grine endnu, uanset hvor fornærmet de er, for din skyld. Igen kan de griner, fordi de er bare så forbløffet på dumhed af joke. Så absolut se resten af ​​deres ansigt for et udtryk, og ikke gå efter de griner alene.
 8. 8
  Kompliment en pige på den rigtige måde. Se nøje, når du er omkring hende. Du kan sandsynligvis fortælle fra for eksempel, hvor romantisk og sappy hun er, siger på Valentinsdag, eller er hun pryder hendes mapper med søde dyr og hjerter. Hvis hun gør, hun sandsynligvis kan lide det, hvis folk er sappy til hende. I dette tilfælde lå på de komplimenter, men ikke får alt overbord. Hvis du finder ud af, at hun ikke gør nogen af ​​disse ting, kan hun finde det mærkeligt, uhyggelig og truende, hvis du kompliment hende for meget. Hold komplimenter subtil, men rart og komplimentere hende en funktion, at hun ikke ville tror du ville lægge mærke til.
 9. 9
  Smile. Den bedste ting at drenge kan gøre, er smil. Det hjælper, hvis du har en dejlig smil og hun vil helt sikkert elske det til at se dig smile og se, at du ved, hvordan at lysne op. Være lykkelig, selvom, du ikke tage livet alt for alvorligt og vise hende, at du kan grine, og du er spændende.
 10. 10
  Altid være der for hende... men når hun har brug for dig til at være. Må ikke helt stilk hende og lytte til alle hendes samtaler, men da hun ser oprevet eller ked af, forsigtigt spørge hende, om hun er okay, og forsøge at hjælpe hende juble op. Prøv at bruge nogle af de teknikker fra Trin tre til at gøre hende til at grine. Hun vil gerne have dig så meget mere, hvis hun ved, at du er altid på side med et stort smil og en omsorgsfuld hjerte.
 11. 11
  Vær dristig. Være eventyrlysten, spændende og spontane.
 12. 12
  Være social. Lad hende ikke tror, ​​at hvis hun holder op med at tale til dig, der vil være i slutningen af ​​verden. Det lyder slags dårlig, men ikke bare holde os til hende. Leve frit. Må ikke lade hende tro, at du er helt fast på hende, selvom du er.
 13. 13
  Være sød. På Valentinsdag, få hende lidt teeny gave eller et kort eller noget. Må ikke bekymre dig, hun vil ikke genere dig, hvis hun ikke kan lide dig tilbage.
 14. 14
  Vær dig selv, være sjovt og udadvendt. Tag driller driller hun dig med. Være komfortable omkring hende. Hvis du gør noget underligt lave en joke ud af det.
 15. 15
  Kig på hende og smiler tilbage, som regel en pige, der kan lide, vil du se på dig en masse, især hvis du to er i en klasse sammen. Når du fange hende ser eller stirrer på dig, se på hende tilbage og give hende et smil og vende tilbage omkring.
  • Altid huske, at en pige ønsker at blive elsket. Hvis du bare i forholdet for nogle "sjove", så du virkelig kan ikke være, hvad hun har brug for. Husk, gutter som regel godt lide, hvad de ser, og hvad de får, mens pigerne lide, hvad de hører og mærke. For eksempel, hvis du lytter til hende grundigt, og du kan huske, hvad hun fortæller dig hun vil sandsynligvis tage varsel.

Tips

 • Hvis du spørger hende tilfældige spørgsmål (Prøv det.) Om sig selv, og hun beder dig en tilbage (lad os lade som om det er "Hvad er dit foretrukne farve?"), Så prøv at holde samtalen i gang ved at sige, "Gæt!" og give hende hints ("Det er noget, du sandsynligvis ikke ville forvente."). Forsøg på at holde det at gå ned ad gangen i din næste emne.
 • Når du ser hende sørge for at hilse hende med et smil, før du siger noget. der gør hende komfortable og hilses velkommen.
 • Personlig hygiejne er et must. Må ikke være ulækkert, ikke lugter som en skunk, og ikke har hår som en chimpanse og venligst, hvis intet andet... holde dine negle rene.
 • Vær venlig, huske alle de ting, som voksne og andre mennesker nogensinde har fortalt dig om, hvordan man behandler piger og har manerer.
 • Selvom hun ikke ser eller gå på tværs af lokalet for at tale med dig, kunne det bare være hun er genert! Så tænk på en undskyldning, som måske til at tale med din ven, der sidder ved siden af ​​hende, og drille hende og starte en samtale, mens du er der. Selvom hun ikke indleder noget, nogensinde, er det sikkert bare fordi hun er genert - medmindre du virkelig ikke ven materiale overhovedet.
 • Må ikke være for højt eller for stolt. Hvis du elsker dig selv, og du ikke lade andre være nummer et for et stykke tid, er folk snart vil begynde at undgå dig.
 • Være rart at alle piger, IKKE flirte med andre end hende, men være rart og høflige. Du ved aldrig, hvad der kan komme tilbage til hende.
 • Være mystisk.. det vil gøre hende vil have dig endnu mere.
 • Efter denne guide er en fantastisk måde at få dig ind i ven-zonen
  • Hver eneste pige elsker en gentleman. Jeg siger ikke, du skal gå over bord, fordi en masse piger ikke kan lide at enten (for chauvinistisk). Men du ville blive overrasket over, hvor langt åbne døren og hjælpe hende ind i hendes sæde vil gå.
 • Prøv at give hende nogle overraskelser piger elsker overraskelse. (Det betyder ikke, at købe hende masser af ting!)
 • Kom tæt på hende uden at røre hende, i hvert fald i første omgang. Gør hende ønsker det, før du rører hende.

Advarsler

 • Må ikke være uhøflig eller snavset; nogle piger tror måske beskidte kommentarer er sjove og flirtende, men de fleste piger finder dem utryg og forkert.
 • ALDRIG NOGENSINDE fortælle sexistisk, racistisk eller homofobisk vittigheder eller andre, der fremmer intolerance. Det kan synes som legende drilleri til dig, men det vil være sårende og krænkende for hende. Selv hvis du ikke mener noget med det, vil hun mærke dig som uvidende, som aldrig er attraktiv.
 • Må ikke prale om dig selv (hvis der er noget at prale om). Det er altid gør du synes opmærksomhedssøgende og typiske.
 • Må ikke være nørd i hjørnet med nogen venner. Tiltræk den rette opmærksomhed i stedet for at ligne den person ingen ønsker.
 • Må ikke være en "typisk dreng" omkring piger. Sure, kan drengene tror, ​​at passerer vinden er sjovt og drengene tror måske, at trække pigers hår er sjovt, men være respektfuldt foran hende. Piger synes bare den slags ting er barnligt og irriterende. Være forskellig fra alle de umodne idioter og vise hende, at du kan være modne.
 • IKKE VÆRE over tillid - det altid gør du gøre masser af komplimentere og taler... om dig selv.
 • Nogle piger er lige så overfladisk og umoden som nogle drenge. For dem, vil nogle af disse spil sandsynligvis arbejde. Problemet er, at så snart dette spil er slut, har du intet tilbage end at starte et andet spil med en anden.
 • Husk, at virkelige relationer er komplekse ting med ting sker på forskellige niveauer alle på samme tid.
 • Mind din kropsholdning!
 • Husk, der er en enorm forskel mellem "at være populære" og "at blive elsket". Mest virkelig populære børn er ikke rigtig glad for det. De hader at blive konstant brugt af andre til at se mere populær selv. Hvad er et godt råd for folk at føle populære, fordi de har en flok (endnu mere) usikre mennesker hængende på dem er ikke gode råd til en person på udkig efter en stor og langvarig relation med en anden person.