Wkadk

Hvordan trash talk

Har du nogensinde ønsket at skræmme din modstander med latterlige ord, der måske eller måske ikke være sandt? Har du nogensinde ønsket at tale om din vens mor, mens du spiller et venskabeligt spil Halo? Hvis det er tilfældet, er dette artiklen for dig.

Steps

Hvordan trash talk. Identificer situation.
Hvordan trash talk. Identificer situation.
 1. 1
  Identificer situation. Hvis du kun sjov rundt med dine venner på fodboldbanen, meningsløse vittigheder om hinandens mødre er normalt den mest effektive måde at gå. På den modsatte ende, hvis du er i øjeblikket involveret i en nævekamp og ærligt ønsker at mentalt knuse din modstander, så bruger mange vulgarities og komponere en gennemsnitlig kig på dit ansigt.
 2. 2
  Fortsæt med at tale om din uendelige færdighed i uanset hvilken aktivitet, du er i gang med. Selv om disse udsagn er ikke sandt, så brug dem! False trash talk er lige så effektiv som ægte trash talk (selvom man nogle gange bliver nødt til at bakke det op).
 3. 3
  Gentag trin som nødvendigt. Hvis du føler, at din papirkurv taler er ineffektiv, er det nok en god ide at stoppe. Mange mennesker har bygget en immunitet til papirkurven tale, og derfor er det ikke påvirker dem overhovedet. Hvis du kører på tværs af denne slags person, din bedste indkaldelse er at bare lukke munden og ejer dem på, hvad du laver. Hvis dette sker, er det meget lettere at trash talk denne person næste gang du udfordre dem på dette særlige arrangement.
 4. 4
  I tilfælde af at du taber, fjerne dig fra situationen så hurtigt som muligt. Hvis mange mennesker hører dig tale papirkurven og derefter ser du taber, vil ingen respektere dig. Også, kan din modstander gør grin med dig. Hvis du føler, du er ved at miste, stop trash tale. Fortsat vil kun gøre din undergang endnu værre.
 5. 5
  Udfordr modstanderen til en anden match, uanset om du vinder eller ej. Du skal være villig til at sætte dine penge hvor din mund er, hvilket er et udtryk, der betyder at gøre, hvad du siger, du vil gøre, selv når du taler papirkurven.

Tips

 • Brug store ord, der har en god mening bag dem, også arbejde. Din modstander vil ikke vide, hvad ordene betyder, derfor bliver de tale mindre.
 • Tale om ting din modstander ikke kan kontrollere er en stor strategi.
 • Være særdeles høj. Dette udløser en smerte receptor i hjernen og derfor du faktisk kunne tvinge din modstander til at føle smerte bare ved at råbe på dem.
 • Kun dip ud på en udfordring, hvis du ved, du ikke kan vinde.

Advarsler

 • Vær forsigtig, behøver du ikke ønsker nogen til at gå postal på dig bare for at tale lidt papirkurven. Kend din modstanders grænser.

Ting du behøver

 • At blive en succes på papirkurven taler sørg du er faktisk god til, hvad du taler om.