Wkadk

Sådan at klæde sig som en hipster

Følelse af sted i dit lokale café? Træt af altid at være så tynd?? Planlægger en tur til Portland i den nærmeste fremtid? Eller har du bare på udkig efter en lille ændring i din daglige stil? Mens være en hipster er meget mere kompliceret end blot dressing som én, vil denne artikel hjælpe med at få dig på din vej til at blive "helt dæk."

Steps

Sådan at klæde sig som en hipster. Undgå al ting "mainstream".
Sådan at klæde sig som en hipster. Undgå al ting "mainstream".
 1. 1
  Undgå al ting "mainstream". Det betyder, at big-name tøj mærker som Hollister, Abercrombie, Aeropostale osv. er slukket grænser. Dette er vigtigt af to grunde: den understreger din personlighed og viser, at du er "anti big-business". At købe tøj, tjek butikker som Buffalo Exchange. Hvis du ikke ønsker at købe brugte genstande, kigge efter en butik, der sælger nye tøj med en slidt eller vintage look. Europæisk Tøj, imidlertid er acceptabel på grund af det faktum, at det er sweatshop-fri.
 2. 2
  Få en T-shirt, der passer godt. Bemærk, at "passer godt" for hipsters er ikke det samme som det er for ikke-hipsters. Herreskjorter bør være noget tætsiddende med ærmer et hår kortere end en almindelig herreskjorte. Bluser, på den anden side, efterligner ofte "kæreste" look. Mens kvinder ikke behøver at købe deres tøj fra mændenes afdeling, overveje at investere i nogle skjorter, der er en eller to størrelser større end du normalt ville bære.
 3. 3
  Efterlader ingen denim bagefter. (Undtagen denim nederdele, der er). Tight-fit jeans er et must for både drenge og piger. Mommy pants (meget højtaljet) er også acceptabelt for piger. Pants kan være enhver farve eller mønster, herunder blomster print eller neon grøn. Hvis bukserne ikke er rigtig dine ting, overveje nogle denim cutoffs. Disse kan være enhver længde for kvinder, men alle mænds shorts bør ramme lige over knæet.
  • Piger kan også komme væk med kæresten look for jeans. Hvis de er for lange, manchet hems én eller to gange.
  • Denim jakker og skjorter er også store tilføjelser til din hipster garderobe. Må ikke være bange for at tage en saks til dem, enten. Denim veste er lige så cool som denim jakker (hvis ikke mere)!
 4. 4
  Vælg din overtøj. Mens intensiteten af ​​din overtøj vil afhænge af sæsonen, og hvor du bor, er det vigtigt at være i stand til at samle op uden at miste dit hipster look. Her er et par ideer:
  • Saml nogle flannel. Store, knap op flannel skjorter er et perfekt supplement til ethvert hipster tøj, uanset farven. Ideelt set bør disse ikke blive matchet med resten af ​​dit outfit.
  • Invester i en cardigan eller to. Disse kan findes overalt, selv de mere mainstream butikker såsom Gap. Vælg en knap-up cardigan med dyb V og store knapper. Hvis det er muligt, købe det én eller to størrelser for store.
  • Få en ironisk hals sweatshirt eller pullover sweater. Kig efter "grandma mønstre" såsom gamle blomster, killinger, eller juletræer. Alternativt kan kigge efter en særlig "hæslige" (læs: awesome) mønster.
  • Gå til din lokale europæiske Apparel og få dig en zip-up monteret hættetrøje.
  • Hold hovedet varmt med en grungy grå hue. Dette kan også byttes ud for en neon orange farve.
 5. 5
  Ladies, bære kjoler. Blonder og blomster print er særligt relevant her. Dette er et godt tidspunkt at rode igennem mor eller mormors skab før gør en til "modernisering" af kjole. Den restyle kan være noget hurtigt, ligesom forkorte hem eller en komplet makeover af kjolen.
  • Parring blonde med neon er en glimrende måde at tilføje nogle farve til en gammel kjole. Få en hvid eller off-white se gennem hulmønster og pop på en neon bh eller tank-top indenunder.
  • Gør brug af stropløse. En gammel, strakt ud, alt for konservative eller lang kjole kan afhjælpes ved at afskære ærmerne og kaster det over en fast eller mønstret bandeau.
  • På kolde dage, lag en kjole over en betalt af trykte eller farvede strømpebukser. Plain sorte strømpebukser under tykke vandre sokker er en anden stor look.
 6. 6
  Må ikke sjuske med sko. Sko er en vigtig del af dressing som en hipster, også. Nogle slags beat op converse er altid en sikker satsning. Andre muligheder for kvinder omfatter lejligheder, cowboy / bekæmpe støvler, eller lave ankelstøvler parret med bukser. Mænd, efter noget lidt mere unikt, så prøv sorte militærstøvler eller et par Keds. Uanset hvad du gør, ophold væk fra flip flops!
 7. 7
  Accessorize. Må ikke bekymre dig om matchende her. Kast på noget, du har, pair chunky og plast med nydelig og metal. Vedhæng af uventede objekter (såsom ugler eller octopi), pandebånd med store sløjfer på dem, store blomst klip, chunky øreringe, eller noget, der vil trække opmærksomhed. Noget med fjer er også en sikker satsning.
  • Find et par tykke sorte briller. Disse kan være sorte Wayfarer solbriller i solen og sort kantede fauxscription (eller receptpligtig, hvis du virkelig har dårligt syn) glas til at bære indendørs. Cat-briller er også populære.
  • Læder tilbehør er også store. Prøv skuldertasker eller rygsække, læder veste, og læder bælter.
  • Investere i nogle bomuld / linned tørklæder til at smide over enhver outfit. Mønstrede er bedst. Keffiyeh tørklæder er absolut populære, selvom de er også ret kontroversiel på grund af deres religiøse implikationer. For noget lidt mere sikker, så prøv en lille brik mønster.
  • Indret dit hoved. Hvis det er for varmt til en hue, halm fedoras eller fedoras med fjer er store hat muligheder.

Tips

 • Forsøg ikke at få alle matchy-matchy med dit outfit. Mens der er absolut en hipster "look", en del af, der ser er at ligne du ikke går efter et kig. Med andre ord bør du ligner bare kastede noget på, før du kører ud af døren.