Wkadk

Hvordan at være en surfer pige

Har du nogensinde ønsket at være en surfer pige? Læs videre hvis du vil have en del af denne sunkissed, afslappede stil, der gør surfer piger så cool og uimodståelig.

Steps

Hvordan at være en surfer pige. Husk, at hele surfer look er en af ubekymret skødesløshed.
Hvordan at være en surfer pige. Husk, at hele surfer look er en af ubekymret skødesløshed.

Få Look

 1. 1
  Husk, at hele surfer look er en af ubekymret skødesløshed. Intet er alt for gjort, så du skal ikke bruge aldre på dit hår - lad det være, lægge minimal make up på (en smule mascara, eyeliner og lipgloss er fint), og bære afslappet tøj.
 2. 2
  Prøv at få surfer pige hår. Det er ikke sandt, at alle surfere har blond hår, fordi den er bleget af solen. Brunetter ikke går blonde, bare fordi de bruger tid i solen. Men surfere har lysere hår end andre, fordi de bruger en masse tid i solen og saltvand gør dit hår lysere - tænk Fabiola Gatti. En god måde at opnå dette look er at blande en del af havsalt med tre dele vand og spritz på dit hår ved hjælp af en gammel hårspray flaske. Det vil give dig, at pleje-fri "bare surfet" look og er et godt, naturligt alternativ til farvning, hvis du ikke kan faktisk gå hele tiden. Hvis dit hår er naturligt bølget eller krøllet, omfavne det - surfer hår er typisk pjusket. Hvis det er naturligt lige, efter håndklæde tørring hår krøller det i pjalter / fransk fletning det og lad det natten og det vil være bølget i morgen. Der er nogle produkter på markedet, der kan prale 'surfer hår' så prøv disse ud og se, hvad de gør for. Og også, hvis du har mørkere hår, eller hår, der er lidt mere tyk, så skal du prøve at sætte det i en fletning eller fletninger. Eller sætte dig hår i en bolle eller en side hestehale, eller bare lade det ned.
 3. 3
  Få en tan. Det er afgørende for, at laid-back, ubekymrede look og ser flatterende på næsten alle, da det er en automatisk slankere og gør man ser sundere og strålende. Rigtige surfere har reelle beach tans, men selvfølgelig hvis du bor i et klima, hvor du nødt til at bære en våddragt, er det meget nemt at få det lidet flatterende 'våddragt tan' hvor fortid halsen du er helt hvidt! Derudover kan du måske bor i et køligere klima ikke nær stranden, eller det kan være vinter, eller du kan solskoldning i stedet for tan. Her er den eneste løsning sunless garvning, enten gennem et solbad (anbefales ikke), eller faking det. Sørg for at bruge en god kvalitet garver, eksfolierende forhånd og fugtgivende bagefter for at forlænge det. Og hvis du har mørkere hud, så du ikke behøver at tan, medmindre du stadig ønsker at. Men dine skins allerede perfekt til det.
 4. 4
  Sortere ud af din garderobe. Dit tøj kan omfatte surf mærker som Billabong og Roxy, men du bør ikke bære alene surfing mærker. Rigtige surfere ikke altid bor i beach mærker, kan det være for dyrt, og de er ikke altid praktisk. Den sædvanlige outfit til en surfer pige er board-shorts og en bikini, men for skole eller under kølige vejr, surf-inspirerede toppe og jeans er et godt kig. Også mange surfer piger er boheme i stil og tilmelding til "bohemechikt 'look (se Sienna Miller, Mary-Kate Olsen for ideer), som betyder sigøjner inspirerede tøj, lange nederdele, maxi kjoler, blomsterprint, masser af armringe og smykker, og lagdelte tøj. Piger i Hawaii normalt slid masser af strand coverup kjoler. Hvilke masser af piger bære er jean shorts med enhver tank, tee eller hættetrøje, med en neutral farvet læder bælte, trucker hat og Vans eller converse slip ons eller flip flops. Du bør altid have:
  • masser af denim shorts
  • et par par jeans
  • masser af basale tanktoppe og tees
  • et par sundresses i blomsterprint eller lyse farver
  • 2-3 cardigans
  • 2-3 hættetrøjer
  • 2 par cargo bukser
  • smigrende bikini
  • flip-flops
 5. 5
  Bære smykker såsom armbånd lavet af hamp, tovværk, snor og muslingeskaller og halskæder lavet af de samme materialer eller rock-vedhæng.
 6. 6
  Mal dine tånegle en lys farve, så dine fødder ser nice - husk de vil være nøgne på stranden. De fleste surfere male deres negle. Gode ​​farver er lyse farver! Teal, aqua, orange, rød, hot pink, og solskin gul. Men husk, sand og neglelak ikke blandes. Det bliver skrabet virkelig hurtigt.

Lev livet

 1. 1
  Begynde at bruge mere tid på stranden eller ved poolen. Helst strand. Hvis du ikke bor i nærheden af ​​en, tilskynde til en gruppe af hjælpere til at tage op i sporten med dig og gå på surfing ture til kysten lejlighedsvis. Book en campingplads / bo på en surf lodge, har grill... de er virkelig sjovt! Hvis du er på et universitet se, om de har en surfer klub eller samfundet. Hvis ikke, begynder en! Du vil sandsynligvis få en hel masse interesse og derefter organisere ture til kysten vil være en leg.
 2. 2
  At være en surfer pige kræver, at du til at være en surfer, som tidligere nævnt. Gå ned til kysten og få nogle erfaringer, er det svært i starten, men når du får hænge af det, og jo mere du træner, jo bedre du får! Surf leje er normalt ganske billige, og hvis du har en ven, der kan lære dig, great! Eller du kan finde en sød surfer fyr villig til at vise dig hvordan... hvis ikke, der er så mange steder, der tilbyder surfing lektioner. Du er nødt til at vide det grundlæggende i surfing, og en masse tricks. Hovedidéen i at være en surfer pige er at surfe en masse! Men sørg for du også kender de tekniske aspekter, så du ved hvad du taler om, når du kommer ind i en samtale med en surfer fyr!
 3. 3
  Køb en super cool surfbræt, helst i lyse farver. Har et surfbræt, der ser godt ud med alle dine badetøj. Husk, at farverne ikke noget så meget som kvaliteten af ​​brættet. Bad bestyrelse med gode billeder er dårlige. Hvis du ikke har råd til en derefter leje en, mens du spare op! Hvis du er nybegynder, få en lang surfbræt, den fanger bølger lettere og og hurtigere, og også manøvrer lettere. Jo mere erfaren du får, jo kortere bord, du får!
 4. 4
  Komme i form. Du ønsker en strand krop med al den tid du skal bruge der! Selvfølgelig, med alle de surfer vil gøre Jeg er sikker på det vil komme med tiden. Tage en strand sport som volleyball, eller gå kører på sand. Det er fantastisk for dine ben og giver dig mulighed for at tjekke de andre surfere! Husk at spise så sundt som du kan så godt.
 5. 5
  Har den rette indstilling. Surfer piger er overbeviste, optimistisk og sjov. De har aldrig tage livet alt for alvorligt, de er kendt for at være cool mennesker og ned med alt. Være åben og være klar til at prøve nye ting. Hvis nogen gør noget, du ikke er enig med, ikke begynder at kritisere, så lad dem gøre hvad de vil, det er ingen af ​​din bekymring - medmindre de laver noget, der er såre dig eller en anden, i hvilket tilfælde det er godt at stå op for dig selv / dem. Hvis nogen klager over dig, tage det i din skridtlængde - du kan ikke gøre alle tilfredse. Hvis nogen er nasty til dit ansigt, smil og skuldertræk. Ordet at basere din holdning på er "kølet" - slappe af og tage livet, som det ruller ind med bølgerne. Være en hippie. Dette betyder ikke at du nødvendigvis nødt til at tage medicin selv, selvom rygning cannabis glamourized i surfer-film og er en del af kulturerne, ikke alle surfere gøre dette.
 6. 6
  Lyt til surfe musik og generelt musik fra 60'erne - The beach boys selvfølgelig er indbegrebet, men tjek andre kunstnere som Jan & Dean, den surfaris, dick dale og trashmen. Du kan ikke slå en smule reggae og ska enten. Tjek Sublime og Jack Johnson også.
 7. 7
  Praksis yoga og pilates. En, er det vigtigt at forbedre balance og core styrke, som vil hjælpe dig, når du surfer, og for det andet er fredelige. Surfere er fredelige mennesker.
 8. 8
  Være en miljøforkæmper. Hvis du er en surfer, du holder om natur og respektere den. Genbrug, og lære om havet bevaring og dyreliv, så du ved, hvad du surfer ind og forsøge at beskytte det.
 9. 9
  Lær at spille akustisk guitar. Dette er valgfrit, men det er awsome når en pige kan spille guitar og sing-a-længes på stranden ved solnedgang efter en surf session er awesome. Selv hvis du ikke spiller godt, praksis et par velkendte sange.
 10. 10
  Bag dig selv en varm surfer kæreste. Valgfri, men lad os se det i øjnene, surfer fyre er de hotteste fyre omkring, og det er rart at have nogen at dele bølgerne med dig og derefter kæle op til på stranden se solnedgangen efter din eftermiddag...
 11. 11
  Sørg for at være dig selv på alle tidspunkter og være den lykkeligste person i verden.

Tips

 • Hygiejne følger op på ovenstående. Deodorant er et must, som surfer piger er meget aktive - surfing og spille volleyball. Bruser dagligt efter surfing.
 • Gør venner med andre surfere i dit område. Surfing alene gør du ser asocial og surfere er omgængelig mennesker. Interact! Måske kunne du gå kører med en person eller deltage i en volleyball spil, eller endda få surfing lektioner fra dine kammerater, når du starter ud.
 • Hæng ud med drengene. Surfer piger har en masse fyr venner, fordi de deler stranden med dem. Være fortrolig med dem, og sørg for du kan surfe og tale om surfing godt nok - og de vil straks vide dig for en surfer pige!
 • Sørg for at tage sig af din hud og hår. Saltvand er godt for dit hår og gør det virkelig blødt efter et stykke tid, men husk at vaske også! Og fugter efter hver session for at stoppe sand, sol, vand og udtørre huden. Ingen kan lide en flaky surfer pige.
 • Må ikke bande. Det er okay at bruge udskiftning ord som 'flippin' - men bande er ikke cool eller respektable, eller slet attraktiv! Surfer piger kølet og selvom de kan have at "ligeglad 'look og attitude, er de klassiske. De har ikke behov for at bande.
 • Klæd subtilt. Du ønsker at se ud som du ikke er på udkig efter opmærksomhed, du bare få det.

Advarsler

 • Solen kan forårsage for tidlig ældning, skader på hår og hud og kræft senere i livet. Du skal bære solcreme med SPF 30 MINDST. Jo højere, jo bedre. Du ønsker ikke at få kræft i et par år eller mindre alvorligt, får alle rynket og møtrik-lignende, før du er tredive. Ikke et godt udseende eller livstruende etik. Sørg for at din solcreme er vandtæt - der er særlige surf dem designet til stranden kultur, hvor folk tilbringer masser af tid i solen og havet.
 • Glem ikke at have det sjovt. Surfer piger er meget sjove mennesker!
 • Iført alt for meget make up vil give folk det indtryk, du forklædt som en surfer at få nogle surfer guy opmærksomhed. Du behøver ikke virkelig har brug for nogen at gøre op på alle - hvis man ser sundt, du ser hot! Pas på mascara løber i havet. Make up og vand ikke blandes!
 • Solen og havet kan skade dit hår, så sørg for at passe godt på det! Anvende produkter specielt fremstillet til sol-eksponerede hår.
 • Pas på sandet! Det skraber off neglelak, og får overalt. Det tager flere dage at få det hele væk. Bære dette i tankerne, hvis der er en formel begivenhed, der kommer op.
 • Vær forsigtig med ikke at bære alt for mange surf mærker som Billabong, Roxy, Animal etc. så mange af disse er ikke funktionel surf tøj - de er bare strand inspireret. Du har brug for nogle tekniske tøj som boardshorts, og også - normale tøj! Surfer piger behøver ikke bare bære surf tøj! Alt, hvad der giver det indtryk, du er en sorgløs, solrige, glad, samvittighedsfuld og interessant person er tøj egnet til en surfer pige. Sommer kjoler er gode. Alt for mange mærker vil gøre dig til at ligne en poser.
 • Må ikke bære skinny jeans eller strømpebukser. De er et mareridt, når det kombineres med sand og våde ben! Det samme gælder for stramme toppe. Dine eneste stramme tøj bør være din våddragt og din bikini.

Ting du behøver