Wkadk

Sådan at have to kærester på en gang

Nå, du elsker Trey på fodboldhold, right? Du ville elske at gå ud med ham, men problemet er, du elsker Travis, der spiser frokost med dig, og er altid klar til at hjælpe dig ud. Ingen kommer til at lade dig have to kærester - du nødt til at være luskede om det. Hvis du skal være luskede om nogen, det er bare for dig.

Steps

Sådan at have to kærester på en gang. Kontroller, at begge kærester ikke interagerer med hinanden.
Sådan at have to kærester på en gang. Kontroller, at begge kærester ikke interagerer med hinanden.
 1. 1
  Kontroller, at begge kærester ikke interagerer med hinanden. Hvis de gør, kan din hemmelighed blive afsløret, og du vil være i dybe problemer. Hvis de går til forskellige skoler, det er nyttigt. Det er næsten umuligt at date to fyre, der er bedste venner, fordi de vil tale med hinanden om, hvem de er dating, og du vil være busted quickly.Or du kan bruge dit kaldenavn for en af ​​dem og bruge dit rigtige navn for den anden på den måde vil du ikke blive lieing.
 2. 2
  Kend deres tidsplan. Vide, hvad klasser de har så godt som når de arbejder, og spille sport, så du kan passe ind i private tid med dem begge uden at blive fanget. Hvis du bliver fanget i offentligt eller ser du den anden kæreste kommer til dig, bøje sig ned for at binde dine sko eller til at kontrollere noget for at undgå at blive set eller for at gøre det ud som du kun med en ven.
 3. 3
  Foregive at være venner med en kæreste, når den anden er ca. Hvis du går til en sportsbegivenhed eller en aktivitet med én kæreste og se dine andre kæreste der, siger, at de er en gammel ven, og du to havde noget at indhente at gøre. Men hvis den "gamle ven" lægger armen omkring dig, siger, kan du skaffe mig en sodavand eller drikke.

Tips

 • Du kunne bare vælge den ene frem for den anden. Det er meget nemmere.
 • Undgå at tale om den ene kæreste til den anden. Dette kan føre til at blive fanget.
 • Sørg for at holde styr på dine løgne, så du ikke bliver fanget. Prøv at planlægge uforudsete situationer.
 • Du kan prøve at fortælle dem begge, du ikke ønsker et seriøst forhold, den måde, hvis de finder dig med den anden, kan du spille på ", men vi er faktisk ikke dating"-kort.
 • Hvis du bliver fanget, siger din ven var vovede dig og komme tilbage sammen med en anden mand

Advarsler

 • For at undgå nogensinde at få opdaget og sat fremtidige relationer med kærester i fare, gør det ikke. Hvis du nogensinde bliver fanget, dit omdømme vil blive ødelagt, vil du sandsynligvis mister begge kærester, og det vil være sværere at finde gode kærester i fremtid.
 • Den slags ting er umoralsk, og med alle midler bør aldrig forsøges af nogen, medmindre du er tilfreds med de konsekvenser og forstå, at alle involverede kan komme til skade.
 • Hvis fanget, kan du blive stemplet som en løgner og snyder.
 • Du kan bare blive fanget i dit net af løgne.