Wkadk

Hvordan til at gøre din kæreste glad

Ønsker du at være den perfekte fyr til din kæreste? Ønsker du at give din kæreste al mulig grund til at tro, at du er den Mr. Right hun været på udkig efter, uden at ændre dig selv? Hvis du behandler din dame vidunderligt, får du den samme tilbage fra hende. Er det ikke, hvad enhver fyr ønsker?

Steps

Hvordan til at gøre din kæreste glad. Vise hende hengivenhed.
Hvordan til at gøre din kæreste glad. Vise hende hengivenhed.

Del 1: at gøre hende føle sig godt

 1. 1
  Vise hende hengivenhed. Piger vil fyre at vise dem kærlighed, fordi det fortæller hende, at du holder af hende, og at du er villig til at vise, at kærligheden i en offentlig måde. Det behøver ikke altid at være offentlig (PDA), men vænne sig til tanken, fordi hun ønsker andre mennesker for at se, hvor meget du elsker hende, så vær ikke bange for at kysse hende eller holde hendes hånd i det offentlige.
  • Fortæl hende at hun er smuk. Du er nødt til at betyde dette, selvom, gutter. Hvis du virkelig oprigtig, når du fortæller hende, hvor smuk hun er for dig, er du nødt til at gå en lang vej.
   • Fortæl hende at hun er smuk, at hun drev du sindssyg, at hun er den smukkeste ting i skolen. Fortæl hende, at du aldrig har mødt nogen som hende.
   • Ros hende på hendes udseende, men også på hendes præstationer, talenter og evner. Hvis hun er en fantastisk pokerspiller, fortæl hende at hun er smart. Hvis hun er en god lytter, fortæl hende at hun er fantastisk med andre mennesker.
 2. 2
  Fortæl hende at du elsker hende. Sørg for at du mener det. Hvis du ikke er klar til at gå der endnu, det er fint. Men vær sikker på at skifte, at "jeg elsker dig" til en rigtig god "Du ved, hvor speciel du er til mig?" eller "Jeg kan lide dig så meget, jeg er en rigtig heldig fyr."
  • Simpelt er bedst. Stick med "jeg elsker dig" eller "Du gør mig så glad," eller "Jeg er virkelig heldig at have dig." Må ikke være så poetisk, at du går overbord.
  • Disse udsagn gøre hende føle sig godt, og de gør hendes selvtillid svæve. Husk, når hendes selvtillid er høj, du fordel. Være stabil med dine tegn på kærlighed eller hengivenhed, nok til, at hun ikke glemme, hvor meget du betyder for hende, men ikke så meget, at effekten af ​​de ord, bliver udvandet.
 3. 3
  Røre hende regelmæssigt og på stående fod. Selv den mindste berøring kan gøre en kvinde føler sig særligt. Sørg for, at det er en respektfuld og blid berøring, og ikke en, der er alt for seksuel eller suggestive.
  • Holde hendes hånd, give hende et knus, gnide hende tilbage, eller forsigtigt røre hendes ansigt. Disse bevægelser vil alle gøre hende føler sig beskyttet og elsket!
  • Der er en tid og et sted for forspil, men du ikke gør dig selv en tjeneste, hvis du gå der, når hun ikke er klar. Gør gør hun er helt komfortable, før du begynder at udforske din seksuelle forhold.
 4. 4
  Put hendes første, selv sekund. Put hendes behov foran din. Dette betyder ikke, at du skal være pisket, eller miste din rygrad. Det betyder blot, at det meste af tiden, du er villig til at bøje for hende, selv om det ikke var noget, man ønskede at gøre.
  • Hvis du mener at hun er "Ms Right" og derefter gøre hende dit nummer ét prioritet! De siger, at kærlighed er uselvisk, du er nødt til at bevise det til hende.
  • Hvis du er med dine venner, aldrig ignorere hende og begynde at tale med dine venner eller gå ud med dem, som om hun ikke er der. Hvordan ville du føle, hvis hun gjorde det mod dig? Usynlig, right? Hold tæt på hende eller blik på hende hver så ofte bare at lade hende vide, at du ved, hun er der stadig og tilbyder en ægte smil.
  • Lyt til hende. En af de største klager kvinder har om mænd er, at de ikke lytter. Selv hvis du ikke er særlig interesseret i, hvad hun siger, lytte, så erkende, at du lyttede. Lad hende vide, at du er den ene, at hun kan tale med om noget.
  • Enhver kvinde elsker en smule alene-tid sammen med sin partner. Book en hel dag for de to af jer til at være alene. Se en film, massere hende tilbage, putte og være intime. Sætte andre tanker ud af dit hoved og fokusere helt på hende. Du vil bemærke mere af en forbindelse, når du gør dette, og det er hvad du ønsker. Prøv at planlægge en smule alene-tid med hende mindst hver måned eller deromkring.

Del 2: behandle hendes højre

 1. 1
  Behandl hende med værdighed. Behandling din pige med værdighed betyder at behandle hende på den måde, som du ønsker at blive behandlet. Må ikke sværge på hende, manipulere hende, bruge hende til din egen fordel, eller skyde ned hendes idéer. Gøre hende så glad som muligt, er et mål, så det kommer ikke til at ske natten over. Men arbejde hen imod det langsomt, og prøv så hårdt som du kan, selv hvis du ikke lykkes.
  • Altid stå op for hende uanset hvad. Stikker op for hende viser hende, at du er på hendes side, og at du er villig til at tage et offentligt standpunkt for hende, hvilket ikke er let.
  • På samme tid, ikke sætte dig selv i en umulig situation. Hvis hun har et skænderi med sine forældre lige foran dig, har du sandsynligvis ikke ønsker at tage et standpunkt og risiko forstyrre hendes forældre (som måske styre en masse om hendes liv). Hold ud af familiens spørgsmål så meget som muligt, men give hende backup, når hun beder om det.
  • Må ikke argumentere i det offentlige og forårsage en scene. Dette vil ydmyge hende, og dig, hun vil tænke to gange om at gå ud med dig igen. Bevare roen, når du har en kamp, ​​så prøv så meget som muligt for ikke at lade dine følelser tage over, og behandle hende på den måde, du ønsker at blive behandlet. Hold din stemme ned, ikke råbe på hende, og forventer at undskylde, også selvom du ikke gjorde noget forkert.
 2. 2
  Del dine dagligdags begivenheder og tanker med din pige. At være åben og kommunikerende gør hende føle, at du vil have hende i dit liv. At være intim handler ikke kun om at få at vide hendes krop, det handler også om at dele de ting, der sker for dig, og gå igennem dem sammen.
  • På samme notat, lytte til hendes råd, også selvom du ikke er enig. Tving dig selv til at lytte og til at se hendes argumentation. Hold et åbent øre og et åbent sind. Hun vil belønne dig med al sin kærlighed.
  • Selv hvis du ikke har meget at sige, lad hende ind på, hvad du tænker. Hvis du er den stærke, stille type, kan hun fejlfortolker dine følelser for hende. Lad hende vide, hvad du tænker, så hun ikke får den forkerte idé.
 3. 3
  Hvis hun ønsker at betale for noget, så lad hende. Bare sørg for, at de roller, ikke vendes. Hun går igennem en masse at se godt for dig, og gøre søde ting for dig, så prøv at betale for nogle ting, når du får chancen. Det handler ikke om penge. Det handler om at vise hende, at du holder nok til at behandle hende på lejlighed. Det behøver ikke at være hele tiden, og ikke være prangende om det eller handle ligesom det er en big deal. Bare handle ligesom manden.

Del 3: går ud over, hvad der forventes

 1. 1
  Være romantisk. Hver pige ønsker en fyr med en følelse af romantik. Piger kan lide at foregive (inderst inde, for det meste, til tider meget bogstaveligt talt) at de er stjerner i deres eget eventyr, og de ønsker at blive behandlet som det. Vis din pige, at du holder om hende ved at sætte en lille indsats i din romantik.
  • Skriv hendes kærlighed noter. Notes behøver ikke at være lang, grødet og poetisk, hvis du ikke er den type. Hurtig og fjollet dem vil gøre fint. Prøv at gøre dem søde (piger elsker ting, der er "cute", ligesom en tegning) som en måde at vise hende, at du pleje. Skriv noterne til det papir, også.
  • Må ikke email eller tekst hende dette. Emails fortælle hende at du er doven og ikke villige til at sætte i ekstra tid for hende. Være en mand, sætte nogle kræfter i det, og skrive hende en god gammeldags brev.
  • Fortæl hende, at du er heldig at du har fundet hende. Fortæl hende, at hun gør du lyst til at forkæle dig selv bedre. Fortæl hende, at fra det øjeblik, du første gang så hende, vidste hun var speciel. Dette er en fantastisk måde at være romantisk.
 2. 2
  Være betænksom. De små ting sagen mest. Være en gentleman. Hold døre åbne for hende. Tænker på hendes midler sætte dig selv i hendes sko sommetider og spørger, hvad du kan give hende eller gør for hende.
  • Spørg hende, om hun er koldt, når det er koldt udenfor, har en jakke eller en trøje handy, så du kan give den til hende.
  • Når hun ikke føler godt, eller hun er syg, bringe hende nogle suppe, varm te eller blomster. Holde hendes hånd på film, eller når du går. Få hende noget, bare fordi.
  • Små ting som en enkelt blomst, et magasin, du ved, at hun kan lide, en pose af hendes foretrukne slik eller en chokolade bar vil gå en lang vej. Vis hende, at du tænker på hende.
 3. 3
  Husk, hvad hun kan lide og ikke lide. At være romantisk handler om at tage hvad du ved om hende og vise hende, hvor meget disse ting betyder for dig.
  • Hvordan hun ligesom sine æg kogt? Hvad er hendes yndlingsblomst? Hvad parfume? Hvad vil hun nyder at gøre, når det kommer til datoer? Hvad er hendes yndlings bøger, og hendes yndlings sange?
  • Husk, hvad hun kan lide at spise og lave mad til hende. Eller huske, hvad slags blomster gøre hende føle sig kvindelig, og sende dem til hende. Eller huske hvad sange gøre hende lyst til at danse, grine og græde, og lave et mix for hende.
 4. 4
  Husk vigtige datoer. Dette er en big deal med kvinder. Fødselsdage, jubilæer og andre milepæle er alle muligheder for at vise hende, hvor speciel hun er for dig. Hold en dagsorden eller en kalender med alle disse datoer.
  • Når det er hendes fødselsdag, bringe hende en gave (chokolade, gavekort, sko alle arbejder store), og sende hende nogle blomster. Glem ikke at skrive hende et kort, være sjov og romantisk, hvordan hun bliver ældre, men at for dig, vil hun altid være så ung som den dag, hvor du første gang så hende.
  • Når det er din bryllupsdag, bog noget særligt for jer begge at lade hende vide, hvor meget du sætter pris på og elsker hende. Lav en scrapbog, hvor du opbevarer alle billet stubbe af de steder, du har gået sammen, og notere ned dine minder af datoerne.
  • Eller sende hende en Facebook videobesked, hvor du fortæller hende, hvor vigtigt hun er for dig, og hvordan du vil aldrig glemme den første date, du to gik.
   • Husk, at kvinder ønsker at blive forkælet på disse lejligheder. Blomster på hendes dør, middag sammen i et rart sted - disse ting viser, at du pleje. Husk, at det ikke handler om penge, men tanken bag handlingen, der tæller.

Del 4: at forstå, hvad der gør hende glad

 1. 1
  Forstå, hvad gør kvinder klik. Kvinder er maternelle skabninger: De elsker at tage sig af tingene. Det er derfor, hun cooks dig store måltider, eller pakker din rygsæk, eller bekymringer, når du ikke kalder efter du har gået hjem. Udnyt hendes natur og vise hende, at du værdsætter hendes indsats, og lad hende vide, at du holder tilbage.
  • Husk, at kvinder er blevet rejst omkring historier, der ender på damer finde den "Perfect Man", at blive en prinsesse, og leve lykkeligt. Det er indgroet i deres underbevidsthed, at de skal finde en mand, der er perfekt på enhver måde. Mens dette er dybest set umuligt du ønsker at prøve at være, at prinsen for hende.
  • Piger ønsker at føle sig speciel. Piger ønsker at være i stand til at prale med deres veninder om, hvor stor du er, de ønsker at vide, at du som er investeret i forholdet, som de er, de ønsker at forestille sig at være den heldigste pige i verden. Bliv den slags fyr, der giver hende disse ting.
   • Jo mere du gør hende til at føle som om det er hendes konkret, at du elsker, og ikke bare noget gammelt kæreste, de mere specielle, hun vil føle.
   • Så du skal ikke sige "Jeg elsker kurver på kvinder", hvis du ønsker at komplimentere hende, men i stedet sige "Jeg elsker, hvordan dine kurver vise din smukke krop."
   • Heller ikke de ikke komplimentere hendes feminine aktiver så meget som de ting, der virkelig enestående om hende. Noget lignende "Jeg har aldrig forstået indtil nu, hvordan dine øjne ser nøjagtig som safirer," er meget mere indtagende end noget om hendes bryst.
 2. 2
  Forstå forskellene mellem mænd og kvinder. Vi ved alle, at mænd og kvinder tænker og opfører sig anderledes. Det er vigtigt at vide hvorfor, fordi det vil hjælpe dig med at gøre nogle af de ting, hun forventer, at du gør.
  • Forstå, at hun ikke tror, ​​hun er at være klæbende. At være omkring, at bekymre sig om din sikkerhed - disse ting er en naturlig del af at være en kvinde, og derfor en del af, hvem hun er. Lær at elske dette aspekt af hende.
   • Tænk på det som en god ting: Kvinder er kun tilbøjelig til at være "klæbende", hvis de virkelig elsker og holder af dig en hel del. Hvis hun har stoppet gør disse ting, kan der være noget galt!
   • Hvis du har brug for en lille pause fra hende, fortæl hende i en sød, kærlig måde: "Du ved, jeg elsker at tilbringe tid sammen med dig, men jeg har ikke set mine drenge i et stykke tid, og jeg håbede at fange en film. med dem i denne weekend. Har du noget imod, hvis jeg går? "
  • Det handler ikke kun om sex for hende. Fyre har en meget anderledes seksualdrift end piger. For piger, er det ikke om sex i sig selv, men snarere om den intimitet eller nærhed, hun deler med dig. Hvis hun tror, ​​at alt, hvad du ønsker fra hende, er sex, hun sandsynligvis ikke kommer til at give det til dig. Hvis hun mener, at hun er alt, du vil, så til sidst vil hun give alt af sig selv til dig.
 3. 3
  Vær selvsikker. Piger elsker fyre, der er virkelig sikker på, hvem de er. Husk, at du ikke behøver at være Brad Pitt eller LeBron James til at være sikker. At være sikker handler om at vide, hvem du er, vel vidende, hvad du kan lide og ikke lide, og at være rolig og fattet.
  • Vær opmærksom på hvordan du ser ud. Shower eller bade dig selv jævnligt, og sat på rene, pæne tøj. Piger ikke brug for dig til at ligne en mandlig model, men de ønsker, at andre piger til at tage notits af, hvad en fangst du er, og hvor godt du passe på dig selv.
  • Lær at knække en vittighed. En vittighed er en fantastisk måde at projicere din indre selvtillid. Undersøgelser viser, at mænd med en sans for humor er meget ønskelige som hjælpere. Så praksis vittigheder, lære, hvilke dele af dig er sjove, og vær ikke bange for at gøre nar af dig selv. En mand med en god sans for humor skrig tillid.
  • Aldrig lyve. Hvordan ville du føle, hvis hun begyndte at lyve for dig? Liggende er en tillidssag problem, og tillid til piger er enorm. Giv hende den samme tillid, hun giver dig.
   • Problemet med lyve er, at en løgn producerer flere løgne. Du normalt ikke bare fortælle en løgn, du bliver fanget i et spind af løgne. Og så er det bare simpel matematik: Jo mere ligger du fortæller, jo før du kommer til at blive fanget.
   • Vær sikker nok til ikke at lyve. Hvis du holder op med at blive flov over ting, vil du ikke nødt til at lyve om dem. Selv hvis de er pinligt, ikke lade dem komme til dig. Din selvtillid vil vokse med den anden.

Tips

 • Uanset hvad du gør, aldrig fornærme sine venner. Hendes venner er hendes største cheerleaders. De kontrollerer en meget mere end du måske tror, ​​så være rart for dem.
 • Må ikke undlade at fortælle hende, hvordan du føler om hende. Hun vil altid gerne høre fra dig.
 • Dine venner kan beskylde dig for at blive "pisket". Dette er sandsynligvis ikke sandt, bare ignorere dem. I slutningen af ​​dagen, har du en smuk kæreste, der elsker dig, så hvem bekymrer sig?
 • Må ikke forårsage et argument, som ikke er nødvendig.
 • Se hvordan du siger tingene til hende og styre din tone, især i et argument. Piger kan ikke lide at blive talt ned til eller talt med vredt.
 • Hvis du laver en fejl, indrømme det, undskylder og fortælle hende at du elsker hende.
 • Sætter pris på hendes resultater og opmuntre hende til at gøre mere.
 • Ikke grine, når du ved, at hun er at være alvorlig. Det vil gøre hende til at føle som om du ikke respektere hendes mening.
 • Må ikke opdrage jeres exes. Din kæreste vil føles som shes bare en af ​​dine mange, ikke den eneste ene, du fortæller hende, at hun er.
 • Må ikke teksten andre piger. Dette vil bekymre hende og gøre hende spekulerer på, om du snyder. Hvis hun er din pige, behøver du ikke nogen andre.
 • Må ikke presse hende til at have sex med dig, hvis hun ønsker at tage det langsomt. Alt hvad du gør vil derefter være behæftet. Du vil sandsynligvis få mere af det, du ønsker ved at gøre hende føle sig helt komfortable og give hende tid.
 • Hvis hun har kæledyr, skal du sørge for at behandle dem med respekt. Hun vil se, at du passe sine dyr, og at du har et godt hjerte.