Wkadk

Hvordan at være pigen enhver dreng ønsker

Har du nogensinde spekuleret over, hvordan nogle piger bare formår at få alle de "gode" fyre? Tja, det er ikke raketvidenskab, og i virkeligheden er det meget simpelt. Stereotypically, der er "ligaer" af mænd, som stammer deres samme "liga" af kvinder, men der er et par nemme tricks på at bryde den barriere, uanset om du går efter en fem eller ti.

Steps

Hvordan at være pigen enhver dreng ønsker. Arbejde på dit udseende.
Hvordan at være pigen enhver dreng ønsker. Arbejde på dit udseende.
 1. 1
  Arbejde på dit udseende. Ser er dit første indtryk på en fyr. For stil, så cool som nogle frisurer kan forekomme, holde det praktisk og naturligt. Tøj skal være sød, men afslappet. Må ikke bære jeans hver dag, men ikke gå alt for dekorativ medmindre det er nødvendigt. Må ikke kjole til at skanky eller andet, du vil aldrig få en dreng. Gøre ting, du ønskede at gøre, men aldrig kom til. For eksempel tabe, hvis du tror, ​​du er på den tunge side. Tage på i vægt, hvis du tror, ​​du er på den lille side. Begynd at arbejde ud. Gør cardio øvelser til at tabe sig, og styrke øvelser for at opbygge muskler.
  • Hygiejne er utrolig vigtig. Du bør altid tage brusere, barbering, bruge lotion, og slid deodorant. Spray på noget særskilt (parfume, body splash). Prøv at bruge 'vanilla' og 'jasmin ", som siges at være den øverste tænd dufte til mænd. Børste og tandtråd dine tænder, slid chap stick, og holde dine negle rene.
 2. 2
  Være uafhængige. Sure, whiny og trængende kan arbejde ud først, fordi den fyr får at føle alle stærke og maskuline, men efter et stykke tid, får det hele "pige i nød" handle gammel. Har din egen ting ud af skolen, ikke alene gør din karakter dynamisk, men det giver dig også at plamage af mystik, der er utroligt svært at modstå. De fleste fyre vil blive imponeret over du selvforsyning, og det vil give dig et godt omdømme.
 3. 3
  Må ikke være for dramatisk. Sure, kan de piger synes som de får mere opmærksomhed end chill dem, men fyrene kun være opmærksom på den slags piger, fordi det er sjovt at se, hvad dum ting, de vil gøre næste. Du ønsker ikke at være den slags pige, fordi det er meget let at ikke ønsker. Må ikke være uanfægtede eller en push-over, men holde sig ude af argumenter, der kan undgås, og sørg for at være høflig og respektere alle, selv dem, der ikke respektere dig til gengæld.
 4. 4
  Vid, at selvtillid er nøglen til at være "den pige". Har du nogensinde lagt mærke hvordan det er aldrig den ydmyge, selvmedlidende piger, der får den fyr? Der er altid en høj grad af tillid til de kvinder, der modtager mest opmærksomhed, endnu vigtigere, den positive opmærksomhed. Så i stedet for at bringe dig ned, være stolt af hvad du har, og det vil afspejle sig på andre.
 5. 5
  Focus er en anden ting, der er meget beundret. Indstilling og færdiggøre mål ikke kun gøre dig succes i livet, men også i kærlighed. Du er nødt til at gå i med begge øjne åbne, og sørg for, at du ved præcis, hvad du vil have ud af en situation.
 6. 6
  Arbejde på dit kropssprog. Det er langt vigtigere end ord. Vær åben for folk ikke kun ved de ting du siger, men den måde du præsentere dem for eksempel, når du taler med en fyr kigge ham i øjnene, står vender mod ham, og holde øjenkontakt. Denne form for kropssprog oser tillid og vil gøre ham lide dig, fordi han kan se, at du kan lide dig selv.
 7. 7
  Forbedre dig selv, mentalt, fysisk og følelsesmæssigt. Ikke blot vil dette gøre du føler dig bedre, men det vil også bidrage til din evne til at fokusere på, hvad du ønsker, og få det. Oplev dit talent og lad det vise, fordi det er et af de aktiver, en dreng kan være stolte af.
 8. 8
  Kend dig selv, dine styrker, svagheder og fritidsinteresser. Få interesseret i noget, og gøre ting for dig selv. Dette vil vise, at du værdsætter dig selv, og at dine standarder fastsættes på et rimeligt niveau.
 9. 9
  Vær dig selv. Bliver nogen du ikke bare fremhæver hele forholdet, og før du ved af det, har du et fundament af løgne for at bygge videre på, hvilket er noget grundlag overhovedet. Dette er sandsynligvis den vigtigste, fordi fyrene går efter piger, der er tydeligt selv og kan ikke blive påvirket til at deltage i et vognen eller en trend, bare fordi de har brug for tilstrækkelig begrundelse.
 10. 10
  Du må ikke ændre for en dreng. Hvis du kan lide visse ting, ikke opgive dem. Gøre disse ting i din fritid, hvis du virkelig ikke kan leve uden dem.
 11. 11
  Være rart. Hver dreng ønsker en person, der er rart for dem, og er rart at sine venner.
 12. 12
  IKKE være uhøflig eller klamt til andre. Nogle piger, der betyder til andre og bringe dem ned er blot at gøre sig se eller føle sig bedre, hvilket i andre folks øjne, er det ikke. Guys lide behagelig, pæne piger.
 13. 13
  Fyre ikke kan lide piger, der er alt for klæbende. Klamrer sig til drenge gør du synes utrolig desperat, og desuden har du sandsynligvis ikke ønsker en dreng '"klamrer"' for dig, ville du?

Tips

 • Dette vil ikke nødvendigvis betyde, at du vil få enhver fyr, men sandsynligvis enhver fyr ville have dig, eller mærke, at du oftere, fordi du har så meget at byde på.
 • Vær omhyggelig med ikke at blive sikker på det punkt af arrogance, det er utroligt lidet flatterende og drenge ikke kan lide piger, der er alle i sig selv.
 • Må ikke ændre dig selv bare for at passe de skridt eller standarder ovenfor, være dig, disse er blot nogle retningslinjer at følge.

Advarsler

 • Må ikke være en drille eller flirte på en kinky måde. Bare opfører den måde, du normalt ville.