Wkadk

Sådan aktiveres en dreng til en kæreste

Så du falder for ham? Vil du virkelig have ham til at lide dig som du kan lide ham?. Men han kun ser dig som en ven. Det er meget typisk, men du kan sejre. Go girl!

Steps

Sådan aktiveres en dreng til en kæreste. Opsøge nogle alene tid.
Sådan aktiveres en dreng til en kæreste. Opsøge nogle alene tid.
 1. 1
  Opsøge nogle alene tid. I skolen vil du i sidste ende nødt til at gå et sted, så bede ham om at komme med dig. Tal som du går.
 2. 2
  Hæng ud lidt mere og bringe ham tættere på dig. Når du bruger mere tid sammen med ham, bede ham om at fange en film med dine venner. Sidde ved siden af ​​ham. Eller gå et andet sted sammen, der er sjovt.
 3. 3
  Flirte lidt at lade ham vide, at du er interesseret, men være dig selv. Hvis du ikke er den flirte type, må ikke starte nu, og du vil se fjollet. Det er en fejl piger ofte gør. Berøring er sandsynligvis den bedste vej at gå, men ikke røre ham for meget i første omgang. Knus er altid godt!
 4. 4
  Holde samtalen flyder. Hvis du støder på akavet pauser, så tænk på ting at tale om i forvejen. Andre Googles rådighed om, hvordan at gøre samtale: Har-a-store-samtale
 5. 5
  Spørg ham til dans: være hans date. Være meget afslappet, ikke skubbe ham, og sørg for dem omkring dig ikke blande sig. Hvis han siger "nej", stop forfølge spørgsmålet, så snakke om noget andet.
 6. 6
  Kom tættere på ham igen og flirte lidt mere. Se hvordan han reagerer. Kan han lide din touch? Kan han lide det, når du kigger i hans øjne? Tal med ham og eksperimentere - se, hvad han kan lide. Læs hans kropssprog.
 7. 7
  Dans tættere og tættere med hver sang på en dans eller en part, eksperiment. Hvis han bakker væk, så stop: han er ikke interesseret endnu. Må ikke haste tingene, men heller ikke skuffede.
 8. 8
  Det er godt at være dig selv. Må ikke gøre dig selv til grin, men viser du er interesseret.
 9. 9
  Hold arbejder hen imod at få ham at kende lidt bedre, hvis han viser interesse. Giv ikke op, før han har mistet interessen. Hvis han ikke er "en", der er mindst et venskab værd bjærgningen i sidste ende.
 10. 10
  Prøv at vise ham, at han er vigtigere end andre. For eksempel til en fest gør en indsats for at gå på tværs af lokalet for at tale med ham. Må ikke flirte med andre drenge.
 11. 11
  Må ikke være bange for at snakke. Du skal ikke være bange for at tale med ham om noget, drenge som piger, der åbner op. Advarsel: Må ikke gå på og om dig selv, vil han tror, ​​du er fuld af dig selv, men han vil ikke vise det. Hvis en af ​​dine venner kommer og starter en samtale med dig, vil han ikke noget imod, men ikke fokuserer din opmærksomhed til ham / hende, især hvis det er en dreng, vil du gøre ham for jaloux.
 12. 12
  Se hans kropssprog en varm tip til at se, om han er i dig, er at se sine fødder, hvis mindst én fod peger på dig du har hans opmærksomhed, hvis begge fødder peger mod dig, det som regel betyder, at han har benene tæt sammen hvilket betyder, at han ikke er bekendt med sine omgivelser. Hvis han imidlertid ikke har begge ben sammen og begge fødder peger mod dig, betyder det, at han er så ind i dig og kun fokuseret på dig. Må ikke blive afskrækket, hvis de ikke er, det kun gælder for drenge, der er ikke genert overhovedet.
 13. 13
  "Se på ham" En måde at se, om en dreng kan lide dig, er at se og se, om han ser på dig ofte, hvis han gør det betyder at han ikke kan se dig længe nok! Hvis du tilfældigvis til at fange ham stirre på dig, chill, vil han enten søge væk med det samme, fordi du fangede ham, eller vil han smile og holde stirre efter en lidt længere for at se, hvad du gør. Hvis det sker, og du kan lide ham, så stirre ind i hans øjne, og han vil formentlig stirre ind i dine øjne tilbage og "lock" det for 2-4 sekunder.

Tips

 • "Lyt til ham" Always lytte til ham, hvis han er nede, vred, eller i nogen humør lytte til, hvad han har at sige, at han vil føle sig bedre med dig, selv om han stadig er faktisk i en stemning vil han juble op til sidst.
 • Prøv at gøre øjenkontakt, men ikke hele tiden stirre. Det vil gøre ham til at føle underligt.
 • Må ikke lyve om dine interesser. Vis, hvem du virkelig er, og han vil elske dig på grund af det.
 • Må ikke tale om dig selv for meget. Spørg om hans interesser for at se, hvad han kan lide og ikke lide. Lyt og få ham til at drøfte sine forskellige emner af interesse.
 • Giv ham komplimenter om hans personlighed, hans tøj, eller hans hår. Det gør ham til at føle dominerende og ved, at du kan lide, hvem han er.
 • Hvis hans hår er rodet op forsøge at ordne det for ham eller finde en undskyldning for at røre ved ham.
 • Spørg ham om hjælp på en opgave, eller at være studie partnere. Mødes efter skole for at arbejde på dit projekt eller opgave. Få tid til de to af jer til at snakke.

Advarsler

 • Vær dig selv-forsøger at være "cool" omkring drengene ved konstant hængende omkring ham vil formentlig flipper ham ud.
 • Hvis han ikke er interesseret være cool og gør ham ikke en besættelse