Wkadk

Hvordan man kan holde op sent hemmeligt

Mange teenagere gerne bo op sent. Det er så almindeligt, at det ofte kaldes trække en "all-nighter". All-nighters er som regel færdig i weekenden og på sleepovers eller alene, men for denne, skal du finde en måde at holde op sent uden at vågne op dine forældre eller blive fanget. Normalt kan forældre finde det irritabel eller irriterende for deres børn at blive oppe så sent. Men nogle gange, teenagere bare ikke træt om natten.

Så du ønsker at bo op sent, hva '? Det er ikke så svært! Blive advaret, selvom du måske komme i problemer, hvis du ikke er forsigtig. Efter disse forudsat trin vil guide dig om, hvordan man holde op sent hemmeligt uden at blive fanget.

Steps

Hvordan man kan holde op sent hemmeligt. Før sengetid, få tingene klar.
Hvordan man kan holde op sent hemmeligt. Før sengetid, få tingene klar.
 1. 1
  Før sengetid, få tingene klar. Snacks kan være nødvendig, da du kunne få sulten midt om natten. Ved at snige små snacks til dit værelse hele dagen og skjule dem i dit skab, vil du sikre, at du ikke behøver at snige igennem køleskabet og risiko vågne dine forældre.
  • Få drikkevarer, også. Energidrikke er ikke sundt, men du måske ønsker at prøve dem, hvis du har en hård tid opholder sig op. Ellers stick med flaskevand eller en sodavand. Må ikke få noget, der skulle fyldes, ligesom et glas vand eller juice. Også vågen ovenpå er bedst, og nogle drinks kan nemt pletten tæppe, så vær forsigtig! Også være sikker på at du kender reglerne for at drikke og spise ovenpå. Hvis du bliver fanget, vil det være lettere at blive fanget med et glas eller flaske vand i stedet for en kop tomatjuice. Vær forsigtig ikke at spilde!
  • Du bør ikke drikke og spise sukkerholdige fødevarer for at forberede dig, da de vil få dig til at gå ned.
  • Åbn soda dåser i forvejen for at ikke gøre nogen støj.
  • Du kan holde drinks mellem vinduesglas og skærmen. Det er koldt om natten, så glasset vil holde dem cool.
 2. 2
  Gå i seng på det normale tidspunkt, som du normalt ville. Må ikke gå tidligt i seng, eller haste lige til seng, hvis du aldrig gøre, fordi dine forældre måske har mistanke om noget. Bare gå i seng, når de fortæller dig til eller på 9:30 eller 10:00.
 3. 3
  Vent roligt indtil dine forældre går i seng ved at læse, lytte til en iPod eller mp3-afspiller, eller se tv med hovedtelefoner. Hvis du kan låse døren, låse den. Brug det til din fordel, så de ikke kan se dit værelse lys på. Må ikke slå den fra, medmindre du hører dem komme op. Slukning dit soveværelse lys øger melatonin produktion, hvilket gør dig mere tilbøjelige til at få træt og falde i søvn. På dette tidspunkt, kan du spise nogle af de snacks, du stashed, men gem lidt til senere, også!
  • Hvis dit soveværelse er på samme etage som dine forældre, skal du lægge et ark eller lille tæppe i bunden af ​​dit soveværelse døren til at blokere ud lyset fra alle, der kan se ned hallen.
 4. 4
  Lyt efter, når dine forældre komme ud af sengen. Hvis de forlader deres plads, drop alt og komme i seng med det samme. Hvis du har et par sekunder mere, kram de ting under sengen eller din pude.
 5. 5
  Hvis du har en lillesøster / bror med en babyalarm være stille! Det kan opfange lyde!
 6. 6
  Hvis du er på din iPhone, iPod eller iPad, slå hele systemet, da dette kan gøre ganske lidt af støj!
 7. 7
  Sørg for, at alle sover, før du flytter. Du kan have til at vente lidt, måske endda en time, for at være helt sikker dine forældre sover. Spil på en bærbar game spiller, såsom en DS eller PSP.
 8. 8
  Snige nedenunder og se film eller gøre det hjemmearbejde, som skyldes i morgen! Dette er den sjove del!
 9. 9
  Hvis du planlægger at forlade dit værelse, har en undskyldning klar, hvis du er fundet ud af sengen. Hvis du bliver opdaget vågen, siger, at du bare at gå på toilettet eller får et glas vand. Men hvis du er fanget går til en drink gentagne gange på én nat, vil dine forældre har mistanke om noget. Selvfølgelig kunne du bare fortælle dem, at du ikke kunne sove. Hvis du foregiver at have en drink 5 eller 6 gange, den næste dag, eller dagen før, foregive at være syg.
 10. 10
  Prøv sjove ting at holde dig vågen, der er stille, men holde din hjerne i gang, såsom ord søgninger, Sudoku, osv.
  • Hvis du har en Wii, og du ønsker at spille det i løbet af natten, bruge hovedtelefoner, eller skrue helt ned. Vær forsigtig, selvom, Wii Remote gør lyde og vibrerer, så sørg for at huske at slå Wii Remote vibration og lyd fra.
 11. 11
  Brug buddy system! Hvis du har en søskende eller en ven at tilbringe natten, bede dem om at slutte sig til dig. Nattetimerne kan virke rigtig lang, hvis du har nogen at tale med. Hvis din ven ikke kan komme over, tale med dem og få dem til at acceptere at forsøge blive oppe hele natten med dig på deres hus og derefter teksten dem hele natten, hvis du har en gratis sms'er planen. Hvis du ikke har en gratis sms'er plan, så skal du ikke følge dette, fordi så dine forældre bliver nødt til at betale en masse penge, og du vil blive fanget, medmindre du har en rigtig god undskyldning for at sms'e så meget.
  • Hvis du ikke har søskende eller en ven sovende, så få din hund eller kat til at holde dig med selskab. Bare fortæl dine forældre, at du vil have det til at sove med dig, at nat og at du vil tage hunden ud, når han har til at gå udenfor.
 12. 12
  Skriv breve til venner. Skriv inde vittigheder og andre sjove ting, og det vil holde dig vågen / holde din hjerne i gang.
 13. 13
  Drik koffein. Drik kaffe, sodavand eller energidrikke at holde dig vågen. Selvfølgelig kan dine forældre høre dig at gå på toilettet, så prøv at drikke en masse af dem på et minimum, medmindre du vil være at gå i noget andet end et toilet. Hvis du vil være at drikke en varm drik, som varm chokolade eller kaffe eller te, gøre det op i en kolbe først, så vil du ikke gøre kedel lyde i løbet af natten.
 14. 14
  Vær sikker på at holde øje med uret. Hvis du trækker en all-nighter, når det kommer til at handle om den tid, du ville vågne op sætte dit værelse tilbage til normal, skjule dine snacks i skabet og slide i seng. Lad som om du sover, når din vækkeuret ringer eller dine forældre kommer til at vække dig.
 15. 15
  Drik en god kop kaffe næste morgen, så du kan holde dig vågen, tage en lur i eftermiddag, og få masser af søvn den næste nat. Går alt for længe uden søvn er farligt og kan være dårligt for dit helbred.
 16. 16
  Har en plan for noget at sige, hvis dine forældre fanger dig. Også være sikker på at du har drikkevarer og snacks, der ikke behøver at blive nedkølet. Holde sig væk og undgå ting som yoghurt og appelsinjuice. Gode ​​snacks og drikkevarer, der ikke behøver at blive nedkølet, er aftappet drikkevarer, granola barer, un-cut frugter, og mere!
 17. 17
  Drik ikke for meget, da dette vil gøre du nødt til at gå på toilettet og lyden af toiletskyl er meget højt, hvilket betyder, at du kan vågne op nogen.
 18. 18
  Når nogensinde du hører en lyd stopper, hvad der nogensinde du gør det samme, og når du hører lyden af nogen walking slukke enhver lyskilde og lå ubevægelig som vil give dig udseendet af dig sove. Når du hører lyden af ​​at nogen komme på sengen fortsætte, hvad du laver, indtil den næste dag.
 19. 19
  Sørg for at du ligner som hvis du havde en nat søvn. Folk vil være mistænksom, når de ser du er træt og vil spørge dig, hvad du gjorde natten.

Tips

 • Når du snige ned hallen eller ned ad trappen, så prøv langsomt gå tæt på væggen. Fundamentet er stærkere der, og gulvet knirker mindre.
 • Hvis du bliver fanget i hallen, siger du hørt noget eller har brug for at gå på toilettet.
 • Det er bedst at fryse eventuelle drikkevarer såsom vand eller juice, i dagtimerne, og tage dem på dit værelse lige før du går i seng. På den måde vil de forblive koldt hele natten. Bare sørg for at du ikke fryser soda. Det vil eksplodere, før det er koldt nok til at tage ud af fryseren.
 • Ophold under dynen når det er muligt. Hvis dine forældre kommer ind, selvom du tror, ​​du er fanget, bare op med at bevæge det samme og holde helt stille. Det tager deres øjne et stykke tid at justere, og de vil tvivle sig selv i stedet for at risikere at vække deres fredeligt sovende barn.
 • Hvis du er til fods på træ gulv, bære strømper.
 • Have et brusebad lige før du går i seng. Det vil kvikke dig op nok til at holde dig til et godt stykke tid.
 • Når du snige nedenunder, så prøv at lave så lidt støj som muligt, især hvis dine forældre er lys sveller. Støjen kan vække dem. For at gøre den mindste mængde af støj praksis gå på forsiden af ​​dine fødder med dine hæle rejst. Når walking ned ad trapper, trin, så ud hælen af ​​denne fod ned langsomt og bøje det knæ, gentag med det andet ben, indtil du når bunden. Forinden kortlægge de trapper, der knirker meget og forsøge at træde på dem.
 • Hvis du har en stille vækkeuret (en iPod med alarm-funktion og hovedtelefoner, mobiltelefon med en vibrere alarm, eller noget lignende), så kan du gå til at sove, og få op meget tidligt (~ 2-3 AM). Må ikke gå tilbage til at sove, bare bo i dit værelse, når dine forældre komme op. Denne måde, vil du ikke have problemer med at komme ud af sengen om morgenen, og vil ikke være mistænkt.
 • Hvis du bruger hovedtelefoner, holde lydstyrken skruet ned lav nok til, at du kan høre, hvis nogen vågner op, eller lad det ene øre åbne. Vær forsigtig, selv om - det andet hovedtelefon vil lække støj, som er overraskende hørbare.
 • I de fleste huse, air conditioning tændes og forbliver tændt i 10-20 minutter, så den forbliver slukket for den samme mængde tid. Gør dit træk når klimaanlægget er tændt nedsætter risikoen for at blive hørt.
 • En iPod dock eller radio alarm clock bruges om natten skal være på den roligste mulige indstilling, og selv da det måske ikke være stille nok. At lytte til musik via hovedtelefoner er sikrere.
 • Hvis du ønsker at bruge computeren gør, at computeren er dæmpet af en slags barriere (puder vil være stor) for at blokere lyden af ​​computeren er tændt.
 • Du behøver ikke at komme ud af sengen. Bare snige din DS i covers, og holde legetøj på bordet ved siden af ​​din seng. Holde nogle lego eller hvad du ønsker at gøre på der. Hvis dine forældre kontrollere dig, ikke bevæge sig. Bare holde dine øjne lukkede og ånde lidt langsommere.
 • Hvis du har en køjeseng, så prøv tucking et tykt tæppe under den øverste madras og over siderne, så mindre lys utætheder igennem, hvis du bruger elektronik.
 • Hvis du nødt til at have sodavand, åbne den i løbet af dagen, på den måde, vil du ikke gøre støj at åbne det.
 • Brug hovedtelefoner, eller sørg for, hvad du gør, er stille.
 • Stash gear i god tid. Men sørg for, at det er skjult, eller dine forældre kan blive mistænksom.
 • Hvis du bruger en computer, være forsigtige, fordi ventilatoren kan være hørbar i omkring ti sekunder efter den er slukket.
 • Hvis du gik på computeren og dine forældre vågne op, ikke går igennem logge. Bare tryk på afbryderknappen på skærmen. Dette vil kun slukke for skærmen og du kan slå den tilbage på. Dine forældre vil sandsynligvis være for træt til at kontrollere computeren. (Bemærk: Nogle computere vil stadig gøre støj på grund af de fans inde, så forsøge dette på egen risiko)
 • Prøv at få et par tøjdyr eller puder og gøre det til en grov kropsform. Denne måde, hvis dine forældre kommer til at kontrollere dig, vil de tror, ​​du er i sengen.
 • Husk, det er ikke hvor højt noget er, men ændringen af ​​volumen. Det er derfor, du kan stadig falde i søvn med en kraftig ventilator på. Må ikke svinge den støj, du laver for meget.
 • Hvis du har en låge i toppen eller bunden af ​​din trappe, åbne den, før du går i seng. Det vil gøre for meget støj, når du åbner den.
 • Hvis du falder i søvn, mens iført hovedtelefoner, vil dine ører formentlig gøre ondt, når du vågner.
 • Hvis du er i dit værelse, når dine forældre kommer til at kontrollere om du, holde ryggen til døren. Må ikke gøre det alt for indlysende.
 • Undgå at gå rundt barfodet eller sokker. Dette medfører åer og revner i gulvbrædderne. Brug hjemmesko, eller bedre endnu, vedhæfte svampe til dine fødder.
 • Hvis du har et brusebad / toilet forlængelse på dit værelse, bruge den. Det kan vække alle op, men det vil spare dig en tur.
 • Spis noget krydret.
 • Hvis du kan få adgang til taget, er det et godt sted at gå, hvor dine forældre ikke vil finde dig nemt. Må ikke kravle ud på taget midt om vinteren, selv om. Der vil være frost på det, hvilket vil gøre det farligt og glat.

Advarsler

 • Dine forældre kan komme i for at kontrollere om du fra tid til anden, så vær ekstra forsigtig, hvis de gør. Hvis du hører dem komme ovenpå, hurtigt komme i din seng og foregive at være i søvn, at du lige har vågnet op, fordi du er nødt til at gå på toilettet, at du har haft en dårlig drøm, etc.
 • Hvis du planlægger at holde sig vågen hele natten, sørg for at gøre det på en weekend nat.
 • Du kan blive fanget, hvis du er uerfaren på denne slags ting, og du kan få en meget dårlig straf, såsom en grundstødning, eller en tidligere sengetid, hvis du bliver fanget.
 • Hvis du er at bringe søskende, sørg for at de ikke stikker!
 • På en lignende notat, laptops let skjules ved liggende oven på dem eller trække tæpper over dem. Hvis dit tæppe er for tyndt, bryde op rektangulære omrids med en arm eller noget.
 • Gør det ikke for ofte. Begrænsede mængder af søvn er ikke godt for dit helbred og du kunne få virkelig syge, hvis du ikke får nok søvn.
 • Sørg for at få søvn. Ingen søvn kan resultere i meget dårlige vaner.
 • Må ikke udskyde lektier til sent på natten, før det er tid. En lidt arbejde før tid kan spare dig meget søvn.
 • Hvis du kommer til at se TV i dit værelse, skrue ned for lydstyrken eller bruge hovedtelefoner, og sørg for lys er ikke alt for synlig fra døren.
 • Aldrig skjule noget under din hovedpude. Hvis dine forældre gå ind og mistanke om noget, det første sted, de tjekke under din hovedpude. I stedet smide det under din seng, og hvis du ikke har et valg, skub det ned ved siden af ​​dine ben.
 • Mange forældre har problemer med at sove, så gør ikke nogen støj, fordi de er formentlig ikke i søvn. Kontroller, om de tog sovepiller.
 • Hvis dine forældre er nat mennesker, være yderst forsigtig.
 • Dine forældre kan miste alle deres tillid til dig, hvis de finder ud af.
 • Sørg for at du sætte alting på nøjagtig samme sted som du forlod det, når du går i seng.
 • Forsøg på egen risiko.
 • Også hvis du kommer til at holde sig vågen hele natten, bare henkastet spørge dine forældre i dag, hvad tid de kommer i seng, måske du kunne glide spørgsmålet ind i en samtale.
 • Hvis du vil lytte til musik, sørg for at det er ikke højt. Brug hovedtelefoner.

Ting du behøver

 • Viden og færdigheder på ikke at blive fanget. DM
 • En mp3-afspiller eller en iPod.
 • Håndholdte videospil såsom DS eller PSP.
 • Muligvis en bog.
 • Muligvis en søskende.
 • En undskyldning eller en back up plan, hvis du bliver fanget.
 • Noget eller et sted at skjule alt, hvis dine forældre kommer.
 • Bløde puder eller legetøj.
 • En lommelygte, jo mindre jo bedre.
 • Hvis du har en bærbar computer, så tag den med dig, men hvis du går til YouTube eller en anden hjemmeside med lyd, bringe hovedtelefonerne!