Wkadk

Hvordan at vide, hvis en pige er at spille spil med en fyr

Når du først begynder et forhold med en pige, du er tiltrukket af, er du altid lidt nervøs, at hun hemmeligt har nogle bagtanke at bejle dig, og kun latterliggøre dig.

Efter at have spurgt dig selv disse spørgsmål og dissekere dit nuværende forhold, bør denne artikel hjælpe dig med at afgøre, om hun er legitime, eller hvis hun er den manipulerende og aggressiv type.

Steps

Hvordan at vide, hvis en pige er at spille spil med en fyr. Er hun synes alt selvsikker?
Hvordan at vide, hvis en pige er at spille spil med en fyr. Er hun synes alt selvsikker?
 1. 1
  Er hun synes alt selvsikker? Når en pige behandler flirte ligesom et spil, eller virker meget selvsikker, kan hun faktisk ikke blive tiltrukket af dig. Det betyder ikke nødvendigvis hun med vilje forsøger at såre dine følelser, som hun bare kan være en flirtende type person.
  • Piger, der rent faktisk tiltrukket af dig vil generelt ikke behandle flirt i en munter måde. De vil sandsynligvis være nervøs, selvom de er normalt selvsikker. Når man er forelsket, du normalt lyst bittesmå fejl kan ødelægge hele forholdet, og selvfølgelig, mundlam omkring den person, du er tiltrukket af at føle. Mens nogle mennesker er mere sikker end andre, og måske finde frieri nemmere end andre gør det, nogle behandle det som et simpelt spil.
  • Tag ikke dette punkt som bevis på, at hun ikke er interesseret, men holde det i tankerne.
 2. 2
  Er hun vise dig som en trofæ, behandle dig som en præmie snarere end en person?
 3. 3
  Er hun udstille manipulerende adfærd? Hvis hun ofte sulks når du er uenig med hende eller fortælle hende at du er utilgængelig at gøre noget med hende, eller opfører sig på andre manipulative måder, hun sandsynligvis bare at bruge dig for nogle skjulte mål (dvs. hun holder dig for, så længe du afslutte sin lektier, købe hendes tøj, måltider, osv.).
 4. 4
  Er hun benægter at være i et forhold med dig til andre mennesker, selv hendes nærmeste venner? Piger vil normalt diskutere drenge, de har et crush på med deres venner, især hvis deres crush spørger dem ud. Selv generte piger vil næppe benægte at blive tiltrukket af dig, når de er sikker på at du kan lide dem (som du formentlig gøre, hvis du spørger hende ud). Hvis hun benægter dating du, når du taler til sine venner, at hun sandsynligvis ønsker at forlade sig åben for en "mere ideel boy" og vil droppe dig, når en mere passende mand domstole hende.
  • Piger tider gerne holde deres nye kærlighed interesser ud af rampelyset i tilfælde af at du ikke har nogen interesse i dem. Men når du er dating og alt er eksklusivt, er der ingen grund til at hun skulle være bekymret for at diskutere dig med sine venner.
 5. 5
  Er hun opfører væsentligt anderledes omkring dig end andre mennesker? Det er normalt for piger at være genert omkring deres crush, men når du har fået at vide hinanden, vil hun sandsynligvis åbne op til dig. Få generte piger har "virkelig generte" personligheder, de fleste er simpelthen ekstremt forsigtige piger. Når de ved, du ikke forsøger at manipulere dem for din egen underholdning, vil de som regel afsløre en mere flamboyant, åbenhjertige personlighed, der er reserveret til deres venner.
 6. 6
  Er hun tage det første skridt? Nogle piger vil gerne have en lige / dominerende rolle på kur forud et forhold, som er helt fint. Stadig, uanset hvor sikker en pige er, at de normalt foretrækker den mandlige at indlede frieri, være det, fordi de kan lide en dominerende han, eller på grund af sociale normer (mange vestlige kulturer forventer mandlige at domstolen den kvindelige, og ikke omvendt ), eller fordi de ikke ønsker at følelsesmæssigt investere sig selv i dig, før de er sikker på at du kan lide dem. På grund af dette, hvis en pige ser ud til at kaste sig på dig, kan hun enten være den type, der får underholdning fra at være manipulerende eller hun ønsker at bruge dig til andre formål.

Tips

 • Den bedste holdning, når der begynder et forhold er ikke at besætte over det. At være forelsket er meget spændende, men hvis du lader det blive den eneste kilde til lykke i dit liv, kan det også være din største undergang, hvis forholdet ikke senere. Hold op med andre hobbyer / aktiviteter, der underholder dig, og forsøge at holde dig travlt, når du er væk fra hende.
 • Hvis du kommer til den erkendelse, at pigen faktisk var at manipulere dig, eller blot ikke var interesseret, skal du ikke lade det få dig ned. Husk, at på trods af, hvordan du i øjeblikket føler, vil der sandsynligvis være en anden pige, du finder attraktive hurtigt nok, og måske bedre egnet for dig. Verden er fyldt med piger, og chancerne for, at du vil elske kun én er usandsynligt, medmindre du nægter at lade hende gå (som du bør, hvis hun var at manipulere dig).

Advarsler

 • Tag denne artikel med et gran salt. Må ikke bryde fri fra et forhold, blot fordi en pige udstiller nogle af den adfærd, der er anført her. Bare holde din vagt op, indtil du kommer til at kende hende bedre, ikke følelsesmæssigt investerer hele din self ind i hende, indtil du er sikker på, hun er helt sikkert tiltrukket af dig.