Wkadk

Sådan at fortælle, hvis din bedste ven elsker dig

Der kan komme en dag, hvor du opdager, at din bedste ven ikke kan se dig i øjnene. Hvis det er tilfældet, kan problemet være, at venskab har blomstret i en lille crush. Der er en masse problemer med at have et forhold med din bedste ven, men hvis forholdet fungerer, så er det som regel det værd. Hvem andre end din bedste ven ville du ønsker at give din kærlighed til?

Steps

Sådan at fortælle, hvis din bedste ven elsker dig. Kig efter tegn på, at din ven er knusende på dig.
Sådan at fortælle, hvis din bedste ven elsker dig. Kig efter tegn på, at din ven er knusende på dig.
 1. 1
  Kig efter tegn på, at din ven er knusende på dig. Din bedste ven har fået at vide, at du, naturligvis, og dit venskab er måske forvandlet til en romantisk hang på deres side. Her er nogle tegn til at være på udkig efter i starten:
  • Din ven altid at være virkelig stille omkring dig. Det er et tegn på, at de ikke ønsker at sige noget "dum", der vil gøre du skifter mening om dem.
  • Din ven har aldrig være i stand til at se dig i øjnene i mere end et par sekunder. Det er et tegn på, at de ikke ønsker at telegrafere deres kærlighed bare helt endnu.
  • Din ven kigger på dig hele tiden. Et tegn kan de ikke hjælpe, men telegrafere deres kærlighed. Hvem sagde at finde ud af, om din bedste ven elskede dig var nemt?!
 2. 2
  Tilbring tid sammen med ham eller hende. Hvis du føler på samme måde, så prøv og hænge ud sammen oftere, så du kommunikere dit ønske om at være i hans eller hendes selskab så meget, som de ønsker at være i din. Sjove ting sker, når folk, der kan lide hinanden hænge ud. Hvem ved? Din ven måske endda flade ud bekende de kan lide dig, hvis de er overbeviste om du kan lide dem tilbage.
 3. 3
  Se efter tegn på at flirte. Den gamle kunst at flirte ligger ikke mindst til dem, der ved, hvordan man læse skiltene. Hvis du ikke ved, hvordan man kan læse tegnene, så fortvivl ikke! Her er en lille crash-kursus om de ting, du bør holde øje med:
  • Han eller hun finder undskyldninger for at røre dig. På din skulder, på din arm, din hånd, at sætte deres arm omkring dig, sammenligner hænder, og holde hænder. Det er klart, kramme og kysse også falde ind under denne kategori.
  • Han eller hun beder dig om at gøre favoriserer. Hold deres rygsæk, gør ærinder for dem, hjælpe dem ud med lektier. Nogle af disse kan være helt uskyldig, men hvis du bemærker andre tegn på at flirte sammen med disse, de er en no-tvivler.
  • Han eller hun komplimenter dig i en mere-end-en-ven måde. Igen, disse er svære at sige, men de kan være noget lignende:
   • "Wow, du er rigtig godt med en økse. Jeg vidste aldrig nogen kunne være så... mandig!"
   • "Du er altid bedst klædt blandt dine venner. Selv når du er iført UGGs og en sweatshirt, du ser bedre end venner i hælene og makeup."
 4. 4
  Stil ledende spørgsmål. Tag din ven til et sted, hvor du har lidt privatliv, og stille et harmløst spørgsmål som "Hvis du gik til en dans, hvem ville du bede om at komme med dig?" eller "Hvem tror du er din bedste ven?" Hvis du er heldig, vil svaret være, du. På dette tidspunkt, kan du sige noget lignende, "Aww, jeg føler på samme måde om dig," og tilbyde et knus. Her er nogle andre spørgsmål at stille. Spørg disse sparsomt:
  • "Hvem er den person, du har tillid mest? Ligesom hvis verden var slutter og du havde at udpege en person til at gemme det, hvem ville det så være?"
  • "Hey, jeg er bare undrende, det er aldrig sket for mig,?. Men hvis en af mine datoer droppet før en dans, ville du tage deres plads bare gøre min backup planer i forvejen, fordi jeg er OCD sådan"
 5. 5
  Kig efter tegn din ven ville vise til piger / fyre, de kunne lide i fortiden. Hvis du var rundt for at observere, hvordan din bedste ven, du måske har en god idé om, hvordan de handler, når de er omkring en person, de kan lide.
  • For eksempel, hvis de rødmede en masse omkring en pige, de kunne lide, og pludselig er rødmende omkring dig, der er en stor tip. Det er næsten som at sige, "Jeg kan lide dig," med en kæmpe blinkende tegn.
  • Eller måske din bedste ven altid gået sine ekskæreste noter, og han pludselig passerer dig noter. Det kunne være en tilfældighed, men det er sandsynligt ikke. Læg de spor, Sherlock!
 6. 6
  Observere deres adfærd i en gruppe af venner. Når du er sammen med en gruppe venner, se på, om han / hun er kun opmærksom på dig. Det er en god indikator for, at din bedste ven kan lide dig. Men pas på! Nogle venner vil ignorere dig, fordi de er genert eller nervøs. Dette får dem til at forsøge at holde sig væk fra dig til ikke genere sig selv, eller for at undgå at føle akavet, så tag dette med et gran salt.
 7. 7
  Bare spørg (valgfrit). Hvis du stadig ikke sikker på, bare spørg. Dette er den eneste pålidelige måde at regne ud, hvis de vil, men det kommer med risici! For én, kan personen ikke ønsker at bringe venskab, og så vil føle sig utilpas fortæller dig. Et andet problem er, at de rent faktisk tror måske, at du kan lide dem, og at det er bare en måde at få dem til at spørge dig ud.
  • Vær sikker på du vil forholdet til at bevæge sig på en romance før du spørger. Hvis du ikke gør det, er det bedre bare at undgå spørgsmålet, og lad de følelser langsomt passere. Hvis den bedste ven pludselig gør en bevægelse eller kommer ud og fortæller dig, du kan tale om det.
  • Hvis du ønsker at spørge, sige noget lignende, "Jeg ønsker ikke at underlige dig ud, men jeg har bemærket tingene ændrer lidt mellem os sidst, og spekulerede på, om det er fordi vores forhold har flyttet en lille smule." Dette vil give ham / hende den perfekte mulighed for at fortælle dig, at de kan lide dig.
  • Hvis din ven ikke åbne op, eller siger, "No way, hvad, er du sindssyg? Vi er venner, det er alt!" Så lad det gå, siger: "Hey, ikke noget problem, jeg var bare nysgerrig. Det er cool, enten måde. "Hvis din ven er bange for at fortælle dig, eller kæmper med hans eller hendes følelser, kan det tage lidt tid for ham eller hende til at komme ren om det til dig. Vær tålmodig og medfølende, og ikke presse din ven.
 8. 8
  Foreslå, at han / hun tænker om dig på den måde. Hvis du har følelser uden for venskab, måske er du nødt til at tage det første skridt. Det bliver hårdt, men det er det værd, hvis du ved, hvad du ønsker.
  • Gør ikke en big deal af det, men blot foreslå, at din ven tænker om dig i en mere romantisk måde. Prøv noget lignende, "Har du nogensinde tænkt på at gå ud med... Åh, jeg ved ikke... mig?" Så smiler og holde det lys.
  • Må ikke handle desperat, at kunne fortælle din ven, du kun kan lide ham / hende, fordi du vil have en pige / kæreste og tror, ​​at de ville være let til dato. Din ven kan blæse dig væk i dag, men tage dig op på det i morgen.

Tips

 • Når man taler med dem, er opmærksomme på, hvor meget de griner af dine jokes eller ting, som du gør. Hvis de griner oftere end normalt, kan det være fordi de kan lide dig.
 • Vær dig selv. Må ikke handle anderledes omkring dem, hvis du kan lide dem. Hvis de kan lide dig, de kan lide dig for hvem du er, og du behøver ikke at ændre for dem.
 • Være cool og afslappet, uanset hvad. Uanset om du har romantiske følelser for din ven eller ej, vil det være vigtigt at finde ud af, om din ven har romantiske følelser for dig, bør du have bemærket ham eller hende handler anderledes mod dig. Lade din ven vide, at hun / han er sikker i at udtrykke de følelser for dig, vil hjælpe, og så vil du være i stand til at beskæftige sig med det og holde dit venskab intakt.
 • Vær sikker på at du har tilstrækkelig beskyttelse af personlige oplysninger. Sidder et sted langt væk fra andre mennesker er foreslået.
 • Hvis du kan lide ham / hende, ikke gå lige ud og fortælle dem.
 • Må ikke gøre en bevægelse på din ven, når han / hun er omkring hendes / hans venner... Dens pinligt for jer begge.
 • Må ikke bare komme op til din ven og sige, Hey, elsker du mig? Det er ikke cool, og det vil være pinligt (for dig og ven). Det kan være en stor bombe til at falde på nogen.
 • Hold hovedet koldt, uanset hvad der sker bare holde et godt venskab over en romantisk gestus til ham / hende, fordi uanset hvad du vil altid være venner.
 • De fleste af disse tegn er virkelig nemt at få øje på. Hvis de gør som dig, og de er gode til at skjule det, så er det ikke så simpelt.

Advarsler

 • Hvis du har følelser for din ven, men de er ikke vendt tilbage, kan du blive nødt til at tage en pause, så du kan adskille dine længselsfuld kærlighed og håb for mere end venskab fra den virkelighed, at din ven bare vil forblive din ven. Ligeledes, hvis din ven har følelser, som du ikke deler, kan han / hun har brug for lidt tid til at trække grænsen, så godt. Lad ikke at være farvel, bare lad det være en midlertidig afsked. Fortæl din ven til at give dig lidt tid til at tilpasse sig, og at når du føler, du er komfortabel med at være "bare venner", du håber dit venskab kan genoptages. Hvis din ven er en sand ven, vil han / hun forstå og give dig den tid og plads, du har brug for at justere og vende tilbage til dit venskab.
 • Må ikke diskutere dette, hvor andre kan høre dig. Dine følelser og de ting du siger til hinanden er private og skal holdes i tillid, uanset hvad de er. Uanset om du beslutter dig for at forblive bare venner eller udforske en dybere forhold, er det ingen forretning, men de to af jer.