Wkadk

Hvordan man kan udtrykke dine følelser til den du elsker

Sige "Jeg elsker dig" er ikke den eneste måde at lade nogen vide, hvordan du føler. Her er nogle verbale og nonverbale måder at udtrykke dine følelser.

Steps

Hvordan man kan udtrykke dine følelser til den du elsker. Betale ham eller hende en kompliment.
Hvordan man kan udtrykke dine følelser til den du elsker. Betale ham eller hende en kompliment.

Verbale udtryk

 1. 1
  Betale ham eller hende en kompliment. En oprigtig kompliment fra hjertet kan være en subtil måde at lade din elskede vide, hvor meget du beundrer ham eller hende. Udvælge en dejlig fysisk funktion (øjne og smil er altid solide valg), personlighedstræk eller handling for at fremhæve. Uanset hvad du vælger, skal det være noget, der gør modtageren føle sig glade og værdig.
  • Vide hvordan man leverer en romantisk kompliment. Selvom indholdet af kompliment selv er rart, hvordan du siger det tæller for et parti. Gør tonen romantisk ved at opretholde øjenkontakt og holde et halvt smil, som du taler - det vil gøre dig naturligt tilføje tiltalende tonefald til din stemme. (. Prøv dette trick ud, når du tager telefonen engang og se, om du mærke en forskel) Hold toner af din stemme op, men sænke den faktiske mængde - taler softly straks meddeles intimitet, og det kan gøre folk lean i tættere for at høre dig. Hvis alt dette lyder lidt svært, praktisere det foran et spejl. Det er en god teknik til at vide.
 2. 2
  Udtrykke overvejelse. En del af kærlig nogen ønsker, hvad der er bedst for ham eller hende. Du kan fremhæve denne holdning ved at spørge efter din elskede ens velfærd. For eksempel, hvis du ved, at han eller hun havde en hård dag i går stille og roligt spørge, hvordan i dag går. Hvis du kører et ærinde, så spørg om du kan afhente noget for din elskede, mens du er ude. Hvis han eller hun står over for en særdeles vanskelig situation, kommunikere, at du ville være glad for at hjælpe i alligevel du kan. Brug dine ord at vise, hvor meget du holder kan gå en lang vej.
 3. 3
  Sige "Jeg elsker dig". Selvom du ikke nødvendigvis behøver at gøre dette, er det den klareste måde at kommunikere, at du elsker nogen. Her er nogle tips om at gøre oplevelsen mere meningsfuld:
  • Gør det personligt. Fortæller en, du elsker dem over teksten, er e-mail eller IM ikke har den samme effekt som faktisk siger det højt. Hvis du ikke kan håndtere at være i den pågældende persons tilstedeværelse som du siger det, så gør det over telefonen.
  • Administrere dine forventninger. Lad ikke den erfaring hængsel om, hvorvidt den anden person siger det igen. Du skal sige det, fordi du ønsker at lade ham eller hende vide, hvordan du føler, ikke fordi du har brug for validering eller forventer noget til gengæld. Fokusere på at være glad for, at du er i stand til at udtrykke dine følelser og gøre en anden føler sig beundret.
  • Vælg det rigtige tidspunkt. Ideelt set bør det øjeblik, du fortæller nogen, du elsker dem være intime og fri for afbrydelser. Vælg en indstilling, hvor du kan udtrykke dig uden at føle flov eller bekymret andres trængt ind.
  • Hold samtalen lavt tryk. Nogle mennesker kan se et "jeg elsker dig" som indikerer et højere niveau af engagement. Ikke automatisk antage, at den anden person er klar til at tage forholdet til et tættere. I stedet forordet dine ord ved at sige, at du ikke bede om noget til gengæld, og at du ikke ønsker at den anden person til at føle sig presset. Dette vil hjælpe ham eller hende nyde øjeblikket uden at bekymre sig om, hvad der kan komme næste.
  • Bevar øjenkontakt. Det kan virke skræmmende at kigge ind i hans eller hendes øjne, mens du spilder dine tarme, men prøv at gøre det. Det vil gøre dig synes mere ærlig og oprigtig, samt øge graden af ​​øjeblikket.
  • Lad ikke en akavet tavshed. Hvis den person, du elsker, er ro efter din bekendelse, finde en måde at starte op normal samtale igen. Sig noget lignende, "Du behøver ikke at sige noget tilbage. Jeg er bare glad for jeg kunne lade dig vide, hvordan jeg føler", og fortsætte som vanligt. Hvis et svar er på vej, vil det ske i sin egen tid.

Non-verbal udtryk

 1. 1
  Skriv en pænt brev. Du behøver ikke udtrykkeligt at skrive "Jeg elsker dig" i noten, men du kan skitsere de ting, du beundrer om den anden person. En masse mennesker foretrækker at nedskrive deres følelser, fordi det giver dig tid til at revidere dine ord, så de er lige højre.
  • Hvis det er muligt, skriv dine følelser ned med en kuglepen og papir i stedet for på en computer. Din unikke håndskrift tilføjer et personligt præg på brevet, og han eller hun kan lide at have et fysisk objekt, der repræsenterer dine følelser.
  • Før du starter, skriv en lille brainstorm over alle de ting du kan lide eller beundrer om ham eller hende. Bemærk tætte oplevelser, du har delt, eller ting, der minder dig om den anden person.
  • Snup et godt stykke papir. Hvis du ikke har stationær liggende bruge kopipapir - det vil se pænere end note papir.
 2. 2
  Gør øjenkontakt. Når du kan, mødes den anden persons øjne. Må ikke stirre efter ham eller hende konstant, men tillad dig selv at blive fanget kigge på hans eller hendes ansigt en gang imellem. Når du er blevet registreret, smiler lidt og holde blikket for et sekund, før du ser væk.
 3. 3
  Vis dine følelser gennem dine handlinger. Non-verbale signaler kan tælle for et parti, og tillade nogen at se, hvordan du føler uden at sætte dig selv derude for meget. Her er nogle muligheder:
  • Smile. Det bedste du kan gøre, er også den nemmeste - smid din elskede en oprigtig smil når du kan. Når du gør det, så prøv at holde hans eller hendes øjne lidt længere end et sekund.
  • Gør dit kropssprog synes modtagelige. En bivirkning af at være nervøs omkring denne person kan være, at dit kropssprog synes lukket eller utilnærmelig. Prøv at vende denne ved at holde dine arme foldet, og dine arme løs på dine sider eller foldede bag din ryg. Vend din krop mod den anden person, når du taler til dem, herunder dine fødder. Incline dit hoved mod dem, når du foretager øjenkontakt.
  • Må ikke bekymre dig om rødmende. Du kan ikke styre, når du rødmer alligevel, men hvis du finder dig selv at gøre det omkring ham eller hende, bare gå med det. På en måde er en blush et nyttigt signal til den anden person at lade dem vide, hvordan du føler - så lad den gøre sit arbejde!
  • Wink. Hvis du kan klare det, så prøv at smide ham eller hende et listigt kys og næ. Gør det ikke alt for ofte - ikke mere end en gang hver par dage.
 4. 4
  Prøv et par lette fysiske berøringer. Start af fysisk kontakt med nogen lader ham eller hende vide, at du vil have mere nærhed. Start små, ved at gå eller sidde i nærheden den anden person. Hvis det går godt, så prøv at røre hans eller hendes arm let under en samtale. Andre muligheder, efter at bl.a. at sætte en arm rundt om den anden persons skuldre, legende "bumpe" ind i ham eller hende med den side af din hofte, og spille footsie.
 5. 5
  Gør små favoriserer uden et ord. Nogle gange er den bedste fordel er en du ikke behøver at selv beder om. Hvis du kender til sikker på, at han eller hun har brug for noget gjort, eller ville sætte pris på en bestemt gestus, bare gøre det. Når den anden person opdager din gerning, bare smile. Hvis du er nødt til at lave en kommentar, siger "Jeg ønskede at hjælpe dig" eller "Du er velkommen". Må ikke gøre det til en stor diskussion - lad handlingen stå alene og kommunikere, hvor meget du pleje.

Tips

 • Eje dine følelser. Forelskelse er helt naturligt, som det er at ville vise nogen, hvordan du føler. Må ikke gøre undskyldninger for dine følelser.
 • Må ikke over-sige det. Hvis du fortæller nogen, at du elsker ham eller hende 15 gange om dagen, det begynder at miste sin betydning. Skær et par af disse verbale udtryk og bland det op med nogle ikke-verbale signaler i stedet.
 • Når du har krydset den indledende "Jeg elsker dig" hurdle, prøve at sende din elskede en kort, sød tekst, hver så ofte, at gentager dine følelser.
 • Prøv ikke at blive fornærmet, hvis din elskede ikke deler dine følelser. Accepter det allernådigst, og fortsætte med at være en god ven. Du ved aldrig, om de vil begynde at føle på samme måde om dig senere.
 • Må ikke miste dig selv i færd med at elske denne person.
 • Hvis du ved, at de ikke elsker dig tilbage, du ikke prøve dette.