Wkadk

Hvordan at trøste din ven

En af de største ting om at have venner er, at de kan være der for dig, når du føler dig nede. De kan trøste dig, eller endda hjælpe dig på en måde. Her er hvordan man kan være en god ven, når du er.

Steps

Hvordan at trøste din ven. Kender situationen, før du forsøger at hjælpe din ven.
Hvordan at trøste din ven. Kender situationen, før du forsøger at hjælpe din ven.

Før du begynder

 1. 1
  Kender situationen, før du forsøger at hjælpe din ven. Dette vil give dig en fordel, fordi det vil gøre det lettere for dig at vide, hvad der er de rigtige og forkerte udsagn at gøre. Også, vil du være i stand til at fortælle, hvad din ven er ked, og du kan undgå akavet sidder med ingen idé om, hvad der foregår, eller hvad de skal sige.
  • Hvis du ikke har nogen idé om hvad situationen er, det er fint. Så længe du er der for din ven, der er godt nok.
 2. 2
  Måle, hvor oprevet din ven er. Hvis han / hun synes at være ekstremt urolige, kan du nødt til at træde ud over din komfort zone at nå ham / hende. Hvis han / hun ikke er alt for ked af, men er stadig bekymret over noget, bør det ikke være for svært at hjælpe dem.

Comforting din ven

 1. 1
  Ros din ven om deres andre store evner og færdigheder, især hvis de er ked af noget, de ikke kan gøre godt. Komplimenter vil også øge deres tillid, hvis en nylig fiasko eller afvisning har fundet sted. Men vær forsigtig, når komplimentere dem, fordi hvis du overdrive det, eller nævne noget, der enten er en halv sandhed eller ikke sandt om dem på alle, kan din ven føle sig såret og hæve endnu mere. Husk, at din vens skrøbelighed øges, når han / hun føler dårligt om ham / hende selv.
 2. 2
  Lad din ven vide, at du er der for ham / hende. Dette kan opnås ved en note, ord, eller bare en simpel knus. Sørg for at din ven er klar over, at han / hun kan tale til dig, når den tid kommer, og være sikker på din ven forstår, at han / hun stoler på dig med noget. Men pas for at være for nøjeregnende og skubbede dem yderligere i deres depression mode.
 3. 3
  I en slags og forståelse måde minde forsigtigt din ven, at ingen er perfekt. Det vigtige er, at vi lærer af vores fejltagelser. Spørg din ven, "Hvad kan vi lære af det?" Men sørg for at han / hun er villig til at tale og tænke over situationen, før du starter denne samtale, eller du kan utilsigtet såre ham / hende.
 4. 4
  Indimellem alle din ven har brug for er at være i stand til at lufte og snakke om, hvad der generer dem uden at blive dømt. Derfor være parat til at lytte tålmodigt for hvor længe din ven har brug for dig at være der. Men hvis du har brug for at komme til en aftale eller du føler, at det område, du to er i ikke er det bedste miljø til at snakke, forsigtigt lad ham / hende vide ved at sige et eller andet sted i retning af: "Jeg synes, vi skal tale et sted else "eller" Kan vi fortsætte det senere? Jeg har brug for at gå et sted, men jeg vil være tilbage så hurtigt som muligt. " Sørg for at han / hun forstår, at du virkelig ønsker at lytte, men du bare ikke har tid eller tror, ​​at miljøet er dårlig.
 5. 5
  Fortæl din ven, at du virkelig elsker ham / hende på den måde, han / hun er, men vær forsigtig, når fortælle dette til en ven af det modsatte køn, for han / hun kan tage det den forkerte vej, især hvis din ven har netop været igennem en seneste breakup. Det er ligegyldigt, hvordan din ven ser ud, hvad han / hun bærer, etc. Sørg for at du har en ægte tone i din stemme, når du fortæller din ven til dette kunne være et tidspunkt, hvor han / hun er meget usikker om ham / hende selv!
  • Nævne, at denne verden ville være noget uden din ven.
 6. 6
  Et knus vil gøre underværker for din ven, om han / hun delte noget med dig eller ej. Nogle gange, en ven bare brug for en anden vens touch at gøre ham / hende føle sig elsket og bedre. Du kan også klappe ham / hende blidt på skulderen eller ryggen.

Tips

 • Må ikke fortælle andre mennesker om de problemer din ven har. Det vil gøre din ven vred og mindre tilbøjelige til at stole på dig.
 • Vis dine venner, de er dit fokus ved høfligt afskedige folk, der også ønsker at sige noget til dig. Gør din mobiltelefon slukket. Den person, du hjælper, vil sætte pris på dette.
 • Vær kærlig, men ikke alt for kærlig. Bare sige, hvad du vil have nogen til at sige til dig i en krise eller dårlig dag.
 • Prøv at være en aktiv lytter. Når dine venner pause og ser til dig for et svar, gentage, hvad de lige sagde, men med dine egne ord, at vise, at du virkelig lytter og sympatisere.
 • Vittighed rundt med dem for at gøre dem glade, men får dem ikke vred.
 • Må ikke bekymre dig, hvis du ikke kan løse dine venners problemer, nogle gange er de bare brug for et lyttende øre. Og nogle gange, der kan være den mest værdifulde ting af alle.
 • Tage dem ud et eller andet sted. (Film, mall, deres fav. Restraunt osv.).

Advarsler

 • Aldrig afvise dine venners følelser. Fortælle folk simpelthen samle sig selv op, eller at deres problemer er ikke noget virkelig afkræfter deres følelser og sjældent hjælper.
 • Medmindre de virkelig blæser tingene ud af proportioner, eller du kender (og kan fortælle dem), at tingene vil blive bedre.
 • Undgå at sige "" eller "Åh, alle har dette problem." Det nedtoner deres problem, ikke at nævne ikke gøre dem føler bedre.
 • Hvis din ven ikke er villig til at dele hans eller hendes problem, forpeste ikke ham eller hende til at gøre det. Din ven kan bare lide at være alene et stykke tid. Tillad det.
 • Hvis hugging er forbudt i din skole give dem en høj fem eller sige noget pænt
 • Undgå at tale om dig selv og dine egne problemer, selv om de er de samme som deres. Du kan føle dårlig også, men at sige, så vil ikke gøre dem føler bedre.