Wkadk

Hvordan skal man behandle med uhøflige mennesker

Mange gange i dit liv vil du møde middelværdier eller uhøflig folk, at du ikke kan lide, men du vil stadig nødt til at foregive at kunne lide dem alligevel. Denne artikel vil lære dig alt om hvordan man høfligt håndtere uhøflig individer, hvis selskab du ligeglad for.

Steps

Hvordan skal man behandle med uhøflige mennesker. Henvende sig til situationen med en uforskammet person roligt ved at forsøge at forstå deres perspektiv først.
Hvordan skal man behandle med uhøflige mennesker. Henvende sig til situationen med en uforskammet person roligt ved at forsøge at forstå deres perspektiv først.
 1. 1
  Henvende sig til situationen med en uforskammet person roligt ved at forsøge at forstå deres perspektiv først. Bemærk, at bare fordi du kan forstå en anden persons bevæggrunde, betyder det ikke, at deres adfærd er berettiget.
  • Mennesker, der er uhøflig et par gange og synes at handle ud af karakter, kan blive forstyrret ved noget andet i deres liv, og blot at tage deres frustration ud på dig uden grund. Selv om denne person burde vide bedre end at lade deres følelser få det bedste af dem, vi alle har vores øjeblikke af irrationalitet. Det er en meget menneskelig kvalitet.
  • Dette forekommer oftest med fremmede, der ikke forventer at se dig igen og sandsynligvis ligeglad hvad du synes om dem. De gider ikke at overveje dine følelser, især hvis de er allerede følelsesmæssigt kørt ned af noget andet i deres liv.
  • Andre gange vil du komme ind i situationer (f.eks, på arbejde eller skole), hvor folk er vedholdende uhøflig til dig. De kan have nogle fordomme om dit køn, race, beskæftigelse osv. eller kan dømme dig for noget andet, som du har gjort. Disse mennesker er som regel stædige i deres synspunkter, men falsk de kan være, og der er ingen mening i at forsøge at modbevise deres fordomme.
 2. 2
  Når den pågældende person gør noget uforskammet eller stødende for dig, høfligt, men fast kalde dem ud på deres upassende opførsel. Kig på dem i øjnene og bede dem om at venligst stop provokerer dig.
  • Gode ​​sætninger til at bruge, er: "Vær venlig at stoppe, jeg ikke sætter pris på din adfærd" eller "Der er ikke behov for en sådan aggressivitet / uhøflighed / fornærmende kommentarer / etc her."
  • Prøv at være rolig og fattet. Må ikke være aggressive eller mister dit temperament, da der kun vil eskalere situationen. Forsøg ikke at modbevise, hvad personen sagde eller deltage i deres samtale - erkende, at de er skøre, og alt du forsøger at gøre, er at begrænse deres irriterende adfærd overfor dig.
  • Må ikke engagere dem i nogen form for kamp eller argument, fysisk eller på anden måde. Det vil også kun forværre situationen, og den sidste ting du behøver, er en arrestordre for overfald og batteri. Husk, at du ikke behøver at bevise sig selv til dem.
 3. 3
  Hvis du tror, ​​at uhøflighed er baseret på en opløselige misforståelse, kan du udvide konfrontation ved at spørge dem, hvorfor de opfører sig på denne måde. Hvis de giver et rationelt svar, som du kan tage, go for it. Hvis du kan løse de spændinger, der er den bedst mulige scenario. På samme tid, kan du bare udløse en byge af vrede nonsens, der undlader at retfærdiggøre deres handlinger. På det tidspunkt, erkender du har gjort alt, hvad du kan og gå videre til næste trin.
  • Nogle mennesker virkelig ikke klar over at de er at være uhøflige. De må ikke have lært nogle sociale færdigheder. I tilfælde af at du har mødt en person, som dette, kan du ønsker at høfligt meddele, at de har været uhøflig. Du generelt får en undskyldning lige væk. Hvis ikke, kan det bare tage tålmodighed eller unddragelse.
 4. 4
  Begrænse kontakten med denne uforskammet person så meget som muligt. Hvis det ikke er ubelejligt for dig at skifte kontorer eller gøre nogle andre ændringer for at undgå at løbe ind i denne person, at tage dette skridt. Du bør ikke lade én person diktere dit liv eller gøre store ofre for dem, men det vil helt sikkert hjælpe ikke at have dem i dit nærvær. Ude af syne, ude af sind.
 5. 5
  Begræns de mennesker, med hvem du deler disse konfrontationer med til dine nærmeste venner. Du ønsker ikke at fortælle nogen fælles venner eller enhver, der kan videregive, hvad du har sagt om dem til den uforskammet person. Du kan endda uheld fornærme nogen, der er venner med den uhøflige person. Ingen kan lide at vide, at de bliver talt om bag deres ryg, og din sladre ville kun give dem en legitim grund til at handle uhøfligt mod dig personligt såvel som modangreb med sladder af deres egne. Må ikke skabe mere brændstof for at forværre situationen.
  • Selv når man taler om den situation, til dine venner, undgå at overdrive forbi de faktiske omstændigheder at vende uforskammet person ind i en ond karikatur. Du forståeligt ked af situationen, men som også berettiger ikke sige ting, der er usande og potentielt skadeligt for en person, og smålige ord som der kan ende med at forårsage mere utilsigtet skade i fremtiden.
  • I stedet beskrive, hvad der skete, hvad uhøflig handling (er) den person sagde til dig, og dine reaktioner på dem. Lad dine venner kime ind med deres reaktioner. Tale om situationen for følelsesmæssig katarsis - du ønsker at lade en sådan følelsesmæssigt anstrengende begivenhed off din ryg - men så gå videre til noget andet.
 6. 6
  Må ikke overthink situationen. Når du har konfronteret nogen om deres adfærd, og tingene er ikke blevet forbedret, er du nødt til at trække en linje til at acceptere, at du har gjort så meget, som du overhovedet kunne for at forbedre forholdet til dem. Der er ikke mere troede, at du har brug for at give til situationen. Må ikke overanalyze din adfærd eller deres, din historik for interaktioner, etc. Flyt videre med dit liv og gendanne din tilregnelighed ved at bandlyse denne uforskammet person fra dine tanker. Nogen, der er så sårende overfor dig fortjener ikke mere af din energi.

Tips

 • Må ikke tage noget, at denne person siger alvorligt eller personligt. Du har intet at bevise over for dem. De bør ikke have magt til at gøre du føler dig dårligt om sig selv, bare fordi de handler ud.
 • Hold på ned-lav, når foretager svar, du ønsker at gøre høflig dem, ikke dem, der vil få dig i problemer. Dette vil give dig det indtryk, at du er meget mere moden, og vil derfor hjælpe dig med at vedligeholde din værdighed.
 • Gør ikke noget, der kan eskalere konflikten. Det er bedre at gå væk end at forsøge at overtale dem ellers, eller fornedre dem gengældelse.
 • Bliv den absolutte modsatte af uhøflige dem. Smile & spørge dem, hvordan de er. Det kunne være, hvad din uhøflig kollega lydløst craves. Efter alt, er du en til at sprede positive vibes, ikke spilde dyrebar energi på negative. Nogen er nødt til at skabe positive dem til at overvinde de negative. Forholdsvis, du gnistre!
 • Hvis det er en uforskammet person på arbejde bare sige god morgen og fortsætte med din dag. Underholdende tåbelighed vil ikke løse problemet.
 • Må ikke give dem, hvad de ønsker, ved at handle jaloux. Hvis de holder prale, bare smile og sige "Det er dejligt."
 • Du må ikke ændre for dem - det vil kun gøre dem føle, at de har overlegenhed over dig. Mennesker, der er uhøflig spiller ofte subtile magtspil, forsøger at få dig til at glide op eller skifte til passe dem.