Wkadk

Hvordan skal man behandle med negative mennesker

Nogle gange kan du ikke undgå negative mennesker i livet. Her er en how-to klare dem.

Steps

Hvordan skal man behandle med negative mennesker. Må ikke forevige problemet.
Hvordan skal man behandle med negative mennesker. Må ikke forevige problemet.
 1. 1
  Må ikke forevige problemet. Når du bruger tid sammen med dem, så prøv at have en positiv holdning selv. Balance det ud! Prøv at tænke på gode kvaliteter om denne person. Betale god opmærksomhed. Alle kan lide en smule opmærksomhed om de tror, ​​de gør eller ej!
 2. 2
  Må ikke være omkring denne person hele tiden, hvis du kan hjælpe det. Hvis du bor sammen med dem, så prøv at tilbringe så meget tid som muligt med andre familiemedlemmer eller venner uden for hjemmet. Gør noget, som ikke involverer den anden person for meget. Du ønsker ikke at lære deres måder at tænke på og føje den ind i dit eget sind.
 3. 3
  Være meget rart for dem. Hvis de har et problem, som du ved, du kan være i stand til at løse, hoppe i, og give dem en hånd. Gør noget uventet sød, ligesom gøremål for en dag, invitere dem til at se en film med dig, tage en tur sammen med dem, eller stoppe med at gøre noget, du kender irriterer dem.
 4. 4
  Fortæl dem, hvordan det gør du føler, når de er negative omkring dig. Være konstruktiv, fortælle dem noget andet, de kan gøre, og eller hvordan de kan ændre sig. Opmuntre, ikke at tvinge. De fleste mennesker kan ikke lide foredrag om, hvordan man opfører sig, især når det er pegede mod dem, at de er forfærdelig eller deromkring.
 5. 5
  Lav en "hot-word" som "appelsiner", "sommerfugle", "ocean sjæl", osv. At du er enig med den person, du vil sige, hver gang du hører dem sige noget negativt -. Dette vil virke som en god påmindelse for dem og vil henlede deres opmærksomhed på deres egne negative kommentarer. Nogle mennesker gør det ved vane. På en dårlig måde.

Tips

 • Husk, at du også nødt til at beskytte dig selv. Hvis det sårer dig for meget, hvis det udtømmer dig eller trykker dig, måske du nødt til at træde tilbage. Du behøver ikke altid at være der for den pågældende person.
 • Prøv at forstå, hvorfor de handler som de gør. Der kan være mange skjulte problemer, som du ikke kender.
 • Disse mennesker kan have svært ved at se den positive side, eller de positive resultater af livet. Husk disse mennesker har lyst til at ændre deres måde at tænke selv. Bare holde din positive holdning og forhåbentlig det smitter af på dem. Mest af alt lad dem ikke blive en lyseslukker for dig.
 • Inkludere dem i dit liv, gøre dem føler behov for. De fleste mennesker er negative på grund af lavt selvværd, og ved at gøre dem føler behov, gør du dem til at føle sig unik. Være et unikt individ selv og hjælpe lad dem trække vejret lettere!
 • Husk, at der kan være mange forskellige årsager til negativitet, herunder usikkerhed, lavt selvværd, en krænkende fortid, frustration i livet, lav selvtillid, etc.
 • Prøv at komme tæt på disse mennesker, åbne dit hjerte.
 • Inspirere dem til at ændre sig. Lad dem se den lyse side, og hvordan det er at være en optimistisk person.
 • Hvis negativ person er meget tæt ligesom en ægtefælle eller partner, så overveje nogle timeout. Betydning noget tid fra hinanden indtil det køler ned og topic ændringer.

Advarsler

 • Lad ikke negativitet fra disse mennesker gøre dig til en pessimist! Intet ruiner lykke i ens liv mere end angst og lade deres deprimerende fantasi tage over. Vær dig selv, kærlighed optimisme!
 • Vær opmærksom på din tilstedeværelse, og hvordan den anden person føler, når du er omkring dem. Måske de kan være misundelig på dig, og hvad du har. Bevis for dem, at du ikke er en trussel, og at du kunne være en loyal ven, de kan komme til, når livet bliver svært.
 • Nogen, der er negativ hele tiden kan være deprimeret. Sikre, at de ikke har planer om at skade sig selv eller andre. Nogen, der er selvmorderisk bør opfordres til at søge professionel hjælp.