Wkadk

Hvordan man får en pige til at kunne lide dig i midten skole

Er det svært for dig at få en pige i midten skole? Nå, her er en fantastisk måde at tiltrække, at en speciel pige, uanset om hun er populær eller genert, atletisk eller hjernemæssig. Med en lille indsats, vil du blive imponere hende som ingen anden fyr har.

Steps

Hvordan man får en pige til at kunne lide dig i midten skole. Bekymrer sig om dit udseende.
Hvordan man får en pige til at kunne lide dig i midten skole. Bekymrer sig om dit udseende.

Del 1: finde ud af dit billede

 1. 1
  Vær dig selv! Hvis du prøver at være en anden, hun sandsynligvis ikke vil kunne lide det. Hvis du kommer til at få hende interesseret, går det at være, fordi hun ser noget dybt inde i dig, intriger hende. Du må ikke kopiere andre børn eller mime andre modeluner, være behageligt om, hvem du er, og din selvtillid vil belønne dig. Piger som fyre, der er unikke, men selvsikker, der marcherer i takt til deres egen tromme.
  • Må ikke handle som om du er desperat. Piger kan lide opmærksomhed, men de kan ikke lide fyre, der er trængende og desperat. En stor del af piger er bange for at spørge ud fyre, så viser dig som hende, men ikke går overbord. Må ikke gøre hende din eneste fokus, eller det vil virke alt for indlysende.
  • Må ikke vise. En masse fyre synes, det er en god ting at gøre, men det er ikke den rigtige fremgangsmåde. Problemet med at vise off er, at pigen kunne tænke du er for kæphøj eller besat med dig selv. Det er okay at gøre ting, du er god til, men ikke gå derude forsøger at få hendes opmærksomhed.
  • Vær afslappet. Må ikke stress ud om trivielle ting som "Jeg håber, at hun vil kunne lide min skjorte!" Bare spille det cool, og være rart for hende. Piger kan lide fyre, der handler naturligt og gå med strømmen. Hvis du har problemer med at holde din ro omkring hende, tænker på hende som en ven i stedet for en romantisk interesse.
 2. 2
  Bekymrer sig om dit udseende. Måske du tror, ​​at hun kan lide en bestemt slags fyr, som rocker eller preppy fyre. Mens hun kan have en præference, er det ikke værd at "blive" den slags fyr. Bedre blot at soignere sig selv, se præsentabel og behandle din krop med omhu. Hvis du gør disse ting, vil det ikke ligegyldigt, hvad du ser ud til hende. Dit udseende lokker hende, din personlighed gør hende ophold.
  • Bruser, vaske dit ansigt og vaske dit hår regelmæssigt. Brusebad hver dag, vaske dit ansigt to gange om dagen, og vaske dit hår hver anden dag. Hvis du er begyndt at få bumser, se en hudlæge. Vær opmærksom på, hvordan dit hår ser ud, selvom du går til en Messier look.
  • Må ikke overvælde hende med Köln eller organ spray. Reklamer er vildledende: Piger vil have dig til at være lugtfri, ikke lugter som en moden fersken eller mountain spray. Må ikke bekymre dig om Köln eller organ spray. Hvis du vasker dig selv regelmæssigt, vil en simpel deodorant gøre det trick.
  • Kom i form, hvis du har brug for. Hvis du har brug for at tabe et par pounds, og derefter sat i værk: find en form for motion, der virker for dig. Svømning, løb eller cykling er alle gode muligheder. Selv gå 15 minutter hver dag er en god start. Men uanset hvad du gør, ikke overdrive det. Hun vil ikke ligefrem ønsker Incredible Hulk som hendes kæreste.
  • Begynde at spise sundt. I stedet for fede burgere og slik, begynde at indarbejde en sund mængde af grøntsager, frugt og protein i din kost. Ikke blot vil du føle sig bedre, vil du begynde at se bedre, også.
 3. 3
  Være en dejlig fyr. Piger i det virkelige liv kan ikke lide kæphøj spiller, du ser i film og på tv. Eller hvis de gør, at de hurtigt indse, at de ikke kan have en reel forbindelse med ham, når de kommer tæt på. En pige, der er værd at jagter ønsker en fin fyr, der respekterer hende. Være venlig, være høflig, være blid. Disse ting hjælper relationer vokse, og gøre piger ønsker at være omkring dig mere.
  • Være en gentleman. Må ikke få gushy med hende, og ikke knække vittigheder om hendes krop. Lad hende se, at du er en anstændig, respektfuld fyr med manerer og klasse. Åbn døren foran hendes og andre. Give råd og vejledning til dem, der ønsker det. Kun sige noget om folk du ville være komfortabel med at sige til deres ansigt.
  • Stick op for hende. Hvis hun sparker i en behåret situation, - en kamp eller et skænderi - være der til at bryde op i kampen eller tilbyde support. Stå op for hende, hvis nogen siger noget grimt om hende, gøre dette med andre mennesker, du holder af, også.
  • Være generøse. Tror ikke, at du er i midten af ​​universet. Være der for at tilbyde en hjælpende hånd til andre mennesker, og ordet vil snart sprede sig, at du holder om at gøre en forskel. Tænk frivilligt, give blod, eller kører til velgørenhed.
 4. 4
  Forbedre de små ting, du kan forbedre. Den store ting om kærlighed, er, at det gør du ønsker at blive et bedre menneske. Ikke kun for hendes skyld, men for din egen skyld, også. At være forelsket vil give dig en masse motivation til at tage nogle af dine fejl eller mangler og starte arbejder på at gøre dem mindre synlige eller bedre.
  • Hvis du har et temperament, køle det ned. Piger kan ikke lide fyre, der pludselig blæse op og forårsage en scene uden advarsel. Vær opmærksom på hvad sætter dig ud, og forsøge at undgå det. Så hårdt som det er, at gøre det modsatte af, hvad du normalt gør, når du bliver frustreret.
  • Arbejde på din samtale færdigheder. Hvis du planlægger at imponere hende, du vil få brug for at have flere samtaler med hende. Arbejdet med gode samtaleemner, gode spørgsmål, interessante / sjove historier og beroligende dine nerver, når du er omkring hende.
  • Lær en færdighed, at ingen i din klasse har, så gør det, når du er omkring hende. Må ikke være en showoff om det. Foregive, at du viser det til dine venner. Nogle gode ideer til færdigheder er magiske tricks, jonglering, og at være i stand til at spille et instrument. Det er virkelig betyder ikke noget hvilke. Det vil vise din personlighed i alt efter hvad du vælger.
  • Forfølge nogle andre hobby eller interesse. Verden er virkelig fascinerende, og der er en masse at lære. For at holde dig selv lidt distraheret, er det en god ide at blive involveret i extracurriculars som ingeniør, poker, eller gammel historie. Da hun lærer, hvor meget du ved om din hobby, vil hun helt sikkert blive imponeret.

Del 2: at komme tæt på hende

 1. 1
  Må ikke pludselig spørge, om hun kan lide dig. Du er nødt til at have nogle momentum, når du spørger hende ud, så arbejde på at udvikle det første. Det er ligesom racing: du er nødt til at rev din motor lidt at varme det op, før du tager ud. Det er det samme med piger: Kig på de signaler, opbygge en komfortabel forhold med hende, og spørge hende ud.
  • Vær opmærksom. Må ikke gøre øjne på en pige, hvis du ved, at hun er taget, eller hvis du har en anden kæreste. Husk, hvis du spørger en ven, hvis hun er single, vil denne ven straks gå op til din crush og nystartede rygter. Du ønsker ikke at forårsage unødig dramatik. Hold det for dig selv for nu.
  • Kig på hendes kropssprog. Se om hun ser på dig under klasse eller taler til dig mere end normalt. Disse tegn betyde, at hun måske allerede lide dig. Hvis ja,! Godt for dig Hvis en hånd er fidgeting wit hendes hår eller hun ser ned på hendes fødder forlegent, det er et godt tegn. Her er nogle andre tegn hun kunne lide dig:
   • Hun fniser eller griner ting, du siger, selv om de ikke ligefrem sjovt.
   • Hun holder konstant øjenkontakt med dig, når du taler til hinanden.
   • Hun kildrer, eller rører dig, når hun taler til dig.
   • Hun beder dig om at gøre hende favoriserer, ligesom holde hendes rygsæk i mellem klasser eller hold hendes plads i køen.
 2. 2
  Venner med hende. Tænk på hende som en ven, som du kan lide, og det vil være lettere at tale med hende, og mindre akavet. Plus, vil du få en chance for at komme til at kende hende. Piger har brug for at kunne stole på fyre, og vinde hendes venskab vil hjælpe dig med at få den tillid fra hende. Være der for hende, når hun har brug for det og ikke forvente noget tilbage til gengæld.
  • Tilbring tid med hende. Spørg hende om at hjælpe dig med et problem. Hvis du sidder ved siden af ​​hende, vil det være lettere at få hendes opmærksomhed. Spørg hende om hjælp, hvilket gør øjenkontakt hele vejen. Måske kompliment hende, men først efter at hun hjælper dig. For eksempel, siger, hvis hun hjælper med et matematisk problem "Wow, du er virkelig hurtig!" eller "Tak, du er rigtig god til det!"
  • Hjælpe hende ud, når hun har brug for hjælp. Hvis hun beder dig om at gøre noget, der er normalt et temmelig godt tegn, at hun er interesseret i dig.
  • Holde opmærksomheden på hendes ansigt. Piger hader det, når drengene "go perverteret" på dem (betale for meget opmærksomhed på hendes krop, en hurtig scanning af hendes tøj er fint). Kig ind i hendes øjne, når hun taler. Må ikke stirre på hende eller kigge på hende på en mistænkelig måde. Behandl hende respektfuldt og ligesom du ville en ven.
  • Gør ting som en gruppe. I første omgang forsøge at inddrage hende i gruppeaktiviteter, så du virkelig komme til at kende hinanden. Gøre noget med dine drenge og invitere hende og hendes veninder sammen. Gå i biografen sammen, eller stranden, eller til en baseballkamp.
 3. 3
  Få at vide hendes venner. Vær forsigtig med denne ene. Må ikke få alle super nice med dem, da hun kunne få den idé, du kan lide dem mere end hende, heller ikke fortælle hende, at du kender nogen, andre kan lide dig, kan det virkelig forstyrre hende. Men gør en indsats for at komme sammen med sine venner og introducere hende til dine venner. Dette vil gå langt i at køre jer to tættere sammen.
  • Igen spørgsmålet her er tillid. Hvis hendes venner kan lide dig, hun kommer til at tage flere chancer på dig, fordi hun stoler sine venner. Hvis hendes venner ved noget om dig, hun er mindre tilbøjelige til at tage en chance på dig, fordi hun ikke har nogen sekundær beviser på dig.
  • Få at vide andre piger. Hvis du ikke kan knække hendes gruppe af venner, og føle, at de bare vil ende med ikke at bryde dig uanset årsagen, så prøv at få venlige med andre piger. Må ikke flirte eller handler suggestive omkring dem. Bare venner med dem. Dette vil vise hende, at andre piger i det mindste få sammen med dig.
 4. 4
  Forsigtigt begynder at flirte med hende. Lidt går langs vejen her. Må ikke kommer på super stærk, men være lidt mere bevidst om dine bevægelser omkring hende. Start kun flirte med hende når du har oprettet en slags venskab. Hvis du ikke har gjort det endnu, kan flirte være virkelig svært.
  • Prøv at få hende til at grine eller endda smile. De fleste piger som drenge med en sans for humor - ikke goofy slapstick, eller falske latter. Det er altid godt, hvis du kan få hende til at grine. Og vær ikke bange for at grine sammen, eller endda grine ad dig selv. En god sans for humor er nøglen!
  • Ros hende på hendes hår, tøj eller smil. Igen, ikke gør det klart, at du kan lide hende. Piger som regel godt lide at blive komplimenteret. Hvis hun allerede har flirtet med dig, så du skal komplimentere hende tilbage med noget lignende, "Wow, du har virkelig smukke øjne", "Du har virkelig smukke hår" eller "Fik du en klipning?"
   • Hold komplimenter PG. Må ikke komplimentere hendes feminine træk, ligesom hendes bryster eller hendes røv. Det er bedst at bo klassiske og respektfuld. Hold dig til komplimentere hendes hår, tøj, øjne eller smil.
  • Find ud af, hvad der gør hende føle sig særligt. Hvis en pige understreger om hendes udseende, kompliment hendes udseende. Hvis hun trækker en masse, få hende føle sig som en god maler. Tilpas, hvad du siger til hende baseret på, hvordan hun ser sig selv. Hvis du forstærke den måde, hun ønsker at blive set, du gør de rigtige træk.
 5. 5
  Bryd den berøringsfølsomme barriere langsomt. Hvis du to taler, det er okay at nå ud og røre hende på et sikkert sted til at fremhæve et punkt, du gør. Det er okay at rører hendes hånd, eller hendes skulder eller hendes ryg. Hvis hun kan lide dig, vil dette sende et gys ned ad hendes ryg.
  • "Tilfældigvis" touch eller børste mod hendes skulder, på armen eller hånden (ikke kroppen), når du både ser på et projekt eller noget lignende (eller endda ved forbikørsel på gangen), og se på hende med et smil. Hvis hun kan lide dig, så når du laver øjenkontakt, vil hun smiler og ser væk.
 6. 6
  Undgå plage, generer, eller boring hende. Du forsøger at gøre indtryk på hende, men det er nogle gange svært at komme tæt på hende, og samtidig være respektfuld af hendes plads. Må ikke overvælde eller kvæle hende med din opmærksomhed. Du tror måske, at du får et sted med hende, men hvis hun forbinder du med en person, der er irriterende og generende, det er bestemt ikke en god ting.
  • Må ikke stille det samme spørgsmål to gange. "Dit yndlingsfarve er grøn, right?" vil ikke gå ned glat. Piger er ikke dum, de har hukommelse. Prøv at holde sig væk fra korte samtaler med korte svar. For eksempel, ikke spørge "Kan du lide ____?", Men "hvorfor" og "hvordan" spørgsmål - de er altid god for en længere samtale. Start med en samtale, du tror, ​​hun vil være interesseret i. Må ikke afbryde, når hun taler.
  • Opretholde en lille smule af mystik. Piger som lidt af mysterium i en fyr, de er besat med den stærke / tavse type, hvis han er god leder. Hvis han ikke er, han sandsynligvis nødt til at bruge humor eller intelligens til virkelig at komme til hende. Uanset hvad, skal du ikke være en åben bog. Må ikke fortælle hende alt, hvad du laver. Må ikke være til rådighed hele tiden. Mennesker bliver tiltrukket ting, vi ikke helt forstår.

Del 3: tage det næste skridt

 1. 1
  Læg mærke til skiltene. Hvis hun begynder at bære parfume og nuttet tøj, hun forsøger at tale med dig mere, osv., så hun helt kan lide dig. Fortæl hende at hun ser godt ud. Kompliment på hendes udseende. Piger prøv at kigge attraktivt for en grund. Det er nyttigt at belønne hendes indsats med komplimenter, øget opmærksomhed, eller endda en dato.
 2. 2
  Spørg hende ud. Det næste skridt i dit forhold er kommet: Du er temmelig sikker på hun kan lide dig, og du ønsker at tage det næste træk. Find en dejlig, relativt isolerede sted at spørge hende (væk fra venner og distraktioner). Sørg for at der ikke er noget distraherende om dit udseende. Husk at være selvsikker. Husk, at pigen forventer, at du tager initiativ og bede hende.
  • Du behøver ikke at kalde det en "date". Når du spørger hende, så prøv at holde afslappet om det. Hvis hun spørger dig, om du spørger hende ud på en date, kan du sige ja, men at kalde det en date måske unødigt skræmme hende. Her er nogle måder at spørge hende:
   • "Hey, så film, vi talte om i sidste uge? Jeg fik et par billetter til det, ville du ønsker at gå sammen på fredag?"
   • "Hej, Ville så jeg kender state fair er temmelig halt. Men min ven har en stand, og jeg tænker på at gå. Du ønsker at trodse det sammen?"
   • "Hey der. Jeg tænkte om at gå til fodboldkamp, ​​når de spiller [vores rivaler] på fredag. Vil du gå med mig?"
 3. 3
  Være meget bevidst om, hvordan du spørger hende. Spørge hende ud, er en kunst, ikke en videnskab. Men der er et par ting, du kan gøre for at sikre, at du giver dig selv den bedste chance for at imponere hende, og med held få denne dato.
  • Øv dine linjer på forhånd. Prøv det i et spejl, hvis du har en. Øve dine linjer vil hjælpe dig føle sig mere trygge, når det drejer sig tid til rent faktisk at spørge hende. Plus, vil du ikke være så tilbøjelige til at stamme eller flub dine linjer. At sikre dit spørgsmål kommer ud så gnidningsløst som muligt, er vigtig.
  • Spørg hende personligt, ikke tekst. Tekst er helt sikkert en lettere måde at spørge hende ud, men det er ikke nær så effektive. Problemet med tekst er, at det er nemmere for hende at sige nej til dig, fordi hun ikke har at gøre med din følelsesmæssige reaktion direkte, personligt. Så sørg for at være der i person, når du spørger hende, vil du have meget mere succes.
  • Hvis du ikke kan finde modet til direkte spørge hende ud, så skal du ikke bede en ven til at gøre det i dit sted. Hun tror måske, det er en joke og ikke virkelig overveje det. Vente lidt, hvis du ikke kan rack op mod. Jo tættere du kommer, jo lettere vil det være for endelig at spørge hende.
 4. 4
  Forvent det bedste, men være forberedt på det værste. Du ønsker ikke at skråle dit hjerte ud, hvis hun ikke sige "ja". Hvis en eller anden grund, hun siger, hun har planer om og kan ikke gå, lade det blive ved det, det betyder, at du har gjort alt, hvad du kan. Må ikke blive for ned på dig selv, suge din stolthed, fortæl hende det er i orden, og gå ud som trygt som muligt.
  • Sørg for at du ikke "tigge" for hende til at genoverveje lige efter du blev afvist. Tiggeri vil ikke hjælpe, og du kan ikke nogen til at lide dig bare sådan. Tiggeri hende er også dårligt, fordi det kan ødelægge enhver chance du havde med hende senere, da hun beslutter hun kan lide dig.
  • Hvis hun siger "ja", husk at bede om hendes telefonnummer og give dine egne. Du vil være i stand til at ringe til hende og lejlighedsvis tekst hende. Må ikke tekst eller kalde hende hele tiden, tekst eller ringe til hende en gang at hamre ud af detaljerne fra den dato, og da kun tekst hende lejlighedsvis.
 5. 5
  Tag hende ud på en date. En dato er, hvor du kommer til at kende hinanden bedre og begynde muligvis få intime. For første date, tage hende et sted, hvor der er mennesker i nærheden, men hvor der er også distraktioner. Filmene, Zoo, indkøbscenter, poolen er alle store valg. Hvis du er ekstra sikker på, at du kan føre en samtale i lang tid, park eller en restaurant.
  • Betal for hende. Uanset om det er billetter til film, at adgang til zoologisk have, eller mad på en restaurant, du ønsker at vise, at du er en gentleman, og at du er generøs. Betaler for hende er også en god måde at fortælle hende, at det er en dato (uden egentlig at fortælle hende), hvis hun ikke allerede kender.
  • Må ikke få fat på hende med det samme. Giv hende nogle personlige rum. Hvis du er i biografen, vente lidt til at sætte din arm omkring hende, hvis du walking eller andet sted, vente lidt til at begynde at holde hendes hånd. Din tålmodighed vil blive belønnet: Når hun får komfortable, vil hun være mere villige til at svare på din hengivenhed.
  • Smil, slappe af, og være opmærksomme på, hvad hun siger. Vis hende at du er glad for at være sammen med hende ved at smile. Må ikke være alt for nervøs, når du er på den dato, hun er nok lige så nervøs som du er! Endelig, vær opmærksom på, hvad hun siger. Dette vil hjælpe dig gøre samtale med hende, der er informeret, interessant og varig. Hvis datoen går godt, har du opnået alle dine mål - hun helt kan lide dig!

Tips

 • Være original. Piger som en fyr, der ikke er præcis ligesom enhver anden fyr. Forsøg ikke at kopiere den stil eller opfører sig som en anden fyr. Være afslappet, rolig og venlig, handle afslappet uden at være doven.
 • Hvis du går til en fest med hende eller gå ud med hende, sørg for, når du møder faderen eller moderen til at handle som en gentleman. Du behøver ikke at bære jakkesæt og slips, bare se præsentabel, afslappet og være høflig og venlig til familien.
 • Spil det cool, og selv hvis du laver fejl, altid være rolig omkring hende.
 • Piger normalt elsker musik. Find hendes yndlingssange og starte en diskussion om dem.
 • Hvis hun skæver til dig i klassen, og når du møder hendes blik, og hun hurtigt kigger væk, kan hun lide dig.
 • Gør hende din ven og lad hende vide, at du mere bedre først, før du siger, at du elsker hende.
 • Være sød, fladere hende og forklare, hvorfor du kan lide hende frisure, eller andre ting. Piger elsker at høre, at du holder af dem.
 • Pas på, at hendes bedste venner normalt vil nærme dig stille spørgsmål om hende, eller involverer hende. Så være rart for dem og svare på en venlig måde.
 • Hvis du nogensinde ser hende ser ensom eller rolig, bare gå op og spørge hende, hvad der er galt. Må ikke være genert. Hvis hun siger noget, ikke gåtur væk. Enten sidder med hende at gøre noget, eller forsigtigt få hende til at fortælle dig, hvad der er galt.
 • Hvis en pige kommer til din fødselsdagsfest ALDRIG kun invitere hende som den eneste kvindelige, hvis alle dine mandlige venner til festen ser / spiller noget lignende kamp krigsspil / videoer osv.
 • Når du spiller en sport i gym klasse med hende, ikke får kæphøj. Det vil vise du er en dårlig sport, og hvis hun ser det, ville hun synes, du er egoistisk. For eksempel, når du spiller fodbold eller noget i gym klasse, og du scorer et mål ikke kører rundt og lave danse. Bare høj fem dine holdkammerater og komme tilbage til spillet.
 • Glem aldrig, det meste af tiden, piger er gode til at holde hemmeligheder. Hvem ved, måske hun altid kunne lide dig? Du skal bare ikke kender.
 • Du vil vide, at hun er interesseret, hvis hun går ud af sin måde at se dig eller tale med dig. For eksempel er hun kommer til at matematik klasse, men du kommer til at videnskaben - men de er på den modsatte side af skolen, hvis hun foregiver at gå på toilettet eller noget i nærheden af ​​din videnskab klasse, og derefter løber ind i jer alle smiley, så hun helt sikkert kan lide dig.
 • Hvis det så sker, at hun spørger dig, hvem du vil, spille det cool. Bare sige, "der er klassificeret" med et legende smil.
 • Hvis hun er ubehageligt om et bestemt emne for samtale, finde en måde at ændre det taktfuldt. For eksempel, hvis hendes forældre er skilt måske hun ikke ønsker at tale om det, fordi det gør ondt hende.
 • Må ikke genere hende. Må ikke kalde hende for meget, kan du tale med hende hver dag - men ikke kalde hende mere end én gang om dagen.
 • Tal ikke om sport eller videospil med hende. Chancerne er hun frygtelig kede af dem. Hvis hun udtrykker interesse i dem, så er det okay. Men du behøver ikke starte tale om dem.
 • Få at vide hendes forældre, og vise dem, at du respekterer deres datter.
 • Hvis hun taber sin blyant, er hun sandsynligvis forsøger at få din opmærksomhed. Vis hende, at du fik hendes budskab ved optagning hendes blyant og enten aflevere det tilbage til hende, eller beder om det er hendes. Sørg for at smile.
 • Hvis du gør noget klodset eller pinligt foran hende, ikke handler flov. Bare lad det glide og handle som det ikke generer dig.
 • Forskellige piger som forskellige slags fyre. Må ikke blive fornærmet, hvis du er fra den ene gruppe, og hun kan kun lide drenge fra en anden gruppe.
 • Hvis du spørger hende ud, men hun siger nej, fordi hun ikke ønsker at date nogen i øjeblikket, bare sige ", når du beslutter at gå ud med nogen, vil jeg være her." Mest sandsynligt, vil hun smile og sige "Awww, det er så sød."
 • Nogle gange, men ikke altid, hvilket gør en pige føler sig dårligt for dig, vil gøre hende lide dig mere, men gør det ikke meget lyst til at gå i skole med medicinsk tape viklet rundt om hånden uden grund - men lejlighedsvis sige noget lignende " Din falske gå ud med folk virkelig sårer mig "- hvis hun praler og forfalskning om at gå ud at handle sofistikeret.
 • Prøv at gøre noget normalt som let ridse på bagsiden af øret eller sådan noget og samtidig opretholde øjenkontakt, og hvis hun ubevidst kopierer dig, så hun kunne lide dig - men dette er ikke altid tilfældet, så ikke stole på dette, og ikke gøre det klart, hvad du forsøger at gøre.
 • Giv en pige en sød kaldenavn som baby eller cutie. nogle piger vil føle smigret over, at du gjorde det.

Advarsler

 • Forsøg ikke at tage tingene fra hende, slog hende, eller gøre noget irriterende for hende, hvis hun ikke kan lide det.
 • Må ikke tale om en sammensat kæreste at imponere hende. Dette er den dummeste ting at gøre, når du kan lide en pige.
 • Må ikke vælge på dit ansigt, ører eller krop; piger oplever, at ulækkert, især hvis du rører hende.
 • Må ikke være negativ, altid tænke og tale positivt.

Må ikke sige betyde vittigheder om hende, fordi du forsøger at være morsom, alle piger finder dette irriterende og uhøflige.

 • Må ikke se eller røre hende uhensigtsmæssigt. Det er en stor turn-off, og hun vil mærke dig som en pervers.