Wkadk

Hvordan til at handle omkring den pige, du kan lide

Dette kan hjælpe dig, hvis du ikke ved, hvordan de skal agere omkring denne særlige pige.

Steps

Hvordan til at handle omkring den pige, du kan lide. Før at vide hvordan man skal handle foran denne særlige pige, skal du sørge for, at.
Hvordan til at handle omkring den pige, du kan lide. Før at vide hvordan man skal handle foran denne særlige pige, skal du sørge for, at.
 1. 1
  Altid være dig selv. Må ikke være en person, du ikke er. Piger altid sætter pris på det, når du er ærlig over for dem om, hvem du er. Være sikker på dit sande jeg!
 2. 2
  Før at vide hvordan man skal handle foran denne særlige pige, skal du sørge for, at:
  • Du har god hygiejne.
  • Og at du virkelig lide denne pige.
 3. 3
  Forsøg ikke at imponere pigen omkring dine venner. Du kommer til at ende med at se latterlige Hvis du tror rode rundt med dine venner er attraktivt for en pige.
 4. 4
  Behandl hende med respekt. Må ikke tale trash om andre mennesker, mens du er sammen med hende. Hvis du gør, vil det give hende indtryk af, at du er en idiot.
 5. 5
  Flirte med hende. Giv hende et lille skub her og der og gøre hende opmærksom på, at du altid er der.
 6. 6
  For at få en idé om, hvordan du skal handle foran den pige du kan lide, er det nogle gange afhænger af, hvor tæt du er på hende. Der er forskellige positioner, såsom:
  • Boyfriend-loven naturlige, være dig selv. Du har fået pigen, hun kan lide dig for hvem du er.
  • Best Friend-Vide, hvordan man handle, hvis du er i denne position vil være vanskeligt. Fordi hun kan lide du kun som ven, og intet mere, der ikke er for meget du kan gøre for at få hende. Men én ting fyre forsøger i denne situation (hvis de kommer til at spørge hende ud) er at vente, indtil hun er gratis, og derefter bede hende om at gå ud med dem. Glem aldrig at fortælle hende, hvor meget du kan lide (d) hende. Husk, kan hun sige nej, bare fordi hun ærligt kan lide dig som en ven. Så hvis det sker, skal du ikke tage det så svært, bare prøve at blive venner og spørge igen, når tiden er inde.
  • Kendskab-Do ikke lade hende vide, at du kan lide hende med det samme. Tage så meget tid som du kan. Få at vide hende og blive venner, så gør din flytning.
  • Komplet Stranger-Heldigvis, og desværre, det er den nemmeste og sværeste position til at starte med. Find noget, du er god til og gøre det på et talent show eller et andet sted for at få dit omdømme op. Præsenter dig selv på det rigtige tidspunkt, og starte med nemme samtaler. Når du bliver venner, bliver tæt, men aldrig en bedste ven. Hun vil tænke på dig som noget mere som en bror end en kæreste. Gå langsomt, bide din tid og have det sjovt med hende, gøre hende føle sig godt tilpas.
 7. 7
  Husk, at hvis hun nogensinde får den forkerte idé, eller føler, at du gør for meget, er du nødt til at bakke ud, spille det cool, og senere (kun hvis det er en alvorlig forbrydelse eller hun ville have dig til), undskylde.
 8. 8
  Tag et kig på hendes lejlighedsvis. Hvis hun ser på du ikke glemmer at smile, hvis hun smiler tilbage. Det er et godt tegn.
 9. 9
  Være hendes ven og derefter en gang ven tage det til flirte. Hvis hun flirter tilbage holde flirte for et par uger, så fortæl hende du kan lide hende.
 10. 10
  Hvis hun beder dig om at være hendes bedste fyr ven undertiden sine bare en måde for hende at komme tættere på dig og komme på "indersiden" af din lille cirkel.
 11. 11
  Sørg for at finde ud af, hvad hun kan lide, og på det rigtige tidspunkt at bringe op, hvad du kan lide, så du har et emne for en samtale næsten altid.
 12. 12
  Prøv ikke at opdrage den snak om en anden pige eller hun vil begynde at tænke du er en idiot.

Tips

 • Kig ind i hendes øjne, når hun taler til dig, så vil hun vide, at du lytter.
 • Gør hende så behageligt som muligt, når hun er sammen med dig. Være rart og åben.
 • Ros hende. Fortæl hende, noget, der er originalt og sandt. Aldrig overdrive komplimenter, dog. De fleste piger vil vokse træt af det, men hvis det fortsætter længe nok uden at skubbe det, vil hun vide med sikkerhed, at du kan lide hende. Nogle piger kan bruge dette til deres fordel, og drille dig, aldrig at tage dig alvorligt.
 • Smilende er altid Tommelfinger op (medmindre du faking det og hun kan fortælle).
 • Prøv ikke at være sammen med hende hvert sekund af dagen. Har et liv, være cool, være sammen med dine venner, men aldrig gøre det ud som om du ignorerer hende.
 • Aldrig give hende indtryk af, at du bare gør det for sjov eller for at drille og faktisk ikke lide hende. Hun vil aldrig tilgive dig. Tro mig.
 • Det er en meget god ting at være morsom. Det er en fælles favorit kvalitet blandt mennesker. Du kan joke let, eller gå videre og være et oprør. Bare vær sikker på at du ikke tager noget for vidt. Må ikke fortælle grove eller stødende vittigheder (dvs. badeværelse vittigheder, sladderagtige stuff).
 • Før du stoppe med at tale til hende, eller hvis du nødt til at forlade sige noget lignende "dens blevet stor taler til dig" eller "kan ikke vente til at tale igen" eller "Jeg er her, hvis du har brug for mig!"
 • Lær det mindste lidt om pigen kropssprog. Det hjælper at vide, hvornår hun er såre så du kan trøste hende, eller når hun er vred, så du kan køre væk.
 • Må ikke over gøre det på flirte side. Flirt for meget, og hun vil ende med at tro, du er irriterende. Flirt for lidt, og hun vil ende med at tro du bare ønsker at forblive venner for evigt.
 • Husk, vær venlig at alle. Dette vil ikke kun hjælpe dit omdømme, men giver dig mulighed for at få nye venner, der kender måske ting om hende. Men hvis hendes venner ikke kan lide dig, vil det i høj grad mindske dine chancer med hende.

Advarsler

 • Må ikke følge hende for meget rundt. Dette vil give hende et indtryk, at du er en krybe eller en skør. Hun vil være undrende, "hvad dælen laver du her?"
 • Må ikke nogensinde bede din ven til at spørge hende ud for dig (hvis du er på det tidspunkt) De fleste piger tage dette som en mangel på mod, eller at du ikke er alvorlig.
 • Vær på vagt på over brug af sarkasme. Nogle piger tager vittigheder den forkerte vej. Få at kende hende først, og se, om hun er den type pige, der tager vittigheder den forkerte vej. Må ikke handle umodne, vil hun synes, at du ikke er meget smart.
 • Sørg for at din sans for humor er ikke perverst. Dette er en stor "no-no". Piger kan ikke lide fyre, der er brutto, især når du er yngre.
 • De fleste mennesker siger, at når du vil have en pige at gøre hende jaloux. Mange gange piger ser dette som tegn på, at hun ikke har nogen chance. Siger, hvordan "hot" en anden pige er til hende vil kun såre hendes følelser, om hun ønsker at gå ud med dig eller ej.
 • Sommetider piger som cologne, men nogle gange er de ikke. For at være på den sikre side, bruge en god sæbe, og husk, at du dufter godt. Hvis du tror, ​​at pigen vil gerne cologne, prøv bare lidt på at starte.
 • Hold dine hænder, ånde og kropslugt pæn og ren. Kropslugt er én ting, der straks kan starte dig ud på det forkerte ben i ethvert forhold.
 • Undgå at lyve for hende på alle omkostninger (selv små løgne) den kan vokse og vokse indtil det vil komme tilbage for at hjemsøge dig. Piger kan huske noget, du siger.
 • Undgå at blive plukket på så meget som muligt! Det betyder ikke blandes godt, når du er dating og få mobbet på samme tid. Bliv respekteret og / eller populære. Ingen kan lide et ryk (medmindre de er en). Hvis du er ved at blive plukket, at løse dine mobning problemer med nogen, og derefter gå videre til dette, når du er 100% sikker på, at kysten er klar.
 • Véd, at komme sammen med en pige, at du har været venner med evigt kunne ødelægge dit venskab.