Wkadk

Hvordan til at spørge en pige ud, hvis du er i den ven zone

De fleste mennesker er enige om, at gode venner gøre store veninder og kærester. Du har selv set bryllup invitationer, der læser "I dag jeg gifte mig med min bedste ven." Dating nogen, der har været en ven nedsætter kejtethed at komme til at kende hinanden. Det er sagt, forsøger at starte en dating forhold med en ven kan være som skøjteløb på tynd is. Hvad hvis hun finder dig mere som en bror end en elsker? Hvad hvis han ikke ønsker at risikere at miste dit venskab og nægter dig? Er det det hele værd?

Steps

Hvordan til at spørge en pige ud, hvis du er i den ven zone. Vente på det rigtige tidspunkt.
Hvordan til at spørge en pige ud, hvis du er i den ven zone. Vente på det rigtige tidspunkt.
 1. 1
  Være direkte. Hvis du virkelig lide hende og vil gerne gå ud med hende, ikke vakle og bare optrappe og spørge hende ud for en dato. Må ikke være bekymrede over, hvad resultatet måtte være. Bare tage det første skridt, da det er alt hvad du behøver at gøre. Det er her, de fleste mennesker mister ud. De behøver ikke engang gøre et forsøg på at lade deres venner kender den måde, de føler, at det bliver for sent eller måske deres ven finder en anden. Opbevar aldrig dine følelser indeni bare lade dem ud, og nu er det tid. Aldrig vente med at spørge hende ud i morgen, som du aldrig vide, hvad morgendagen kan have i vente for dig.
 2. 2
  Vente på det rigtige tidspunkt. Du ønsker ikke at fange hende i en dårlig holdning, når du udsætter dine sande følelser for hende. Husk, når et menneske er glade for de har en positiv reaktion på de fleste af de ting omkring dem. Derfor gør det på det rigtige tidspunkt er meget afgørende.
 3. 3
  Være original. Hæld dit hjerte ud. Lad hende vide, dine sande følelser. Intet kan matche, hvad der virkelig kommer fra dig hjerte, hvis dine følelser er ægte din pige ville have en rigtig hård tid til at sige no.But hvis du går for langt det måske lægge pres på pigen.
 4. 4
  Når folk giver mere kærlighed de har tendens til at få mere. Følg samme strategi. Lad ham / hende vide, hvorfor du føler på denne måde også, at du forstår, at ikke alle venskaber bliver til romantik, men du kan ikke hjælpe den måde, du føler.

Tips

 • Frygt ikke afvisningen-Mange frygter afvisning så meget, at de ikke engang give et skud. Bare sige, hvad du har i dit sind. Da det ellers kan bug dig for resten af ​​dit liv. Også hvis du får afvist huske én ting er det ikke enden på de oprindelige friendship.Things kan være en smule akavet i starten, men i sidste ende det venskab går tilbage til normal.
 • Aldrig date andre kvinder, især en af ​​hendes venner eller nogen at hun ved, at hun vil synes, du er et fjols og svaret uden bliver overhængende.
 • Spille spil, hvis hun er en rigtig god ven kæmper lidt til mad, en pen noget vise, hvad du har at tilbyde, og hun kan falde for dig.

Advarsler

 • Hvis hun hedder mange gange, at hun kan lide at være din ven, fordi du er en "stor fyr" det generelt ikke vil gå over godt.
 • Hvis hun afviser dig, skal du ikke tage det personligt.
 • Hun kunne afvise dig.
 • Hun kunne ikke samtykke tilbage.
 • Hvis du elsker hende, så giv ikke op på tingene, tage tid, kan det se en smule hårdt, men der kan være en grund til at hun ikke ønsker dig, finde ud af og prøve og ændre det. men advaret om, det kunne gå til helvede med dig og hende, hvis hun finder ud af, eller gøre dig to et perfekt match.