Wkadk

Hvordan vælger og bære cologne

En god cologne vil gøre folk bemærke dig.
En dårlig cologne vil gøre det samme.

Du kan være undrende, hvorfor du skulle have behov for at bære cologne anyways. Ingen virkelig ønsker at være "den fyr", den ene at du altid ved kommer. Tro mig, det er ikke, hvordan cologne formodes at være! Der er ingen undskyldning for at være dårligt klædt eller dårligt striglet. Denne guide vil hjælpe dig med et aspekt af sidstnævnte. De ting om cologne er, at hvis du allerede har købt nogle, har du sandsynligvis pleje nok om dig selv, som du ønsker at skille sig ud, men du har ingen idé om hvad de skal købe. Derfor er du ender ildelugtende ligesom alle andre clueless fyr andre der, ligesom en aqua duft (lyd bekendt?). Det er ikke din skyld. Hvis du ønsker at stoppe flyder i et hav af Acqua Di Gio, læse denne guide!

Steps

Hvordan vælger og bære cologne. Hvornår skal jeg bære hvad?
Hvordan vælger og bære cologne. Hvornår skal jeg bære hvad?
 1. 1
  Hvornår skal jeg bære hvad? Der er tre kategorier, der bryder dette svar ned. De er alder, begivenhed og årstiden. Alder er ikke en stor faktor at tage i betragtning, men det er en. Nogle mennesker er dog under den formodning, at sige, en 23 år gammel næse kan ikke sætte pris på en høj klasse cologne. Det er køje. Det forbehold, er imidlertid, at bære en 150€ flaske af en cologne er temmelig ubrugelig i en high school indstilling. Season er en temmelig logisk, faktisk. Iført en stærk, musky skov duft kan være overvældende i varmt, sommervejr og dufte, der består af marine eller aqua noter er for svage i en kold vinter.
 2. 2
  Hvad skal jeg bære, når? Dette er ikke et spørgsmål, der let kan besvares, så jeg vil dele det op i situationer og forklare en god duft til at bære.
  • 15-årige i high school. Hvis du er i high school, chancerne er de mest formelle ting du kommer til er skolens dans. En anstændig cologne for aldersgruppen ville være Reaktion af Kenneth Cole. Det lugter godt for en Kenneth Cole, er relativt billige, almindelige og projekter godt. Det lugter som melon og æble i toppen, og sandeltræ på basen. God arbejdshest. Alternativt er der Paul Smith for Mænd, som dybest set lugter dejligt afklippede græs. Det er en let dagligdags duft, præcis, hvad du har brug for.
  • Første dag på dit nye store kontor job. Du vil få brug for at gøre et godt indtryk på din nye chef og kolleger. Et godt valg er Caron er The Third Man, som består af lavendel og krydderier, der aldrig bliver offensiv. Det er en varm og tillidsfuld Köln og vil udvikle stor over dagen.
  • Clubbing. Min favorit klub Duften er A * mænd. Den består udelukkende af chokolade og vanilje.. med mere chokolade.. og mere chokolade.. Det udholder timers svedig dans og har stor projektion. Plus, kvinder elsker det.
  • Formel middag. Himalaya fra Creed virker vidundere her. Det lugter som kold vinter luft blandet med skov. Denne duft er pebret, og ikke varer længere end et par timer, men det er det værd. Folk, dette er hvad penge lugter.
  • Please hjælp mig, jeg har brug for en kvinde. Envy af Gucci er en stor cologne til at tiltrække kvinder. Dette er ikke en dagligdags duft, men det modsatte køn reagerer godt på det. Woods, krydderier, tobak og røgelse gør dette til et godt valg.
  • Normal, dagligdags brug. DKNY Be Delicious er et godt valg til fritidstøj. Det er sød og lys, så det vil arbejde i sommeren, og det har nok krydderier til at arbejde i efteråret. Det er også relativt let at finde.
  • En let sommer duft. Dolce og Gabbana Light Blue for ham er en ny og frisk eau de cologne, som er fantastisk til teenagere og endda nogle børn, da det har en stor let duft, der ikke har den ekstreme styrke den oprindelige cologne, Dolce og Gabbana, lyseblå er god for foråret og sommeren, er den oprindelige cologne god til efterår og vinter, og det har en mere stærkere og voksne duft, men lyseblå kan bæres af flere aldersgrupper.
 3. 3
  Så hvordan jeg anvender disse ting? Köln reagerer på kroppens varme, så de bedste steder at finde anvendelse, er på håndled og rundt om brystet / halsen. Min rutine er at anvende en spray til venstre håndled og en spray på højre håndled. Så jeg sprøjte en eller to gange på brystet. Nogle mennesker kan lide at sætte nogle på nakken for at skabe en duft spor eller på ryggen af ​​ørerne, og ikke gnide cologne i det nedbryder molekylerne og holder ikke så længe som det skal. Under alle omstændigheder bruge diskretion. Du behøver ikke at lade alle vide at du kommer.
 4. 4
  .. hvad med deodorant? Uparfumeret deodorant vil være din bedste satsning fra nu af. Jeg sværger ved Mitchum. En konkret bandlyst bruger nogen deodorant med dumme lugt som "Ocean Wave" eller "Jazz Fusion" eller hvad.
 5. 5
  Hvor får jeg det her? Der er masser af eBay detailhandlere, der er hæderlige (husk at tjekke feedback), og det er nok, hvor de bedste tilbud vil blive fundet. For virkelige verden butikker, prøv Neiman Marcus, Sephora eller ethvert stormagasin som Macy er.

Tips

 • Ind imellem cologne, tage et pust af nogle kaffebønner at "nulstille" din lugtesans. Disse vil sandsynligvis blive leveres også.
 • Hvis du køber i en butik, skal du huske at lugte, før du køber. Spray på en forudsat strimmel og fortsætte med at lugte det lejlighedsvis i ca 20 minutter, indtil du har en god håndtag på cologne. Hertil kommer, efter at du har fundet en cologne, at du er forholdsvis seriøs omkring at købe sørg for at prøve det på, før de køber. Hver cologne reagerer forskelligt med forskellige hud kemier. Du kan prøve på op til fire cologne på et tidspunkt-et på hvert håndled og en på indersiden af ​​hver albue (hvor dine vener er).
 • Hvis din flaske cologne ikke har en spray top, sætte fingeren over toppen og drej flasken. Derefter gnide fingeren på brystet. Brug moderation.
 • Sprøjt ikke cologne på tøjet. Det vil ikke vare længere, tværtimod, faktisk.

Advarsler

 • Vær venlig ikke at bære alt for meget cologne. 1-3 sprays er nok.
 • De fleste cologne bør smides ud i omkring 5 år, hvis flasken er faktisk stadig bliver brugt.