Wkadk

Hvordan ansøger cologne

Hver mand forstår, at det kan være vigtigt at bruge en behagelig cologne en gang imellem. En spray efter dressing ikke kun gør du føler og lugter godt, men også tilføjer prikken over i'et til ethvert outfit. Her er hvordan man kan anvende perfume, så damerne vil bemærke dig i stedet for din cologne.

Steps

Hvordan ansøger cologne. Du vil gerne anvende perfume til områder af din krop, der producerer mest kropsvarme.
Hvordan ansøger cologne. Du vil gerne anvende perfume til områder af din krop, der producerer mest kropsvarme.

Første del: det grundlæggende

 1. 1
  Du vil gerne anvende perfume til områder af din krop, der producerer mest kropsvarme. Ved anvendelsen af ​​cologne bag ørerne, håndled, bryst og hals, spray det på dine hænder og derefter tørre det på område eller sprøjte direkte på det område.
 2. 2
  Spray på hænder først.
 3. 3
  Gnid hænderne sammen.
 4. 4
  Gnide på halsen.
 5. 5
  Gnid bag ørerne.
 6. 6
  Anvend på brystet.

Del to: hvordan, hvad, hvornår, hvor og hvorfor

 1. 1
  Husk, hvor meget cologne du sprøjtning på din krop. Det er altid bedst at fejle på siden af ​​forsigtighed. Det betyder, at det er bedre at have nok cologne end at have for meget cologne.
  • Hold dig til tre sprays som en tommelfingerregel. Du bør ikke brug for mere end tre pust i Köln. Du kan nemt målrette dine ører / hals, torso og håndled med én sprøjte hver.
  • Köln kan intensivere over tid, da den blander sig med kroppens æteriske olier. Det betyder, at det beløb, du troede var lige højre, når du sprøjtede det kan blive for meget en time senere.
  • Spray cologne på din krop fra langt nok væk. Du ønsker ikke at cologne flasken at være direkte på din krop, når du sprøjte det. Hold det lidt mindre end en arms længde væk, når du sprøjter.
 2. 2
  Vælge forskellige cologne til forskellige lejligheder. Mange mænd foretrækker at bære én cologne løbet af dagen, på arbejdspladsen og et helt andet, når de går ud. Nogle kilder anbefale en lighter, citrus-baserede duft til eftermiddage og arbejdspladsen miljøer, og en stærkere duft med krydderi undertoner eller musky noter for natten.
 3. 3
  Du bør kun virkelig anvende cologne to gange i løbet af dagen, på et maksimum. Det betyder en gang om morgenen og en gang om natten. Hvis du finder dig selv behov for at spritz mere end to gange dagligt, du er ikke at sætte på nok til at begynde med, eller du lægger på mere end nødvendigt.
 4. 4
  Bær cologne på passende tidspunkter. Køln ​​er ikke nødvendig på arbejdet, men det er generelt acceptabelt. En stor begivenhed, såsom et bryllup, begravelse, fest, eller nat ud på byen, kan nemt ringe til Köln.
  • Vær opmærksom på, hvordan kroppens olier interagerer med din cologne. Hvis du går clubbing, for eksempel, kan det ikke være den bedste idé til at anvende masser af cologne: din naturlige kropslugt blandet med cologne kan være endnu værre ildelugtende end blot din naturlige kropslugt.
 5. 5
  Bær cologne fordi det gør du lugter godt, føler godt, og handle selvsikker. Enhver anden grund til at bære cologne ("Fordi jeg ønsker at føle sig som en mand," "Fordi min ven gør det," osv.) er meningsløst. Det er sagt, gælder det, når du har lyst til det og nyd din duft.

Tips

 • Aldrig sætte så meget cologne på kroppen, så det er anstødeligt. Folk skal mærke, at du og ikke opdager din cologne.
 • For de bedste resultater, på ønskede dele af kroppen PAT cologne, ikke gnide for de naturlige olier på din hud vil dække cologne / parfume, og det plejer vare så længe.
 • Hvis det er muligt, køb af duften og ikke af prisen.
 • Brug moderation! Det beløb, du bruger, er meget vigtigt, så ikke alt for meget.
 • Ved anvendelsen af ​​cologne bag ørerne, er det bedst gøres ved at sprøjte det på dine hænder først og derefter tørre det bag ørerne.
 • Hvis din flaske cologne ikke har en spray top, sætte fingeren over toppen og drej flasken. Dup fingeren på brystet.
 • Hold cologne væk fra dit tøj.
 • Ifølge mange "Gentleman" bøger, hvis en person kan identificere cologne / parfume du er iført er du iført alt for meget.
 • Hvis du lægger for meget på, kan du udløse alergic reaktioner, og nyse en masse.

Advarsler

 • Brug cologne eller parfume sparsomt. Duften skal forbedre dig. Nogle cologne lugte forskelligt på forskellige individer.
 • Holdes væk fra det genitale område, da dette kan forårsage irritation.
 • For meget cologne kan være stødende for andre og kan være endnu værre end ikke at bære nogen overhovedet, så sørg for at bruge med mådehold.
 • Hvis dit mål er at tiltrække damer gå lys og husk kvinder biologisk har en bedre lugtesans end mænd.
 • Husk, at ikke alle kan lide, eller er i stand til at være omkring, parfumer og dufte - bruge disse sparsomt, tak.
 • Prøv at undgå at sætte en masse på dit ansigt, som nogle cologne og parfume kan forårsage acne break outs.
 • Efter et stykke tid, vil din krop vænne sig til lugten, og det vil ikke synes så stærk til dig specifikt. Mange mennesker begår den fejl at sætte på mere cologne, men forvisset om, at andre stadig kan lugte det.