Wkadk

Hvordan undgår barbermaskiner brænde

Der er intet helt så frustrerende som at rydde op med en tæt barbering, kun at lide af barbermaskiner brænde - en fælles hud irritation, der opstår efter barbering. Men der er måder at bekæmpe denne grimme og ubehagelige tilstand. Ved at følge nedenstående trin, kan du minimere virkningerne af barbermaskiner brænde og barbering-relaterede hudirritation.

Steps

Hvordan undgår barbermaskiner brænde. Vask dit ansigt i varmt vand.
Hvordan undgår barbermaskiner brænde. Vask dit ansigt i varmt vand.
 1. 1
  Før barbering, krat forsigtigt dit ansigt med en loofah eller ansigtsbehandling scrub lotion. Denne scrub hjælper med at fjerne døde hudceller, bringe ud indgroede hår og reducerer barbermaskiner brænde udslæt.
  • Vent cirka 20 minutter efter at komme op før barbering, da dette vil give kropsvæsker, der har vældede i dit ansigt i løbet af natten for at sprede.
  • Det er godt at barbere efter snarere end før, så sveden ikke irritere frisk barberet hud.
 2. 2
  Vask dit ansigt i varmt vand. Varmt vand og damp hjælpe blødgøre hud og hår i ansigtet samtidig med at åbne dine porer.
 3. 3
  Brug de nye, skarpe barberblade. Vær sikker på at skille sig af med dem, før de bliver sløve. Selvom engangsskrabere og barbermaskiner refills kan være dyrt, at prisen for at bruge gamle, kedelig, eller hakker barbermaskiner er barberkniv brænde. I dette tilfælde er at købe den dyreste barbermaskine ikke altid den bedste idé. Normalt problemer opstår, fordi skraberen bruges for mange gange. Prøv at købe barbermaskiner, at du er fortrolig med at smide efter kun et par anvendelser. Hvis du bruger en elektrisk barbermaskine, skal du sørge for at rense knivene regelmæssigt og at holde dem fri for hår.
 4. 4
  Fugt huden og skumme hele området skal barberes med en kvalitet barberskum eller gel. Sørg for at du har ladet den creme eller gel sidde på huden i et par minutter før barbering, dette vil øge blødhed facial hår og vil reducere hudirritation.
  • Brug ikke almindelig sæbe, det vil udtørre huden og øge sandsynligheden for irritation.
  • Nogle mennesker har succes med en fugtgivende creme i stedet for en lathering sæbe eller skum, men det kan ikke passe dem med fedtet hud.
  • Ved hjælp af en barbering olie kan undertiden give bedre resultater end anvendelse af en creme eller gel. Du kan også se, hvor du barberer.
 5. 5
  Barbering med korn af hår i korte, velovervejede strøg. Barbering imod korn øger odds for indgroede hår, irritation og betændt hud. Lange strøg ofte medføre en til at trykke for hårdt ned på huden, øge razor kontakt og gøre barbermaskiner brænde mere sandsynligt.
 6. 6
  Skyl bladet efter hvert slag. Hvis barbermaskine er fuld af whiskers, vil det ikke få en tæt barbering, og irritation vil være mere tilbøjelige. Brug varmt vand. Koldt vand kan forårsage gåsehud. For en virkelig tæt barbering, re-fugter afdeling, du lige barberet ved at sprede et tyndt lag skum fra et andet område af dit ansigt og derefter aflæse, at området igen. Holde alt fugtig.
 7. 7
  Vask dit ansigt godt i koldt vand efter barbering, for at fjerne alle spor af barbercreme eller skum. Dette hjælper lukke porerne og mindske hudirritation.
 8. 8
  Påfør en fugtgivende lotion til at holde huden blød og reducere forekomsten af barbermaskiner brænde.
 9. 9
  Dyp kniven i sprit efter sidste skyl. Blades vare meget længere end de fleste tror. Den tilsyneladende mattering af bladet skyldes dannelsen af ​​mikroskopiske "tænder" på kanten, der består af mineralske krystaller fra vandet. Disse træk mod huden, hvilket får kniven for at få fat og producerer nedskæringer og meget af barbermaskiner brænde. Den alkohol vil fortrænge vand og mineraler i det, og fordampe uden at efterlade rester. Opbevar barbermaskine med bladskærene opad.

Tips

 • Hvis dit ansigt er særligt følsomt, kan anvende en salve eller creme efter barbering berolige din hud og mindske virkningerne af barbermaskiner brænde.
 • Til følsom hud, overveje barbering med en fugtighedscreme eller sorbolene creme. Det hjælper smøre samt beskytte huden under barbering processen og er mindre tilbøjelige til at forårsage irritation.
 • Undgå passerer din barbermaskine over det samme område af dit ansigt talrige gange. Selvom du ønsker det tætteste barbering og glatteste ansigt, hver med hovedet af skraberen fjerner (og derfor irriterer) små lag af huden.
   • Hvis barbermaskiner brænde fortsætter, når du bruger en manuel barbermaskine, overveje at få en elektrisk barbermaskine med en indbygget gel dispenser. Gelen hjælper smøre dit ansigt, mens barbering og kan reducere friktionen, og dermed reducere risikoen for barbermaskiner brænde.
 • Hvis du har langsom hårvækst, kan du være i stand til at fjerne razor brænde helt ved barbering hver anden dag.

Advarsler

 • Brug ikke en bøjet eller rustent barberblad.
 • Del ikke barbermaskiner.
 • Vær forsigtig, når du arbejder med knivene. Må ikke teste skarpheden med fingerspidserne. Hvis du får skåret, skal du sørge for rent og behandle såret korrekt.

Ting du behøver

 • En barbermaskine eller elektrisk barbermaskine
 • Engangs twin klinge barbermaskiner med vipbart hoved og fugtgivende strimmel arbejde godt
 • Barberskum eller gel
 • Alkohol fri aftershave eller ansigtsbehandling fugtighedscreme.
 • En luffa eller facial scrub lotion.