Wkadk

Sådan style krøllet hår

Krøllet hår kan være svært at stil - det plejer at være uregerlige i morgen, og i fugtige klimaer det er udsat for krus. Men hvis du bruger de rigtige styling teknikker, kan du oprette glatte, blanke, smukke krøller. Her er hvordan man kan drage fordel af dit hår naturlige skønhed.

Steps

Sådan style krøllet hår. Bruge de rigtige hårprodukter.
Sådan style krøllet hår. Bruge de rigtige hårprodukter.

Everyday styling

 1. 1
  Bruge de rigtige hårprodukter. Krøllet hår kan være tilbøjelige til at få tør og kruset, så det er vigtigt at vælge produkter, der ikke forårsager skader. Brug shampoo og balsam lavet med naturlige ingredienser er en god måde at beskytte dit hår fra skader, der kan være forårsaget af kemikalier som siliconer og sulfater findes i de fleste kommercielt fremstillede produkter.
  • Nogle shampoo og balsam er specielt udviklet til krøllet hår. Det er ikke nødvendigt at bruge en af ​​disse, men det er værd at give dem en prøve for at se, om de hjælper definere dine culrs.
  • Leave-in conditioner er en god mulighed for krøllet hår, da det hjælper krøllerne forblive smidig og fugtes hele dagen.
 2. 2
  Brug ikke varmt vand. Her er hemmeligheden til tæmme din frizz: Brug den koldeste vand, du kan stå, når du vasker dit hår. Varmt vand er hårdt på håret, mens koldt vand forårsager akslen for at lukke, hvilket gør krøller ser glat og skinnende, når håret er tørt.
  • Hvis du ikke kan bære tanken om at tage et koldt brusebad, kan du prøve at vaske dit hår i vasken i stedet for at køre det kolde vand over hele din krop. Når du er i bad, skal du bruge en badehætte til at beskytte dine krøller fra varmere vand.
 3. 3
  Lad dit hår lufttørre. Den sundeste måde at tørre krøller er at lade dem tørre på deres egen tid. Når du kommer ud af bruseren, klappe dit hår tørt med et blødt håndklæde. Må ikke vride den ud eller gnid det, dette medfører håret til at blive ru og kruset.
  • Undgå at bruge en hårtørrer, medmindre det er en særlig lejlighed. På daglig basis, er lufttørring den bedste vej at gå, da det ikke skade dit hår.
  • Krøllet hår kan ofte tage meget lang tid at tørre, da det er så tyk og tæt. Hvis du ikke har tålmodighed til lufttørring, bruge en hårtørrer med en diffuser på den sejeste indstilling.
 4. 4
  Brug en fugtgivende produkt. Da dit hår er lufttørring, køre en fugtgivende, krølle-definerende gel gennem det med fingrene. Kontroller, at hver krølle får en lille smule af produktet fra rod til spids. Når du er færdig, kan du bruge dine fingre til krøller for at give dem ekstra definition.
 5. 5
  Børst dit hår om natten. Børstning krøllet hår får den til puf og krus, så du ikke ønsker at gøre det lige før du går ud. Før du går i seng om aftenen, kan du bruge en børste med naturlige børster til at børste dit hår fra hovedbunden mod spidserne. Det distribuerer din hovedbund naturlige olier i hele dit hår, som vil gøre dine krøller ser sundere i det lange løb.
  • Våd eller vaske dit hår om morgenen for at hjælpe krøllerne komme tilbage i form. Brug en fugtgivende produkt at omdefinere krøller.
  • Må ikke børste dit hår, når det er vådt, kun bruge denne metode, når dit hår er helt tørt, eller du kan strække og bryde den.
 6. 6
  Hold krøller frisk hele dagen. Hvis du opdager dine krøller begynder at falde eller krus, våd dit hår lidt og anvende det produkt, du gerne bruge (det være sig krølle creme, gel, mousse eller et andet produkt). Kradser dit hår lidt op for at gøre dine krøller ser så frisk, som de gjorde i morgen.

Glossy krøller

 1. 1
  Vask dit hår og bruge anti-frizz serum. Vask dit hår i koldt vand med naturlig shampoo og balsam. Forsigtigt klemme ud af det overskydende fugt og dup den tør med et blødt håndklæde. Placer nogle anti-frizz eller fugtgivende serum på hænderne og glatte det gennem håret fra rødderne til spidserne.
 2. 2
  Blæse dit hår tørt med en diffuser. Armaturet vedhæftet sprede varmen, så det ikke flyder i en direkte strøm på den ene del af dit hår. Arbejd din vej omkring dit hoved med diffuser, ved hjælp af sine ben til at løfte og tør dine krøller omkring hovedbunden, ned ad ryggen og siderne, og ned til spidserne. Når du tørre enderne af dit hår position diffuseren hovedet under håret og forsigtigt skubbe dine krøller op for at tilføje volumen. Fortsæt, indtil dit hår er lidt fugtigt, snarere end helt tør.
  • Ved hjælp af en varmere indstilling på din tørretumbler, vil resultere i skinnende krøller.
  • Hvis du hellere vil have bølger i stedet for stramme krøller, ikke skubbe dine krøller op med diffuser og punkt det lige på dem i stedet.
 3. 3
  Brug et krøllejern til at definere krøller. Hvis der er pletter, hvor krøllerne ser lidt løs eller usoigneret, brug en stor riflede krøllejernet til at gøre dem til at se mere krøllet.
 4. 4
  Tilføj en krølle definere produkt. Brug mere anti-frizz serum eller et bestemt produkt til at definere krøller at give dit hår nogle gloss. Kør produktet gennem håret med fingrene, være omhyggelig med ikke at adskille krøller for meget.
 5. 5
  Afslut med et strejf af hårspray. Brug en mellemlang hold spray til at holde dit look på plads hele dagen.

Særlige lejlighed updos

 1. 1
  Bær en lav bolle. Løst samle dit hår i nakken af ​​din hals og gribe det der mellem tommel-og pegefinger. Sno håret flere gange og danner derefter den til en bolle form. Fastgør det på plads ved hjælp af en elastik.
  • Indsamler ikke dit hår for stramt, gør det løst, så dine krøller og bølger er synlige.
  • Løsn et par krøller på enten templet for at tilføje romantisk flair til den lave bolle look.
 2. 2
  Bær en krøllet pompador. Saml dit hår på toppen af ​​dit hoved, ved hjælp af en kam eller børste til at glatte siderne og bagpå. Fastgør det på plads ved hjælp af en elastik. Bring hestehale frem og guf enderne under, derefter bruge et par hårnåle til at holde dine krøller på plads. Pin nogle tråde omkring hestehale elastik til at skjule det fra nogle få.
 3. 3
  Bær dit hår halvt op. Saml hårstrå fra siderne af dit ansigt på bagsiden af ​​dit hoved, forlader strengene under løs og fri. Brug en hår klippet, en elastik eller en barrette at holde de to sider på plads på bagsiden af ​​dit hoved. Hold låsen med den ene hånd og bruge den anden til at løsne håret på toppen af ​​dit hoved lidt at tilføje volumen.

Tips

 • Når føntørring med en diffuser, samle store dele af hår i koppen af ​​diffusoren og hold tæt på dit hoved.
 • Hvis du bor i et særligt fugtigt område, så prøv at finde en anti-fugt hår produkt, der fungerer godt for dig. De fleste af dem skal have konsistens udvandede gel.
 • For ekstra volumen ved rødderne, flytte blow-tørretumbler i en lille cirkulær bevægelse, mens håret er Cupped i diffuseren på hovedbunden.
 • Tilføj mousse i håret om morgenen, når det er rart, eller når det er vådt at holde det sådan, at holde krus ned og gøre dine krøller mere synlige!