Wkadk

Hvordan at oprette din egen spa-behandling

Der er intet mere afslappende og forkælelse end en vidunderlig DIY ansigtsbehandling og hjem spa behandling. DIY spabehandlinger mest almindeligt anset for at være virkelig effektiv, omfatter ansigts dampning, ansigts peeling, ansigts masker, microdermabrasion, og Photorejuvenation facial lasere.

Steps

Hvordan at oprette din egen spa-behandling. Vælg en god dag, at ingen kommer til at være hjemme, så du kan fokusere på dig selv.
Hvordan at oprette din egen spa-behandling. Vælg en god dag, at ingen kommer til at være hjemme, så du kan fokusere på dig selv.
 1. 1
  Vælg en god dag, at ingen kommer til at være hjemme, så du kan fokusere på dig selv.
 2. 2
  Udrensning: Først starter nogen DIY spa-behandling med knirkende ren hud. Brug en mild sæbe, ikke sæbe, med varmt vand. Rensemidler med en sojabase er mindre irriterende for huden.
 3. 3
  Prøv nogle facial dampende: Facial dampning kan være så simpelt som at opvarme vand i en stor skål i mikrobølgeovnen eller på komfuret, drapering et håndklæde over hovedet og lade din hud absorberer damp i 5 minutter. For en foryngende damp tilføje grøn te og nogle urter såsom rosmarin, timian eller mynte til vandet. Facial dampere vil åbne porer giver en dyb udrensning ved dampning ud indlejret snavs, samt hydrater huden.
 4. 4
  Toning: Tone hud med en stimulerende toner rig på blødgørende og antioxidanter.
 5. 5
  Ansigts masker: En gang om ugen, selv giver en hud berigende behandling med en fugtgivende og fugtgivende ansigtsmaske. Der er flere OTC-optioner, eller du kan lave din egen maske ved hjælp af fælles ingredienser som avocado, banan, eller aloe blandet med friskpresset citrus saft og en støvregn af olivenolie eller nøddeolie.
 6. 6
  Facial skræl: En gang om ugen, en stimulerende ansigtsbehandling skræl med en OTC produkt, der indeholder en alpha hydroxy syre (AHA) eller beta hydroxy syre (BHA) prøve. Du kan også nemt lave din egen ved hjælp af enhver frugtsyre såsom frisk grapefrugtjuice, tilføje et par knust almindelig aspirin, og halvdelen pakke af unflavored gelatine i en æggehvide stift pisket.
 7. 7
  Microdermabrasion: En eller to gange om ugen, giver din hud en microdermabrasion behandling, som vil slippe af med døde hudceller og stimulere cellefornyelsen. Der findes flere typer af microdermabrasion produkter at vælge imellem, som alle er effektive. Brug en OTC microdermabrasion krat, en microdermabrasion klud eller en håndholdt microdermabrasion skrubbe tryllestav. Undersøgelser tyder på, at 5 til 6 hjem microdermabrasion behandlinger svarer til én faglig spa microdermabrasion behandling!
 8. 8
  Tjek de nye facial laser behandlinger: Der er flere forskellige hjem facial laser udtænker at vælge fra herunder den altid populære Derma Wand og oxylight. Baby Quasar eller †œBaby QA€ er den nyeste facial laser at blive introduceret på markedet, og har været helt et hit. (Det var oprindeligt designet til at blive solgt som en professionel spa foto foryngelse behandling, men blev for nylig løsladt til at blive solgt til hjemmet forbruger). Den aktuelle sammenhæng er, at 3 til 4 hjem ansigts laser behandlinger er lig med de opnåede resultater fra en professionel IPL-behandling.
 9. 9
  Har en ansigtsbehandling wraps: En simpel facial wrap kan opnås med enten en OTC produkt eller ved iblødsætning nori tang i varmt vitamin vand, indtil blødt og anvende det på huden i 15 minutter.
 10. 10
  Moisturize: Efter afslutning af en DIY spa behandling med en fugtighedscreme, der er rig på blødgørende samt en stærk antioxidant som en aktiv bestanddel, såsom vitamin C eller kobber peptider. Hyaluronsyre, retinol, DMAE, og alpha lipoic acid er også fremragende ingredienser til at kigge efter i en fugtgivende hudpleje behandling.
 11. 11
  Brug solcreme: Sidst men ikke mindst altid bruge solcreme for at beskytte din hud mod solens skadelige UV-stråling eller alle dine anstrengelser på DIY spabehandlinger vil simpelthen blive fortrudt ved overeksponering for solen.

Tips

 • Tage et bad kan virkelig hjælpe. Med nogle duftende bad olier, god din til at gå videre og nyde den aromatiske bad.
 • Gør det sjovt, ikke en opgave! På den måde vil du nyde at eksperimentere med DIY spa-behandlinger og din hud vil takke dig for det ved at vise det er levende, rosenrødt barn bløde side hele tiden.
 • Duftende stearinlys er god til at gøre folk slappe mere.
 • Tænd beroligende musik for at skabe en bedre følelse af afslapning.
 • Tag din tid, fordi du har hele dagen.
 • Slap så meget som du kan og ikke tænke om problemer eller noget hele dagen.
 • Slap af og nyd dagen, mens du har det, du har tid ikke haste dig selv til at få det gjort.
 • En spa er altid bedre med en bedste veninde.

Advarsler

 • Må ikke gøre begge en AHA-skræl og Microdermabrasion. Disse er begge meget stærke eksfoliering, og bør ikke anvendes sammen (eller indenfor cirka tre uger). Vælg den ene eller den anden, ikke begge dele.
 • Prøv altid et nyt produkt på et lille plaster på huden først for at se, om nogen reaktion.
 • Hvis lave dine egne naturlige spa ansigtsbehandlinger, ikke bruge en ingrediens, som du er allergisk overfor!
 • Må ikke over gøre det! Facial hud er faktisk ret sarte og kan blive irriteret ganske nemt.

Ting du behøver

 • mudder maske
 • stearinlys
 • manicure og pedicure forsyninger
 • en yoga video eller yoga erfaring
 • beroligende cremer og body wash (enten begge lugte det samme eller ildelugtende bad vask / gel / salte og ikke-duftende lotion)
 • beroligende musik