Wkadk

Sådan lirke ud et ur opbakning uden ordentlig værktøj

Hvis du har et ur med et dødt batteri, kan du udskifte batteriet selv. Men det er ofte svært at fjerne bagsiden af ​​urkassen. Hvert ur er forskellige, nogle kan skrues, mens andre vil lirke ud, særlig udbredt i mindre dyre ure. Hvis dit ur tilbage snuser slukket, og du ikke har noget, der ligner ordentlig urmager værktøjer til rådighed for dig, så er denne artikel for dig.

Steps

Sådan lirke ud et ur opbakning uden ordentlig værktøj. Find en meget lille fane (eller forsænket område) på kanten af bagsiden.
Sådan lirke ud et ur opbakning uden ordentlig værktøj. Find en meget lille fane (eller forsænket område) på kanten af bagsiden.
 1. 1
  Find en meget lille fane (eller forsænket område) på kanten af bagsiden. Dette er adgangspunktet til fjernelse. Du kan finde dette undertiden ved at køre en negl omkring tilbage rand, da denne fane eller indrykning kan være svært at se.
 2. 2
  Træk stilken, som frigiver tilbage på nogle ure.
 3. 3
  Få en lille skruetrækker det skal være en tynd ufleksibel tip. Brug en køkkenkniv som en sidste udvej. Wrap den hånd du holder ur med et håndklæde eller beskytte din hånd på nogle måde, så du ikke kommer til skade dig selv, hvis skruetrækkeren / kniv glider.
 4. 4
  Meget omhyggeligt skub bladet under den lille metal fremspring på bagsiden (eller på tværs af længden af det tilbagetrukne område, afhængigt af, hvilken type dække dit ur har). Forsøg ikke at indsætte punktet på kniven. Brug længden af ​​bladet.
 5. 5
  Få under fanebladet eller forsænkede område og forsigtigt, men fast dreje vingen opad, popping låget.
 6. 6
  Når du udskifter coveret, skal du sørge line op stilken slot på dækslet med stilken af uret.

Tips

 • Batteriet kan holdes på plads med et beslag, kan der kræver en meget lille skruetrækker. Prøv at bruge en kniv point-kant, hvis det er alt du har.
 • Walmart ændringer watch batterier til de mærker af ure, som de sælger gratis. Du skal bare betale for batteriet. (Ikke alle Walmarts tilbyde dette, på grund af erstatningsansvar bekymringer).
 • Du kan købe en monokel reparationssæt på dollar tree for 1 sorteper.
 • Den billige skruetrækker, der kommer i monokel reparationssæt, som du kan købe på ethvert apotek er den perfekte størrelse til denne reparation.
 • Vær sikker på at erstatte gummipakninger, der kan falde ud, når du åbner sagen. Hvis du ikke gør det, kan uret miste sin vandtæthed.
 • Når du får tilbage fra, kan du bruge et forstørrelsesglas for at se batteriets område detaljerne tydeligt.

Advarsler

 • Vandtæt ure er lavet sådan af kvalitet sæler og ordentlig smøremiddel må ikke vacuum.Care sikres sæler er ubeskadiget.
 • Gør ikke dette til et dyrt ur. Må ikke blive hacking væk på et Rolex med en steak kniv. Hvis du har brug for at åbne sagen (og du bør ikke, fordi nogle dyre ure tager batterier), gå til en guldsmed.
 • Aldrig forsøge at bruge det punkt af kniven. Det er langt mere tilbøjelige til at glide og forårsage skade, og det kunne også bræk, ødelægger kniven. Brug kniven.
 • Brug de samme sikkerhedsregler med knive, du ville med en mejsel: Tryk aldrig kniven mod den anden hånd, med andre ord placere dine hænder, når du bruger redskabet, således at hvis den glider det vil ikke kaste sig ud i den hånd, du bruger til at holde uret stadig.
 • Vær forsigtig med knive. Du forsøger at åbne uret, ikke fingrene. Hvis det er stædig og du er bekymret for en mulig uheld, tager det til Wal-Mart i stedet. De vil udskifte batteriet, mens du venter (hvis du har købt uret fra dem).

Ting du behøver

 • Hvis uret tilbage ikke har en fane eller indrykning så her er hvad man skal gøre.. Tag en flad juvelerer skruetrækker og male eller fil spidsen til en knivsæg. Monter uret vandret i en skruestik med bagsiden opad. Placer skruetrækkeren kant på skillelinien mellem ryggen og sagen og tryk enden af ​​skruetrækkeren forsigtigt med en lille hammer. Bagsiden vil poppe off!