Wkadk

Hvordan til dato en Vædder kvinde

Vædderen er en af ​​de mest formidable tegn i dyrekredsen, den kvindelige af de arter, der en mere kraftfuld og undvigende væsen end hannen. Det tager en masse af dygtighed og nerve til dato dem. Denne artikel er ment til at tilbyde ikke-kønsspecifikke dating råd (hvilket betyder, at kvinder og mænd både kan tage den samme rådgivning fra denne artikel).

Steps

Hvordan til dato en Vædder kvinde. Når du viser din interesse for en Vædder kvinde, være venlig, oprigtig, og lys.
Hvordan til dato en Vædder kvinde. Når du viser din interesse for en Vædder kvinde, være venlig, oprigtig, og lys.
 1. 1
  Når du viser din interesse for en Vædder kvinde, være venlig, oprigtig, og lys. Kom alvorligt i starten, vil gøre dig synes 'klæbende ", og der er ingen større turnoff til en Vædder kvinde end en klæbende mand. Være munter, lave vittigheder, og frem for alt behandle hende platonisk indtil hun tager det første skridt. Dette er vigtigt. Vædderen er en mandlig kardinal tegn - styret af planeten Mars, symbolet på krig. Du handler med en frygtløs leder. Hun er en gåde - en yderst feminin kvinde, der nægter at spille efter de sædvanlige kvindelige regler. Hun er ligeglad med hvad folk tænker, og hun vil bestemt ikke være en pernittengryn for traditionen. Denne testosteron-drevne skat vil ikke vente for dig at betale hendes andel. Mens du søger efter dit kreditkort, hun allerede har betalt din andel. Hun vil ikke opføre sig som de girly underdanige kvinder, du har dateret i fortiden - være parat til at blive udfordret til en arm kæmper eller en skydning konkurrence, og hun kan faktisk slå dig! Fordi hun er styret af en mandlig tegn, når dating er det virkelig vigtigt, at hun gør det første skridt. Hun vil lade dig vide ret off the bat, hvis hun er tiltrukket af dig seksuelt, enten med sine ord eller kropssprog. Vædderen i almindelighed er ufaglærte på at holde hemmeligheder, uanset hvor hårdt de prøver. Det er sandsynligt, at hvis en Vædderen kvinde kan lide dig, vil du vide. Du kan nogle gange komme på tværs af en Vædderen kvinde, der synes genert, åbne op til hende, og hun vil udfolde sig foran dig.
 2. 2
  Når man nærmer sig hende for en dato, være sikker, gøre øjenkontakt og smil. Vædderen kvinder har tendens til at være uortodokse i deres interesse... så vær ikke genert... kommer lige ud og foreslå klatring eller rulleskøjteløb, eller snige uset ind i film. Og lytte, når hun gør sit eget forslag, som er bundet til at føre dig til uventede steder!
 3. 3
  Lyt til hende. Mottoet for Vædderens tegn er "jeg", og du vil forstå, hvorfor inden for de første par minutter af samtalen. En Vædderen kvinde er en skabning af hendes eget sind, og ofte bliver fanget op på nuancerne i hendes egen identitet og livsmål. Giv positiv feedback, når du bliver bedt om, og tilføje i dine egne to cents, hvis du har det. Vædderen kvinder sætter pris på konstruktiv rådgivning om deres livsforløb og personlighed, men vær forsigtig, hvordan du sætning dine ord, så du ikke træde på hendes tæer følelsesmæssigt. Også, ikke forvente hende til at følge dit råd på alle! Denne kvinde vil marchere i takt til hendes egen tromme, med eller uden dig i hendes liv.
 4. 4
  Når vi taler om dig selv, være så ærlig og ligefremme som muligt. Forsøg ikke at spille sind spil eller skjule dele af din karakter. Vædderen kvinder afskyr uærlighed og dobbeltspil, og vil dumpe dig på din røv så hurtigt dit hoved vil spin, hvis de har mistanke om, at du er mindre end lige med dem. Må spille op dine resultater, og tale om dine fremtidige ambitioner. Vædderen kvinder er meget loyale venner og kammerater, og hvis de mener, at dine mål er umagen værd, de elsker at hjælpe, hvis de kan.
 5. 5
  Må ikke være klæbende. Vædderen kvinde har ofte en meget fuld liv, mange venner, og vier en masse energi til hendes egen stræben. Lad hende sætte tempoet for dit forhold. Nurture et stærkt element af venskab og spontanitet, når du er sammen, holde tingene sjovt og interessant ved at prøve nye ting sammen, der arbejder på noget sammen, eller deltage i en venskabelig konkurrence. Kvæle eventuelle jaloux tendenser, du måtte have, for hvis du prøver at komme imellem hende og hendes venner dit forhold vil være over, før det begyndte. Vædderen kvinden har ikke tid til mænd, der forsøger at bestille hende rundt. Det er ikke den måde, det fungerer.
 6. 6
  En kvinde født mellem 21 marts og 20 april er karakteristisk meget stærk, loyal, niveau ledes og fokuseret om hendes mål. Nogle vil måske sige, at hun synes uhøflig i starten, men prøv ikke at dømme hende for hurtigt i de indledende møder. Prøv at se ud over det første indtryk, når du har at gøre med kvinder, der er i solen tegn Vædderen.
 7. 7
  Disse kvinder er meget sentimental og følsom. Forstå deres komplicerede følelser, der er bundet, og blandet op i deres sind. Disse kvinder er langt fra kold, hvis det er, hvad du synes om dem, er det fordi de tager tid at acceptere ændringerne. I virkeligheden disse kvinder er hjertevarme, yderst loyale og kærlige.
 8. 8
  Trust har altid været et problem for dem er født under tegnet af Vædderen. Fordi de siger, hvad de mener, uden tabuer, de forventer alle andre at sige sandheden også. Og de synes aldrig at lære. Som et resultat, har de fleste Vædderen er blevet svigtet, skuffet, røvet, benyttet sig af, og bruges - gentagne gange. Ligegyldigt hvor ofte deres tillid er malplaceret, og de står over for sårende konsekvenser, Vædderen altid får op igen, glemmer ondt, siv og fremefter uden at lære nogen lektion på alle, og giver deres tillid bort igen, alt for hurtigt i alle de forkerte steder, og sådan fortsætter det. Depression er sjælden i det optimistiske Vædderen ånd, selv om disse gentagne gør ondt kan medføre, at nogle til "håbe på det bedste, men forventer det værste" eller opbygge en stærk beskyttende mur mellem sig selv og - ja, du. Dog vil den gennemsnitlige Vædderen kvinden stoler på dig med sit liv efter at kende dig i fem minutter. Dette er en af ​​hendes mest indtagende egenskaber. Det faktisk stammer fra hendes totale mangel på frygt, og hendes tro på det gode i andre. (Hun tror alle er ligesom hende -. Og hun ville aldrig nogensinde tage fordel af en andens tillid) Hvis du forstår, at dette er en af ​​hendes mest tiltalende styrker, og også hendes største svaghed, så vil du respekterer hende tidlig tillid og aldrig drage fordel af hende.
 9. 9
  Hvis hun oprindeligt er nærmede korrekt hun kan være meget venlige, hjælpsomme og loyale. På et tidspunkt, hun kan være den eneste person, du kan henvende sig til i alle situationer. Hun er en person, som du kan totalt afhængige af og stole på, selv i det værst tænkelige tidspunkter af dit liv. Hun kunne være den eneste person, du måske tænke på i sådanne situationer, der ikke vil lade dig ned. Når "rygge er til væggen", og der er ingen til at støtte dig, vil Vædderen altid forsvare underdog med Heltemod. Der behøver ikke være nogen andre på hendes side. Hun vil frygtløst fortælle nogen, hvad hun egentlig mener - og dette inkluderer pistol-svingende galninge. Hun vil også være den person, der vil føle din smerte og dele din lykke. Vædderen empati med og aktivt støtte dem, der kæmper for at overleve, men de har lidt tid til whiners, complainers og uberettigede depressive.
 10. 10
  Den vigtigste ting, du skal huske er, at du ikke skal undervurdere hende på nogen måde, og sikkert aldrig til hendes ansigt. Hun består af stærke stof. Hun er stærkere end dig, og hvis du har brug for hende, bare kalde hende, at hun vil komme. Hun vil ikke give op så let, og hun vil kun slappe af, når hun har opnået, hvad hun havde sat sit sind på. Tvivler ikke hende eller tage væk hendes frihed og og hun vil respektere din tillid og tro på hende og vil forblive loyale og sikker på dig. Hun vil også gøre noget, der kan skade den tillid, du har i hende.
 11. 11
  Aldrig tage denne kvinde for givet. Hun vil ikke lide det, og vil gøre oprør imod dig. Hun må få den respekt, hun fortjener. Gøre hende føle sig speciel. Disse kvinder synes også elsker også overraskelser. De kan lide gaver, parfume, blomster, god mad og lange drev. Gør hende til at føle den betydning, hun har i dit liv. Kog hendes foretrukne måltider, hvis du kan. Syng eller sende hendes sange eller skrive romantisk kærlighed breve. Cute og korte digte er heller ikke en dårlig idé. Prøv at gøre hende føle sig speciel, og du vil altid have hende. Frem for alt kampen for hende, især når hun er på hendes svageste og du vil aldrig miste hende.
 12. 12
  Hun vil sætte pris på alt det, du har gjort for hende og vil gøre alt for at bevare den kærlighed og tillid i et forhold, hun beslutter sig for at forfølge. En Vædderen kvinde er en kvinde handlinger. Hun holder sig til, hvad hun siger og ændrer ikke, uanset tid eller sæson. Hun kunne udstille små mængder af vrede, men ikke tager dette alvorligt, da det kan være på grund af hendes professionelle liv, som hun er meget drevet, eller det kunne være en naturlig tegn på frustration, fordi hun mangler noget eller nogen i hendes liv. I stedet vise hende kærlighed og hengivenhed, og mest af alt venskab på dette tidspunkt, og hun vil altid forblive loyale og taknemmelige.
 13. 13
  En sidste bemærkning: Det er en lille kendt faktum, at stærke kvinder søger efter en mand, der kan styre dem. Meget få mænd kan have tillid til at styre og pleje en Vædder kvinde. Måske er det en Leo mand, der tager hende ind i hans stolthed. Måske vil hun falde for nogle dybe Scorpio øjne (ja, kan Scorpio få det bedre af fru Aries). Men vær sikker på, at hvis din Vædderen kvinde er bossy efter dag, hun ønsker at være underdanig natten. Er du virkelig stærk nok, sikker nok, til at håndtere denne fyrig og frygtløs kvinde? Her er et tip: Hvis du er nødt til at bede hende om at lade dig være boss for et stykke tid, betyder det, at hun er den dominerende han:)

Tips

 • Husk altid: med Vædderen "handlinger taler højere end ord."
 • Vædderen kvinder er ikke frygtelig materialistisk, men de værdsætter gestus en gave så meget som den næste kvinde. Men din bedste chance er at få hende noget forbundet med hendes nyeste besættelse. Må ikke bekymre dig, vil du vide, hvad besættelse er, hvis du har lyttet. Hun vil tale øret om det i måneder.
 • Arbejde på at opbygge tilbage deres tillid, uden dem tillidsfuld dig, at de ikke vil respektere dig den måde, de bruger til.
 • En genert Vædderen vil virke dum nogle gange, så samtalen ikke føler sig akavet eller at sætte spørgsmålstegn ved, om du er oprigtig og loyale over for dem. Disse er meget forsigtige typer, fordi når en Vædder forelsker, de virkelig falder hårdt. Vædderen, genert eller på anden måde, vil være sløv til et punkt til at virke humoristisk.
 • Gå til deres pladser, støde ind i dem hvis det er muligt og vise hengivenhed, gøre dem grine, fortælle dem, du savner dem, du har tillid til dem, og være åben med dem. De vil sætte pris på det mere, end du tror.
 • Være øm og tålmodig med en Vædder og taknemmelighed vil snart følge efter.
 • Vædderen elsker også "jagten", men vil ikke jagte, medmindre de er fuldt sikre på forholdet i hånd. Må ikke tage det for givet, enten fordi hvis de føler, at de ikke er værdsat, vil de gå væk fra jagten og i sidste ende, forholdet lige så hurtigt. Når en Vædderen bliver fjernt, det er svært for dem at komme tilbage til dig, fordi de ser dig som en oplevelse, der mislykkedes. Du var den, de troede ville være deres anden halvdel (vores soul-mate). Efter dette, vil de bare gå på jagt efter en anden makker og snart tid vil de glemme alt om dig.
 • For det første, hvis en Vædderen mand eller kvinde har mistet sin kærlighed til dig, er det fordi de enten følte uelsket, miskendt, eller fik forrådt... nogen der vil såre dem i en dyb måde.
 • Vædderen er fri ånd mennesker. Hvis du har deres hjerter, har du det for en grund.
 • Det vil tage en masse at genvinde en Vædder tillid, når du såre dem dårligt, selvom de er en til at tilgive og glemme. Hvis en Vædderen er dybt såret de bliver kolde, så du bliver nødt til at arbejde for at varme dem op. Send dem musik eller blomster. Vædderen er romantiske mennesker, der elsker opmærksomhed. Skriv til dem, vise dem hvor meget de betyder for dig, og ramte dem i hjertet ved at gøre noget sentimental eller romantisk.
 • Vær ærlig, kommunikative og eksperimenterende i soveværelset med en Vædder kvinde og du vil blive godt belønnet.
 • De kan være hemmelighedsfuld også, hvilket forklarer, hvorfor Vædderen er svære at regne ud til tider. Men da de er ligefremme af natur, de ikke kan holde hemmeligheder for længe.
 • Gøre dem grine, fladere dem og smiler med dem. Være kærlig: der vil varme dem op.

Advarsler

 • Må ikke engang gider at lyve. De vil give dig en hård tid og stille en million spørgsmål. Du vil være så træt og i sidste ende vil give op og fortælle sandheden, og de vil altid forvente dig til at åbne op og gøre dem til at forstå grundigt.
 • Styret af planeten Mars, både lidenskab og vrede Vædderen kvinder er legendarisk. Hvis du tilfældigvis til at gøre hende vred, gør (Gud hjælpe dig, hvis du gør) ikke engagere hende i en råben match, smide ting eller eskalere situationen med "kæmper tilbage." I stedet tage en pause, bruger lidt tid fra hinanden, og vente på hende til at køle af. Fierce, som det er, Vædderen vrede passerer hurtigt nok, og hun vil lade dig vide, når hun er klar til at tale.