Wkadk

Hvordan til at være tilfældig


Tilfældighed, randomosity, randomology, uanset hvad du kan kalde det, er ved hjælp af improvisation at skabe originale humoristiske sætninger eller monologer eller kogler på stedet. "Randomosity" er sjovt at udtrykke i overværelse af venner eller skovhugst virksomheder, men kan hurtigt blive meget klamt. Hav det sjovt med din tilfældighed, ikke tvinge det. Husk, at hvis du har fået det, skilte med det!

Steps

Hvordan til at være tilfældig. Bryde fri af konventionelle regler.
Hvordan til at være tilfældig. Bryde fri af konventionelle regler.
 1. 1
  Bryde fri af konventionelle regler. Efterbehandling dine sætninger er ikke obligatorisk, men blot valgfri og du kan gøre det på tirsdage, men ikke om onsdagen, hvis du ønsker det. Dette er, hvordan du skal tænke. Hvis du beslutter dig for at købe gummi, mens vi taler om noget vigtigt - ikke være bange for at afslutte samtalen og gør det! Hvis du er på et kollegium bibliotek og pludselig, du bare ønsker at finde Wally \ Waldo, gå til desk og bede om Hvor er Holger \ Waldo. De vil sandsynligvis ikke have det, men hey, i det mindste du prøvet!
 2. 2
  Nævn ting på tilfældige intervaller, såsom appelsiner eller kage.
 3. 3
  Lav planer og ændre dem halvvejs. Bare fordi du køber en ny frakke betyder ikke, du kan ikke gå til zoo på vej derhen. Planerne bør brydes, hvis du tænker på en mere spændende plan.
 4. 4
  Være mærkeligt specifik med, hvad du siger. Det vil lyde mere tilfældigt eller som du har fået en slags hoved skade. For eksempel, i stedet for at sige, "For et par år siden," være mere specifik og sige, "Et par år efter året før ti år siden, var jeg taler til bror min søsters far (onkel)."
 5. 5
  Gør underlige ting. Ligesom finder en bog, sætte det foran nogens ansigt, og sige, "Du har lige fået facebooked!" Bemærk: Dette vil gøre dig virke utroligt dum.
 6. 6
  Lær tilfældige / specifikke farver og tal. Hvis bedt om at sige en farve, brug "æggeskal" eller "dioxizine violet." (Kig igennem Liquitex maling navne for idéer, min favorit af deres er Og ja, det er en rigtig farve "ludere grønne".). Også svare med noget lignende "pi", "e" eller "kvadratroden af ​​syv" når bedt om at vælge et tal mellem et og ti.
 7. 7
  Undgå "wandom" ord. "Wandom" betyder "wannabe tilfældig", og er meget hjerteskærende at nogen ville føle behov for at opfinde udtrykket. Dette er normalt tidligere tilfældig materiale, der har været overbelastet og er bare ikke tilfældig længere. Wandom ord omfatter lage, kylling, abe, dino, pingvin, lilla, pie, egern, moo, pizza, mayonnaise, budding, bukser, Rawr, strømper, pony, lama, enhjørning, taco (eller burrito), ost og næse. Selvfølgelig er det wandomness temmelig kulturelt specifikke for nordeuropæiske skolekultur, så er du velkommen til at ignorere dette trin.
 8. 8
  Må ikke være falske. Hvis du ikke kan være tilfældig, ikke at tvinge det. Folk kan stoppe lide dig, hvis du prøver for hårdt, men hvis du læser en guide til at være tilfældige, have venner var aldrig en byrde for dig.
 9. 9
  Find dit ord. Vær sikker på at være i overensstemmelse med trin 7, når picking et ord. Eksempler på tilfældige ord er smiley, knæ, Boeing og lignende.
 10. 10
  Foretag tilfældige lyde. Ting som "mwargh" eller "oooooohh" eller endda "bwah" og "digee" vil arbejde guddommeligt. Du kan også grine. En masse og tilfældigt. Folk vil vide, at du for det. Nogle gange kan du være den person, der griner og gør alle andre deltage i! Forsøg ikke til dette, selv om. Du er nødt til at slags være i din egen verden først.
 11. 11
  Glem ikke tilfældige handlinger, ligesom klappe tilfældigt eller vugger dit hoved som en undulat (undulat a ka Budgie:. Lille australske parakit).
 12. 12
  Tilfældige navne fungerer godt. Prøv at bruge Chris Mear Mr. Chesters eller The Teletubbies, alle klarer sig godt.
 13. 13
  Har visse ting, du er nødt til at gøre hver dag, ligesom PET someones hår eller sige, "jeg elsker dig" til en fremmed. Husk at gøre disse ting hver dag, så det bliver en vane, men aldrig gøre disse ting til den samme person, eller hvis du kan lide altid gøre det til den samme person.
 14. 14
  Har en lille notesbog, hvor du kan holde styr på din tilfældighed. Skriv alt det tilfældige, at du siger i det til yderligere brug. Sørg for at bære denne notesbog rundt med dig, så tilfældigheden kan altid være med dig.
 15. 15
  Sættes på en meget normal tøj (e. G., Jeans og T-shirt), og tilføje noget latterligt (fx en kæmpe kylling maske). Selvfølgelig kunne du også gå med mærkelige tøj hele vejen - du måske ønsker at investere i ting som seler, top hatte, parasoller, glitter veste, stokke, bånd, hær støvler, hippie eller (real) vintage ting, neon ting, glowsticks, regnbue seler mv (Tricket er at have grundlæggende hæfteklammer: ensfarvet T-shirts i varierende farver og et par par af blå jeans, måske i grå, parret med freaky tilbehør). NB: iført 'random' beklædning vil tabe dig tilfældighed punkter hvad du ellers tilfældigvis at gøre - folk vil se, hvor latterligt dum du ser og ignorere tilfældighed af dine ord og / eller handlinger. Beklager, men det er sandt.
 16. 16
  Hav det sjovt med det. Bare se på det som en måde at udtrykke din originalitet. Må ikke være tilfældigt bare at efterligne andre. Brug den som et talent. Tænk på det som en måde at være lykkelig.
 17. 17
  Væn dig til at danne ulige tvangstanker, som en bestemt tilstand, mad, person eller dyr. Gør dem meget offentlig og sindssyg. Der er visse emner, selvom der er lige gamle og brugt: pingviner, lamaer, Ramen, boller, Red Bull, Mountain Dew, Monster, Michigan, berømtheder som Marilyn Monroe, Ryan Ross, Benji og Joel Madden.
 18. 18
  Der er absolut intet galt med at bryde ind i tilfældige accenter. Lav dit eget sprog!
 19. 19
  Cite interessante godbidder af tilsyneladende betydningsløse oplysninger, når situationen tillader det (ligesom under en pause i diskursen. Må ikke være uhøflig.) Også et kort anekdote begynder med, "Denne ene gang..." der på afstand vedrører emnet bliver diskuteret fungerer som en charme. Bare sørg for dine venner vil synes, det er sjovt. Må ikke underligt dem ud.
 20. 20
  Tilføje ekstra bits til ord! For eksempel kan Edit vendes til Ed IMIFY kan Philosophical være Phil Amah IMIFY,> sophical og så videre. Gør ord længere er den sjoveste AMAST del af tilfældighed
 21. 21
  Ordet "de" kan give endeløs sjov. Du kan altid tilføje "de" til begyndelsen af ​​ord som Internet, Youtube eller Facebook. Disse bliver til "The Internet" eller "The interwebs," * "Det Youtube" og "The Facebook". Du er velkommen til at ændre "den" ind "teh". Du har altid mulighed for at sige "teh" eller stave det, når du skriver det et sted. * Interwebs er en mere tilfældig version af Internet.
 22. 22
  Skift regelmæssige udtalen af nogle ord. Californien kan blive forvandlet til "Cal-ee-For-Nigh-A", eller endda "Cal-eye-Phor-nee-ay", så det er sagde "Californighia" eller "Caliphorneae!" Vær kreativ! Du vil blive overrasket med, hvad du kan komme op med.
 23. 23
  Lav et ordforråd på din egen opfundet, redigeres eller udtale ord ændret og bruge dem ofte! (Selvom, se advarslen i Advarsler!)
 24. 24
  Selvom tilfældighed kan være sjovt, er det vigtigt at huske at kun være tilfældige omkring mennesker, der vil grine, ikke mennesker, som du ved vil blive ked / fornærmet.
 25. 25
  Tal om dig selv i tredje person ("John Doe / mig ​​/ super john doe / john doe-san lide ost" i stedet for "Jeg kan lide ost"), og om den kollektive ved at bruge tilfældige koncernkoncepter ("vi" bliver til "vores virksomhed, "" vor hær "," bevægelsen ", osv.). Hold skifte mellem normal jive og denne metoder, og også konstant forandring udskiftninger selv for maksimal effekt. Som altid, ikke overdrive det.
 26. 26
  Vælg et rimeligt almindeligt ord, (ikke for almindelige, ligesom "det", og ikke alt ualmindeligt, som "useriøst"). Hver gang du hører nogen sige, at ord, opfører forfærdet, som om de lige har sagt den mest modbydelige ereterina ord i universet.
 27. 27
  Tilføj en titel til dit navn. Hvis du bruger et adjektiv, sørg for at det som regel ikke gælder for mennesker. Hvis du bruger et navneord, gør det en ualmindelig en, eller i et andet sprog. Som eksempler kan nævnes John Doe den ugæstfri, Dr. Doe, John Doe i Topeka, og John el Fuego.
 28. 28
  gå til 9gag. com og sige alle de vittigheder du kan lide, vil du blive meget le tilfældige

Tips

 • Husk: Definitionen af ​​tilfældige er planlagt for. Forsøg ikke at være tilfældige, bare gøre det.
 • Du er velkommen til at bryde ud i sang og dans når som helst.
 • I stedet for at sige noget tilfældigt, synge den og udgør en lille dans til at gå sammen med den. For eksempel: I stedet for at sige, "Prune juice gør mine tarme løs" synge den og danse sammen. Navngiv dansen sveskejuice dans eller løs tarm dans... whatever.
 • Prøv at miste dine hæmninger, mange mennesker tænker på meget tilfældige ting gennem dagen, men aldrig handle på dem, fordi de er for bange for at blive flov eller set som underligt. Ønsker du at køre på duer i midten af ​​en samtale? Pludselig lyst til at løbe laver en skråning skriger "Wheeee!"? Får lyst til at plukke vejene påskeliljer og gå ud med en buket af dem, mens du går eller andet sted? Gør det!
 • Watch lille barn viser, du ville blive overrasket over hvor fantastisk Thomas the Tank Engine er.
 • Have det sjovt og slappe af.
 • Prøv at ringe til dine venner ved deres efternavn, mellemnavn, initialer eller en kombination. Bland tingene op. (Må ikke over gøre det)
 • Hvis du ønsker at være tilfældige, bare husk at ligeglad hvis andre folk tror, ​​du er underlig. Hvis du ønsker at skrige "TRASH CAN" i midten af ​​en overfyldt indkøbscenter og løbe mod det, gør det! Bare prøv ikke at være modbydelige.
 • Må ikke bruge ordet "tilfældig", når du virkelig mener "spontan", "usædvanlige" osv.
 • Find din "indre tilfældigt." Brug ikke andre folks tilfældighed! Det vil gøre dig virke som en kopi-kat og vil ødelægge din chance for at blive tilfældigt.
 • Må ikke gå op til folk beder dem for knus. Det er ikke sjovt, og / eller søde og har været overbelastet til det punkt at være wandom. (Men hvis dette allerede "brugt" af dine venner, og er en af ​​dine fælles crack-ups, ville vi ikke ønsker at nægte dig).
 • Meeh er også et godt ord at bruge.
 • Prøv at stadig være rart for dine venner. De kan ikke lide det, hvis du bliver tilfældigt. Husk stadig at tale med dine venner.
 • Tilfældige mennesker bruges til at blive kaldt "surrealisterne." Forskning disse interessante mennesker og føle sig fri til at stjæle deres ideer.
 • Når du finder dit ord, er det dit ord. Må ikke tillade folk at stjæle den. (For eksempel, hvis dit ord er "avocado", brug dine ord for alt). Avocado det i forskellige toner og længder til forskellige avocadoer, så man næsten har en enkelt ord tilfældig sprog består af ordet avocado. Ordet "Rawr", for eksempel, kan siges i ophidset, ophidset, vred, avocado'd, nedslået og trøstende toner.
 • Det hjælper at vide om en bred vifte af emner, eller har mange livserfaringer. Du kan derefter tud tilfældige ord / sætninger / begivenheder / fakta, når du vil.
 • Brug ikke materialer planlagt forude. Indimellem er det acceptabelt at bruge noget tanke om et stykke tid siden, men aldrig brugt, men kun hvis omstændighederne tillader det.
 • Forsøg ikke for hårdt at være tilfældigt. Lad det øjeblik komme til dig, ligesom når du ser en halv spist taco på jorden. Når du tvinger i tilfældige sætninger, du bliver irriterende.
 • 3 ord - "broccoli, Hyundai, Administration."
 • Når man har en samtale, eller tale med nogen, se lidt til side af dem, snarere end på deres ansigt. (Bemærk: Nogle mennesker finder dette irriterende snarere end tilfældigt.)
 • Tal underligt. Være fjollet, men ikke sladre for meget, bliver det irriterende.
 • Prøv at overdrive en gazillion gange om dagen.
 • Hvis du sidder fast for ideer til tilfældige sætninger, se dig omkring på sige, et træ, så tænk på, hvad træet minder dig om, ligesom candyfloss, så snakke om candy floss. Må ikke nævne træet, fordi så vil folk ikke finde det tilfældigt.
 • Prøv at oprette din egen verden i løbet af dagen. Ligesom forestille sig, at græsset er lilla og en bygning er en enorm muffin. Så bare tale om din verden. Det kan være rigtig sjovt også.
 • Få en partner til at hjælpe dig med din tilfældighed. Dette vil hjælpe dig til at stå over for utiltalende reaktioner fra dem, der ikke forstår din opførsel.
 • Sig du er venner navn gentagne gange og når de begynder at blive irriteret, bare sige noget tilfældigt, ligesom du kan hviske "cheeseburger" i en episk tonefald.
 • Gå op til folk, der ligner de har en god sans for humor og tale til dem. Siger ting som: "Så, Dorothy, hvordan har Myrtle skildpadden?" og "Hvis jeg var en bunke af paraplyer, ville jeg tror du var kløende!"
 • Efterligne dyrelyde. For eksempel, kig rundt hurtigt i cirka fem sekunder, så gør dit bedste indtryk af et dyr. Når du har gjort det, efter at nogen siger noget til dig, at sige, at samme lyd, bortset fra ikke så realistisk.
 • Noget andet, du kan gøre, er, når du taler, siger du taler om din hund, kan det gå noget lignende: "Min hund (Molly) Kan lide at tygge på OoOoOoOoOoOoOo!!!
 • Igen vedtage reklamer. Prøv honning Monster én. Citat linjer fra dine foretrukne annoncer, også. (Eks. Hej, nye Volvic genoplive!)
 • Få en tilfældig kaldenavn som "Gosling" eller "Fat Ælling". Noget går!

Advarsler

 • Husk, at RANDOM = / = sjovt.
 • Dette vil gøre dig synes virkelig dumt til folk, der betyder noget for dig.
 • Husk, at forsøge at være tilfældige nederlag hele formålet med at være tilfældig, da alt hvad du gør, er på udkig efter accept fra rent faktisk tilfældige mennesker, så ikke prøve for hårdt, eller du vil mislykkes.
 • Ikke grine på din egen tilfældighed, det bare gør dig til at ligne en opmærksomhed søgende.
 • Må ikke være alt for højt for længe. Et højt ordsprog er i orden, men for meget, vil gøre alle vred.
 • Må ikke være tilfældigt hele tiden, især hvis nogen forsøger at fortælle dig noget vigtigt. Hvis du ikke ved, hvordan at besvare dette spørgsmål, for eksempel, skal du ikke ændre emnet tilbage til dig og din tilfældighed. Det gør du synes indbildsk og en forfærdelig ven.
 • Aldrig afbrød en vigtig samtale, uanset hvad du hellere vil gøre, eller hvordan tilfældige det ville være. Det er uforskammet, og du vil såre nogens følelser.
 • Altid køre dine vittigheder af dine venner, hvis du tænker på at gå national, du kunne få meget flov.
 • Siger ikke, "Jeg kan lide pie." Det er uoriginal.
 • Sætninger, der involverer ost, banan pie, aber, is / frossen yoghurt, sukker, muldvarp rotter, lamaer, bævere, ninjaer, nørder / nørder / dweebs, badeværelse humor, Hannah Montana, girly piger, dal piger, og lignende er ' fuldstændig overdrevet, især bananer og aber.
 • Må ikke være tilfældigt hele tiden. Tilfældighed hver gang i et stykke tid kan gøre folk klukle, men der er en grænse for at være tilfældig, og hvis du bryde denne grænse, vil folk tror, ​​at du er skør end sjove og tilfældige.
 • Selv om dette kan være en sjov ting at prøve blandt venner, brug det sparsomt omkring voksne og fremmede. Det vil virke respektløst.
 • Forsøg ikke at være tilfældige foran en helt tilfældig person. Ovennævnte vil kun grine ad dig og være uhøflig til dig.
 • Forsøg ikke at være tilfældige, bare lad det komme til dig. Hvis du ikke gør det, vil du blive betragtet som "wandom".
 • Folk vil få irriteret med dig - enten bruge denne "talent" sparsomt eller gøre det din livsstil. Der er ingen i mellem.
 • Brug ikke "tilfældige" ord i overværelse af en tilfældig person, som sådan person vil skælde dig grundigt.
 • Hvis en bestemt tilfældig ordsprog eller handling ikke trække meget godt, ikke grine, og ikke prøve det igen. Pointen er at få folk til at tro, du er bare bizarre og skøre, ikke en desperat opmærksomhed hog.
 • Du behøver ikke at ændre din personlighed til at være tilfældige. Folk kan se dig som værende mærkeligt, hvis du følger disse trin, da mange mennesker ikke går til disse yderligheder for at være tilfældige.
 • Husk: Der er ingen sand måde at være tilfældig, du er, eller du ikke. Det er lidt ligesom en sjette sans, er du enten født med det eller du bare gerne hver anden normal person på hele planet, der ikke er sjovt overhovedet!
 • Gør ikke un-tilfældige ting, som dine un-tilfældige venner synes er sjove (fordi de ikke er).
 • Du kunne faktisk være tilfældig ved ikke at være tilfældigt på alle!
 • Brug ikke den samme tilfældige ordsprog eller handling mere end en gang bliver det ekstremt kedeligt og irriterende at dine nære venner.
 • Du behøver ikke at være tilfældige hele tiden, måske bare for en time eller to omkring dine venner.