Wkadk

Sådan ser rig uden at være rig (for teenagere)

De fleste mennesker ønsker at se godt ud, men i dagens samfund, har de høje leveomkostninger gjort dette mål sværere at opnå. Dog kan det gøres.

Steps

Sådan ser rig uden at være rig (for teenagere). Shop på mærkenavn butikker som Converse, varevogne og rejser er vejen at gå.
Sådan ser rig uden at være rig (for teenagere). Shop på mærkenavn butikker som Converse, varevogne og rejser er vejen at gå.
 1. 1
  Butikskæder. Køb tøj fra Aeropostale, Forever 21, ROSS, TJMaxx, Sears, Platos Closet.Easy som det er. Du tilbringer mindre og få mere. ROSS har Fix mærketøj mens TJMaxx har en masse Juicy Couture og europæiske Eagle. Gå efter Sears for de grafiske tees for de har Zumiez grafisk tees til 10€ eller derunder. Forever 21 er stedet at gå til basics. Mens Platos Closet er bare den 2nd hand tøj butik med mærketøj, knap slidt, undertiden med tagget stadig på!
  • Gemme et bundt! En anden mulighed ville være at handle hos forretninger, eller find tøj til salg på ordentlig stormagasiner såsom Neiman Marcus og Bloomingdales som TJ Maxx, Ross etc. har en opmærkning. Bemærk, at de fleste af ovennævnte og under mærker ikke opfattes som rig, men gennemsnit. Graphic t-shirts er også ikke som rige og hverken er Converse eller Vans sko. Hvis du virkelig ønsker at optræde som en rig person, så bliver du brug for ordentlige kjole sko eller fornemme sko såsom Clarks, Cole Haan, Sperry Topsider etc.
  • Kig Respektable... Du vil også få brug knappen nede shirts og poloer fra velrenommerede mærker som Hugo Boss, Brooks Brothers, Ralph Lauren, Lacoste, Vineyard Vines, Saks, osv. Hvis du virkelig ønsker at komme ind i fornemme mærker så Versace, Bvlgari (det er korrekt; Bvlgari ), kan Gucci, Prada osv. være havde på Saks off 5th for noget overkommelige priser, hvis du fange et salg. Bemærk: de fleste rige mennesker ikke bære jeans meget ofte.
 2. 2
  Shop på mærkenavn butikker som Converse, varevogne og rejser er vejen at gå. De holder længere, og de har sammenlignelige priser til dem i Payless hvis du handler salg.
 3. 3
  Tænk på duften. At antydning af kontanter i din duft er meget nyttigt. Begynde at få din parfume fra TJMaxx, har de disse vidunderlige-ildelugtende dyre parfumer til 50% rabat eller mindre.
  • Hvis du vil nice parfume derefter Dillards og Nordstrom ville være de steder at gå, når der er en ekstra 30% rabat af tidligere reducerede merchandise, du kan få nice cologne / parfume fra Burberry, Lacoste Ralph Lauren osv. for under 15€, hvis du får der tidligt.

Tips

 • Sørg for, at dine tænder er rene og hvid.
 • Den "preppy" look har tendens til at antyde rigdom.
 • Hvis du vil virkelig udskyde en aura af wealthiness har en signatur duft og virkelig arbejde det. aldrig forlade huset uden. Folk har brug for at vide det er dig.
 • Sørg for at dit hår ser pænt ved at børste den hver dag og bruge alle omkring god grooming teknikker. Mennesker, der ser sundt og rent også se rig. Må ikke farve dit hår. Hold det rent og naturligt.
 • Hvis du beslutter at gøre dine negle, så gør dem godt og i et neuralt farve. Dybe røde, bløde lyserøde og nude polish ser altid pæn på fingre og tæer. Fjern og redo søm poleret, der er tilhugget eller dyrkes ud for at undgå at se køre ned.
 • Store kropsholdning er nøglen til at se selvsikker
  • Invester i god makeup og værktøj. Øjenskygger, liners, concealers og værktøjer er alle dine penge godt brugt. Designer navn lipgloss er unødvendige og overpris. Mascara kvalitet er yderst vigtigt at undgå styes og tilstopning men din mascara behøver ikke at være super dyrt. Prøv Almay eller noget allergivenlige og opthemoligest testet.
 • Designer atletiske tøj er en meget god investering. Fordi sportstøj ikke plet eller rynke let, ikke går ud af stil, og antydninger af, at du træner eller dyrke sport.
 • En klassisk frisure vil næsten garantere, at du ser overklasse. Må ikke skære det i en trendy stil.
 • Få et professionelt udført billede af dig og bruge det som dit bruger-billede på Facebook, Twitter, eller hvad social networking site, du bruger.
 • Act intelligent.
 • Hvis du tilfældigvis har en skole med uniformer, ikke bære gamle falmede, beskadigede uniformer.. købe et nyt sæt! Også tilføje en antydning af "du" til en ensartet ved at anvende en sjov broche eller bruger søde tilbehør
 • Få dit hår professionelt udført, aldrig farve dit eget hår.

Advarsler

 • Aldrig lyve om, hvor mange penge din familie har. Bare ikke tale om penge. Hvis nogen stiller dig et spørgsmål om penge, så prøv at skifte emne uden at være indlysende. Aldrig prale om ting, du har. Det viser ingen klasse.
 • Må ikke bruge alle dine penge at forsøge at se "rige". Der er vigtigere ting i livet end social klasse.
 • Hvis du køber fra en butik stikkontakt, og nogen spørger dig, hvor du fik en vare fra, fortælle dem sandheden. Liggende er normalt temmelig indlysende.