Wkadk

Hvordan at være en pirat pige

New Pirate er en fantastisk ny subkultur. Find ud af hvordan du kan tilslutte sig det.

Steps

Hvordan at være en pirat pige. Invester i et sørøverskib.
Hvordan at være en pirat pige. Invester i et sørøverskib.

Indledende

 1. 1
  Invester i et sørøverskib. Dette kan være enhver form for båd eller skib. Du skal flyve Jolly Roger. Kanoner er valgfrie, men stærkt anbefales.
 2. 2
  Rekrutter en pirat. Salte hav hunde foretrækkes, men landkrabber vil gøre det så godt.
 3. 3
  Få en talende papegøje.

Tøj

 1. 1
  Bære en masse bandanas! Især dem med kranie og krydsede design eller røde og sorte. Når du ikke iført en bandana, gør dit hår lidt rodet. Du kan også bruge en klap for øjet, få en på din lokale kostume butik.
 2. 2
  Vælge passende farve. Hvid, elfenben, beige, creme og tan bonde shirts er fantastisk til udseendet. Skull t-shirts er også stor. Almindelig sort, hvid eller beige skjorter med cut-off ærmer er en fantastisk tilføjelse til din garderobe. Farvestrålende langærmede knap ups er piratey. Bare sørg for at de er løse, ikke stiv som en skjorte en corporate udøvende måske bære til kontoret. Og sørg for at efterlade det hele untucked men selve forsiden, hvilket skaber en sagging udseende (uanset hvor den er færdig), og knappe de øverste par knapper.
 3. 3
  Vælg en passende konstruktion og indretning. Capris, capris, capris. Eller store bomuld haremsbukser. Disse er utrolig piratey hvis de har de rigtige knicker-leder egenskaber! Undgå denim og andre seneste tilføjelser i tekstiler. Hold dig til hamp, bomuld, uld og andre naturlige stoffer. Opbevar dem i brune og naturlige farver. Det er en god idé at rive af hem at få dem til at se lidt mere hård, men også holde dem baggy, fordi de ville have været reelle knickers, stjålet fra mænd. Hvis du bor i et køligere klima, bør du nok bære lange, strømmende bukser om vinteren. Undgå korte nederdele. Du kunne bære læggen nederdele med haremsbukser og høje støvler.
 4. 4
  Wear "guld" smykker. Kostume smykker er perfekt til dette - hvad ville du have stjålne fra et andet skib?

Hår, hud & makeup

 1. 1
  Style dit hår. Hvis du har mørk hud, så dreadlocks er gode. Sort, lys brun, beskidt blond og rød er alle store, men din naturlige nuance vil arbejde for. Hvis dreadlocks ikke virker for dig, fletning dit hår i mange små fletninger til at opnå en lignende effekt. Dette kan gøres på en frisørsalon med en elektrisk hår-braider. Hvis du har en meget tålmodig ven med rappe fingre, vil dette også arbejde. Alternativt kan du bare bære dit hår rodet, og art sjusket.
 2. 2
  Overveje at få en tan, hvis du har fair, beige, eller gyldne hud.
 3. 3
  Bær en varm rødme en nuance eller to mørkere end din naturlige hudfarve. Det bør fejes under dine kindben for at gøre dem holde ud.
 4. 4
  Brug subtile øjenskygge, stick til jordfarver, eller ikke bære nogen overhovedet. Mascara er okay, så længe det er sort eller brun. Det samme gælder for eyeliner.
 5. 5
  Gør dine læber en nuance af rød, kødfarvet, en naturlig farve eller ingen farve. Hold skinne til et minimum, hvis nogen. Undgå lip liner. Du behøver ikke at bære eller gloss på alle.
 6. 6
  Brug neglelak sparsomt. Pirates havde aldrig neglelak, men hvis du føler dig nøgen uden det, bære en klar, sort eller kød tonet pels. Hold dine negle om længden af ​​et velplejet fyr negle. Lad snavs opbygge nedenunder!
 7. 7
  Hold dine hænder og fødder rå og callused. Gå barfodet rundt for at forbedre dette. Undgå at bære nogen sko.
 8. 8
  Må ikke engang turde at forsøge at handle "cute". Pirater er ikke sød, og dit mål i dette er ikke at være en "sød men slags sexet pirat-ish gal." Det vil bare være pinligt.

Behavior

 1. 1
  Har en pirat personlighed og have pirat fritidsinteresser til at supplere din pirat ser ud. Være sjovt og vittig så meget som muligt. Lov hård og kan lide dig er populære. Pirater er altid noget arrogant. Hav det sjovt sejlads. er også stor. Du kan spille kort, og men ikke bruger rigtige penge, skal du bruge "stykker af otte" (pirat valuta). Praksis, hvis det er muligt, selv om det er ulovligt at bære en lås pick kit i de fleste stater.
 2. 2
  Strut ligesom du er absolut arrogant, men ikke alt for populær. Hold dit hoved højt op, men ikke stikke næsen i luften. Stomp lidt, men gå hurtigt. Husk på, at piraterne havde tendens til at forblive beruset i lange perioder ad gangen, så du måske ønsker at slingre lidt, så godt.
 3. 3
  Gesture en masse, og tale med dine hænder. På et skib, det meste af tiden kan en person ikke få hende budskab igennem med blot ord.
 4. 4
  Tal som en pirat!
 5. 5
  Vær stolt, være stærk, »en flagre din pirattitude! Pirate piger kommer i alle former og størrelser. Det vigtige er, at deres kroppe er deres egne, t'do med som de vil.
 6. 6
  Aldrig aldrig ramt, spark eller fornærme dem, du elsker. Respektere dem dybt, men ikke baby, dem som de er ikke selvforsynende.
 7. 7
  Må ikke gå overbord, eller du får våde. Sommetider coverup, mascara, eyeliner og lip gloss er for meget og gøre dig se mindre piratey.

Tips

 • Rød er en stor "popping" pirat farve.
 • Være en drengepige. Feminine damer er ikke tilladt på et sørøverskib.

Advarsler

 • Må ikke dræbe nogen.
 • Dette er ikke en nøjagtig gengivelse af de faktiske pirater, men en guide til den moderniserede subkultur for at ligne en pirat pige.
 • Pas på den slags crowd du vise din pirat side til. Gå rundt i gaderne med den karakteristiske fordrukne swagger kan fremprovokere nogle hævede øjenbryn og berørte spørgsmål.
 • Ingen tan er en sikker tan. Tans kan føre til hudkræft, eller i det mindste, tidlige rynker og alder pletter. Overvej en selvbruner.

Ting du behøver

 • Bandanas med kranier, sorte og røde design
 • Klap for øjet
 • Peasant shirts
 • Shirts med cut-off ærmer
 • Bølgende capris
 • Kostume smykker
 • Fake garver
 • Sort, brun, natur eller kød-tonet øjenskygge
 • Sort eller brun mascara
 • Sort eller brun eyeliner
 • Rød, kød-tonet eller naturfarvet læbestift eller lip gloss (ikke falske udseende)
 • Varm blush
 • Hår highlighter