Wkadk

Hvordan til at handle som en pirat

I dagens foruroligende tider, hvorfor ikke være en pirat? Læs videre for at finde ud af hvordan!

Steps

Hvordan til at handle som en pirat. gå til en professionel for at få dit øre gennemboret.
Hvordan til at handle som en pirat. gå til en professionel for at få dit øre gennemboret.
 1. 1
  Kjole som en pirat. Her er nogle ideer:
  • Skær bunden af ​​alle dine bukser.
  • Find en puffy skjorte og bære det hele tiden. Hvis det var oprindeligt hvide, bør den gøre en pæn beige / taupe farve. Tilføj en kontrastfarve skærf. Hvis dit job forbyder dig til åbent klæde sig som en pirat, slid pirat gear under din virksomhed trop. Bare sørg for, at du vasker på skjorte tider. Måske en gang om måneden eller deromkring. Også holde din personlige hygiejne også!
  • Gør det til en vane med at bære en klap for øjet. Hvis det er muligt, skifte øjne hver dag, så du ikke belaster dine øjne.
  • Få en piercing på det ene øre og bære en lille hoop øreringe i det. For nøjagtighed, gå til en professionel for at få dit øre gennemboret.
  • Gå til solcenter ofte eller i det mindste i løbet af vinteren, når solen ikke kan tan din hud. Pirater har godt bagt hud, så du skal til!
 2. 2
  Tal som en pirat. Brug følgende ord som en del af din almindelige sprog: kammeratlig, booty, argh, kyndige, begravet skat, planke, slyngel, plyndrer, osv. Tal lavt, grusede stemme. Til at lyde som en pirat, er du nødt til at lyde mindst lidt udtørret og ru. I stedet for at skændes med naysayers, anmode om en parlay og insistere på, at de "holder til koden."
 3. 3
  Gå ligesom en pirat. Har en pirat-lignende swagger i dit skridt.
 4. 4
  Eliminere nogle pirat politik. Du behøver ikke at følge alle regler i bogen. For eksempel, ikke gider med en reel papegøje. Besøg din lokale konservator og se, hvad de har. Noget med fjer vil gøre.
 5. 5
  Gør din forskning. Læs om rigtige pirater og vide trivia så når andre spørger dig spørgsmål, så ingen tvivl om, at du egentlig om pirater.

Tips

 • For virkelig at blive taget alvorligt som en pirat, er du nødt til at opmuntre andre (venner, familie, din lokale købmand) for at blive en pirat og slutte sig til dig på det åbne hav. Bankdirektører, advokater, politifolk, børsmæglere og lærere også gøre gode pirater.
 • Pirates of the Caribbean-serien er et godt sted at hente tips, selvom det er en moderne fortolkning. Især ser scener med Kaptajn Jack Sparrow og kaptajn Hector Barbossa i dem, da de er gode til inspiration.
 • Mere autentisk scener kan ses i Roman Polanskis Pirates, 1986.
 • Folk vil tvivle dig, hvis du ikke er 100% engageret i pirat livsstil. Se om du kan låne en båd fra din lokale marina. I det mindste, kan du bære en åre rundt med dig.
 • Bemærk: spidsen sagde "åre" og ikke "padle" i foregående tip. Sidstnævnte er en død giveaway, at du ikke helt piratkopiering.

Advarsler

 • Fast piratkopiering er ulovligt næsten overalt. Det var indtil for ganske nylig, teoretisk straffes med døden i Storbritannien. Vær forsigtig!
 • Iført en klap for øjet vil svække øjet. Hvis du skal bære en, skifte dem fra øje til øje hver dag.
 • Pirates bære sværd og undertiden pistoler. Men det er ulovligt på det europæiske fastland (amerikanske love varierer fra stat), men legetøjspistoler og sværd arbejde stor at komme rundt lovene. Det er heller ikke anbefales, at du udskifter nogen lemmer med træ eller kroge.
 • Solcentre er farlige. Ingen tan er en sikker tan. De brænder din hud til en skarp til at slå det brune. Tanning kan gøre din hud, da det aldre, ligesom din bedstemor læder håndtaske ser.