Wkadk

Hvordan bliver mørkt

Har du befinder dig fascineret med alt mørke? Ønsker du at udtrykke din indre mørke? Tror du, du har hvad det kræver at trække fra Moody fortvivlelse? Hold læsning at finde ud af om du har hvad det kræver at få folk til at tro, du har brug for en virkelige liv!

Steps

Hvordan bliver mørkt. Blive fortrolig med mørket.
Hvordan bliver mørkt. Blive fortrolig med mørket.
 1. 1
  Må ikke volde! Må ikke foregive at være mørke, fordi du synes, det er cool, det er det ikke. Hvis alle dine venner gør det, har du sandsynligvis nødt til at finde nye venner.
 2. 2
  Blive fortrolig med mørket. Udvikle gode nattesyn og overvinde enhver frygt, du har af det mørke. En god måde at gøre dette på er at gå rundt dit hus om natten med lysene slukket. Det er sjovt at vågne op midt om natten og gå uden for en spadseretur. Opretholde en dyb åndelig forbindelse med månen. Hvis du absolut skal have nogle lyskilde, mens vågen om natten, tænde et lys - det giver en uhyggelig, romantisk, gammeldags følelse til alt.
 3. 3
  Mørke mennesker udsmykke deres værelser til at passe deres indre mørke. Fælles temaer af fortvivlelse omfatter røde og sorte roser, makabre billeder, stearinlys og nogen ordentlige (ikke billige leder) dekorationer designet til Halloween. Hjemmelavet indretning er ikke i det mindste smule skræmmende, så hvis du vil gerne have nogle reelle gotiske flair, gå til en lokal gård og få nogle skræmmende home decor stykker som ged kranier osv.
 4. 4
  Kjole i mørke farver. Må ikke bære lyse farver på alle. Sort er godt - det går med alt.Hvis mulige slid langærmede skjorter og sorte jeans, jo mere hud din dækker bedre, afhængigt af dine præferencer, kan du også vælge at bære en sort kortærmet skjorte og sorte jeans (shorts kan se god på nogle hunner, men det er sjældent tilfældet med mænd).
 5. 5
  For en ekstremt mørk udseende overveje at investere i en lang, sort, enkel gotisk stil trench coat (det ser godt ud i de fleste tilfælde, og vil virkelig forbedre din mørke).
 6. 6
  Forkæl din fascination med alle ting mørke. Dette kan betyde at forske mørke eller okkult-relaterede emner, picking up hobbyer som at skrive mørk musik og poesi, eller bliver natlige. Nogle gode ideer til at udforske er magi, død, vampyrer, nattetid, spiritualitet og noget gammelt.
 7. 7
  Være tilknappet og fjernt. Hvis du bor udenfor, vil du irritere færre mennesker.
 8. 8
  Lyt til mørk musik (selvom nyder det er valgfrit). Der er et stort udvalg af musik, der vil arbejde, fra klassisk til heavy metal eller techno til emo, at elske den individuelle fortjeneste af de kunstnere eller musik genrer lære. Symfonisk musik har tendens til at gøre underværker, samt klassisk inspirerede bands med en mørk kant (Evanescence eller Nightwish være gode eksempler).
 9. 9
  Sjældent tale eller socialisere. Dette er til gavn for samfundet som helhed, og det vil også give folk det indtryk, at du er lunefuld og indadvendt.
 10. 10
  tænke før du taler. At være virkelig mørke er mere end en tøj valg, det er en livsstil, så lad det permiate igennem dig og vise de ting, du gør. Hvis du skal tale prøv dit bedste for at tale i en formel og indsigtsfulde måde. Intelligens er sexet, og der er intet eksternt uvidenhed om blurting uanset hvad der sker til pop ind i dit hoved.
 11. 11
  At være hemmelighedsfulde er en del af at være mørke. Det inducerer også en fornemmelse af, at ingen bekymrer sig hvor elendig du er.
 12. 12
  Ophold indendørs eller på mørke steder, gardiner til at blokere ud lys lukket. Dette er afgørende, fordi en sund solbrændthed er bevis for sjov. Klar, bleg hud er kendetegnende for en sofistikeret mørk person.
 13. 13
  Solbriller er for skygge dine øjne mod solen, ikke for at se cool. Hvis du bære solbriller alle den tid, folk vil være mere tilbøjelige til at mærke dig som en poser.
 14. 14
  Vær dig selv. Goterne er aldrig bange for at være sig selv, så hvorfor skulle ikke mørkets (mørke personer). Hvis du tilfældigvis gerne Siouxsie og the Banshees og Soulja Boi, så sig det med stolthed. Intet er mere goth så være ærlig omkring dine interesser.
 15. 15
  For at opnå en mere helhedsorienteret mørk udseende overveje at dø dit hår sort eller få piercinger. Tatoveringer er også god, men husk "less is more".
 16. 16
  Længere hår vil fuldføre udseendet bedre - ja, det gælder også for mænd også. Hunnerne kan gå til en mid længde eller langt hår stil, være på udkig efter mørke leder stilarter, nogle gode stilarter omfatter bob og hime snit til kvinder. Krøllet hår måske ikke synes mørkt, men uanset hvilken slags hår du har, arbejder med det, kan sorte farvestof eller ekstreme nedskæringer gøre underværker på ellers normalt hår.
 17. 17
  Må ikke droppe venner for ikke at være som dig. Hvis de er sande venner, derefter ikke give op på dem. Måske de midlertidigt forvirret eller misforstår dig, men det betyder ikke, at det er overstået. Tal med dem, hvis du føler at du har brug for at få noget i det åbne, ikke holder alle de følelser flaske op.
 18. 18
  Må ikke forbande overdrevent. Der er ikke noget køligt om en person, der ikke har ordforråd. Vi har alle høre det alt for ofte, og bliver træt af det. En fire bogstaver ord, der glider her og der er naturligt, men når det gentager hver sætning - du ved, det er tid til at åbne op for en synonymordbog.
 19. 19
  Udvide din horisont. Darkness viser på mange måder, intellegence er en af ​​disse, børste op på emner som kultur, musik, kunst mv.
 20. 20
  Skolen er vigtig. Når high-school er overstået, hvad tror du der vil ske? Ønsker du at være den engang trist enspænder, der arbejder på de lokale butikker? Ønsker du at være en succesfuld medarbejder med penge nok til at leve komfortabelt? Svaret er simpelt. Gør sig godt i skolen og ikke koncentrere for meget på dit sociale liv, og hvordan du er opfattet. Før du ved af det, vil der være større problemer, der vil skulle tages hånd om.
 21. 21
  Må ikke vise eller skal opmærksomhedssøgende, den mørke mand / kvinde behøver ikke at vise, at de udstiller deres styrker i hverdagen, vil folk se dem og tænke på dig meget for det og ikke blive irriteret over du gå overbord.
 22. 22
  Mindre er mere. Dont gå overbord, darks er som goterne, men i modsætning til Goterne, at omstrejfende mod mere naturlige, klassisk inspireret udtryksform tendens. Dont være ekstrem, forestille vampyrer af gamle, bleg, smuk og kultiveret, det er det billede, du skal have i tankerne, når persuing den mørke look.

Tips

 • Bliver Mørk betyder ikke at være falske. For eksempel, er du en pige, der elskede ballet siden du var en Tyke. Tilmeld dig nogle erfaringer, tage en klasse, gør hvad du vil, ikke får alt for meget op på en stil, som du ikke gør, hvad du elsker (eller lignende).
 • Er ligeglad med hvad andre mener! En stor del af at være mørke er ikke omsorgsfuld.
 • Må ikke være bange for noget.
 • Bliver mørke betyder ikke, at du har du kigge eller handle emo, goth, eller enhver anden stereotype. Darkness er ikke en etiket, men en livsform, så tror ikke, at få mærket vil gøre dig mørkt.
 • Lov mørke. Må ikke bare handle deprimeret eller lunefuld.

Advarsler

 • Samfundet som helhed tror måske, at du er en ustadig, self overbærende menneske.
 • Mørke betyder ikke onde. Selv hvis du har en mørk personlighed, du stadig ikke bør mishandle andre mennesker.
 • Selvmutilering kan føre til inficerede nedskæringer, som fører til fatal blodforgiftning. Prøv at undgå at skære i almindelighed.
 • At være reclusive høj grad vil reducere dine chancer for nogensinde at have sex, medmindre du finde en anden mørk sjæl at være reclusive med.
 • Mennesker i dit liv, kan flipper ud, hvis du laver en pludselig ændring fra normale tøj til mørkt tøj.
 • Du kan udvikle en D-vitaminmangel fra opholder sig indendørs hele dagen

Ting du behøver

 • Skræmmende dekorationer
 • Gyserfilm
 • Mørk farvet tøj
 • Gothic søger sølv eller tin smykker
 • Hårfarve
 • En dyb forbindelse til mørke