Wkadk

Hvordan laver punk tøj

Mange drenge og piger ønsker at blive en punk, punk-rocker, osv. Nogle gange er det svært - især når man ikke har nok penge til at købe nye ting og ændre din påklædning til punk. I virkeligheden bør du ikke behøver at købe nyt tøj på alle. Alt hvad du behøver for at arbejde med, er allerede i dit skab, eller købe nogle gamle tøj fra en genbrugsforretning...

Steps

Hvordan laver punk tøj. Kig på design, du måske ønsker at integrere i din garderobe.
Hvordan laver punk tøj. Kig på design, du måske ønsker at integrere i din garderobe.
 1. 1
  Kig på design, du måske ønsker at integrere i din garderobe. Nogle punk inspirerede tøj kan findes i de fleste Hot Topic butikker, men sørg for at du ikke går vanvittigt at kopiere det, som du kan betragtes som et indkøbscenter goth. goth eller cyber goth look. Hvis du kan, ikke engang købe fra mall butikker og købe stof ved en indie stof butik.
 2. 2
  Du kan tilføje lynlåse, kæder, D-ringe, remme, bum flapper, knopper eller noget andet til et par af tøj for at gøre dem punk.
 3. 3
  Eksperimenter med farve. Da punk bevægelsen blev startet, det vigtigste var at chokere andre med frisurer og tøj. At forsøge at chokere folk prøve at tilføje lyse farver til dit tøj, såsom at male et bukseben grønt, tilføjer band patches til et par bukser, eller skrive på tøjet med markør.
 4. 4
  Brug trykning, jern-ons, patches, knapper, sikkerhedsnåle, markører og maling for at skabe en skjorte matcher din personlighed. Transforming Ts i band shirts er en god idé. Shirts med obskure billeder, der dækker Skjorten er smilet på.
 5. 5
  Tag enklere beklædningsgenstande såsom et par jeans, og tilføj din egen stil for at gøre dem helt unik.
 6. 6
  En stor del af den tidlige punkscene var slogans og pullock look. for slogans tage sangtekster eller noget du holder af, og skrive det på bagsiden eller forsiden af ​​en almindelig skjorte, som regel købt til en genbrugsforretning. For pullock look, få en genbrugsforretning skjorte, sætte den på jorden og splatter det med maling.
 7. 7
  Brug din fantasi. Piger kan bruge snørebånd (enhver farve) og forvandle dem til chokers.
 8. 8
  Hvis dit tøj falde fra hinanden, gaffatape eller sikkerhed pin dem sammen igen.
 9. 9
  Færdig.

Tips

 • Brug tandtråd i stedet for tråd. Det varer et helt liv, ser Awesome, og ikke filtrer sig selv. (Old school punk spids)
 • Dye, klippe, sønderdele, applikation. gøre noget. Badges eller tappe er old school punk i nogle tilfælde, men bringe den tilbage. Det virker godt på ethvert budget.
 • Hvis du skal investere i noget, gør det to bælter. de bør besat, i sort eller hvid, og en anden lys farve.
 • For flere punk stykker, køre en billedsøgning for punk eller andre tilknyttede ord.

Advarsler

 • At blive en punk er ikke kun dressing den del, men at ændre hele din livsstil. gør ikke dette for det rene ønske om at ville passe sammen med dem.
 • Vær sikker på, at du ønsker at blive punk. Hvis du skifter mening senere, vil det være for sent at redde dit gamle tøj.

Ting du behøver

 • Saks
 • Måske tacky lim (ikke håndværk lim fra skole)
 • Syning udstyr (sandsynligvis)
 • Iron-ons
 • mere how-to er fra internettet. uden et spørgsmål.