Wkadk

Hvordan til at være anderledes

Der er mange mennesker derude, der ønsker at være "en del af mængden." Hvis du ønsker at være leder og skiller sig ud fra mængden i stedet, så er denne artikel for dig. Det er en vidunderlig følelse at vide, at du er originale og unikke.

Steps

Hvordan til at være anderledes. Stop bekymre sig om, hvordan andre mennesker ser dig, i det mindste til en vis grad.
Hvordan til at være anderledes. Stop bekymre sig om, hvordan andre mennesker ser dig, i det mindste til en vis grad.
 1. 1
  Stop bekymre sig om, hvordan andre mennesker ser dig, i det mindste til en vis grad. Du er nødt til at være sikker i din egen væsen, før du med held vil kunne være anderledes.
  • Prøv ikke at sammenligne dig selv med andre. Hvis du rent faktisk er interesseret i at være underligt for at lære fra dig selv og din verden, snarere end fordi du ønsker at sætte på en facade af unikke (som du vil blive træt af og kaste væk til sidst), ikke gør dette til en konkurrence.
 2. 2
  Reflektere over dig selv. Læse bøger, se andre. Hvad gør dem specielle? forsøge at finde ting, der gør dig skinne, og arbejde på at udvikle dem til deres fulde potentiale.
  • Vid, at det er okay at efterligne en række mennesker i små måder. Dette kaldes "inspiration". For eksempel kan du vedtage Jackie Kennedys vane at tale sagte, Audrey Hepburn frisure, og din bedste vens sarkasme (men ikke decideret efterligne hende, det er irriterende). Ved vedtagelsen af ​​vaner, som du virkelig elsker, og udvikle dine egne interesser og personlighedstræk, vil du opdage dit sande selv.
 3. 3
  Vedtage tøj ideer fra en række forskellige kilder. For eksempel kan din skjorte blive påvirket af Ralph Laurens nyeste kollektion, mens din cool nederdel kan være blevet inspireret af 1940'erne film du har set. (PS:. Klæd den måde, du virkelig ønsker at, ikke bliver for fanget i at være forskellige) Bær ting, som du elsker og se godt ud i, ikke ting, der er nødvendigvis "i stil."
 4. 4
  Find gode, positive venner med forskellige interesser. De vil støtte dig i at blive mere selvsikker. Lær og finkæmme de positive forskellige ting, du kan lære af dem.
 5. 5
  Være intelligent. Fordi hvis du ved alt, kan du bedre bestemme, hvem du ønsker at være. Bliv den dreng, der lyder "Et Dukkehjem" og "Gossip Girl". På denne måde kan du udvikle et fuldt funktionelt sind af dine egne, uden at være unødigt påvirket af andre. Samtidig vil du lære at vide præcis, hvad det er du ønsker.
 6. 6
  Holde et åbent sind og respektere andre folks forskelligheder. Må ikke afvise en klike bare for at tilslutte sig en anden. En virkelig anderledes person er en person modig nok til at stå på egne. Nogen der har deres egen rygrad.
 7. 7
  Husk, at selverkendelse er en løbende proces. Den person, du er på 15 er ikke, hvem du vil være på 22 eller 49, eller 97! Vores behov og interesser ændrer som vi bliver ældre. Ting, der var vigtigt for os så, nogle gange ikke synes at noget længere. Visdom erstatter smålige ambitioner som vi lærer at vokse fra os selv.
 8. 8
  Vær modig! Ingen behøver at være en glødende tilhænger. Nogle gange er det godt at skabe en præcedens, og lad andre følge i dine fodspor. Dette indebærer ikke at være arrogant eller fuld af dig selv. At være fed bør definere din styrke og attributter som en fuldt funktionel og optimistisk menneske.
 9. 9
  Lær et nyt sprog, der ikke tales. At lære et nyt sprog er stor og kan gøre en forskel i de mennesker, du møder samt fremme dig selv i forskellige karriere felter.

Tips

 • Prøv at være i fred med dig selv. At være en spydig person, fordi folk spørgsmålstegn ved din mærkværdige får du ingen steder. At blive overrasket, hvis folk ikke kan lide din skøre er bare uvidende dumhed fra din side. Hvis du ikke er villig til at udholde nogle mærkelige blikke eller kommentarer, vil du ikke have andet valg end at holde din blomstrende fremmedhed til dig selv.
 • At være tilfældig for at virke underligt ofte meget modbydelige og er igen meget overfladisk. Det vil ikke nødvendigvis hjælpe dig se verden på en ny eller anderledes måde.
 • Være meget åben, eller i det mindste forsøge at være. Lær at se verden fra forskellige perspektiver (og ikke nødvendigvis kun menneskelige perspektiver, enten). Må ikke være bange for dem, der udfordrer dine fordomme og værdier. Samtidig, være på vagt for at være for godtroende.
 • Må ikke handle bedre end dem, der ikke er anderledes. Mange af dem virkelig lide de stilarter, de bærer og TV viser de ser. Husk, populære ting er populære for en grund. Må ikke afvise dem, som du virkelig kan elske dem. Du kan blive overrasket over "The OC" s Vid eller forelsket i The Plain White Ts.
 • For dem, der har tålmodighed og ansvaret for det, kan visse former for praksis giver dig interessante resultater, nogle af disse er meditation, drøm undersøgelser og psykedeliske stoffer (se første punkt på advarsler)
 • Bare skinne og være dig selv!

Advarsler

 • Lad ikke folk lade dig ned, fordi du ved, hvad? De er jaloux, fordi du har din egen cool stil
 • Må ikke mærke dig selv. Bare fordi du føler, at du er en "gangsta" betyder ikke, at du ikke kan elske ballet.
 • Vær opmærksom på, at ved at spørge en anden, hvordan man kan være anderledes, er du besejre formålet med, hvad du forsøger at gøre. Hvilket betyder, hvis du spørger en anden, hvordan man kan være anderledes, vil du ikke være anderledes, fordi langt størstedelen af ​​den tid, de fortæller dig ting, som de selv ville gøre for at være anderledes. Derfor spørger en anden, hvordan at være anderledes er praktisk taget umuligt, fordi de ubevidst vil fortælle dig, hvordan du være ligesom dem. Det er en ganske paradoksal gåde, er det ikke?
 • Husk, at være underligt ikke nødvendigvis er bedre end "at være normal." Alle mennesker er underlige på deres egen måde, selv om de er i overensstemmelse med samfundets regler. Bliver "normal" kan simpelthen betyde, at du foretrækker en måde at leve noget mindre fyldt med forvirring, ulige tænkning og indre kamp - en enkel, behagelig liv (noget, som mange begær, og forståeligt nok).