Wkadk

Hvordan at være gådefulde

Mystisk, svært at fatte, tvetydige, forlader folk spørger... hver af disse egenskaber går mod at gøre en person synes gådefuld. En gådefuld personlighed handler om at være fantasifuld, erstatter det banale med de kreative og altid overraskende folk med dybet af din viden og charme. Efterlade mennesker undrende og de vil være nysgerrige efter at vide en hel del mere...

Steps

Hvordan at være gådefulde. Må ikke være så ivrige efter at udfylde hullerne.
Hvordan at være gådefulde. Må ikke være så ivrige efter at udfylde hullerne.
 1. 1
  Tie oftere end ikke. Være rede til at forlade nogle ting usagt og at holde igen på at dele dine tanker hele tiden. Talk, når du ved, det er afgørende, men ikke taler hver chance du får. Ikke alt skal være kommenteret - sige ting bare af hensyn til at blive set for at være "deltagende" eller "en af ​​crowd" er ofte blot "støj". Vigtigst er det, gør din eksistens afhænger ikke af sanseløs snak, danner et stærkt indtryk er ofte om, hvordan du bærer dig selv, hvordan du begrænse dig selv fra tomgang kommentar og hvordan du indskyde intelligent, når det virkelig er en målrettet og meningsfuld ting at gøre.
 2. 2
  Må ikke være så ivrige efter at udfylde hullerne. Pauser i samtalen har en magt alle deres egne, de kan tillade refleksion, kan de tillade, at taleren til at genvinde fatningen, og de kan også forlade masser af tid til lytterens fantasi at fremmane hvad det vil. Nogle gange er det ikke så meget, hvad du siger, som hvad du ikke sige.
  • Når nogen siger det metaforiske "jump", ikke være så klar til at spørge "hvor højt?" Tag din tid til at reagere på krav og ønsker fra andre mennesker. Spørg dig selv - og dem - spørgsmål om deres motiver. Fortæl folk, du gerne vil tænke over det, og at du vil vende tilbage til dem.
  • Hvis nogen grævlinger at du reagerer på dem hurtigt, så spørg dig selv "hvad er hastværket?" og høfligt men bestemt fortælle dem, at du vil svare på et senere tidspunkt. Tillad dig selv tid til at afveje muligheder og for at træffe gode beslutninger, det er sådan en tabt kunst for mange, at det vil virke temmelig gådefulde og dragende.
 3. 3
  Vær forsigtig med, hvor meget information om dig selv, du deler. I en verden, hvor vi hele tiden at vide, at vi er nødt til at råbe op eller risikere aldrig blevet bemærket, for meget snak og give væk alle dine hensigter, kan drømme og ønsker resultere i information overload og stereotyper. Med intet tilbage at dele, er mysteriet væk, og det kan nogle gange være svært at ændre folks opfattelse af dig, fordi de har hørt alt for meget om, hvem du tror, ​​du er nu. Må ikke kasse dig selv i - være fornuftig med hvad du fortæller bekendte og fremmede om dig selv, være mere generøse med dem tættere på dig.
 4. 4
  Vær kreativ i dine samtaler med andre mennesker. Smalltalk af natur tendens til at være meget banal og trættende. Det handler om vejret, arbejde besvær, børnepasning, trafik snerrer mere vejr, leveomkostningerne, etc. I sidste ende, small talk er ikke det domæne af en gådefuld person. Vær forberedt på at tackle glide ind banalitet gennem kreative svar:
  • Når samtalen ned i de samme gamle udslidte emner kommentere på, hvordan ekstraordinære du finder det, at mennesker ty til sådanne typiske emner, når de har en chance for at komme sammen. Derefter ændre emnet til noget langt mere kødfulde og lokkende, jo mere kompliceret og fascinerende, jo bedre for din gådefulde status.
  • Skift typiske udsagn og reaktioner i poesi, lyrik eller filosofere. Må ikke give de sædvanlige svar på spørgsmål som "Hvordan har du det?" og ikke forklare dine basale følelser som "jeg er tørstig" i sådanne monotone måder. Vær kreativ og sige ting, der virkelig gør folk sidde op og tage varsel. For eksempel forklare, at du er tørstig i sjove måder, såsom "overalt jeg ser Jeg ser springvand af øl, villig mig at komme bade i dem."
 5. 5
  Udvid dit ordforråd. Tilbring tid hver dag lære et par nye ord og øve dem i dine sædvanlige samtaler. Den bredere dit ordforråd, jo mere fascinerende, du vil lyde til andre og mere gådefulde du vil synes, når de er tvunget til at kontrollere deres ordbog til virkelig at forstå, hvad du er på ca.
  • Arbejd din hjerne. Udleje din kloge side ved at fodre din hjerne med god information og mental motion. Gør obskure gåder. Sammensæt puslespil ringe. Gør ord og tal gåder. Læs bøger af obskure fakta. Skub dig selv til at lære noget, du troede, du kunne ikke, som fysik, madlavning eller andet sprog. Udfordre sig selv vil holde dig beskæftiget i livet og dermed interessant for andre, der vil hele tiden spekulerer på, hvordan du formår at være så alskens og bevidste.
 6. 6
  Hold dine planer for dig selv. Bortset fra dem, der er tættest på dig, er der ingen grund til at sende din færden hele tiden. Aldrig nævne hvor du skal hen. Hvis nogen spørger, svare i form af naturalier, såsom "samme sted som du i sidste ende" eller "nu, er et godt spørgsmål, jeg bare ønske jeg havde svaret," og så videre.
  • Hvis du planlægger at bevæge sig væk, tage et emne og give dem til en, du holder af. Fortæl dem det er noget at holde. Det er den slags adfærd andres altid finde mystisk.
  • Fjern placeringen oplysninger og opdateringer fra dine sociale netværk-konti som Twitter og Facebook. Online op med at kalde dig selv en borger i en bestemt nation - du hører overalt i cyber verden.
 7. 7
  Gør folk arbejder hårdt for at komme tæt på dig. Selvom du måske har en overflod af tillid, en gådefuld person, udøver også en stor diskretion i hvem de placerer denne tillid. Dem, som du ringer til din nærmeste og kæreste skal optjene dette sted ved at demonstrere deres tillid til dig og ikke gør noget for at undergrave din tillid i dem. Ligeledes indser, at du også skal optjene folks respekt, det er noget, der ikke kan købes eller tvinges.
  • Udvikling nærhed med tillid er en to-vejs gade - du har brug for at lære, når det er okay at lade folk tæt nok til dig. Selv gådefulde folk har folk i deres liv, som de helt kan stole på, det handler om at gå efter kvalitet frem for kvantitet.
  • Være kræsne i hvem du lader komme tæt på dig. Enhver person, der er tæt på er potentielt i stand til at afsløre dine vaner, sympatier og antipatier, præferencer, daglige rutine, og lignende, og dermed faldende din gådefulde faktor og åbne dig op til nysgerrige. Vælg at være tæt kun til dem, der respekterer dit behov for privatliv, ydmyghed og stille tilgang til livet.
  • Må ikke lider tåber. Hvis nogen viser sig at være meget forskellig fra den person, du troede, de var og opfører crassly eller dumt, såsom sladre, bagholdsangreb, bliver kedelig eller bagatellisering dig, må du ikke tøve med at distancere dig selv fra denne person. Medmindre (hvis nogensinde) denne person er i stand til at løse hans eller hendes problemer, er dette ikke nogen at være tæt på.
 8. 8
  Vær stoisk. Stoikerne kontrollere deres følelser og lidenskaber, så fronten de præsenterer for verden synes sammensat, rolig og uanfægtet. Dette er ikke at sige, at du mangler lidenskab eller følelser, men snarere, du vælger ikke at nedværdige sig selv ved at handle på måder, der vises alt for følelsesladet, reaktiv eller latterligt ophidset. Vælg i stedet at tage livet som det kommer, reagerer roligt til alle former for nyheder, der kommer din vej og har et "godt, når jeg har kigget ind i det, vil jeg gøre op mit sind" tilgang til alting. Overreagerer, opfører barnligt, hoppe med spænding eller kollapse med bekymring, er ikke noget, du gør, gådefulde folk ikke giver meget væk, nogensinde.
  • Steer klart af følelser og holde ikke-fordømmende.
  • Reager gennem clearheaded og tankevækkende handlinger, ikke gennem forrykte følelser.
  • Vær forsigtig med, hvordan du viser smerte. Hvor det er muligt, skal du ikke vise det udadtil. Du skal dog ikke være en martyr enten - hvis du har løbende smerter, fysiske eller følelsesmæssige, se din læge. Efter alt, hvad der sker i private ophold private og gådefulde folk stræber efter at forblive sunde (fordi det betyder mindre smerte i sidste ende).
  • Træn, holde sig i form og spiser sundt. Kig efter din krop og sundhed, så du kan forblive stærke i enhver situation.
 9. 9
  Lev i nuet. Fortiden er gået, og du behøver ikke købe ind nostalgi eller græd for offeret, du engang var. Faktisk aldrig gådefulde mennesker ser sig selv som ofre, ting sker, du lærer, så du bevæger dig på. Især undgå at blive trukket ind i samtaler om fortiden med andre, når dine kolleger, venner, holdkammerater eller hvem synes at være at få kørt ned voksning om de "gode gamle dage", som om der i dag betyder ikke noget, sæt dem lige. Skifte emne, og returnere dem til her og nu.
  • Aldrig diskutere tidligere flammer, elsker, hak i bæltet, erobringer, uanset hvem. Hvis der er smerter fra en opløsning eller tab, tale med nogen fortroligt, såsom en terapeut eller en betroet bedste ven til at hjælpe dig videre, men aldrig videregive oplysningerne mere bredt. Din fortid er ikke foder til nutidens banale bar chats.
 10. 10
  Være venlig og være betryggende. Gådefulde folk kan synes mystisk, men de er ikke ensbetydende livlig eller tankeløs. Faktisk er din stærke tilstedeværelse ofte fundet at være betryggende, fordi folk ved, at du ikke sladrer, misligholdelse tillid eller hænge andre ud for at tørre. Du er troværdige, og folk er tilbøjelige til at bringe deres betroelser og bekymringer til dig. Når dette sker:
  • Være venlig. Medfølelse er både en måde at støtte andre og til at vedligeholde din gådefulde tilstedeværelse, og i trøstende andre, er fokus altid bevæget sig væk fra dig, så folk i ærefrygt på den grænseløse overvejelse du have for medmennesker.
  • Forsvare dem i nød. Du kan synes urørlig, selv hård måske, men du ved, at retfærdigheden spørgsmål. Stå op for nogen, når de er mobbet, skadet eller behandlet dårligt. Evnen til at stå op og tage et principielt standpunkt er et tegn på styrke og en vilje til at modstå intimiderende holdninger omkring dig, og giver dig en helt-lignende kvalitet i et solidt stille og beskedne måde.
 11. 11
  Være fair minded og villig til at bryde reglerne, hvor reglerne er dumme. Dumme regler er lavet til at blive brudt, når de ikke tjener deres formål overalt i livet er der selvpålagte regler, arbejdspladsen regler, skole og college regler og mange andre regler. Mens mange regler er handy og vigtige for et velfungerende af vores liv, mange andre regler er forbi deres brug-efter dato eller gøre andet liv lettere på bekostning af en anden. Regler breakers er uafhængige tænkere, der starter bevægelser, svaje skarer og skabe bedre futures, fordi de ser ud af boksen og er ikke bange for at udfordre, hvad fortjener at blive ændret.
  • Kender forskellen mellem en dum regel og et gyldigt regel. En tåbelig regel kan være en, der stopper nogle mennesker fra at opnå deres fulde potentiale, men giver mere privilegerede mennesker at få, hvad de ønsker, eller kan det være en, der favoriserer overensstemmelsen løbet innovation og kreativitet, eller en, der fortæller folk til at arbejde hårdere og hurtigere når dette er at skade dem. En gyldig regel kunne være en, der sikrer, at folk ikke skader sig selv eller andre, eller en, der sikrer, at alles udtalelser er blevet taget i betragtning. Bestemmelse af dumhed eller gyldigheden af ​​en regel vil afhænge af kontekst og din forståelse af, hvordan tingene fungerer i den givne situation. Sørg også for fuldt ud at forstå konsekvenserne af ikke at gå sammen med de regler, typiske reaktioner omfatter social udstødelse, blive fyret og miste ud på ting, du ønskede. Sørg for at du kan håndtere konsekvenserne, eller være så subtile ingen kender dit engagement eller hvordan ændringerne skete!
  • Må ikke forveksle bryde reglerne med at bryde loven. Regler er alle de små retningslinjer foretrukne rutiner, reglets og lignende, der er knæsat ved arbejdspladser, klubber, foreninger osv., og mens mange af disse regler sikrer en smidig afvikling af en bestemt begivenhed, organisation eller virksomhed, de er ikke altid klar, indlysende eller endda hensigtsmæssigt. Love, på den anden side, er socialt tolereret, lovgivningsmæssigt mandat realiteter bakkes op af håndhævelsespraksis. Love er ting, som alle har indvilget i at følge sammen en eller anden måde, således at samfundet fungerer ordentligt som en helhed. Hvis du ikke kan lide de love, der er mange legitime, ikke-voldelige måder at få dem ændret i sidste ende, og måske du kan endda gøre en karriere valg ud af dette. Men du behøver ikke bryde love eller du trods selv alene og tid tilbragt i fængsel eller undgået af samfundet tid tabt for evigt, endsige sprænge dit gådefulde status.
  • Vær sikker på, at din følelse af "retfærdighed" ikke er skævt. De, der føler sig offer, vred eller bange tendens til at have en skæv vision om, hvad er bare. Ægte retfærdighed er baseret på objektive, begrundet og velovervejet refleksion. Det kan tage dig år at være sikker på, at dine bekymringer er netop, men bedre, at end at blindt oprette vrøvl over noget, der virkelig vedrører kun dine præferencer.
 12. 12
  Fortsætte usædvanlige interesser og hobbyer. Lad din indre skøre ved at følge en interesse eller hobby, der er ud over det sædvanlige, og helt sikkert noget, der vækker nysgerrighed i andre. Saml mærkelige ting, gå på vandreture til steder få besøg, tage billeder af street riste, forsvinde i baghus i timevis "gøre noget mystisk", deltage i konventioner om ydre aliens, og så videre. Uanset hvad du vælger at gøre, ikke følger pakken, selv om du forfølge en temmelig konventionel hobby eller interesse, finde et aspekt af det, som andre har forsømt eller har endnu ikke indset eksisterer og få mest ud af at blive den førende ekspert i det.
 13. 13
  Vær forberedt. Altid har det rigtige værktøj til alt med dig. Tænk frem til de steder, du vil være for dagen, og de typer af ting, der kan konfrontere dig og være sikker på at have de varer på dig. For mørke, har en telefon med en indbygget lommelygte. For udslip, har en plet tørre for at tilbyde den ulykkelige offer. For nedskæringer, trække en Band-Aid og lidt antiseptisk creme. For tørst, tilbyde din fritid vand. Altid være forberedt, så andre er i ærefrygt for din effektivitet i enhver situation.
  • Gådefulde mennesker er ikke sandsynligt, at ønsker at slæbe rundt på en stor pose af udstyr. Også, hvordan man får mest ud af objekter omkring dig for sikkerhed, nødsituationer og overlevelse formål. Tag et kursus i førstehjælp, hvordan man bruger ting i naturen for at spise, drikke og husly, være klar over, hvordan man bruger hverdagsting til at fastsætte pletter, reparere flænger og sætte håret på plads igen. Vide, hvordan du får mest af alt er afgjort tegn på en gådefuld person, fordi det trækker sammen selvsikkerhed, dyb viden, kapacitet og evne til at bevare roen og sammensat under pres og en villighed til at give nye ting en chance.
 14. 14
  Ophold afslappet. Frem for alt er gådefulde folk ikke fussed om, hvad andre mener om dem. Heller ikke de forsøger at hårdt for at dyrke charme - charme er et biprodukt af at være rolig, eftertænksom, hensynsfuld og klar til at udfordre status quo. Charm er ikke noget, der kan plukkes fra en hylde og slidt (selvom gådefulde folk altid bør sørge for at præsentere sig godt gennem god grooming og pæne tøj). Ved ophold afslappet og veltilpas om dig selv og de situationer, du befinder dig i, vil du altid formår at udstråle både gåde og charme.
 15. 15
  Undersøgelse værker af carlos Castaneda, især hans senere bøger. Han udviklede et helt system af gådefulde adfærd.

Tips

 • En god karakter, der er et godt eksempel på gådefuld er Lelouch Lamperouge fra "Code Geass". Tjek ham ud for at se, hvad en rigtig gåde er.
 • Hvis en del af grunden til at du ønsker at være gådefulde, er at få datoer, er du nødt til at være en smule mere end gådefuld. Arbejde på din charme, considerateness for andre og holde dit udseende i god form.
 • En anden ville være Kurt Cobain forsanger i Nirvana, han er også et godt eksempel på en gådefuld karakter. Se et interview med ham, og du vil se hvordan man kan være rolig og fattet og samtidig komme på tværs som intelligent.
 • En undtagelse ville være Russell Brand, en eller anden måde formår han at trække ud opfører ophidset og ekstatisk samtidig komme på tværs som intelligent og gådefulde.

Advarsler

 • Må ikke bryde loven. Du kender konsekvenserne, hvis du gør. Det er aldrig anbefales.
 • Må ikke forveksle at være gådefulde omkring andre med at være en gåde for dig selv. Selverkendelse er afgørende for at leve et godt liv, og det er noget, du skal arbejde på at opdage hele dit liv. Må ikke forsømme denne del af din egenomsorg - læs meget, holde dine tanker i et tidsskrift, være åben for nye oplevelser, udfordre din frygt og misforståelser og altid være villig til at lære.
 • Må ikke være en person, du ikke er. Glem aldrig, hvem du virkelig er.
 • Kommunikere og handle med ikke-voldelige hensigter på alle tidspunkter. Vold er et tegn på at miste kontrollen, noget gådefulde folk aldrig gøre.