Wkadk

Hvordan til at klæde og opføre sig som en indie pige

Indie piger er glade, populære og åh så meget mode.

Steps

Hvordan til at klæde og opføre sig som en indie pige. Være quirky og cool.
Hvordan til at klæde og opføre sig som en indie pige. Være quirky og cool.
 1. 1
  Dress indie. Indie piger er altid på mode uden at være mainstream. De klæder men de har lyst til. Mørke skinny jeans som denim eller grå er i. Så med måske en sød vintage top. Også kjoler med blomster print eller noget i lignende på, strømpebukser og støvler / lejligheder ser godt så godt. Når shopping tænker Kate Nash, Peaches Geldof, Mischa Barton etc.
 2. 2
  Være quirky og cool. Indie børn er altid afslappet og let at komme i gang med (cool), men de er også glade og lidt højt, ikke være over toppen skønt! Hvis du er genert så der kan arbejde så godt.
 3. 3
  Lyt til indie bands. Indie børn har tendens til at lide deres egen musikstil, så du kan lide hvad du vil virkelig. Men nogle Indie bands oprindeligt betyder Independent Label. Ligesom The Verve. Men for nylig Indie er blevet mainstream, så prøv bands som The Kooks, Manic Street Preachers, Florence And The Machine, One Night Only, Missy Higgins, vaccinerne og Two Door Cinema Club etc.
 4. 4
  Få tilbehør. Der er tonsvis af tilbehør, du kan føje til dit outfit. Du kunne bære lidt baret hatte. Lang beaded halskæder, som du kan vikle rundt om halsen et par gange. Sliver armbånd ringe og søde øreringe. Øreringe kan være temmelig meget noget, så længe det ser fantastisk med dit outfit.
 5. 5
  Arbejde på dit hår. Dit hår vil afslutte enhver look. Hvis du har en dårlig hår dag, bære en hat, men bortset fra det, kan dit hår være enhver længde og enten blond eller sort eller brunette eller rød er god. At have et par lag ser godt ud, men ikke går overbord, fordi det vil gøre dig ser scene ikke indie. En side frynser passer de fleste mennesker, men det gør en fuld frynser så vælg alt efter hvad du foretrækker. Bind dit hår op, hvis det er længe nok, vil det gøre dig ser mere "Wow!" når du har det ned.
 6. 6
  Være omgængelig! Må ikke blive inde at være kedelig, gå udenfor med dine venner hænge ud har en griner og tage billeder til at huske gode tider. Men når det er koldere, vil du ikke ønsker at være udenfor så meget, har sleep-overs så meget som du kan. Du bør dog stadig være aktiv på noget som MSN, Bebo, Myspace, Facebook osv., fordi det vil give dig flere venner.

Tips

 • Gå på indkøb på sparsommelighed butikker eller goodwill mest Indie ting er billige og overkommelige.
 • Aldrig fortælle folk, at du er en indie.
 • Få et kamera eller låne fra venner, vil du ikke ønsker at glemme de gode tider.
 • Kjole i behageligt tøj.
 • Hvis du har problemer med at finde store indie musik, tjek nogle musik sites som pitchfork eller lignende.
 • Gå ud og have det sjovt!
 • Lyt til indie musik.
 • Hold dit hår naturligt, farvning det vil ødelægge dit hår.
 • Gå til festivaler som T i parken, Rockness, Underage Festival eller Glastonbury. De har tonsvis af Indie bands, og du vil møde folk.
 • Være aktiv på MSN / Bebo / Myspace / Facebook.