Wkadk

Hvordan man laver en pige gå amok over dig

Har du nogensinde ønsket virkelig en pige en masse, men troede hun var vej ud af din liga? Den dårlige nyhed er, det sker. Den gode nyhed er, betyder det ikke at! Hvis du er klar til at gøre den pige din, vil denne artikel lære dig, uanset hvem du er, eller hvad du ser ud! For at gøre enhver pige vild med dig, skal du følge disse instruktioner.

Steps

Hvordan man laver en pige gå amok over dig. Lær at handle omkring piger.
Hvordan man laver en pige gå amok over dig. Lær at handle omkring piger.

Metode én: forstår piger

 1. 1
  Lær at handle omkring piger. Før du single ud af en bestemt pige til at arbejde din charme på, er det en god idé at forstå, hvordan man opfører sig omkring dem i almindelighed. I virkeligheden, jo flere piger som dig i generelt bedre er dine odds er, at den, du er interesseret i, vil tage varsel.
  • Der er en masse myter derude om ting, som piger ikke kan lide: at være en "nice guy," at være følsomme, etc. tro disse myter kan faktisk miste dig point.
  • Forkæl veninder (i modsætning til veninder), på en måde, som en af ​​de fyre: være venlig, tale om dine fælles interesser, fortæller vittigheder, og lyt. Kast i nogle ekstra høflighed og overvejelse og voila! Du er på vej til at blive det ned-på-jorden, ridderlig fyr hun håbet på.
 2. 2
  Være vellidte. Men du behøver ikke være en dørmåtte. Det er fint-godt, faktisk, at være rart, og for at være følsomme, men ikke skubbe det så langt, at du bliver som en bror. Det er dødens kys til ethvert håb du måtte have, så lad din samtale gå ind i områder brødre aldrig gå.
  • For eksempel sige noget lignende, "Du ser nice, Julia," kan være sandt, og hun vil sikkert gerne høre det, men c'mon, det er noget hendes bror kunne sige! Prøv i stedet noget lignende "Damn, Julia, du ser sexet i dag. Disse jeans er smokin 'på dig!" Tænk hendes bror måske sige, at? Sandsynligvis ikke. Men du er ikke hendes bror, og du aldrig ønsker at give hende grund til at tro andet.
 3. 3
  Sætter pris på det hele menneske. Folk har en tendens til at give, hvad de får, og få, hvad de giver. Hvis hun tror, ​​du værdsætter hendes bare for hendes sind, så er det sandsynligt, at hun også vil sætte pris på dig for dit sind, også. Men ikke din krop, brormand.
  • Sætter pris på alle hendes-hendes sind, hendes ånd, og hendes krop. Lad hende vide, at du synes, hun er smuk eller sexet, eller begge dele.
 4. 4
  Vær opmærksom på piger, der ikke er vant til det. Masser af perfekt nice, smukke piger får tilbage på sidelinjen, fordi de er stille, genert, eller ikke en del af et fashionabelt social gruppe.
  • Næste gang du sidder ved siden af ​​en af ​​disse piger i klassen op strejke en samtale med hende, næste gang du ser en pige stående rundt til en fest eller en klub, invitere hende til at danse. Selvom det er klart, at der ikke er nogen romantisk interesse, vil hun ikke glemme det-og hun vil aldrig se på dig på samme måde igen.
  • At lære at interagere med piger på det sociale plan, uden at ville andet end deres virksomhed, er det en god lektie at lære. Jo mere komfortabelt du er omkring piger i almindelighed, jo mere tryg vil du være, når du møder nogen, du virkelig gerne.

Metode to: repræsenterer dig selv

 1. 1
  Skift dit profilbillede. Hvis din aktuelle foto viser dig blinkende dit bedste smil ind i kameraet, skal du slette den med det samme, undersøgelser viser, at selv om fyrene er mest tiltrukket af billeder af smilende piger, piger er de mindst tiltrukket billeder af smilende mænd. I stedet foretrækker de billeder af fyre, der enten ser stolt eller nedslået.
  • Undersøgelser viser også, at den venstre side af ansigtet tendens til at blive betragtet som den mest attraktive. Tag et nyt billede af dig selv ser ud og til højre med enten en rugende, nedad kigger, Edward-Cullen-ey look eller en kæk, up-ward leder, Jacob-Black-ey look-og se "folk", og "favoritter" hælde i.
 2. 2
  Forsøg ikke for hårdt. Hvis dit billede kommer ud som mopey eller opmærksomhed-søger, vil du blive grinet ad. Tage mange fotos, hvis nødvendigt, og vælge en, hvor man stadig se naturlig og dig selv. Har en veninde tage billederne, hvis du kan. Hun vil vide, hvad piger gerne se, og kan være i stand til at få den rigtige skud.
 3. 3
  Vær afslappet. Send beskeden, at du er tilpas i enhver situation, selvom du hemmeligt vil køre skrige. Det kaldes tillid.
  • Hvis du nærmer dig piger som en desperat tigger, som er bange for afvisning, vil de vide det instinktivt og vil fortsætte med at bevise dig ret.
  • Må ikke handle som om du er for cool til pleje. Bare være begejstret og rolig, og hvis noget går galt, grine det ud og komme videre uden en skramme.
 4. 4
  Lær at flirte. Flirting tager praksis, tillid og evne til at glemme alt om din egen nervøsitet, trods alt, hvordan kan du samle op på andres signaler, hvis du har for travlt tørrer sveden af ​​håndfladerne eller stirre på dine egne fødder? Forbered dig ved at læse. At intensivere dit spil, lære følgende:

Metode tre: foretage et træk

 1. 1
  Spørg hende ud. Hvis du har fundet en person, du seriøst interesseret i, skal du ikke være bange for at tage det første skridt. De fleste piger værdsætter det virkelig, når du tager initiativ til at spørge dem ud (selv om de ikke siger ja). Oven i dette, vil du føle stolt af dig selv for at have været så dristig (igen, selv hvis de ikke siger ja). Læs Sådan at bede en pige ud for at give dig selv hver eneste fordel.
  • Mange er de historier om den smukke pige, der aldrig fik spurgt ud, fordi alle var så sikker på, at hun var enten allerede optaget eller for smuk for dem, at de aldrig spurgt.
  • Være vedholdende. Hvis en pige, du virkelig er interesseret i ikke siger ja, den første gang, så prøv igen senere. Dette betyder ikke at være klyngende eller handler som en stalker, det betyder smiler, siger, "Okay-jeg prøve igen i næste uge", og går om din egen virksomhed for en stund. Hvis du normalt taler med hende i løbet af ugen, ikke stopper. Bare ikke presse dato anmodningen.
  • Giv hende lidt tid til at tænke over, hvordan cool og selvsikker du var, og næste gang du spørger, kan du blive overrasket over, hvor forskelligt hun reagerer.
 2. 2
  Leve op til de forventninger, du har angivet. Okay, så du til sidst vikles pigen du drømte om. Nu hvad gør du med hende?
  • Hvis du er på kysse scenen, sørg for du er klar ren, frisk ånde, alt dette.
  • Hvis du er på forholdet scenen, skal du vide, hvordan man kan være en god kæreste.
  • Hvis tingene bliver værre, skal du vide, hvordan du har et sundt forhold.
  • Går gennem ulejlighed at gøre en pige vild med dig kun for at lade hende ned, når tingene bliver interessant er nok til at gøre en pige tosset!

Tips

 • Sørg for at holde gøre hende føle sig speciel.
 • Lyt-ikke bare være opmærksom på, hvad hun siger, men være opmærksom på, hvordan hun siger det. Du kan lære så meget om en person ved, hvad de ikke siger, som hvad de skal sige.
 • Vær opmærksom på ændringer. Hvis hun nedskæringer eller farver hendes hår, fortælle hende det ser godt ud, hvis det gør. Hvis hun ved et uheld vendte hendes hår lys lilla, og du fortæller hende, at du kan lide det, vil hun enten synes, du er en idiot, eller du vil tage et skridt i retning Brother Box.
 • Vær dig selv-du kan ændre, hvordan du handler, men at ændre, hvem du er bare for at behage en anden er et fjols ærinde.

Advarsler

 • Nogle piger er virkelig egoistisk og kun bekymrer sig om udseende. Må ikke få en pige som dette, medmindre det er alt du ønsker i en pige.