Wkadk

Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig få dreadlocks

Mens din sans for stil er alle dine egne, nogle gange er du nødt til at forhandle, hvordan det kommer til at blive udtrykt. Brug denne artikel som en retningslinje om, hvordan man diskutere få dreads med dine forældre.

Steps

Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig få dreadlocks. Forbered en liste på fem til syv grunde til hvorfor du ønsker dreadlocks.
Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig få dreadlocks. Forbered en liste på fem til syv grunde til hvorfor du ønsker dreadlocks.
 1. 1
  Forbered en liste på fem til syv grunde til hvorfor du ønsker dreadlocks.
 2. 2
  Vælg en tid til at tale med dine forældre, der er lav-stress for dem (hvis du kan, aftal tid til en snak i forvejen).
 3. 3
  Oplyse dit ønske i en kendsgerning måde og med nogen følelsesmæssig tilknytning (se "tips" for mere information).
 4. 4
  Roligt spørge, hvorfor der er en indsigelse, hvis svaret er "nej".
 5. 5
  Husk at forklare, hvorfor dreads er faktisk en ren frisure. Mange forældre, når de hører 'dreadlocks', tænker bugs! Hvis du holder dit hår rent, bør du ikke har fejl.
 6. 6
  Lyt til, hvad dine forældre har at sige om dreadlocks, der sikrer, at du forstår deres synspunkt... selvom du ikke er enig. Hvis du bliver bedt hvorfor du ønsker dreads, og derefter bruge den liste, du oprettede i trin # 1.
 7. 7
  Forhandle og gå på kompromis din vej til "yes". Det kan tage mere end en chat-session, og du måske nødt til at foreslå en midlertidig dreadlock stil eller syntetiske dreadlocks i modsætning til ved hjælp af dit eget hår efter en permanent stil.
 8. 8
  Tak din mor / far til at lytte til dig og give dig chancen for at udtrykke dig på en moden måde (verbalt under chatten og socialt med frisure).

Tips

 • Vis dem et billede af den stil af dreads du vil, når du fortæller dem, du ønsker dreads de vil sandsynligvis forestille noget andet til, hvad du ønsker.
 • Fortæl dem, at det viser din individualitet, og viser, at du modstå gruppepres. (Men det vil ikke fungere, hvis du gør det, fordi 'alle har dem ", som faktisk er temmelig usandsynlig.)
 • En dårlig tid til en chat ville være fem minutter før alle har til at forlade huset på mandag morgen.
 • Ved konstatering af dine behov gør det til at lyde mere som "Mor, jeg vil gerne prøve en ny frisure kaldet dreadlocks og gerne din tilladelse" og ikke "Mor, alle børn i skolen, har knudrede dreads og jeg vil have dem også. Kan jeg? Kan jeg? Kan jeg? Kan jeg "Glem aldrig at sige tak!
 • Når beder dine forældre, aldrig sige, "Men alle gør / har det." Der er en garanteret nej.
 • Hvis det er af religiøse årsager (for eksempel en konvertering til rastafari, Sufi Islam tro), så fortæl dem det.