Wkadk

Hvordan til at spørge din kæreste eller kæreste til at tabe

Er din kæreste eller kæreste lidt overvægtig, og du ønsker at spørge dem, hvis de kan miste noget af det, uden at såre deres følelser? Hvis ja, holde på læsning!

Steps

Hvordan til at spørge din kæreste eller kæreste til at tabe. Konfrontere den person, du ønsker at tale med om at tabe sig.
Hvordan til at spørge din kæreste eller kæreste til at tabe. Konfrontere den person, du ønsker at tale med om at tabe sig.
 1. 1
  Konfrontere den person, du ønsker at tale med om at tabe sig. Gør dette, når du to er alene, uden afbrydelser.
 2. 2
  Fortæl dem, at du vil have dem til at være her i lang tid, og at du vil hjælpe dem til at være sunde.
 3. 3
  Fokus på sundhed, snarere end ser ud. Det er vigtigt at forklare, at du er tiltrukket af dem nu, og det bør ikke være det primære fokus. Du skal blot have dem til at føle deres bedste, og for at være sunde og glade.
 4. 4
  Hvis de er enige, slippe af med alle de junk food i huset, herunder sodavand, højt sukkerindhold korn osv.
 5. 5
  Erstat alle de junk food med frugt, grøntsager, højt fiber korn, vand, vitaminer osv.
 6. 6
  Statuere et eksempel ved at modellere gode spise og udøver adfærd.
 7. 7
  Gør yoga, gå til gymnastik, jogge og tage ture sammen. Gør det sammen, vil bidrage til at holde din elskede motiverede til at holde ud, og jo mere vægt, de taber, jo bedre vil de føle.
 8. 8
  Under hele processen, give din kammerat opmuntring. Sige, hvor godt han eller hun ser, hvor godt han eller hun gør, hvor stolt du er, etc.

Tips

 • Gør det til en del af din daglige livsstil, snarere end en kortsigtet mål.
 • Forsøg ikke at tvinge nogen til at. Når nogen er tvunget til at gøre noget, de er mere tilbøjelige til enten at stoppe i starten eller gøre det, men føler meget krænket senere.
 • Gå ind med en positiv attitude, vil det gøre det meget lettere at åbne op for din kammerat.
 • Vær opmærksom på denne persons faldgruber. Hvad fører eller medvirker til hans eller hendes vægt gevinster? Når der er fysiske eller følelsesmæssige vedhæftede filer (fødslen, en nyere kilde til stress, en sygdom, sorg et dødsfald), være opmærksomme, at coping metoder er udviklet til en grund. Nogle gange, denne person har simpelthen aldrig været udsat for sunde kostvaner, sunde dele, eller kvaliteten motion.
 • For lidt konkurrence tur, gå til skolens spor, og race hinanden til fods. Du vil have det sjovt og tabe i processen.
 • Hold et vægttab log på køleskabet, dit navn på den ene side af papiret, din kammerat er på den anden side. Uge 1, tabt 3 pounds osv. I slutningen af ​​måneden, kan du tilføje det op, og se hvor meget hver enkelt af jer har mistet. Du behøver ikke at holde startvægt for alle at se, eller du kan bare optage procent tab a la tv show The Biggest Loser.
 • Der er mange mennesker og information i dit område, og online, så vidt vitaminer, vægttab regimer, øvelser, fødevarer, og så videre.

Advarsler

 • Må ikke tabe sig på en farlig måde, som at tage medicin eller sulte dig selv.
 • Må ikke overdrive det, holde masser af væske i kroppen.
 • Din kæreste / kæreste kan få rigtig ked af med dig eller føler dig fornærmet. Hvis dette er tilfældet, så lad dem vide, at du virkelig bekymrer sig, og du bare vil have dem til at være sunde.
 • Altid være taktfuld, og holde dig selv og din partner beroliget af dine mål: at være raske individer, og at være i et sundt forhold!