Wkadk

Hvordan til at klare med liking en person, der disrespects dig

Smag nogen, der disrespects dig præsenterer noget, som du bør tage hensyn til ved vurderingen af ​​deres karakter, der fører dig til at afskedige lide dem direkte, og på den anden side, uanset om vi er tiltrukket af nogen er ofte ikke inden for vores kontrol, og en eller anden grund, hjertet holder insistere. Ja, i nogle tilfælde deres uhøflighed og respektløst holdning kan være attraktive i en pervers måde, fordi vi er i redningsmand eller pleaser tilstand, tænker vi kan enten indløse eller ændre denne person til det bedre.

Hvis du er i denne situation, kan det være forvirrende og sårende, især hvis de hele tiden sætte dig ned på trods af din venlige og opmærksomme fremskridt. Hvis det er tilfældet, er det tid til at tage hensyn til deres holdning og give dig selv mere respekt i stedet for at give dem yderligere råderum til at være uhøflig til dig. Denne artikel vil give dig tips om hvordan man komme over denne person ved opgravning respekt for dig selv igen.

Steps

Hvordan til at klare med liking en person, der disrespects dig. Find dit eget sted på.
Hvordan til at klare med liking en person, der disrespects dig. Find dit eget sted på.
 1. 1
  Pas glamour effekt. Nogle gange er det nemt at falde til rollen, position eller status som en person udgør, snarere end den faktiske person og deres sande karakter. Denne sammenblanding af identitet kan være svært at udrede, hvis du er ramt af glamour af, hvad de "gør", men hvis du ikke prøver at adskille personen fra den position, så er du måske falde for noget, der ikke selv reelle. At udarbejde, hvis denne person er i en position af autoritet, magt eller respekt i noget, der interesserer dig eller spørgsmål en hel del for dig, uanset om det er et arbejde, hobby, klub eller sport rollen, har du måske forvekslet rolle eller stilling den person, med hvem de virkelig er. Dette er en udbredt misforståelse i en verden, hvor vi overvurderer, hvad folk "gør" i stedet for hvem folk er ved hjælp af deres "tegn".
  • For eksempel fik Jenna lun på Gary. Han er den øverste debattør for året, og har en utrolig måde med ord, hvilket er noget hun ønsker at hun havde modet til at stå op og gøre alt for - ja, høre hans levering bare får hende til at smelte indeni. Han er også formand for diskussionsklub, og har en masse indflydelse i det engelske fakultet. Han synes at have endeløse mennesker omkring ham der ønsker et stykke af hans tid. Jenna især ønsker at være en debattør, og at blive bemærket for hendes ord færdigheder også. Hun ved Gary er ikke meget rart at hende og har endog direkte fornærmet hende på en række lejligheder, men hun mener det er næsten charmerende, fordi det er et tegn på, at han er klog, vittig og en dag kan komme til at indse, at hun er godt med ord også. Jenna er hårdt fejl - hun elsker, hvad Gary står for, ikke den tørvetriller at Gary faktisk er.
  • George falder dybt for sin chef. Hun er smart, klog, frække og der er konstant snak om, at ledelsen er så imponeret over hende, at hun er dømt for forfremmelse til en top rolle inden længe. Men hun er altid snarky og skæring i anmærkningerne gør hun til George og fastholder, at han redo sit arbejde hele tiden, selvom George har altid været en top performer og andre mennesker erkender, at han har fremragende arbejde resultater. Alligevel George er klar til at sætte sit eget arbejde ned, fordi han mener, at hans chef er klogere end ham, og at hvis han gør som hun spørger, vil hun komme til at indse, at han er speciel, og vil acceptere at gå ud med ham. Som med Jenna er George desværre fejl - han ramt af glamour chefens rolle og anerkendelser hun får, og nedtoner hendes uhøflighed til ham i håb om hun vil ændre sig. Hun vil ikke ændre sig, og han vil bare holde på at sætte sig ned.
 2. 2
  Find dit eget sted på. Fortsat at lide nogen, der disrespects vil du ofte være baseret på dine egne usikkerhed og mangel på selvrespekt. På nogle måder, du kan se denne fornærmende og uhøflige crush som en, der kunne fylde hvad du opfatter som de tomme rum inde i dig. I virkeligheden selv, kan ingen fuldføre dig, kun du kan udfylde dig, og hvis du har lavt selvværd, lav selvrespekt og et væld af usikkerhed, så bliver du nødt til at fokusere på dig selv og dine egne behov i stedet for fortsat at chase efter en person, der forstår at nul ind på dine svagheder og slå kniven. Vær forberedt på at stoppe sætte dig selv gennem denne og begynde at forbedre din egen følelse af selvværd i stedet. Mind dig selv, at ingen person, som fornærmer dig eller sætter dig ned fortjener at være en del af dit liv.
 3. 3
  Må ikke over-analysere deres adfærd. Sandsynligt, at de er den måde, de er på grund af 1001 grunde fra deres egen usikkerhed igennem til opmærksomhed-søger. Men i sidste ende bør du nå et punkt, siger til dig selv "Hvem bekymrer sig?" Du er ikke deres skytsengel, er du ikke deres helbred professionel og du er ikke deres personlige træner. Hvis de har problemer, du ikke er der til at gemme eller ændre dem, og du risikerer at gøre op grunde til at undskylde deres adfærd, hvis du over-analysere, hvad impels dem til at opføre sig på en bestemt måde. Hvis den måde, de opfører sig mod dig er at få dig ned og er sårende, bør denne være nok af en indberetning for dig at begynde extricating dig fra din ensidige crush på dem.
 4. 4
  Erkend, at du bliver nødt til at komme over denne person. Et sundt forhold mellem to mennesker er ikke muligt, hvis man mangler respekt for den anden. Mens dette er den sværeste del af processen, er det den mest afgørende del. Hvis du er villig til at sætte dine følelser for denne person bag dig, så vil du fortsætte med at længe efter denne person, og ikke sætte dine egne behov og respektere først.
 5. 5
  Fokus på, hvorfor du bør denne persons holdning mod dig snarere end på, hvorfor du kan lide dem. Når de har vist en respektløs holdning til dig flere gange, bør dette være tilstrækkeligt advarsel til dig, at de ikke kommer til at stoppe og at deres opfattelse af dig vil altid være uvenlig og uvenlige. Hvis du holder undskylde deres adfærd eller behandling deres holdning som noget andet end hvad det er, du fortsætter med at lade deres uhøflighed og mangel på respekt opstår, og give dem mulighed for at slippe af sted med grusomme opførsel mod dig. Spørg dig selv, hvordan de er at sætte dig ned eller fornærmende dig. For eksempel: Er denne person genere dig i offentligheden? Drille dig ubønhørligt? Irritere dig at ingen ende? Kast modhager din vej, især når andre er der for at høre dem? Håne dig? Vide, hvorfor du bør ikke lyst til at være sammen med denne person romantisk eller på anden måde er en vigtig del af at få over en fejlplaceret crush.
 6. 6
  Beskyt dig selv ved at frigøre. Muligvis har du været at sætte dig ind i en position at være i deres tilstedeværelse så ofte som muligt, udholdt deres uhøflighed og fornærmelser af hensyn til at tilbringe tid i nærheden af ​​dem, bare for at være i deres tilstedeværelse. Uanset din nuværende adfærd over for dem, skal det ende - for din skyld. Det foreslås, at du trækker væk fra denne person helt og begynde at trække dig sammen i stedet. Her er hvad de skal gøre næste:
  • Må ikke tale med denne person. De klart fortjener ikke din opmærksomhed.
  • Hvis du har deres telefonnummer i dine kontakter, deres e-mail i din adresseliste, eller deres profil på en social networking site, slette enhver kilde til kontakt og tilslutning. (Du kan endda gå så langt som at blokere dem). Dette vil lade den person vide, at du ikke vil acceptere deres tidligere handlinger, og vil ikke affinde sig med eventuelle fremtidige uhøflighed.
  • Hvis personen forsøger at tale dig, reagerer ikke. Bare gå væk. Hvis sige noget føles for uhøfligt at du (efter alt, behøver du ikke ønsker at dyppe til deres niveau), skal du blot sige én høfligt at undskylde dig selv og derefter forlade.
  • Hvis du ikke har noget valg, men at tale med dem (som på arbejde), være overfladiske og kun sige, hvad der skal siges, alle i en professionel tone og måde. Overvej at holde et referat af eventuelle fornærmelser vedrører dig personligt eller din arbejdsindsats, til at rejse med din chef eller en anden. Slå denne type situation lige rundt i dit sind fra at være en tolerabel crush at være en utålelig harasser.
 7. 7
  Stoppe med at tale om denne person til nogen anden. Må ikke sladder eller fornærme dem bag deres ryg. Det er blot at spille deres spil, og undlade at styrke din egen selvrespekt og karakter. Når nogen spørger dig, hvad der skete mellem de to af jer, sige noget i retning af "Jeg var træt af at der beskæftiger sig med ham / hende." Eller blot sige, at både du enige om at være uenige og at du ikke interagerer meget i disse dage. I sidste ende, det er virkelig ikke nogen andens virksomhed, så du er fri til at sige "Hvorfor vil du vide det? Det er ikke noget jeg pleje at diskutere."
 8. 8
  Få støtte fra familie og ægte venner eller endog fra kolleger eller teammedlemmer du ved, du kan stole på. Skæring nogen off gør ondt, især hvis du har været fantaserer om deres potentielle fremtidige rolle i dit liv, og du har været expending endeløse energier forsøger at få dem til at komme rundt til at se dig i et bedre lys. Du kan stadig have nogle følelser for dem bagefter, og det er naturligt, men det er ikke en grund til at falde tilbage i gamle adfærdsmønstre. Arranger en sammenkomst for et par venner for at få dit sind off denne person, bruge tid hænge ud med folk, der ser og anerkender det gode i dig og være med mennesker, der er positive over dig, uanset om du er en succes eller slet ikke enhver bestræbelse. Lad dig selv føle, hvordan det er at være omkring mennesker, der respekterer dig og ikke give dig sorg.
 9. 9
  Komme videre med dit liv i en mere positiv og selvstændig tankevækkende måde. Vær opmærksom på fremtiden for, hvordan du vil interagere med de mennesker, der krydser din vej, og tillader ikke dit hjerte til at løbe væk med skøre ideer om at spare eller den indløsning af nogen. Folk vil kun ændre hvem de er af egen fri vilje. Desuden vil fantasere, at nogen kommer rundt og se den "virkelige dig" betyder, at den "rigtige dig" ikke skinner frem nok til at begynde med og tilbringe tid polering den "virkelige dig" skulle nu være din nuværende fokus. Vi tiltrækker og er tiltrukket lide mennesker, så nogle gange vi er tiltrukket af en person, der afslører noget, vi har fornægtet inde i os selv. Det er vigtigt at lære fra det faktum, at du er blevet tiltrukket af en person dybt negativt, fordi det siger meget om, hvordan du føler om dig selv inde. Du fortjener mere, og du har brug for at minde dig selv om dette konstant, indtil det bliver anden karakter, såvel som arbejder på de aspekter af dig selv, som du har brug for at give næring med større venlighed.
  • Stå høj og har tillid til dig selv. Du vil tiltrække ligesindede mennesker, der deler din positivitet og som sætter pris på dine styrker og personlighed, når du vælger denne vej. Det kan synes svært nu, men det er den eneste ægte måde at tiltrække en person, der ser den "virkelige dig" - ved at være en person, der er bange for at udtrykke dig selv og forventer respekt tilbage fra andre.
  • Læs Hvordan til at stå op for dig selv for flere ideer.

Tips

 • En person, der disrespects dig ikke "behov" kan du i nogen form eller form. De kan skød op den opmærksomhed du fortsætter ødsler på dem, men det vil ikke ændre deres holdning nogen. Hvis der er noget, den konstante opmærksomhed på trods af fornærmelser og respektløshed blot forstærker den anden person, at de kan behandle dig som en dørmåtte, uanset dine følelser og menneskelighed. Ske med en sådan person, ligegyldigt hvad dit hjerte fortæller dig.
 • Som en del af din give slip proces, prøve at ringe ud denne person for deres kommentar eller adfærd og se hvad der sker. Ringe til dem på deres dårlig holdning til en forandring. Det er sandsynligt, at de vil blive overrasket over, at du har gjort det og meget defensive om bemærkninger. De kan endda konfrontere dig om din egen adfærd, hvilket giver dig en mulighed for at udtrykke, at du fortryder ikke have stået op tidligere på fornærmelser og dårlig holdning, men at du har fundet din ryg da, og du gør det nu. Undgå at angribe dem som en person, blot påpege faktuelle lejligheder, hvor de har sagt ting, der var sårende.
 • Handle, som om du aldrig vidste denne person. Dit liv vil gå på, og deres comeuppance vil ske et eller andet sted langs linjen. Selv hvis de ikke får nogen karma efterklang, er det ligegyldigt, fordi fokus er på at være den bedste person du kan være, ikke på hvad der sker med dem.
 • Når en person er for dig, det er ikke en opfordring til at være betyde tilbage til dem. Som vidunderligt det kan føles for endelig at få tilbage, det er kontraproduktivt og ikke gøre nogen føle sig godt (som du måske ved, efter at have været igennem en lignende oplevelse følelsesmæssigt). De er stadig folk også, som grusomme, da de kan være.

Advarsler

 • Hvis denne person truer eller stilke dig, rapportere det til de lokale myndigheder med det samme.
 • Må ikke fortsætte nogen kontakt med denne person, selv om de kalder dig at sige, hvordan "beklager" de er, og hvordan det "aldrig vil ske igen." Dette er næsten altid en metode til at suge dig igen
 • Hvis de gør undskylde på alle, det er helt til egoistiske formål: for ikke at komme i problemer. De er flov over en situation, der påpeger deres fejlslutninger. Hvis de er virkelig ked af, vil de nødt til at indse det fulde omfang af, hvad deres handlinger gjorde mod dig. De skal kortlægge de handlinger og demonstrere gennem bevis deres handlinger, og sige, hvor specielt de påvirket dig. De vil ikke tilbyde noget specifikt at gøre det op ("Jeg vil tage dig med på en tur til Hawaii!"). Det er sikkert bare et forsøg på at "slette", hvad der skete og igen, dække over deres fejl.
 • Husk på, at de fleste mennesker er tøsedrenge når det kommer til at indrømme deres vildfarelser og fejltagelser. De vil forsøge at dække det op i stedet beskæftige sig med det modent.