Wkadk

Hvordan at gå som en catwalk model

Mange kvinder ønsker at se, kjole og være som en model. Men for at gøre det, bør du først begynde at gå som en model. Mens kvinder på landingsbanen kunne gøre det ser let, spankulerer dine ting i 4-tommer hæle ikke. Her er hvordan at gøre indtryk på catwalken.

Steps

Hvordan at gå som en catwalk model. Det betyder ikke noget, hvis du er komfortabel.
Hvordan at gå som en catwalk model. Det betyder ikke noget, hvis du er komfortabel.
 1. 1
  Det betyder ikke noget, hvis du er komfortabel. Vælg de rigtige sko. Hvis du ikke er vant til at vandre ind, vil du lære hurtigt. Hvis skoene er nye, ridse såler med en saks, således at de ikke vil glide når de rører gulvet. Alternativt kan du dække den eneste af skoen med malertape, hvis du ikke ønsker at ridse dine sko. Uanset hvad du gør, ikke bære flip flops!
 2. 2
  Lær at stå som en supermodel. Øv din, kaste dine skuldre fremad, og skub dit bækken lidt fremad. Det kunne skabe den illusion, at du hælder lidt fremad, snarere end læner sig tilbage i en unwelcoming udgøre. Du bør være i stand til at balancere en bog på toppen af ​​dit hoved.
 3. 3
  Placer tæerne af din fod ned først, så din hæl, men holde de fleste af din vægt balanceret på bolden af din fod i stedet for på hælen. Det kan føles mærkeligt, men at holde meget af din vægt på fodballen giver dig mere af en elegant skridtlængde end en klodset (trappes ned) hæl-vægtet gåtur ville. Det er næsten som at gå på dine tippy-tæer, den måde ballerinaer gøre, men mere naturlige.
 4. 4
  Sætte den ene fod foran den anden (bogstaveligt talt). Tæerne skal vende udad. Dine fodspor bør udgøre en zigzag. Når du er færdig hurtigt, giver det organ, der karakteristiske swing. Du ankler bør aldrig bump, det er smertefuldt og kan gøre dig falde!
 5. 5
  Gør din skridtlængde lede længe og kommanderende ved at løfte dine ben næsten på samme måde en hest ville samtidig gør trav ben udvidelser. For hvert skridt, du ønsker at løfte foden en god afstand fra jorden (med en bøjning i knæet), og derefter placere den ned en god afstand foran støttebenet, med en skridtlængde længere end en normal gåtur ville have. Må ikke gøre dine fremskridt for stor, da dette vil gøre dig ser akavet og pludseligt, men sørg for at tage store nok skridt, snarere end blot små skridt. Husk at vende med din hofte. Det er svært at beskrive, men let at gøre.
 6. 6
  Kig lige frem, at fange essensen af det tøj, du er iført med udtrykket på dit ansigt. Fokuser på et objekt lige foran dig (men ikke stirre på en fremviser... det er uhyggeligt). Prøv at smize (smile med dig øjne). Dette vil give en voldsom udseende til dit ansigt og din tur. Hold din hage niveau, og dine øjne op - du vil have tilskuere til at se dit ansigt. Hold dit hoved og skuldre stadig som din krop bevæger sig ned ad landingsbanen. Dit hoved og skulder skal føle lidt ligesom en robust bøjle, og tingene skulle svinge derfra. Sving ikke dine skuldre, og ikke i løbet af exagerate armbevægelser. Må sørge dog, at dine hofter svinge mere, end de normalt ville. Dette kan tage lidt øvelse at se godt ud. Når beats til din musik er langsommere, svinge hofterne mere og langsom dit tempo. Når du laver din tur i slutningen, så sørg for din venstre fod er i fronten som du holder en pause for et beat eller dobbelt slå i din musik. Dine hofter, skuldre og fødder skal vende den side af landingsbanen, da dit hoved er drejet til at se lige ud i publikum over din skulder. Efter pause eller posere for et beat, pivot dine fødder tilbage mod gardinet eller glas, afhente din forreste fod først (din højre fod) og fortsætte til fods. Sørg for, at dit ansigt er den sidste ting at vende sig væk fra publikum.
 7. 7
  Fingre naturligt rastløs eller knytnæve op, når du er nervøs, men lad dem ikke! Det vil være en større distraktion end du tror. Bare lad dem hænge ned, afslappet. Ryster dine hænder ud, før du går, vil hjælpe dine fingre slappe af og ser mere naturlige ud.
 8. 8
  Udvikl din egen signatur gåtur. Der er ingen simpel formel for walking landingsbanen, og hvad der i sidste ende vil få dig til at skille sig ud er ikke kun, hvor godt du kan flytte din krop, men også hvor meget af din egen personlighed, du kan tilføre din præstation at gøre det mindeværdigt. Den bedste måde at skabe din egen unikke stil er at eksperimentere, praksis og få feedback (selv om det betyder at tage nogle konstruktive kritik).
 9. 9
  Vigtigst er det, skal du gå og spankulere dine ting, som du ved, du er smuk, og du ved, at du er smokin 'hot, og alle de unge mænd derude vil være at gå amok, når de ser dig!. Self-tvivl og lavt selvværd kan være skadelig, og der er intet smukkere end en pige med selvtillid.
 10. 10
  Du kunne øve spankulerer ligesom du mener det ved at lytte til din iPod eller mp3-afspiller, eller en anden musikalsk enhed, sætte en varm sang på og gå til rytmen!

Tips

 • Træd yndefuldt, ikke som du marcherer.
 • Hvis du skal rejse, falde, eller har andre uheldige omstændigheder, genoprette yndefuldt., Og holde i gang, som om det aldrig sket. Intet vil vise din selvtillid som din præstation under stressende omstændigheder.
 • Må ikke flytte dine arme eller skuldre for meget, og ikke bevæger en arm mere end du flytter den anden, eller den vil se ud som du kun har én arm, der virker.
 • Og "Smize" som Tyra ville sige, hvilket betyder SMILE med dine øjne.
 • Videobånd selv gå, så du kan forstå, hvad andre mennesker oplever. Også ved at holde en visuel registrering af din tur, vil du være i stand til at spore dine fremskridt, mens du lærer at spankulere dine ting som en rigtig supermodel ville.
 • Må ikke overdrive ved at åbne dine øjne for meget eller løfte benene for højt, mens du går.
 • Hold din kropsholdning fra "H2T" Head to Toe
 • Watch supermodeller gå tur. Besøg modeshows og se dem på TV. Hvem var de modeller, der stod ud mest? Hvad gjorde dem unikke? Hvordan var hendes gå anderledes end de andres? Lær af de bedste, så du ikke behøver at genopfinde hjulet.
 • Du kan rejse. Fang dig selv og børste det ud.

Advarsler

 • Tænk over hvorfor du ønsker at gå og ligne en model, før du gør det. Under det klare mål at se godt og være glade, fordi det vil føje til dit selvværd. Hvilket igen vil øge din tiltrækningskraft gennem udstråling selvsikkerhed. Hvis du bare gå gennem beslutningsforslag, vil det vise.
 • Gå i høje hæle kan have alvorlige kortsigtede og langsigtede negative effekter på din krop. Uanset om det er en forstuvet ankel fra en brækket hæl eller dårlige knæ fra år af catwalking, sørg for at tage disse risici i betragtning, når du beslutter dig for at bruge høje hæle på en regelmæssig basis.
 • Begræns dit landingsbanen gåtur til landingsbanen, eller i det mindste en glat overflade. Sørg for at der ikke er nogen forhindringer, bump, eller revner i vejen. Brug høje hæle på en ujævn eller uforudsigelig overflade kan resultere i, du skade dig selv, og ingen ser modelesque med krykker.