Wkadk

Hvordan til at klare med arrogante mennesker

Arrogant mennesker synes at mene, at de ved alt, og de ​​kan virkelig få på nerverne. Dette er en tilgang til at håndtere dem effektivt.

Steps

Hvordan til at klare med arrogante mennesker. Lyt til deres samtale.
Hvordan til at klare med arrogante mennesker. Lyt til deres samtale.
 1. 1
  Indtast et møde med en arrogant person med den stærk og selvsikker erkendelse af, at du er godt og stærk. Der er ikke noget, de kan sige eller gøre, der kan underminere dig. Din følelse af selvtillid og selvværd vil forbyde dig fra at være sårbar over for en arrogant person total manglende evne til at forholde sig til andre og de til tider skadelige eller grusom ting, der kommer ud af munden.
 2. 2
  Vurdere situationen. Hvorfor føler du, at en person er ved at blive arrogant? Har de været nedladende til dig, eller har de aldrig talt til dig? Hvis der ikke har været en hændelse, der viste dig denne person føler sig overlegen til dig, ikke antage, at han eller hun er arrogant for hurtigt. Du måske forkert ham eller hende.
 3. 3
  Lyt til deres samtale. Er det altid om dem? Har de få gale eller irriteret, hvis centrum for opmærksomhed flytter til en anden?
 4. 4
  Vid, at arrogante mennesker er faktisk ganske usikker. De søger at dominere og kontrollere, fordi de er bange for at blive domineret og kontrolleret.
 5. 5
  Prøv at ignorere arrogance på den person, du støder på. I stedet Probe til noget, du kan nyde om dit møde. Måske de har en vis viden at formidle. Måske kan de fortælle en interessant historie. Måske er det bare sjovt at finde humor i deres arrogance.
 6. 6
  Find humor i deres arrogance. Dette er en stor en. Ofte arrogante er for selv centreret at indse, at andre gør nar af dem. Foregive, at du ikke forstår enkle begreber, og se dem razzia i og forsøge at bevise deres overlegenhed.
 7. 7
  Brug mødet som en mulighed for at forbedre din lytter færdigheder eller tolerance.
 8. 8
  Prøv at ignorere noget, som de siger, eller hvordan de handler, og de ​​vil sandsynligvis stoppe generer dig sidst.
 9. 9
  Vær ærlig. Hvis dette ikke fungerer, og den arrogante person er stadig at få på nerverne, så fortæl dem, at du tror, ​​de er ved at blive arrogant og virkelig fortælle dem, hvordan du føler. Må ikke råbe eller bande eller fornærme dem mere end nødvendigt, fordi så vil du bare se det onde.
 10. 10
  Hvis det er muligt, ignorere den arrogante person helt (ikke bare deres adfærd).
  • Hvis du skal anerkende dem generelt i en gruppe indstilling, du kan slippe afsted med at behandle gruppen som helhed i stedet for at tale med den arrogante person, der specifikt: For eksempel, i stedet for at sige, "Hej der, Wendy," siger, " Hej, alle sammen. " Også, ikke spørge, "Hvordan har du det?" da dette kan fremkalde en uhøflige svar.
 11. 11
  Hvis du arbejder med en konsekvent uhøfligt og arrogante person når du ser dem komme, pludselig være utroligt travlt. Tag telefonen og foregive at være at have en samtale. Hvis de specifikt ønsker din opmærksomhed, holde dem venter på, så længe du kan slippe afsted med det. Har en kolonne med tal handy skal tilføjes op tre gange. Når du endelig ikke anerkender dem, så gør det i en distraheret, rask, upersonlig måde, samtidig begynder endnu en opgave. For eksempel sige noget lignende, "Right, hvad kan jeg gøre for dig", som du løfter telefonrøret. Denne teknik arbejder ofte med stor succes, fordi du er i realiteten, at "sætte den arrogante person i deres sted." Det er det modsatte af, hvad de ønsker.

Tips

 • Generelt vil arrogante mennesker ikke lytte til, hvad du har at sige, så nogle gange er du bare nødt til at smile og nikke, komfortable i at være den mere sikker person.
 • Må ikke være bange for at omhyggeligt sætte din fod ned med den person i forhold til handlinger, som du ikke vil tolerere eller billiger. Være sløv med at kalde deres handlinger, så de ved, hvad der er galt, og hvad der er rigtigt.
 • Fortæl dem, hvordan du føler, når de altid antage dens om dem!
 • Når nogen er bare kører du sindssyg med deres arrogance, kan du spørge dem, meget høfligt, "Må jeg spørge, hvordan du blev sådan en ekspert på dette emne? Vidste du studerer? Vidste du lære dette fra at have en dårlig oplevelse? Er der noget du ved noget om, at jeg måske kunne hjælpe dig med? "
 • Høfligt fortælle dem, hvad de laver.

Advarsler

 • Prøv ikke at komme ind i nogen form for debat med dem, fordi de aldrig vil høre din side af historien, og hvis de gør, vil de hele tiden fortæller dig, du tager fejl. Ofte gange, arrogante mennesker vil forsøge at gøre dig føle sig usikker og skyld. Han / hun vil gøre dette i et forsøg på at demonstrere kontrol over situationen. Hvis dette sker for dig, ikke blive vred på alt, det er hvad de vil have fra dig. I stedet bevidst forstå deres nedsættende handlinger og se deres tilsigtede konklusion fra deres perspektiv. Lov kloge og i kontrol, men ikke eskalere situationen ved at reagere på en vred eller fjendtlig måde.
 • Ignorere en arrogant person kan være effektiv i at få dem til at forlade dig alene, men erkender, at arrogante mennesker har en måde at tage op i luften i et rum. Så selvom de taler ikke for dig, kan du stadig finde dem irriterende at være omkring.